Üdvözöljük honlapunkon!

A Zenekarról...


A Márkus - Csorba Esküvői zenekarunk közel 10 éve létezik, ezalatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk arról, hogy hogyan tudunk minden helyzetben jó halgulatot teremteni, és hogy tudjuk ezt még tovább fokozni. Számunkra a legnagyobb sikerélmény nem a fizetség, hanem ha a kedves vendégek elégedetten, jó hangulatban és szép emlékekkel távoznak.

Hogy miért érdemes minket választania?

- Mert egészen fiatal korunk óta zenélünk, zenei képzésben is részesültünk, külön-külön és együtt is játszottunk már mindenféle formációban és stílusban, ezért úgy gondoljuk, van annyi tapasztalatunk hogy minden korosztályt szórakoztassunk és jó hangulatban tartsunk.

- Mert igényesek vagyunk, és odafigyelünk a részletekre, kezdés előtt 1-1,5 órával már megérkezünk, hogy a berendezéssel és a hangolással senkit ne zavarjunk.

- Mert mindig kellőképpen felkészülünk, az aktuális rendezvény sosem csak egy a sok közül, hanem mindig olyan mintha az lenne életünk addigi legfontosabb fellépése.

- Mert sosem fogyasztunk alkoholt, ennek ellenére mindig jó kedvünk van, nem azért vagyunk ott, hogy szórakozzunk, hanem hogy szórakoztassunk, és ezt minden tekintetben szem előtt tartjuk.

- Mert csak ritkán tartunk szünetet, illetve a kevés szünet sem tart sokáig, hogy a táncolni vágyók ne essenek ki a ritmusból.


Amennyiben felkeltettük érdeklődését, Kérje ingyenes árajánlatunkat >>itt<< !!!
Hívjon minket bizalommal, minden kérdésre szívesen válaszolunk: 06 30 813 47 91 vagy 06 20 50 29 195

Zenénkről...

Stílusunk, repertoár

Vállaljuk lakodalmak, bálok, eljegyzések, évfordulók, születésnapok, osztálytalálkozók, kertipartik, és mindennemű rendezvény minőségi élőzenei lebonyolítását korrekt áron!

Stílusunkhoz a mulatós-, a báli- és a cigányzene áll a legközelebb, de repertoárunkból nem hiányoznak az ismert rock and roll, pop, rock, régi és új slágerek, örökzöldek, keringők, és egyéb tánczenék.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, Kérje ingyenes árajánlatunkat >>itt<< !!!
Hívjon minket bizalommal, minden kérdésre szívesen válaszolunk: 06 30 813 47 91 vagy 06 20 50 29 195