| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Vas. Okt. 21, 2007 4:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<A mondottak felcsigázzák a kíváncsiságom, de a félelmeim is.
Már oda is eljutna a modern technika? Metró, gépszörnyek... nekem egyelőre elég az itteni metró is. Mások álmaiba kukucskálni? Érdekes lehet, bár én inkább mások szobájába kukucskálnék, azt meg is lehet örökíteni kamerával és jó pénzért eladni ha valami zaftos történik.>
- Értem. És korábban mit csináltatok? Én kiskereskedő meg riporter voltam, előbbit sikerrel folytatom egyelőre. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Vas. Okt. 21, 2007 4:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Ja, előfordul – kezdi Macheta – Nem vészes, ha ismersz pár biztonságos ösvényt és odút, hamar átvághatsz a Bozóton…
- Ó, a Bozót érdekes jellegzetessége – veszi át a szót Diablos – hogy mennél veszélyesebb úton jársz, mennél félelmesebb vidéken barangolsz… mennél meredekebb szirteket mászol meg, annál több kincsre, s értékre lelhetsz. A manó-gyümölcs, gyógyír lehet a legtöbb kórságra, a köznapi, földi tárgyak – amik a puszta véletlennek köszönhetően kerülnek át a Bozótba – olykor furcsa, bizarr, de mindenképpen hasznos bűverő birtokába kerülnek.
- Igen – helyesel Jenifer – s a Bozótból képes lehetsz belépni mások álmaiba… Csodálatos élmény, egészen felvillanyoz…
- Hmm, a rémálmok már kevésbé – teszi hozzá Diablos – Olykor a halandóknak egészen vad álmaik is lehetnek, s nem valami kellemes átélni mások paranoiáját.
- Persze a Bozót rengeteg egyéb titkot is rejt – vált témát Jenifer – Elfeledett utakat, labirintusokat, amik téren, s időn kívül léteznek. De hallottam már egész városokról, amik néha előbukkannak, majd ismét eltűnnek… újonnan meg Bozót-metróról és gépszörnyekről hallani…
- Bizony – mondja Macheta – Odaát jó sok rémséggel összefuthatsz, s van, hogy egészen barátságos külsőt öltenek, így álcázzák magukat. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Vas. Okt. 21, 2007 3:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Ja megyek is... mielőtt még inkább belelovallja magát, én meg megfagyok.>
*De az előadására azért maradok, addig meg beszélgetek a jónéppel. Ha már eljöttem ide, még se legyek magányos.*
*Visszamegyek a Bestiákhoz, és próbálok barátian beszélgetni, meg információkat is szerezni.*
- Lady Morgana érdekes dolgokat említett a Bozótról. Ti sűrűn jártok vissza oda? _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Vas. Okt. 21, 2007 3:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Rendben, menj csak… - mondja, majd ismételten elmerül a kábítószer-keltette heves extázisban. A szoba még hűvösebb lesz, csikorgó hangok közepette jégcsapok sarjadnak a plafonról – épp, hogy megcsap a Tél hidege, mikor kilépsz az ajtón.
Odakint a félszemű őr, keresztbefont karokkal támaszkodik a falnak – szája szélén még mindig mosoly ül, ám az ábrázata ennek ellenére is taszító és mogorva.
Még előtted áll az est további része – a Tavernában nyüzsög a tömeg, tündérek és halandók lepték el a táncparkettet. Jenifer – s a két bestia – továbbra is iszogatnak, várják, hogy megkezdődjön az esti előadás.
Kint, a nyílt utcákon is nyílván zajlik az élet – San Diego, mozgalmas események színtere, mind az éj leple alatt, mind nappali fényben. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Vas. Okt. 21, 2007 3:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Vagy úgy. Én még nem. De azért ez a gyümölcs jólesik. Tényleg gyorsan gyógyít. Tényleg több is kéne belőle... de ahogy elnézem egyelőre ennyi. Majd lesz több is.>
- Nos rendben, akkor lassan távoznék, nyilván neked is készülnöd kell még az előadásra. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Vas. Okt. 21, 2007 11:10 am Hozzászólás témája: |
|
|
- A manó-gyümölcs bizony ritka kincs, körülményes a beszerzése, olykor a bozót tiltott és veszélyes részein terem. Sajnos, most nem tudok többet felajánlani, de a tündérek többsége ismer egy-egy odút, vagy tisztást a Bozótban, ami alkalmas lehet a szüretre.
A gyümölcs lédús, kissé fanyar, de ehető – miközben elfogyasztod, érzed, amint a sebed összehúzódik. Ez kissé kellemetlen, de nem hasonlítható ahhoz a fájdalomhoz, amit a karodba fúródó golyó okozott anno.
// - 1 Halálos seb _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 6:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Ja, jó taktika, totál függővé tenni kis elkényeztetett picsákat drogoktól, aztán azt mondani, nincs több anyag, és begyüjteni a könnyeiket.>
*Némi borzongással vegyes elismeréssel hallgatom.*
<Gyógyítás? Ez se rossz, hamarabb állhatok készen Üzér következő, NAGY fogására.>
- És csak ilyen van, vagy elég félig is megenni?
<Nem ártana egy ilyen csodás gyümölcs az akcióra se.> _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 6:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Hmm, tudod hiába a nemesi rang, azért a magunkfajták is szűkölködnek. Még szerencse, hogy a koboldok és a manók jobbszeretik a cserekereskedelmet… példának okáért, az okuláré – mondja, majd visszaveszi tőled a törékeny lencsét – fél tucat könnycseppel egyenértékű. Persze, nem holmi hétköznapi könnycseppekre kell gondolni… e könnyeket fiatal lányok párnájáról, s keszkenőjéről gyűjtöttem. Olyan bakfisok könnyei ezek, kik látszólag makulátlan életet élnek, ám valójában szégyenteljes titkaik szép lassan elemésztik lelküket. Ó, bocsáss meg, elkalandoztam… Tehát, a fizetséged, hmm… Azt hiszem, akad itt számodra még valami.
Ismételten a szekrényhez siet, úgy fest, az almárium kész kis kincsesláda – vajon, mi minden rejtőzhet még benne?
- Á, meg is van – ezúttal egy hamvas, piros színekben játszó gyümölcs kerül terítékre – Láttam a sérülést, a karodon… gondoltam, ez majd segít, a Bozót termései számtalan bajt képesek orvosolni. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Igen, valahogy sejtettem, hogy ez lesz, ilyen lehet a halandó alakja, ha így lövi magát. Így nem ütközök meg annyira.>
*Bár azért észrevehetően megváltozik az arckifejezésem, ha nem is fordul teljesen undorba. Inkább el is fordulok az okulárétól, és közvetlenül őt nézem, a szebb alakjában.*
<Végülis ezt a kis privát előadást is elfogadhatnám fizetségnek, de mi lenne velem, ha kicsit se lennék mohó? Na jó, a testét kevésbé kívánnám, miután láttam, meg egyébként is inkább hideg, légies szépség...>
- Az okuláré nem kell, de mást szívesen elfogadok fizetségnek. A sima pénz is megfelel. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 5:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Nos, ez a legkevesebb – mondja, majd feléd nyújtja az okulárét – Persze… csak he nem félsz szembesülni az igazsággal…
Kezedbe veszed a lencsét, ügyelve, hogy ne tégy kárt az elbájolt üvegben.
Ahogy áttekintesz rajta, a színek és formák először elhomályosodnak – az alakok teljes elmosódnak – majd kisvártatva szemed elé tárul a Lady igaz valója. A ruházata nem sokban különbözik – a múlt századi divatnak megfelelő, elegáns öltözet – ám, Morgana emberi külseje merőben más: lágy, nemesi vonásai ráncokká torzulnak, alkata már-már betegesen sovány, vézna – csupán a szemei emlékeztetnek tündér-alakjára.
Halandó formájában van valami… valami, ami rögvest az elvonóról nemrég szabadult, kissé meggyötört fiatalokat juttatja eszedbe.
- Hmm, hogy tetszik? – kérdezi, s közben kihívón pózol – Ha már itt tartunk… Üzér miféle fizetséget ígért, a szolgálataidért cserébe?
_________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Ez aztán tényleg elszállt, csak aztán nehogy fájdalmas legyen a landolás.
Brr, ha nem is fájdalmas, de hideg. Nekem nincs olyan prémbundám mint a farkasoknak, jobban szeretek sütkérezni.
De azért tud valamit. Ez überel mindenféle speciális effektet, ehhez tündér kell. Nekem sajnos nincsenek ilyen látványos képességeim, de azért engem sem kell félteni, végülis kiveszem a magam részét a lenyűgöző előadások biztosításából.>
*Álmélkodva, bár kissé vacogva állok egy darabig. Nekem is össze kell kapnom magam gyorsan, mikor végre válaszol.*
- Ezek szerint láthatnám valódi alakod? - kérdezem óvatosan.
<Lehet, hogy anélkül bűnronda? Nem hiszem, ennél szebb jelenség lenne.
De azért vonz a kíváncsiság!> _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 4:22 pm Hozzászólás témája: Zack Slick - Macskajaj |
|
|
San Diego – a Tékozlók Tavernája, Lady Morgana öltözője…
Ahogy beadja magának a szert, szinte azonnal extatikus állapotba kerül – lehunyt szemmel táncot jár a szobában, de mintha nem is földön pipiskedne. Ó nem, majd’ egy láb magasságban lebeg a padló felett – éjszín hajkoronáját dér borítja el, a levegő lehűl, olyannyira, hogy a tükrökön jégvirágok nyílnak…
Talán percekbe is beletelik, mire az extázis alábbhagy, s a Lady ismét tudatára ébred.
- Áh, a koboldpiac – a hangja is megváltozott, mintha különböző szólamok dalolnának, kánonban – Akárcsak a földön, a koboldok piacán is sok a szemétre való, de ha kitartóan kutatsz, bizony értékes kincsekre lelhetsz. Várj… mutatok valami egészen lenyűgözőt…
Visszaereszkedik a földre – ám a járása még mindig úgy hat, mintha a teste pillekönnyű volna. Ismét csak a szekrényében keresgél, ezúttal egy kis – égkék kendőbe bugyolált – dobozt vesz magához.
- Nézd csak! – feltárja a kis dobozkát, benne egy kerek lencsét, amolyan okulárét pillantasz meg – Ez a kis apróság felfedi a cseregyerekek emberi énjét, láthatóvá teszi halandó külsejük – szórakozottan leheveredik a párna halomra – esetleg… kedved támadt belepillantani? _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus
Legutóbb Syrocco szerkesztette (Szomb. Okt. 20, 2007 5:18 pm), összesen 3 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|