Playground :: Téma megtekintése - ~ Kezdés előtti megbeszélések ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ Kezdés előtti megbeszélések ~
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Előzetes megbeszélések
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Awenhai

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 25, 2007 5:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Adott törzseket nem próbáltam, okvetlenül Rank 1-es kari legfeljebb, de ha gondolod, akár a Kinfolk (emberi) indulás sem kizárt. Alapvetően szimatoló, infovadász kari lesz.

Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 10:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A karatert még én is kitalálom.
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 8:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jelentkeznék így is, de még nagyon nem tudom mivel.
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 4:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Silver Fang Ahroun mindenképpen, von Rosent nagyon nem látnák szívesen orosz földön. :\

Részletek később.
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 2:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Itt is közlöm, SF Philodoxot tervezek, mániás depresszióval.

(előző falkája valszeg belehalt hősködésbe)

Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk

Itt az ideje az áldozathozatalnak
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Nedaskarein
Soldier of The Alliance

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 2:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mindenkinek javaslom azt, hogy olvassa el a kitételeket és a felírt feltételeimet.
Gondosan.

Akik pedig elfogadják a kitételeimet és így is érdkelődnek a játékba, azok mostantól jelezzék ebben a topicban azt, hogy jönnének így is és várhatólag milyen törzzek esélyesek hozzá.

Ez nekem sok előkészületet fog igényelni, és sokat is kell utánaolvassak, mert kicsit hiányos és hézagos a tudásom egyelőre, és még a háziszabályaimat is fel kell írjam kezdés előtt a félreértések elkerülése végett.

Fontos tudnom hány emberrel számoljak és kb alap egy-egy mondatban koncepció felvázolás.
Jelentkezést itt jelezni, alap koncepciót MSNen vagy privátban is fogadom.

Köszönöm.
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 10:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tök mindegy, a szavazatomon nem változtat.

(szóval KGB és kommunizmus, vagy ha túl korai, akkor később árnyfüggöny, árnyfüggöny utánit kevésbé szeretnék most)

Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 10:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Eztli írta:
Vasfüggöny vagy árnyfüggöny, úgy tudom kb azonos időben léteztek, ennek figyelembe vételével szavaztam.
(a kommunizmus meg KGB külön színt ad)

Nem nyert.

Az árnyfüggöny Baba Yaga ébredésével jött, Gorbacsov, Jelcin időszakában.
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 10:11 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vasfüggöny vagy árnyfüggöny, úgy tudom kb azonos időben léteztek, ennek figyelembe vételével szavaztam.
(a kommunizmus meg KGB külön színt ad)

És továbbra is azt javaslom, garouk legyenek, mint egy szedett-vedett különböző motivációk által vezérelt holló patkány cápa stb társaság.

Ami saját karim illeti, nos valóban ez a tudathasadás durva, akkor jó lesz a mániás depresszió is.

(valamikor el kell kezdenem a kíésrletezést bonyolultabb karikkal, már én is ott vagyok, eleget játszottam hozzám közel álló koncepciókkal, ideje kicsit távolodni)

Legutóbb Thrall szerkesztette (Szer. Okt. 24, 2007 12:50 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 10:05 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Idézet:
Akkor ha jól vettem ki, és a tévedésem ellenére is így van a felállás akkor többlet szavazna a farkas mesére a Lezárás előtti időszakban, benntragadva Oroszország kommunista féregfertőzte szelgetiben?

Ezt tessék jóváhagyni, mindenki aki érdekelt a mesében, az egyetlen voksot nyomjon az időről és mégegyet a fajról.

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 9:01 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Veny, érdekelne a dolog, egy kezdő farkaskával. Ragabash információvadász-zenész, pimasz fajta, ha gúnyolják, bosszúálló, de feleslegesen nem lázadó. Karit már próbáltam mesébe vinni, de mindig megakadt a megbeszélések fázisában. Története szerint menekül, tehát közvetlen kapcsolatai és nyelvismerete a célországban nincs. (A Clevelandi mesébe azért nem akarom vinni, mert ugye ott pont az a gubanc nincs, ami az elején akár segíthet is a mesélőnak... :mrgreen: )
Ha ez így nem tökéletes, akkor hasonló kari lenne, születési hely váltásával, de pont a nyelvismeret hiánya tűnne így el.

Esetleg érdekelhet a Kinfolk dolog, nyitva hagyva tán a lehetőséget egy kölyök születésére.

Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen
Vissza az elejére
Nedaskarein
Soldier of The Alliance

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 24, 2007 1:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Izééé!!

de hülye vagyok!

nem arra a Vasfüggönyre, hanem Baba Yaga lezárására gondoltam, de valamiért nagyon az amradt meg bennem, hogy a WoD is eképpen hívta azt az átszakíthatatlan erőteret vagy miképpen is hívták, amivel meggátolta minden temrészetfeletti ki és bemenetelét az országba.

Bocsánat, ezer bocsánat, én tévedtem kicsit el a szavakban és a kifejezésekben (tényleg vannak bajaim a magyar nyelvvel) emiatt mégegyszer elnézést.

Szóval akkor összegezve, visszaolvasva a visszajelzéseim:

- VK: nem akarok semmi rosszat mondani, de a tőled látott játékodból és mesélési stílusodból nem igazán tartalak olyan szerepjátékosnak, aki jól tudna kijátszani egy nagyon erősen problémás elmebajt.
Nem vetem meg az SF koncepciót, mivel örülnék ha WW esetén inkább az a törzs dominálna, de lehet kisebb elmebajjal is kezdeni kezdetnek.
Nem ismerlek élőben, élő kijátszásodat nem láttam - de amit itt olvastam abból nekem így jött le, emiatt elnézést.

- Freiherr: Ha a tévedésem ellenére is rédekelne a játék, főleg a koncepció szívesen látott vendég vagy a mesében, és minden ötleted és meglátásodat jövőbeli akraktert illetve szívesen várom MSNen megbezsélésre :)

- Soloviel: veled már találkoztam más fórumokon, talán nagyon haloványan esetleg emlékezhetsz is a játékomra, vagy legalábbis a pofázásaimra, azt hiszem egyszer még régebbi MSN címemen fennt is voltál. (ladygravedancer@hotmail.com - de már nem aktív, amióta 200-nyi bot árasztott el rajta)
Nuwishát nem engedélyezek, mert azok leginkább Amerikában honosak, illetve az egyik olyan alakváltó faj, akinek a kijátszása okozhat problémákat a mesélőnek.
Mivel csak névből és nagyon kevés megnyilvánulásodból van fogalmam rólad, így semmiképpen sem engedélyezném a fajt, ameddig több átlátásom sem lesz abból, hogy te hogyan játszol ki kicsit kétesebb karaktereket. Sajnos a Nuwisha breedbookból ami leggyakortabba lejön; egy hóbortos poénkarakter, ami egy sötét és darkos hanbgulatot rosszul meglátva és ennek kevésbé örömére hasonlóan kijátszva mese és a többi játékos örömének rovására menne.

Ananasit kizárom, mivel nincs közös érdeke nagyon a Gaia követő alakváltó fajokkal, sajnos a Qualmi eleve játszhatatlan, és csak amerikai kiadásban van, ahogy a Bastetek 90%-t bezárták Amerikába vagy Egyiptomba; így Bagheera és Khan játszik leginkább. Bagheera pedig bármilyen lehet viselkedésben és mentalitásban, egy nagyon szabad faj.
Őket tudom CB-hez ajánlani, a Ratkinek is lehetnek korrektek, csak akkor nem freak faktoros törzset kell választani, ami lehet; Warrior, Tunnel-Runner, Knife-skulker. A Rapture annyira nem vészes náluk, mint pl egy Shadow Seernél aki már benne van a freak-faktorban.

Nagyon erős és nagyon komoly szabályozások között még Mokolé akit esetleg elfogadok, de annak a koncepciójának a feltételeibe nagyon bele fogok szólni a kiegyensúlyozás és az összeférhetőség végett.

Ami még szóbajöhet (bár erre tudom, hogy nem lesz jelentkező) azok a Kinfolkok. Esetleges tudással, és nagyon erős kapcsolattal az alakváltó családjuk felé. Szerelem, barátság, testvéri szeretet.. etc
ha nagyon nem megy semmi, KMi irányítással és hozzászólással egy és csakis egy játékosnál még nagyon esetleg a félvér nagyon kezdő egy aretes mágust esetleg meggondolom. De ezt ne vedd biztosnak, függ még sok mindentől.

- Tzimisce: Strider telejsen jó, az tökéletesen belefér, csak annyit kérek tőled előre is, hogyha majd letisztázódnak teljesen a kitételek és a feltételek megszabását publikálom, akkor tessék mindenképpen ne kiskapukat keresni a feltételekben és a hozzáigazított karakter koncepcióban :)
a történet miatt ami a fejemben van, ahhoz mindenképp kell az erős lehetősége annak, hogy minden JK összeférjen hosszútávon is egymssal - ez ellenben sok feltétel kiszabását jelenti majd az egyeztetéseket követve.

A cápát nem tudom mennyire lehetne beletenni, vele is úgy vagyok, hogy nagyon erős megkötések keretében, sok feltétel teljesülését követve egyetlen egyet az egész aprtiban. És itt az elsődleges feltétel arra vonatkzona, hogy játszhatóvá tudjam tenni műsokkal szemben hosszútávon; közös cél

- Feoras: nagyon örülök az érdkelődésnek továbbra is, és nálad is áll az MSNes megbezsélés akkor ezt illetve. Könnyebb nekem ott egyeztetni, mint pmeken és postokon át ami lassú :)

- Inu: helyes-helyes, neked mindig van hely ;) - a részletek meg fokozatopsan fognak lemálni a tömbből, még csak a mit és holtnál vagyunk egyelőre, semmi konkrétabb amiből már lehetne karaktert formázni :)

- Drake: ugyanaz mint Inunak természetesen ^^

~~~~~~

Akkor ha jól vettem ki, és a tévedésem ellenére is így van a felállás akkor többlet szavazna a farkas mesére a Lezárás előtti időszakban, benntragadva Oroszország kommunista féregfertőzte szelgetiben?

Ezt tessék jóváhagyni, mindenki aki érdekelt a mesében, az egyetlen voksot nyomjon az időről és mégegyet a fajról.

Tisztelette;

Veny
Dragon

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 10:40 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Drui meséje engem is bizony elgondolkodtatott a jelentkezésre.
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 22, 2007 7:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ha meggondolom, én is inkább a vasfüggöny előttire szavaznék.

Akkor egyelőre ennek figyelembe vételével írom át Igor (és Grigorij) Kurcsatov előtörténetét.

Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 22, 2007 4:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Veny, én is szeretnék jelentkezni a kalandodra, hogy mikor és mivel, az mindegy.
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Előzetes megbeszélések Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4 ... 16, 17, 18  Következő
3 / 18 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.