Elküldve: 2008. Február 25. Hétfő, 9:26 Hozzászólás témája: majomparádé
Sziasztok,
Nem tudom, hogy csak én nem értek hozzá, vagy máshol a baj, de a majomparádé oldalon nem tudom az ismerősöket megtalálni, nem tudok üzenetet küldeni, nem tudok a torrentekhez hozzászolni, megköszönni, PM-t irni. Ezen kivül nem tudom hol kellene a meghivoimat elküldeni. (tudom egyelőre még zárt az oldal, de a menünek akkor is ott kellene lenni)...
HA valaki tudja a válaszokat, várom az üzeneteket.
Üdv. Samoo.
Elküldve: 2008. Március 8. Szombat, 19:02 Hozzászólás témája: Re: majomparádé
samoo írta:
Sziasztok,
Nem tudom, hogy csak én nem értek hozzá, vagy máshol a baj, de a majomparádé oldalon nem tudom az ismerősöket megtalálni, nem tudok üzenetet küldeni, nem tudok a torrentekhez hozzászolni, megköszönni, PM-t irni. Ezen kivül nem tudom hol kellene a meghivoimat elküldeni. (tudom egyelőre még zárt az oldal, de a menünek akkor is ott kellene lenni)...
HA valaki tudja a válaszokat, várom az üzeneteket.
Üdv. Samoo.
Elküldve: 2008. Március 16. Vasárnap, 21:37 Hozzászólás témája:
Szia amiket írtál nekem se megy ,és a letöltés sem a listába berakja ,de nem indul el a letöltés .a vinyón is megvan de ott se működik a letölteni kívánt cucc.
Elküldve: 2008. Március 17. Hétfő, 9:32 Hozzászólás témája: letöltés
Igen, de nem általánosan. Volt egy film pl. amelyik egyáltalán nem indult el letölteni, ugyhogy töröltem.
Ha utorrentet használsz, inditsd a kényszeritett inditással, nekem ugy megy...
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban