Welcome to Majomparádé HelpDesk

HelpDesk

· HD-Tagok

Menü

· Főoldal
· Ajánlj minket!
· Fórum
· Hírek archívuma
· Keresés
· Letöltések
· Linkek
· Szavazások
· Személyes adatok
· Személyes üzenetek

Óra

Látogatók

Jelenleg 1 vendég és 0 regisztrált tag olvas minket.

Névtelen látogató vagy. Ingyenesen regisztrálhatsz itt!

Majomparádé HelpDesk: Fórum

Majomparádé HelpDesk :: Téma megtekintése - belépési gond
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   CsoportokCsoportok   ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

belépési gond

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kérdések,amikre nem találtál választ sehol
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
PRoland
Majmocska
Majmocska

HozzászólásElküldve: 2008. Február 16. Szombat, 9:02    Hozzászólás témája: belépési gond Hozzászólás, az előzmény idézésével

Üdv!

Egyik ismerősöm megkért,hogy írjak. Nem tud belépni a majomparade.com-on csak a majomparade.ws-en

Mi lehet a gond? A nickje davidaszep
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Syrus
Majmocska
Majmocska

HozzászólásElküldve: 2008. Február 23. Szombat, 9:15    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nekem is hasonló problémám van, már kb 4 hónapja nem tudok belépni a majomparádéra, fogalmam sincs hogy miért. A jelszavamat nem felejtettem el, és tuti hogy nem is bannoltak. A hagyományos jelszóvisszaszerzéssel az a probléma hogy az az e-mail cím amire regisztráltam már kb 1-2 éve megszűnt. Remélem tud valaki valahogyan segíteni.
Vissza az elejére
dezsike
Majmocska
Majmocska

HozzászólásElküldve: 2008. Március 1. Szombat, 13:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sziasztok.
Én már lassan 3 éve vagyok aktív Majmos,nagyon szeretem az oldalt,mert elégszines,változatos.
Azért írok most mégis ide,mert van 1-2 gond,ami nem tudom az én rendszerem miatt,vagy ilyen lett átalakítás után az oldal.
Tehát,mikor mr fent vagyok az oldalon(bejelentkezve)meg akarom nyitni az üzenetek panelt,és azt írja ki,hogy :Hoppá,a lap nem nyitható meg,be kell jelentkezni. ???
A másik,hogy régen olyan volt az oldal,hogy 1-1 torrent alatt voltak irományok,amiket természetesen a felhasználók írtak,az adott torrent-hez fűzve.
Ez most nekem nincs,sőt még külön fórum oldal sincs.
A haradik pedig hogy nem látok semmi avatart,hiába állítom be nekem mi legyen,az oldalon már csak a szabvány majom figura látszik...
Előre is köszi a segítségeteket!!!!!
Vissza az elejére
veberpeter
Majmocska
Majmocska

HozzászólásElküldve: 2008. Máj. 18. Vasárnap, 7:03    Hozzászólás témája: belépési gond a majomparade-n Hozzászólás, az előzmény idézésével

hello!nekem ugyanolyan gondom vna mint a többieknek.nemtudok belépni a majomparade-ra.jelszóemlékeztető se müxik,mert megszűnt az e-mail címSzomorú
egy kis segítséget léci adjatok ha tudtok. az arány is jó volt pedig. a felh név: csipesz27 ha esetelg megtudnátok változtatni az email címet, akk a veberpeter@freemail.hu -ra léci.előre is köszi
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Kérdések,amikre nem találtál választ sehol Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban