Welcome to Magyar Ifjúság

Search   in  

 Create an AccountHome | Submit News | Your Account | Content | Topics | Top 10  

Korszakváltás

Hírek

Oroszország Hangja


Filmajánló

Könyvajánló

MIÉP

Döglött aknák

Döglött Aknák


Csurka István: Deficit

Csurka István: Deficit


Írószövetségek harca

Csurka István: Írószövetségek harca


Portréfilm Csurka Istvánról

Csurka István: Eredeti helyszín

Új Színház

Új Színház


Csurka István lesz az intendáns Dörner György mellett

Földindulással kezdődne Dörner színházának tavaszi évadja

Dörner György és Pozsgai Zolt az EchoTv-n

Csurka István nyilatkozata + Tarlós István közleménye

Közlemény: a főpolgármester kéri Dörnert, ne alkalmazza Csurkát

Csorja Gergely:
A szakmaiság

Bucz Hunor:
Szívből örülök Dörner kinevezésének


Csorja Gergely:
Náci vagyok, valószínűleg ön is az


Bayer Zsolt:
Húsevő virág


Csorja Gergely: Terror

Dörner György az EchoTv-n

Videó: Fábry Sándor esete a toleránsokkal

Csurka István: Ascher Café

Függetlenség: A szakma

Dózsa László:
Szétrohad az elkorhadt nómenklatúra

Harsányi Gábor:
A fiatalság kiéhezett a magyar drámákra

Jövőnk.info: Mi a bajuk az idegeneknek Dörnerrel és Csurkával?

Csurka István: Színház

Bayer Zsolt: Új Színház

Demokrata-kör

Falusy Márton:
Az Amerikai Népszava újra akcióban:
„…megnyitják az első náci, nyilas színházat - potenciális gyilkosokat nevel”

Újjáéledő Bocskai Színpad


  
Háború jön, a békére
Dátum: 2015. September 16. Wednesday, 09:24
Rovat: MNA
MNA

Bajtársaink már kora reggel ízelítőt kaphattak a mai magyar valóságból. A gyülekezőpont környékén több száz olyan lénnyel találkoztunk, akik egészen biztosan nem az európai kultúrkörből valók. Saját ürülékük mellett feküdtek, és ették a liberális terroristák által osztogatott pizzát. A hozzáértő ember képes meglátni a valós szándékukat. Csak a szemükbe kell nézni, és látni lehet rajtuk, hogy ezek nem menekültek, hanem harcosok! Olyanok, akik gyűlölnek minket azért, amink van. Azért, amiért becsülettel megdolgoztunk! Olyanok, akik gyilkolni érkeztek Európába! Mozgalmunk tagjai közül néhányan indulás előtt még betértek a közeli élelmiszer boltba. Az eladó pedig kitörő lelkesedéssel fogadta az országunkért harcolni kész hazafiakat. „Ugye menni fognak a katonák a déli határra? Tűzparancsra van szükség és lelőni az összeset! Ha eljön az ideje én is fegyvert fogok ezek ellen az állatok ellen.” – Manapság így gondolkodik az átlag magyar ember!

Elmesélte nekünk, hogy pár napja 5 majomember majdnem megerőszakolta a kolléganőjét. „Csak 5 perc lesz az egész!!! Nem fog fájni!” – makogták a nigger majomállatok. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy az üzlet bejáratánál épp belépett két magyar férfi, mivel már ráncigálták ki az üzletből a magyar eladó lányt! Ennél jobb ébresztő nem is kellett. Ezek után nem sokon múlott, hogy bajtársaink ne verjenek telibe pár terrorista férget pusztán a jó hangulat megalapozása végett! A csoport első fele már kora reggel a helyszínre érkezett, hogy előkészítsék a terepet a feladatok végrehajtásához. Miután a második hullámban érkezők is megérkeztek, kezdetüket vették a feladatok.bjj

A reggel átmozgató, és bemelegítő gyakorlatokkal kezdődött. Az akadálypálya után az újonnan érkezettek is megtapasztalhatták azt, hogy mennyivel könnyebb csapatként együtt dolgozni egy cél elérése érdekében. Az elsőre nehéznek tűnő feladatok így váltak könnyedén kivitelezhetővé.

Egy kis pihenés és a harmadik hullám beérkezése után következett egy több, mint másfél órás brazil jiu-jitsu edzés. A hosszan tartó sport foglalkozás keretein belül számtalan technikát sajátítottak el a résztvevők.

CAMERA

Ezek után gyors ebéd, majd eligazítás következett. Bajtársainknak béketámogató, békekikényszerítő és háborús műveletek során kialakított ellenőrző-áteresztő pontokat kellett létrehozniuk. Az elméleti foglalkozást pedig különféle éles gyakorlatok követték.

CAMERA

Pihenésképpen egy olyan geopolitikai előadás hallhattunk, ami felvázolta a jelen lévőknek az események várható kimenetelét. Azokat a jelenleg is zajló aknamunkákat, amelyek egyetlen célja a szinte kifogyhatatlan orosz nyersanyagbázis megkaparintása, és a fehér faj leigázása egy alacsonyabb rendű degenerált, korcs nép által. Ezen tudás birtokában teljesen nyilvánvalóvá vált az új résztvevők számára is, hogy a liberálisok mennyire elkeseredetten szeretnének anarchiát, polgárháborút kirobbantani hazánkban, aminek következtében az általuk gyűlölt magyarok közül minél többen meghalnának.

Csakis az igazság birtokában lesznek képesek harcosaink fanatizmusuk lángjával megtisztítani országunkat az idegen hordáktól, és a parazita élősködőktől. A hazánk iránti olthatatlan szeretet ereje képes lesz felépíteni fajunk számára egy élhető országot. Olyat, ahol jó érzés megszületni, és leélni egy életet!

A jelenlévőknek nem sok ideje maradt az elhangzottakon gondolkodni, mert már jött is a következő feladat. Beépített környezetben kellett fanatikus szélsőségeseket, téridegen terroristákat semlegesíteni, likvidálni.

Harcosaink örömmel vállalták a feladatot, hogy ellenségeink lelkét az égbe küldjék, testüket pedig a földbe temessék!

CAMERA

A feladat végeztével bajtársaink számtalan tapasztalattal gazdagodhattak. Minden egyes rajtaütést követően a hibákat, és észrevételeket megvitattuk és a következő feladat végrehajtásnál már alkalmazták is őket. Észre sem vettük, és már hajnali kettőt ütött az óra. Katonáink a teli hold fényénél vonultak a háló körleteikbe.

CAMERA

A 3-4 órás pihenés ellenére, szinte mindenki ébren volt már a 7 órás ébresztés előtt. A napot egy átmozgató edzéssel kezdtük, majd reggelivel folytattuk. Az étkezés befejezését követően még egy rövid elméleti igazításra került sor, amíg a szállítójárművek a helyszínre nem érkeztek.

CAMERA

A tábor befejeztével arra kellett hazaérnünk, hogy zsidó szervezetek hergelik a muzulmán szélsőséges terroristákat a magyar emberek ellen. Miközben a külföldi médiák megjelentek a Keleti pályaudvarnál és arról tudósítanak, hogy a magyar emberek mennyire intoleránsak, addig az országunkba érkező vadak nőket erőszakolnak, idős embereket és gyermekeket terrorizálnak, és magyar férfiakra támadnak hordákba verődve.

Mára már mindenki számára világossá vált, hogy a vér és a vas ideje megérkezett hazánkba! Magyarországnak szüksége van a mindenre elszánt magyar hazafiakra!

Harcosaink pedig minden tőlük telhetőt meg fognak tenni annak érdekében, hogy hazánk ellenségeit visszaküldjék oda, ahonnan valók. A pokolba!

Te készen állsz arra, hogy megvédd a hazádat, a nemzetedet és a családodat?

Magyar Nemzeti ArcvonalForrás: MNA

 
Kapcsolódó linkek
· MNA
· Több hír: MNA
· Több hír: magyarifjusag


Legolvasottabb hír ebben a rovatban:
MNA:

Jobboldali anomália


Hír értékelése
Értékelés: 5
Szavazat: 3


Értékeld ezt a hírt:

Kiváló
Nagyon jó
Jó
Átlagos
Rossz


Parancsok

 Nyomtatható változat Nyomtatható változat


Kapcsolódó rovatok

HídfőMNA

Ehhez a hírhez nem lehet hozzászólni.
"A magyar vér oly nagy értéke Európának és a szabadságnak, hogy óvnunk kell minden cseppjét."


 
PHP-Nuke © 2005 Francisco Burzi. A PHP-Nuke terméktámogatás nélküli szabad szoftver, amelyre a GPL licensz érvényes.
Oldalkészítés: 0.33 másodperc