Elküldve: 2008. Február 23. Szombat, 9:15 Hozzászólás témája:
Nekem is hasonló problémám van, már kb 4 hónapja nem tudok belépni a majomparádéra, fogalmam sincs hogy miért. A jelszavamat nem felejtettem el, és tuti hogy nem is bannoltak. A hagyományos jelszóvisszaszerzéssel az a probléma hogy az az e-mail cím amire regisztráltam már kb 1-2 éve megszűnt. Remélem tud valaki valahogyan segíteni.
Elküldve: 2008. Március 1. Szombat, 13:02 Hozzászólás témája:
Sziasztok.
Én már lassan 3 éve vagyok aktív Majmos,nagyon szeretem az oldalt,mert elégszines,változatos.
Azért írok most mégis ide,mert van 1-2 gond,ami nem tudom az én rendszerem miatt,vagy ilyen lett átalakítás után az oldal.
Tehát,mikor mr fent vagyok az oldalon(bejelentkezve)meg akarom nyitni az üzenetek panelt,és azt írja ki,hogy :Hoppá,a lap nem nyitható meg,be kell jelentkezni. ???
A másik,hogy régen olyan volt az oldal,hogy 1-1 torrent alatt voltak irományok,amiket természetesen a felhasználók írtak,az adott torrent-hez fűzve.
Ez most nekem nincs,sőt még külön fórum oldal sincs.
A haradik pedig hogy nem látok semmi avatart,hiába állítom be nekem mi legyen,az oldalon már csak a szabvány majom figura látszik...
Előre is köszi a segítségeteket!!!!!
hello!nekem ugyanolyan gondom vna mint a többieknek.nemtudok belépni a majomparade-ra.jelszóemlékeztető se müxik,mert megszűnt az e-mail cím
egy kis segítséget léci adjatok ha tudtok. az arány is jó volt pedig. a felh név: csipesz27 ha esetelg megtudnátok változtatni az email címet, akk a veberpeter@freemail.hu -ra léci.előre is köszi
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban