Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Csak Oroszország képes megbontani a magyarellenes zsidó koalíciót
Dátum: 2013. December 20. Friday, 13:00
Rovat: Hídfő
Hídfő
Hazánkat olyan államok veszik körül, melyek ellenséges, vagy közönyös magatartást tanúsítanak velünk szemben. Ez érthető, mert a történelmi előzmények hosszú időre meghatározták az egykori Nagy Magyarország felbomlásából kialakult, vagy területileg gyarapodott országok ellenségképét. Ez az ellenségkép ott erősebb, ahol nagyobb számban élnek még magyarok, illetve amely országok nagy részeket kaptak a trianoni békeszerződésben.

Trianonnak valójában ez volt a lényege. Egy genetikailag és földrajzilag egységes térséget úgy osztottak meg, hogy annak igazságtalansága igen nehezen feloldható kérdéssé vált. Több kis, egymással is ellenségeskedő ország egy térségben törvényszerűen  olyan állapotot idéz elő, amely az erősebb államok érdekövezetévé teszi Közép-Európát. Minden kis ország erős szövetségest keresett (és keres), és ez a folyamat meghatározza az elkötelezettségek irányát. A magyar-ellenes ellenséges politikát viszont  tovább fokozza.


Varsói Szerződés hosszabb időszakra feloldotta ezt a problémát. Hatalmi szóval, de hatásosan. Az EU politikai alapállása szintén konfliktusfeloldó jellegű, de teljesen sikertelen. Az államszocializmus internacionalista terminológiája ellenére erősen nacionalista volt, de ügyeltek arra, hogy a nemzeti érzelem pozitív vonásai érvényesüljenek. Az EU a belső konfliktusok feloldását a nemzetek felszámolásával akarja megoldani. Ha az általános életszínvonal olyan magas lenne, hogy a jólét előnyei háttérbe szorítanák a nemzettudatot, akkor akár sikeres is lehetne ez a politika, de mert óriási és feloldhatatlan gazdasági gondok terhelik az Uniót, a nacionalizmus felerősödésével kell számolni.

Ez még nem lenne hátrányos, de a gazdasági gondok következtében a politikai vezetés nem tudván ezt a kérdést kezelni, átviszi a nacionalizmus térfelére tömegmanipulálási céllal. A tömeg az egészséges nacionalizmusból rövid időn belül sovinizmust formál, mely a régi ellenségeskedéseket újra előhozza és tovább fokozza.

Ennek a folyamatnak következtében az EU és a NATO felbomlása, illetve a gazdaságilag jól teljesítő országokra redukálódása után a leszakadó, és sovinizmussal fertőzött közép-európai országok újra ellenségekként állnak egymással szemben. A megoldásról, az egységes Közép Európai Unióról hallani sem akar majd senki, de viszont várható a "kis antant" feléledése.

Románia katonailag erős ország, Szerbia minden gondja ellenére katonailag még -hozzánk viszonyítva- erős, Szlovákia katonailag hazánk szintjén áll. Ukrajna kérdése még bonyolultabb a kiszámíthatatlansága miatt. A "kis antant" továbbra is erősíteni fogja a nyugattal -az atlantiakkal- a hagyományosan jó kapcsolatait, így Magyarország a leépített és ütésképtelen honvédségével, szövetségesek nélkül teljesen kiszolgáltatott állapotba kerülne. Egy kiprovokált helyi háború esetén napokon belül elesne az ország, és több részre osztva, hosszú megszállás következne.

Ezt elkerülni csak úgy lehet, ha sikerül erős szövetségest szerezni, vagy legalább egy erős hatalom számára teret nyújtani geopolitikai elképzelései számára. Lengyelország erre a szerepre több ok miatt is alkalmatlan, ezért csak Oroszország jöhet számításba.

Szerbia és Szlovákia esetében nagyon erős az orosz befolyás, Románia viszont önmagában erős katonai potenciálja ellenére sem tudná megvalósítani terveit, ha Oroszországgal kellene számolnia. Csak Oroszország képes megbontani a magyarellenes koalíciót, és rendet tartani a térségben.

Azok a hazai erők, különösen a cionisták, akik ezer szállal kötődnek az atlantiakhoz, hamarabb elfogadják a kis antant általi megszállást, mint az orosz befolyást. Nekik ez az ország nem a hazájuk, hanem csak az életterük. A nemzetben gondolkodó erőknek viszont meg kell érteni azt, hogy a magyarság életbevágó érdeke az orosz kapcsolat kialakítása, megerősítése, és ennek érzelmi elfogadtatása.Forrás: Hídfő

 
Kapcsolódó linkek
· Hídfő
· Több hír: Hídfő
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hídfő:

A zsidó világuralom egyetlen ellenszere Oroszország


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Hídfő

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.11 másodperc