| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Soloviel
Csatlakozott: 2006.12.27., Szerda, 20:13 Hozzászólások: 404 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | Bármely vidékre kiterjed szerintem, ahol még van Vad jelenlét, vagy akár Féreg jelenlét, csak a Szövő világa a jól ismert logikus.
Az Ősrobbanás meg alapvetően Vad, míg a fekete lyukak köthetők a féreghez, így szerintem mindenhiova kiterjed, nincs manaháló, mint Shadowrunban, vagy mindenütt van, épp a Földön nehezebb elérni a Szövő miatt. |
Én is így látom, csak kíváncsi voltam más véleményére is.
Én is azt nézem...lehet úgy gondolta, hogy mégsem helytálló a véleménye, pedig egyetértek vele abban, hogy ki lehet lépni az adott égitesten, HA az "ember" eléri azt az Umbrán belül.
Node szerintem ha kilépsz rajta, akkor nem deglesz bele, ha van adott környezethez igazodó ruhád, vagy megoldod pár varázslattal.
Végülis az Üresség Mérnökei is megoldják a dolgot valahogy, ennyi erővel.. _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Near Realmet azért kétlem, azokat erőteljesen a legendák formálták, egy élettelen égitestnek nincsenek legendái.
(hova tünt Malkáv szövege amire válaszoltam?) _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 4:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bármely vidékre kiterjed szerintem, ahol még van Vad jelenlét, vagy akár Féreg jelenlét, csak a Szövő világa a jól ismert logikus.
Az Ősrobbanás meg alapvetően Vad, míg a fekete lyukak köthetők a féreghez, így szerintem mindenhiova kiterjed, nincs manaháló, mint Shadowrunban, vagy mindenütt van, épp a Földön nehezebb elérni a Szövő miatt. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Soloviel
Csatlakozott: 2006.12.27., Szerda, 20:13 Hozzászólások: 404 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 4:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, akkor mégiscsak jól tudtam a vámpíros vérfaris befolyásolást. :D
Igazság szerint a kérdéssel, amivel idáig jutottunk arra voltam kíváncsi, hogy a mágia és egyéb természetfeletti lények powerje csak a Földön működik, vagy valami annál magasabb eredetű, és ha elmennek innen valamiképp (tudom hagyjam a WoD meg sci-fi keverését, bár van WoFD igazságszerint, Worlf of Future Darkness, WW magazinban volt anno), akkor is tovább működik számukra minden.
Az egész csak eszmefuttatás, ti mit gondoltok természetfeletti csak Földre korlátozódik vagy az egész világra terjed ki? _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 3:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm...
Mage: The Ascension
Ellenséges fejezet (ha jól rémlik, akkor Olman fordításában…)
”Ha egy mágus közvetlenül egy vámpírra kíván hatni, ahhoz az Élet és az Anyag szférára egyaránt szüksége lesz az élőhalott testet fenntartó, Kvintesszenciával átitatott vér miatt.„
„Az embertest szétszaggatásának használatához a mágusnak az Élet és a Szellem szférákból egyaránt három pontra van szüksége a vérfarkasok félig hús-vér és félig szellem természete miatt.” _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 3:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Solo :
Ok,kösz.
Szerintem is inkább anyag, elvégre a tested alakítod oxigénné, nem valami testetlen energiamező leszel.
Utóbbira kéne Élet 5+Erő 5.
Átalakítás... jó kérdés, vampi nem él, lehet inkább hat rá anyag, meg entrópia (mert féreglény) (meg eredet is) mint élet...
Ezt a vérköteléket lehet nem kéne eröltetni, akkor már egyszerűbb átprogramozni elmével...
Garoura szerintem is kéne Szellem szféra, félig szellem mivolta miatt.
Ami eljutást illeti, ha alakváltó eljuthat umbraűrbe (ezt biztos írták), akkor szerintem eljuthat sima űrbe és más penumbrákba is, gyakorlatilag ez halálos vagy kivitelezhetetlen és értelmetlen.
De a Celestinek és inkarnák biztos nem a penumbrában, hanem a mélyumbrában vannak, ahol nincs fizikai világ, nem lehet átlépni.
Feo : én is remélem, valamennyire élvezni fogom Ventrue földesuram nemlétét. :) _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 1:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Kérlekszépen a forum nem elhal, hanem egyszerűen csak vegetál. |
Off: Solo, ha a D&D oldal továbbra sem elérhető, akkor alkalmasint ide is áthozhatnánk pár kalandot. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Soloviel
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 11:36 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Kérlekszépen a forum nem elhal, hanem egyszerűen csak vegetál. Várja a csodát a feltámadásra, várja hogy az emberek, felhasználók (ideértve akár téged is) mesélést vállaljanak és mások (ide értve téged is) erre jelentkezzenek. De jellegéből adódóan ez a forum ugyanolyan tök jól elvan 4 aktív felhasználóval mint 24el. Persze ez nem feltétlenül igaz a maradék 20 felhasználóra |
Oh, én kérek elnézést! Láttam 2 aktív Star Wars mesét, azt ennyi, ezért gondoltam, hogy épp pihengettek. De majd kuncsorgok valami WoD meséért. :lol:
| Idézet: | | Mert WoD. Tragikus sorsú embereket lehet benne játszani, akik elkeseredett harcot vívnak a bennük lakozó szörnyeteggel saját emberségükért, aztán előbb-utóbb föladják, és átminősülnek valami egészen másba, ahogy elfogadják saját új természetüket. |
Bocs, de bármilyen darkos és horrorisztikus is a világ, ill. a stílus, attól még nem kellene ennyire beskatulyázni a pesszimista érzelemvilágodba. :wink:
| Idézet: | Szerintem attól függ mit akarsz velük (az elemekkel) csinálni. Mert pl ha mondjuk szeretnél víz alatt lélegezni, azt lehet pl Mater-el (a környező vizet levegővé alakítod) vagy Life-al is (átalakítod a saját szervezeteted hogyalkalmas legyen a "vízbül kinyerni a Zoxigént, teccikérteni!") Vagy ha egy hajót akarsz fellökni, esetleg egy kis sárkányrepülővel átrepülni egyik kontinensről a másikra, akkor szerintem Force.
(Hangsúlyoznom kell, az érzékeletesnek szánt példák játéktechnikailag erős vulgáris mágiának számítanak, tehát kérem a gyakorló mágus-tanoncokat, otthon ne próbálják ki őket! |
Pah, Ancient Agesben nem sok vizet kavar az a pár görög tudós miatt adódó vulgaritás. :lol:
Node nem is ez a lényeg, hanem csak úgy merő kíváncsiságból elgondolkodtam azon, hogy pl a Protean 5-öt, a levegővé válást hogyan lehetne megoldani, Élet 5 + Anyag 5, vagy Élet 5 + Erők 5.
Ez a célom vele.
Én az első verziót tudnám inkább elképzelni, de mégis húz valami a 2. változathoz, így nehéz a döntés.
| Idézet: | Mit értesz befolyásolás alatt? Manipulálni a gondolatait, meggyőzni? ("Nem ezeket a droidokat keresik.") Mert az sztem egyértelműen Mind.
Fizikálisan, úgyértem, át szeretnéd őket alakítani, Frankeinstein dokit játszani? Szvsz az felejtős játékos szinten, hagyjuk meg az ilyen elmebajokat a KMnek. A KM meg azt mondja h ez ilyen és így működik. Mé'? Mert a KM aszondta
(Egyébként szerintem ez már olyan magas szintű mágiaismertet követel, hogy már csak ezértsem hiszem hogy gyakran fogsz ilyennel foglalkozni) |
1. Az ilyen KM-eket derékban kettétörném, ha ilyet mondanak, ezzel elveszik a játékos kreativitását, így pedig ennyi erővel lehet menni gépes játékot is játszani, az is kb. ennyi kreativitást (0-t) hordoz magában.
2. Akár manipulálni a gondolatait, vagy átalakítani egy időre, de egészen pontosan én most arra gondoltam, hogy mondjuk Anyag 3 + Élet 3 + Eredet 3-mal egy vámpírnál elő lehet hozni a vérköteléket, és akkor van az embernek egy vámpírja.
Avagy Élet 3 + Lélek 3-mal meggyógyítani a vérfari haverodat, mégis jobb ha őt ütik és te csak varázsolgatsz rá, mintha téged ütnének, ez pedig annyira nem is vulgáris, hisz köztudott, hogy a vérfarik gyorsan gyógyulnak. :)
Oks, de én nem a Pangeára gondoltam, hanem a fizikai világban is megtalálható égitestekre, így Lunára, Heliosra (szopás elégsz tudom), vagy Merkur, stb.
Továbbá van egy olyan változat, hogy nem Gaia a hatalmasabb, hanem a Triád, így pedig túl lehet haladni Gaia szellemvilágán és át lehet lépni más helyekre, ahol ezen ősi, időtlen 3-as tartja az egyensúlyt a Galaxisban.
| Idézet: | Amúgy nekem is van egy kérdésem : ha technokraták előállítanak egy lézerfegyvert, azt más beavatottak is használhatják simán, vagy továbbra is araté dobással működik?
(első esetben annyit sebez, amennyi sikert létrehozásánál dobtak aratén?) |
"Gyuri te egy lézerfegyvert kértél,
De ajándékod ehelyett egy végbél..."
- Kovbojok: Télapó -
Amúgy pedig attól függ, hogy Csodát gyártanak, vagy Talizmánt.
Ha Csodát, akkor azt csak ők képesek használni, avagy más Felébredt lények, pl a Tradíciók mágusai, csak legfeljebb nem nyúlnak hozzá, mert "fúúúj lepráááás", ellenben ha Talizmánt gyártanak, akkor annak külön Arete-je és Kvintesszencia tartaléka van, minden egyes használatkor 1 Kvintesszencia vész "kárba".
Ellenben a Talizmánt akár Alvók is használhatják, ha a kezükbe kerül, bár ha nem hiszik el a dolgot, akkor úgysem használják sokat, szóval a készítőt így nem súlytja sok paradox, ha pedig használják, akkor elhiszik némiképp, mint egy Akolita és akkor a használó örülhet, mert 1-2 emberke már nem jelent gondot számára "varázslás", azaz technokrata esetében tárgyalkotás oldalról nézve. :D
Annyit sebez, amennyit Talizmánként dobsz az Arete értékén x2 ugye, lévén 1 siker=2 sebzés ártó hatású tárgynál. _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 11:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Soloviel írta: | Üdv emberek!
Még régebben regisztráltam, de sose volt alkalom, hogy feljöjjek alaposabban körbenézni, most megtettem, de ahogy elnézem nagyon hal el a fórum. :( |
Kérlekszépen a forum nem elhal, hanem egyszerűen csak vegetál. :-D Várja a csodát a feltámadásra, várja hogy az emberek, felhasználók (ideértve akár téged is) mesélést vállaljanak és mások (ide értve téged is) erre jelentkezzenek. De jellegéből adódóan ez a forum ugyanolyan tök jól elvan 4 aktív felhasználóval mint 24el. Persze ez nem feltétlenül igaz a maradék 20 felhasználóra :roll:
| Soloviel írta: | Egy korábbi felvetéshez fűzném azért hozzá a véleményem, ha van persze kereslet rá. Mi kell ahhoz, illetve lehetséges-e, hogy egy vámpírt visszaváltoztassunk emberré. Nos először is a magyarul megjelent 3 Mage regényben írnak valami Rambam nevű, vélhetőleg indiai fickóról, aki bármikor visszaváltoztatta volna emberré a 6. generációs Giovanni bérgyilkos csajt. Végülis nem is lehetetlen a dolog.
Íme egy link és benne a leírás Éterita szemszögből, hogy hogyan is nézhetne ki ezen eljárás: Bio-elektrikus vámpír újjáélesztés |
Ehhez a témához csak annyit szeretnék hozzáfűzni -személyes vélemény -, hogy a mesélések 99,9999999%-ában mégcsak fel sem merül egy ilyen eljárásra igény, vagy ha mégis akkor többnyire nincs kéznél Archmage hogy besegítsen a dologba. Miért? Mert WoD. Tragikus sorsú embereket lehet benne játszani, akik elkeseredett harcot vívnak a bennük lakozó szörnyeteggel saját emberségükért, aztán előbb-utóbb föladják, és átminősülnek valami egészen másba, ahogy elfogadják saját új természetüket. :twisted:
Összegezve, jó poén ezen elméletben gondolkozni, csak sztem teljesen fölösleges.
A többi kérdésre is igyekszem válaszolni, majd a Mage-ben jártasabb személyek kijavítanak, ha hülyeséget írok. :roll:
| Soloviel írta: | 1. A levegő és víz mely szférához tartozik, miért?
Két változatot találtam, és nem tudom melyik a "reálisabb".
Az egyik változat szerint mindkettő Anyag szféra.
A másik változat szerint a levegő Erők szféra, a víz pedig Anyag szféra. |
Szerintem attól függ mit akarsz velük (az elemekkel) csinálni. Mert pl ha mondjuk szeretnél víz alatt lélegezni, azt lehet pl Mater-el (a környező vizet levegővé alakítod) vagy Life-al is (átalakítod a saját szervezeteted hogyalkalmas legyen a "vízbül kinyerni a Zoxigént, teccikérteni!") Vagy ha egy hajót akarsz fellökni, esetleg egy kis sárkányrepülővel átrepülni egyik kontinensről a másikra, akkor szerintem Force.
(Hangsúlyoznom kell, az érzékeletesnek szánt példák játéktechnikailag erős vulgáris mágiának számítanak, tehát kérem a gyakorló mágus-tanoncokat, otthon ne próbálják ki őket! 8) )
| Soloviel írta: | | 2. Mi kell az egyes természetfeletti lényekre való befolyásoláshoz? |
Mit értesz befolyásolás alatt? Manipulálni a gondolatait, meggyőzni? ("Nem ezeket a droidokat keresik.") Mert az sztem egyértelműen Mind.
Fizikálisan, úgyértem, át szeretnéd őket alakítani, Frankeinstein dokit játszani? Szvsz az felejtős játékos szinten, hagyjuk meg az ilyen elmebajokat a KMnek. A KM meg azt mondja h ez ilyen és így működik. Mé'? Mert a KM aszondta :evil:
(Egyébként szerintem ez már olyan magas szintű mágiaismertet követel, hogy már csak ezértsem hiszem hogy gyakran fogsz ilyennel foglalkozni)
| Soloviel írta: | 3. Ezen kérdés némiképp minden olyan WoD teremtményhez kapcsolódik, ami képes az Umbrában utazni.
Ha belépünk az Umbrába, és mondjuk sikerül eljutnunk ezen belül Phoebe/Sokhta/Luna/Seline/stb. -re, majd ott kilépünk az Umbrából, akkor természetfeletti képességeink révén űrutazás nélkül eljutottunk a Holdra? (Tegyük fel kilépés után valamilyen módon tudunk lélegezni, tehát készülék, mágia, nem kell lélegeznünk, stb.)
Ha mindez igaz, akkor így bárhova eljuthatunk a világegyetemben? |
Szörnyen egyszerű lesz a válasz: nem tudsz kilépni. Miért? Erről lehet vitázni. Eztli már vázolt lentebb egy magyarázatot ami szerintem teljesen elfogadható.
Saját mesélői verzióm: A Vérfarkasok szerint, mert ott már nincs anyagi sík, ahol pl a Hold, vagy a Pangea van, az tisztán szellemi tér. Ha vissza akarsz lépni az anyagi világba, ahozz vissza kell jutnod a Közeli Umbra-ba. Igazából a Garouk szerint, csak Gaia az (a "Föld"), ami így kétarcúan létezik, szellemi és anyagi síkon külön, elválasztva, és ahogy távolodsz tőle, úgy mosódik el a Fátyol markáns határvonala, amikor már nincs értelme szellemit és anyagit külön venni mert a kettő ugyanaz. Ajánlom mindenkinek aki még nem ismerné a Garouk teremtésmítosztát, olvasmányos és érdekes :) _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 6:33 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én főleg csak utóbbihoz tudok hozzászólni : egy alakváltó alkalmazkodhat umbra űrhöz, ezt írták, de ha visszajutna ott fizikai világba, azt már nem bírná ki, szkfandert meg igen ritkán visznek umbrába, de amúgy is : ha elmegy a Luna Celestinehez, ott szerintem nem léphet vissza fizikaiba, mert az nem a Hold fizikai helyének felel meg, sokkal inkább egy szimbolikus hely mélyumbrában.
Elvben talán el lehetne érni magának a Holdnak a Penumbráját, de sok értelme nem lenne.
A crossover jó kérdés, szerintem a wwufra is hat Uralom, téboly, jelenlét, meg simán tudat szféra. (elvégre mégis van emberi tudata)
Téboly esetén jobb híján mondjuk akaraterőt lehet használni, nekik nincs közük féreghez, más esetben is szerintem logikus, hogy dobhassanak ellenpróbát, esetleg használják fel gnózist, ha Gaia ellen akarnák fordítani őket.
Mit akarsz kezdeni velük?
Szerintem a megközelítés határozza meg, ha te szelet meg hullámot akarsz, az erők, ha vízpolimert, légpajzsot vagy ilyesmit az anyag.
Amúgy nekem is van egy kérdésem : ha technokraták előállítanak egy lézerfegyvert, azt más beavatottak is használhatják simán, vagy továbbra is araté dobással működik?
(első esetben annyit sebez, amennyi sikert létrehozásánál dobtak aratén?) _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Soloviel
|
Elküldve: Pént. Okt. 19, 2007 11:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv emberek!
Még régebben regisztráltam, de sose volt alkalom, hogy feljöjjek alaposabban körbenézni, most megtettem, de ahogy elnézem nagyon hal el a fórum. :(
Egy korábbi felvetéshez fűzném azért hozzá a véleményem, ha van persze kereslet rá. Mi kell ahhoz, illetve lehetséges-e, hogy egy vámpírt visszaváltoztassunk emberré. Nos először is a magyarul megjelent 3 Mage regényben írnak valami Rambam nevű, vélhetőleg indiai fickóról, aki bármikor visszaváltoztatta volna emberré a 6. generációs Giovanni bérgyilkos csajt. Végülis nem is lehetetlen a dolog.
Íme egy link és benne a leírás Éterita szemszögből, hogy hogyan is nézhetne ki ezen eljárás: Bio-elektrikus vámpír újjáélesztés
Amúgy pedig nekem is lenne 1-2 kérdésem, remélem nem a semmibe írom őket és választ is kapok rájuk.
1. A levegő és víz mely szférához tartozik, miért?
Két változatot találtam, és nem tudom melyik a "reálisabb".
Az egyik változat szerint mindkettő Anyag szféra.
A másik változat szerint a levegő Erők szféra, a víz pedig Anyag szféra.
2. Mi kell az egyes természetfeletti lényekre való befolyásoláshoz?
Szerintem:
Vámpír - Anyag szféra (lévén élettelen test) - nehezítés: +Entrópia
Vérfari - Lélek szféra (lévén félig szellemlény) - nehezítés: +Élet
Lidérc - Lélek szféra (egyértelműen szellemlény) - nehezítés: +Entrópia
Tündér - Elme szféra (az álom ezen részlegé) - nehezítés: +Lélek
Démon - Eredet szféra (névből is adódik és az EGY teremtette őket) - nehezítés: +Lélek
3. Ezen kérdés némiképp minden olyan WoD teremtményhez kapcsolódik, ami képes az Umbrában utazni.
Ha belépünk az Umbrába, és mondjuk sikerül eljutnunk ezen belül Phoebe/Sokhta/Luna/Seline/stb. -re, majd ott kilépünk az Umbrából, akkor természetfeletti képességeink révén űrutazás nélkül eljutottunk a Holdra? (Tegyük fel kilépés után valamilyen módon tudunk lélegezni, tehát készülék, mágia, nem kell lélegeznünk, stb.)
Ha mindez igaz, akkor így bárhova eljuthatunk a világegyetemben? _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Coeus
|
Elküldve: Kedd. Júl. 31, 2007 7:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Véleményem szerint mindhárom egy lehetséges módszer, világnézettől függ, hogy ki melyiket használja. Ilyen egymás elleni próbáknál meg többnyire a sikerek száma dönt, hacsak nincs extrém különbség (archmage vs cliath). _________________ "Every picture tells a story. Sometimes we don't like the ending. Sometimes we don't understand it."
Chesire Cat, American McGee's Alice
"- Would you tell me, please, which way I ought to go from here?
- That depends a good deal on where you want to get to.
- I don’t know where...
- Then it doesn’t matter which way you go."
Alice |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Kedd. Júl. 31, 2007 7:30 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jelenésnél több siker kell, amennyire emlékszem, hogy lásd a mágus aurájában az elfolytott mágikus erőt (vagy valami ilyesmit ír a könyv). _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Júl. 30, 2007 9:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy mágus mivel tudná védeni magát mágikus felderítés ellen?
Eredettel, hogy elnyomja a benne levő kvintesszenciát?
Tudattal, hogy megváltoztassa az auráját?
Spirittel, hogy elrejtse az avatárját?
Vagy a három kombinációja kéne?
És akkor ha valaki megpróbálná leleplezni scent of true formmal, awarenessel, jelenéssel, akkor annak sikerülne, aki több sikert dob, vagy magasabb szférával rankkal diszciplínával rendelkezik? _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Júl. 16, 2007 11:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Eztli írta: | Spirit 1 el azt is meg lehetne állapítani vkiről, hogy ghoul?
Vampikönyvben írtak arról, hogy Nemzetbiztonsági hivatalnak van valami kütyüje, ami kimutatja a ghoulokat és vampikat fekete testekként.
Mi ez, valami elektronikus Sense Wyrm? |
Nem lehet. A vámpíroknak szinte semmi közük sincs a szellemvilághoz. Vonzzák maguk köré a fájdalomszellemeket és bane-ket, de ha nem koldunok, vagy szellemező tremerek, akkor a spirit nem hat rájuk.
Igazából azt, hogy ghoul-e valaki meg lehet állapítani Elme szférával .. ha esetleg találsz a fejében erre utaló nyomot .. Eredettel, mert a teste a vámpírvértől mágikus .. vagy Élettel, mert érzed a vámpírvért.
De ehhez tudatosan keresni kell azt, hogy valaki ghoul-e.
És nem elektromos sense wyrm ^ ^. Valószínű valami kiszivárgott technokrata érzékelő cucc lehet, esetleg valami olyan élettani funkciót vizsgál, ami a vámpíroknál és a ghouloknál más, mint az embereknél. De hogy mi az, fogalmam sincs. :) _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|