Playground :: Téma megtekintése - Domingo Cuetlachtli - Ösztönök játéka
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

Domingo Cuetlachtli - Ösztönök játéka
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 27, 2008 3:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hosszas várakozást követően, végre felveszik a kagylót - s egy kissé álmatag, morocos hang szól bele.

- Igen, tessék...? Értem. Á, remek, már megint! Ha így megy tovább, egy nap még szétesik ez az egész kóceráj. - mérgében lecsapja a kagylót.

Néhány perccel később, egy hordóhasú férfi lép be - kék munkaruhája oly mértékben feszül, hogy a gombok lepattanni látszanak méretes testéről.
Tipikus gondnok.
Válogatott káromkodásokat követően, hozzálát a terep felméréséhez. Majd - feltehetőleg csak lustaságból - közli, hogy Ő ehhez kevés, így értesíteni kell egy szakembert.

- Mire ezt helyrepofozzák... idő kerül. Sok időbe. Addig a hullákat átirányítják a szomszédos körzetbe. Örülhet, ez magának plusz szabadnapokat jelent.

Éjben-Járó, Crinos, Lupus
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 26, 2008 8:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

" Uram irgalmazz" - ismétlem magamban - hát legalább ezeket megtudtam, inferno egy night club neve. De mi lehet az 577, mit jelenthet vajon? - miközben ezen töprengek felállók az íróasztal mögül és keresek valami szivacsot, leveszek egy oldószert a polcról és bemegyek a hűtő kamrába a vért letisztogatni.

Mikor végeztem kimegyek a boncterembe az asztalomhoz és felhívom a karbantartókat

Halló, karbantartók? Itt Domingo Cuetlachtli a Boncteremből, valószínűleg az egyik hűtőnek elromlott a...hűtő termosztátja bár nem értek hozzá rendesen, le tudnának valakit küldeni ide, hogy megnézze? Fontos lenne nagyon, sajnos e-miatt bűz terjeng ide lent ami nem éppen egészséges, szóval ha megoldható akkor minél hamarabb küldjenek egy embert. - Mondom a telefon túlsó végén lévőnek és várom a választ
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 22, 2008 7:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A már-már régiségszámba menő kötetet forgatva, több könyvjelzőre is bukkansz - többségében üdvözlőlapok, egy-egy szent képmásával a hátoldalon.

A könyvet az évtizedek során nyílván sokan forgatták, így néhány oldal hiányzik - már kezd szétfoszlani a kötet gerince, s a borító.

Mindenesetre - ha mást nem is - azt meghuthatod belőle, hogy a "Kyrie, eleison!" latinul annyit tesz: "Uram, irgalmazz!"

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 7:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mohon felnyitom a dobozt és elkezdek kutatni benne, mindent átnézek akár csak azokban a detektív filmekben amiket láttam. A ruhákat megrázom, áttapogatom, zsebeit kiforgatom. Az alsó neműket is hasonlóan részletes vizsgálatnak veszem és suttyomban meg is szagolom, hisz az nem árthat.

Ám az érdekességek hátra maradtak - rózsafüzér és egy régi kiadású zsoltárkönyv, és a gyúfás doboz rajta ez a club...meglehet, hogy egy sztriptíz táncos volt a szentem valami katolikus családból vagy valami ilyesmi - boncolgatom magamban a megtalált nyomokat.

A zsoltárkönyvet jobban megnézem, átlapozgatom, olyan oldalakat keresek amiket esetleg többször olvasott, hisz azok az oldalakra könnyebben rá lehet akadni.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 5:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hosszasan szemléled, ahogy Tatjána távozik - ez a ringó csípő mindig is megigézett...

Feltéped a ragasztószallagot - amivel a dobozt lezárták - s hozzáfogsz a kutatásnak.

A doboz java részét a nő - halálakor is viselt - ruhái teszik ki. Egy lenge felső, egy miniszoknya, egy pár magassarkú - és persze fehérnemű.

Továbbá, megtalálod a tárcáját is - amiből megtudhatod, hogy Eva Clarke-nek hívták, s kereken 30 évet élt.

Ezen kívül akad itt még néhány ékszer - egy pár fülbevaló, s egy díszesebb rózsafüzér is.

Egy üres gyufásdoboz, rajta a Club Inferno névre keresztelt éjszakai lokál védjegyével - a lángok közt vonagló, csábos nőalakkal.

Illetve, ami talán mind közül a legérdekesebb, egy Zsoltárkönyv - méghozzá egy 1970-es kiadású, kopottas kötetet.

Vissza az elejére
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 2:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

// bocs, hogy elfelejtettem dobni :oops: köszi//

Ez az, meg van - örülök magamban akár egy kis gyerek amikor megszerzi azt amit már oly régen várt. Kívülről persze mit sem látszik hisz arcomon még mindig csábító mosolyom kap helyet - Rendben akkor műszak után, a közelben van egy jó kis hely, nem egy 5 csillagos de arra jó, hogy meg igyunk ott valamit meg beszélgessünk - mondom Tatjánának mielőtt elmenne.

a dobozt átveszem - Köszönöm, innen nem fog eltűnni az biztos gondom lesz rá, a hűtővel meg eleszek egy darabig az biztos - nézek közben a kamra felé majd vissza a nőre majd intek neki mikor elmegy - akkor műszak után - mondom neki még aztán az íróasztalomhoz sétálok

A dobozt kinyitom és átnézem a tartalmát, sorra veszek ki mindent és alaposan átnézem őket, valami nyomot keresek arra, hogy mi lehet az amit a szellem írt ki a vérével, hátha a személyes tárgyai között találok valamiféle választ a rejtélyes utalásra
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 5:37 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Hát... nem is tudom - mondja tétován, s az ajkait harapdálja - Talán, lehet róla szó. Egy italba még nem halt bele senki...

// Csábítás

Fellépés 2 + Meggyőzés 1 - 1

Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 2d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 3, 9 (Total = 12)

Egy röpke pillanatig némán méregetitek egymást, majd végül Tatjána töri meg a csendet.

- Nos, akkor műszak után, de addig is - a kezedbe nyomja a kis kartondobozt - ez a tiéd. És... igyekezz azzal a hűtővel, vagy szólj a karbantartóknak, mert ez a szag... borzalmas, enyhén szólva is.

Vissza az elejére
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 5:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Modortalanságom egyből alább hagy mikor meg látom, hogy ki is az aki zörgette az ajtót - Ó, Tatjána milyen kellemes meglepetés - enyhül meg a hangom és lazán neki támaszkodom az ajtó félfának - Bűz? Ja. Semmi, semmi, csak az egyik hűtő bekrepált de már rajta vagyok a dolgon - Mondom majd megeresztek egy kacér mosolyt

A tekintetem a dobozra vándoról mikor megemlíti a dolgot - Hmm, hát hagyd csak itt majd vigyázok rá, ha meg jönnek érte akkor küldjétek ide a hozzátartozót, úgyis a "pácienst" is azonosítania kellene persze ha volt neki valakije egyáltalán - vonom meg a vállam és a dobozért nyúlok - De mond csak Tatjána nem gondoltad meg magad esetleg, nincs kedved esetleg valamikor meginni velem valamit - vetem be a latinos csáberőmet
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 17, 2008 4:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Viszonylag hamar kizökkensz a transzból; leteszed a szikét, visszazárod a hűtőkamrát, s ajtót nyitsz. Tatjána fogad téged - bájos arca hamar fanyar grimaszba torzul, amint megcsapja a boncterem bűze.

- Fúj, szoktatok ti itt szellőztetni? Vagy elromlott az egyik hűtő...? No, de nem ezért jöttem.

Csak most veszed észre, hogy a hóna alatt nem túl méretes kartondobozt szorongat.

- Ezzel mi legyen? Az egyik "páciensed" személyes holmija; a minap hozták be. Senki sem jelentkezett érte, úgy fest, nem igen voltak rokonai... Kidobjuk, vagy még várjunk pár napot, hátha fölbukkan egy hozzátartozó?

Vissza az elejére
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Szer. Ápr. 16, 2008 4:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nézem amint az torz alak lassan felírja a szavakat - Inferno 577,Kyrie, eleison! - Ismétlem magamban majd gondolkozni kezdek, hogy mit jelenthet ez - Talán egy...- de a gondolat menetet nem tudom befejezni mert hang űti meg a fülemet

A zaj mintha távolról jönne, pedig itt pár méterre tőlem, fejemet megrázom és kijövök a szürkület misztikus atmoszférájából.
Ismét a hűtőkamrák közt állók, ismét csak egyedül a szikét markolva a véres fiók előtt, amit azonnal vissza tolok és sietősen az ajtóhoz megyek míg a hűtőjét becsukom

- Nyitom már, nyitom, nem kell ki rántani az ajtót !! - Üvöltöm a bejárat felé menet , közben a szikét leteszem a többi kellék közé majd az ajtó kulcsát elfordítom - Na mire ez a nagy zaj? - kérdezem kissé ingerülten
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 15, 2008 3:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A fantom fájdalmas vonaglások közepette, saját vérével írja fel e néhány sort:

Inferno 577

Kyrie, eleison!

Közben, valahonnan a távolból - a fizikai világból - tompa hangokat hallasz. Talán valaki épp a boncterembe igyekszik bejutni...

Vissza az elejére
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Hétf. Ápr. 07, 2008 11:57 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A szürkület - nézek körbe és megint elámulok azon, hogy ez itt volt körülöttem már évek óta és csak most láthatom. Na de nem bámészkodni akarok, meg rázom e fejemet majd körbe nézek

Elkínzott sírás üti meg a fülemet és tekintetem arra lesz figyelmes immár egy test, egy ismerős alak rajzolódik ki előttem ámbár más mint amikor először láttam - Mi történhetett vele? - kérdezem magamtól. Majd közelebb lépek a vonagló testhez.

Mikor már ott állók szinte karnyújtásnyia sírás forrásától a kezemben lévő szikét megszorítom ez kicsit biztonság érzetet ad. Szóval, megköszörülöm a torkomat és megszólítom az entitást
- Elnézést, kitette ezt magával ? - teszem fel kicsit bátortalanul a kérdést, hiszen még nem tudom, hogyan is kéne beszélni egy ilyen lénnyel
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 04, 2008 5:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A nyúlós massza - a térfogata alapján - nem lehet a test, legalább is nem az egész holtest.

Noha misztikus képességeidnek alig egy napja vagy birtokában, mégis, szinte azonnal sikerül ráhangolódnod a Szürkületre.

A szoba körvonalai kissé elmosódnak - mindent szürkés köd lep be; a halál lehelete, ha úgy tetszik. A hűtőkamrákkal szemben megpillantasz egy-egy homályos - alig emberi - alakot. Némán járnak föl, s alá , de kétled, hogy bármit is megőriztek volna egykori önmagukból. Lenyomatok csupán - ahogy Ébren-Álmodó is mondta.

Azonban, a kérdéses hűtőkamra irányából, keserves zokogás üti meg a füledet - a hangok kissé torzak, távolinak hatnak.

Egy egészen szilárd kísértet alakja rajzolódik ki - ám igen erősen eltorzult. Mintha megnyúzták, s kizsigerelték volna - de végeláthatatlan agónia gyötri. A földön kúszik-mászik, vagy még inkább vonaglik...

//Szerintem még lett volna + 2 kockád - mert a 10-esek újradobhatóak - de lényegtelen, így is van 2 sikered, az bőven elég

Vissza az elejére
Pentangelis

HozzászólásElküldve: Kedd. Ápr. 01, 2008 9:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Körbe nézek - Egy hulla nem járkál magától, bár amit mostanában láttam, ezen se lepődők meg - a szikét még a kezemben tartom a test lehet, hogy eltűnt de meglehet, hogy az a valaki vagy éppen valami még itt van a közelben - de az is lehet, hogy ez a nyúlós valami maga a test ami keresek, de lehet, hogy megtudhatom - villan be, hogy képes vagyok arra.

Kinézek, hogy senki sem akar-e bejönni. Mikor meggyözödtem arról, hogy senki se akar mostanság erre felé jönni vissza megyek a hűtő kamrákhoz. A szikét még mindig a kezemben szorítom, nem bízok semmit a véletlenre és még mindig nem nyugodtam meg teljesen hiszen nem tudom, hogy kitette ezt a hullával.

a kihúzott fém tálca előtt megállok majd ahogyan Ébren-Álmodó mutatta előhívom a képességemet ami segít abban, hogy átláthassak a szürkületen.
Halálszem: Int.:3 + Okkult.: 1
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 4d10
10-Sided Dice Results: 10, 4, 1, 7 (Total = 22)

Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 30, 2008 2:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A szike megremeg a kezedben, s érzed, ahogy a homlokodon megannyi verejtékcsepp gyöngyözik. Mi ez az egész? - kérdezhetnéd joggal. Még csak alig egy napja tudod, hogy más vagy - különleges -, erre máris csőstül tör rád a baj.

Egy határozott mozdulattal szinte kirántod az ajtót, s vele együtt a méretes fémtálcát is. Jobb kezed reflexszerűen megindul, de félúton megtorpansz. Semmi... üres... nincs holtest, eltűnt.

Fellélegzel - akár egy halálra ítélt, akivel épp az imént közölték, hogy kegyelmet kapott.

A nő teteme eltűnt, de a hűtőkamra nem teljesen üres - valami nyúlós, vértől tocsogó massza borítja belülről.

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Következő
2 / 10 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.