Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Terrorista szervezetté formálódik a Mazsihisz
Dátum: 2014. February 12. Wednesday, 13:58
Rovat: Hídfő
Hídfő

Tovább súlyosbodik a Mazsihisz és a kormány közt kirobbanó botrány, miután tegnap a szervezet elnöke nyilvános magyarázkodásba kezdett, a korábban megfogalmazott követeléseiket "barátságos párbeszédre hívás"-ként értelmezve. A Mazsihisz szembesült azzal, hogy a magyar kormányra történő nyílt nyomásgyakorlás a hatályos magyar törvények szerint terrorcselekmény, emiatt nem merték tovább feszíteni a húrt. Ennek ellenére látható, hogy a kormány sakkban tartásáról nem mondtak le, a zsidó szervezet nemzetközi kapcsolatai segítségével folytatja a magyar kormány nyomás alatt tartását.

Abban a pillanatban, ahogy a hazai zsidóságot képviselő Mazsihisz visszavonulót fújt, az általuk megkezdett nyomásgyakorlást az American Jewish Congress zsidó szervezet folytatta. Az AJC által kiadott közleményben arra szólítják fel Orbánt, hogy késedelem nélkül kezdjen el foglalkozni a hazai zsidó szervezetek által megfogalmazott "kérésekkel". Látható, hogy a Mazsihisz nem adja fel a magyar kormányra történő nyomásgyakorlást, és mivel szembesült azzal, hogy a Btk. szerint ez terrorcselekmény, a hazai szervezet helyett ezt nemzetközi kapcsolatait felhasználva folytatja, amelyekre nem vonatkoznak a magyar törvények.Mivel korábban az Amerikai Népszava a Mazsihisz által kifogásolt emlékmű felrobbantására intézett nyílt felhívást, a magyar hatóságoknak kötelessége hivatalból eljárást indítani és kivizsgálni a Mazsihisz, az Amerikai Népszava és az American Jewish Congress által közösen végrehajtott terrorcselekmény ügyét. Emlékeztetjük az érintett hatóságokat, hogy míg a Mazsihisz elleni büntetőeljárás során a terrorcselekmény félbehagyása enyhítő körülményként merülhet fel, a Mazsihisz vezetőinek a Btk.-ban foglaltak szerint így is legkevesebb öt év szabadságvesztés jár. Ha a hatóságok nem lépnek ezügyben, az azt jelenti, hogy a Btk.-ban foglaltak egyes magyar állampolgárokra nem vonatkoznak. Ennek következményei pedig beláthatatlanok.

A fentiek miatt így is felmerül annak gyanúja, hogy a magyar kormány a zsidó szervezetek nyomásgyakorlása miatt halasztotta el az emlékmű megépítését és átadását. Aki a Btk. meghatározása szerint terrorcselekményt követ el, az terrorista, vagyis felmerül a gyanú, hogy a magyar kormány terrorista csoport követeléseinek engedett.

A magyar hatóságoknak ugyanakkor kötelessége kivizsgálni az Amerikai Népszava által közölt publikáció ügyét, ami a magyar törvények szerint terrorcselekmény végrehajtására volt nyílt felhívás. Mivel az amerikai szervezet tevékenysége az amerikai szövetségi törvények hatálya alá tartozik, a Mazsihisz által megkezdett tevékenység American Jewish Congress általi folytatása a magyar törvények alóli kibúvó keresésének tekinthető, vagyis a zsidó szervezet fokozottan törekszik arra, hogy tevékenységét a törvényen kívül helyezhesse. Mivel ennek érdekében nemzetközi kapcsolatait is igénybe veszi, ez kimeríti a nemzetközi bűnszervezetben részesség fogalmát, emiatt a Mazsihisz mindaddig, amíg a terrorcselekményt végrehajtó tagjai eljárás alá nem kerülnek és a Mazsihisz vezetése nyilvánosan el nem határolódik az American Jewish Congress közleményétől, terrorszervezetnek tekinthető.

A magyar hatóságoknak kötelessége fellépni a Magyarországon terrorcselekményt elkövető csoportokkal szemben, akkor is, ha azok kiterjedt nemzetközi kapcsolathálóval rendelkeznek és az ellenük történő fellépés vagyonuk és magyarországi befektetéseik kivonása miatt veszélyt jelentene úgy a bankrendszerre, mint az állami költségvetésre. Utóbbiak csak súlyosbítják a helyzetet, emiatt a Mazsihiszt nem csak terrorcselekmény elkövetésének bűne terheli, hanem az ügyben is érintett nemzetközi kapcsolatai miatt nemzetbiztonsági kockázatnak kell tekinteni.Forrás: Hídfő

 
Kapcsolódó linkek
· Hídfő
· Több hír: Hídfő
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
Hídfő:

A zsidó világuralom egyetlen ellenszere Oroszország


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 5


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

Hídfő

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.09 másodperc