Playground :: Téma megtekintése - ~ Humor ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ Humor ~
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 12, 2009 10:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Gyenge, IMHO.
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 03, 2009 6:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

(forrás : Damien)

- Üdvözlök mindenkit, én Robert Rider vagyok, és ez itt a misztika talk-show! Mai vendégeim a vámpír klánok ösatyjai lesznek, akik pár kérdésemre válaszolnak. Köszöntsük is nagy tapssal az Asszamita ősatyát!
(Hassam belép síri csendben, majd leül a riporterrel szemben)

- Üdv Hassam!
- Üdvözöllek... hitetlen!
- Szóval Hassam...
- Rosszul ejted! A helyes...
- Figyelj haver, nem néztél te túl sok Jeff Dunham-et Achmeddel az őrült terroristával?!
(szégyenkezve) - De lehet, sajnálom. Nem fordul elő többet.
- Szóval Hassam, nem zavar téged, hogy a távollétedben csak pirított núbiai-nak hívnak? (közönség röhög)
- Csendet! Megölök mindenkit!!!
(riporter szája mozog, de hangot nem hallani. Hassam észreveszi, csettint) - Megegyeztünk, hogy többet nem csinálod, nem igaz?!
- Bocsánat.
- Ennyi volt az időnk, és most jöjjön a következő vendég: Brujah!

(Hassam feláll, meghajol és kimegy. Brujah belép, megszólal valami rekedtes, hörgős ütemtelen, széjjeltorzított "zene". Leül a riporterrel szemben, a zene elhallgat.)
- Üdvözlet Brujah.
- Üdv.
- Bocs, hogy rákérdezek, de ez meg mi volt?!
- A bevonulózenémre gondolsz? Hát haver ez az új hullám. Meg kell lovagolni, és kiélned magad.
- Aham. Biztos. (rendezgeti a papírjait) szóval, hogy is fogalmazzam meg a kérdést...
- Mondd csak ki bátran.
- Szóval, úgy tudom, hogy neked van... egyfajta indulatkezelési problémád...
(Brujah szeme vérben kezd forogni, feláll, kettétépi az asztalt, felelemeli a riportert) - EZT MEG A KI A (sípolás) MONDTA NEKED TE KIS (sípolás) (sípolás)?! MI?! HOGY KÉPZELED, HOGY AZ (sípolás)(sípolás)(sípolás)(sípolás)(sípolás)(sípolás)(sípolás)(sípolás)(sípolás) IGAZ?! NINCS NEKEM SEMMI BAJOM (sípolás)!!!
(félájultan) - értem, elhiszem, bocsánat, csak tegyen már le! Könyörgöm! (megtörténik, Brujah visszaül) Utolsó kérdés, nagyon fájó még Karthago emléke?!
(értetlenül néz) - A zenekarra gondolsz haver?
- Hagyjuk.
(Brujah meghajol, kimegy.)

- A következő vedégemtől én is tartok kissé, de hát kockázat nélkül nincs vereség. Malkáv következik!
(Malkáv belép, megigazítja az ingét és leül)
- Jó estét kívánok, kezit csókolom!
- Üdvözlöm, de nem úgy volt, hogy én köszönök előre?
- A fiatalabb előre köszön az idősebbeknek.
- De hát te vagy több ezer éves vagy...
- Ja, bocs.
(riporter rázza a fejét) - Szóval azt te bolond, hogy én hiszed?
(vigyorog)
(az egyik operatőr lekever egy pofont a riporternek, az magához tér) - Milyen érzés örültnek lenni?
- Szereted a rántottsajtot?
- Itt én kérdezek!
- Miért?
(riporter csendben elsírja magát, Malkáv felál, meghajol, és ismét meghajol, és ismét, és ismét, végül jön két asszisztens és kivezetik.)

- Következő vendégem Gangrel. Remélhetőleg értelmesebb lesz, mint az eddigiek. Nagy tapsot neki!
(Gangrel belép, leül, elmosolyodik)
- Szóval Gangrel, te olyan vadállatias vagy...
- Ti férfiak mindíg csak arra tudtok gondolni.
(elvörösödve) - De én most, izé, nem is... (hátrafordul az operatőrhöz) Frank, ugye ezt kivágjuk majd?
- Szóval, te vagy a legállatiasabb...
- Nem igaz, szebben eszek mint például Brujah, Malkáv, Nosfi vagy éppen Ravnos.
(az ég felé emeli a tekintetét, könyörgőn) - Te mindent félreértesz?!
- Nem igaz! Nem mindíg a szexen jár az eszem! Rohadék rágalmazó! (sértődötten elvonul)

- Ez se normális... következő vendégem: Nosferatu!
(egy hatalmas fekete szemeteszsák lép be, és ül le a riporterrel szemben)
- Üdv Nosferatu. Bocs a kellemetlenségekért, de te ipari mértékben vagy ronda, így ki kellett takarnunk. Sajnos a bűzöddel nem tudtunk mit kezdeni... (fintorog)
- Most te gúnyolódsz velem?!
- Öh, mi van közted és Augustus között?
- Semmi! Annak a rohadéknak csak a testem kellett! A lelkemmel nem is foglalkozott. (ráborul a riporter vállára és sírni kezd)
- Öhm... értem. Semmi baj... Vigye már innen valaki! (két asszisztens kicipeli Nosferatut)

- Uram atyám, de büdös volt! Örülök, hogy ilyen hamar végeztünk... következő vendégem Szet!
- Nem megyek beljebb, míg a rohadt lámpáitokat ki nem kapcsoljátok!
- De ez kell a normális felvételhez...
- Neked meg gondolom egy Aston Martin kell az élethez... nos megkaphatod...
(riporter csettint, kialszanak a fények) - Nos, üdv Szet! Milyen a megrontók élete?
- Nehéz, nagyon nehéz. Szűkül a piac ahogy egyre több embert megrontunk... kevés marad. És ráadásul ott vannak a ravnosok konkurenciának...
- Öhm értem. És miben utazol?
- Erre nem szívesen válaszolnék a kamerák előtt, de itt a névjegyem. Hívhatsz este héttől hajnali négyig.
- Majd gondolkodom...
- Nekem most mennem kell, terítés van ma, találkoznom kell a dealereimmel... (sípolás) csak kicsúszott. De legalább az arcom nem láthatták.
(Szet lelép, fények ismét égnek.)

- És most fogadjátok hatalmas tapssal a művészetek hercegnőjét, Torreadort!
(felcsendül a Barbie-girl, Torreador belép hellokittys szerelésben, odariszál a riporter elé, és leül)
- Köszöntelek Torreador!
(a semmibe réved)
- Torreador... Torreador! (pofonvágja Torrie-t. Torrie végre felrezzen)
- Mi?! Hol?! Miért?!... ja bocs, annyira megtetszett az a cicamintás függöny...
- Jah. (sóhajt) Tart-e még Ventrue-val a románcod?
(affektálva) - Tart. De minden héten mással csalom. A múlt héten Brujah-val, előtte Augustussal, de vele nagyon hamar vége volt, mert csak a testemet akarta... most pedíg Ravnival vagyok együtt.
- Ravnossal?! Te engeded, hogy hozzádérjen egy cigány?!
- Ő nem ciggány, csak latinos arcú kreol!!!!
- Mind ezt mondják... (feszült csend) Nincs valami dolgod? Nem vár a műkörmös?
(felsikít) - De jó, hogy szólsz! Rohannom kell! Pusszcsy mindenkinek!

- Ennél már csak nem lehet rosszabb... most Ravnos következik! (egy asszisztens lép oda hozzá, és a fülébe súg valamit) Nos, mégsem következik Ravnos, sőt nem is ad interjút mert... mert... sürgős dolga akadt... (a háttérben látszik, ahogy két rendőr éppen bilincsbe veri és elhurcolja Ravnost)
- Há, dikkmá Ídezstetezsvírem segíccsé mán, mommeg nekk, hogy nem loptam én a devla vigye el, hanem csak visszaráktám a pínzed a tárcádba, amire te kértíí meg!
- Nah, ez már tényleg nem az én kompetenciám... (lenyel egy Xanaxot) Következik a Giovanni család feje, Augustus!

- Üdv Augustus!
- Te maradj csak a Mr. Giovanni-nál.
- Öhm, szóval Mr. Giovanni, hogy-hogy magukra nem haragszanak annyira a vértestvérek, mint Tremerére, pedíg szintén Diablerie-vel került hatalomhoz?!
- Mert én szép vagyok, ellentétben azzal a csúszómászóval.
- Világos. Tényleg akkora a családi vagyon, mint a pletykában hallani?
- Szerinted kitől kapod te a fizetésed?
- Ezek szerint öntől, igaz?
- Nem, csak mert (sípolás) se dolgozol érte, az fix. Én a helyében nem adnék neked semmit.
- De... én pontosan azt csinálom, ami a szerződésemben van...
- Nos, nem érdekel. Megyek, vacsorázni. Chiao!

- Hogy mik vannak... Lasombra a következő vendégem!
- Üdvözlöm!
- Szintén. Mit néz így rajtam?!
- Félrecsúszott a sminkje...
- Idióta Tzimische, megint nem rám figyelt... egyszer még nagyon megbánja...
- De hát önök barátok, nem igaz?
- Milyen barát az olyan, aki nem szól a ferde sminkért?!
- Hagyjuk. A szabbattal mi van?
- Mi lenne?! Él és virul. Azt hiszik, hogy kiirtottak engem, de a forgatókönyvírók másként rendelkeztek. Pech.
- Azt hiszem, ennyi elég is volt. Köszönöm a részvételt!
- Én köszönöm, hogy itt lehettem!
(Lasombra lelép)

- Kész csoda, ez egész értelmes volt... de az a smink... röhejes.
(belép Tremere, leül a riporterrel szemben, és felteszi a szemüvegét)
- Nem ez volt a szerződésben.
- Mi is?
- Az volt, hogy engem hetediknek hívnak be, nem pedig tizenegyediknek.
- De hát ez miért olyan fontos?!
- A hét a szerencseszámom...
- Milyen érzés az, hogy utálnak?
- Milyen érzés az, hogy ilyen béna riporter vagy?
- Nem vagyok béna riporter!
- Engem meg nem utálnak...
- Szeretnél újra halandó lenni?
- Nem tudom... majd még kiderül, csak előtte tárgyalni kéne Hermész rendjével a visszafogadásunkról...
- Értem, és köszönöm az interjút!
(Tremere elhagyja a stúdiót, magában még mindíg a számokra kiakadva)

- Utolsó előtti vendégem Tzimische. Most ő következik.
(Egy fura lény, nem tudni, hogy férfi vagy nő, belép. Ruhája a régi nemeseket idézi, zsebében egy marék föld van)
- Szóval Tzimische...
- Egészségedre! (átnyújt egy zsebkendőt)
- Nem, nem tüsszentettem csak a nevedet akarta mondani... szóval, mivel foglalkozol mostanság?
- Mostanság? Hát nemrég belevetettem magam a csontmechatronikába, és az idegszövetek biotronikájába, valamint a genetikai rekombinálódást vizsgálgatom.
- És ezt érthetően?
- Az anatómiával foglalkozom, közelről.
- Még érthetőbben?
(lesújtóan néz) - Következő kérdés?
- Te most férfi vagy, vagy nő?!
- Titok.
- De miért?
- Majd ha eljössz hozzám kísérletezgetni, elmondom. (gyanús fények csillognak a szemeiben)
- Kösz, de inkább kihagyom... és szerintem le is járt az időd...
(Tzimische elmegy.)

- Huhh, ez (sípolás) ijesztő volt... de túl vagyunk szinte az egészen, az utolsó vendégem jön: Ventrue!
(Ventrue beballag, elegáns mint mindíg. Kezet ráz a riporterrel, leül, mosolyog)
- Végre egy igazi úriember! De a pletykák mást mondanak... milyen a viszonyod Torrie-val?
- Semmilyen. Egyszer bepróbálkozott nálam, de nem igazán bukok az ilyen fura csajokra.
- Ő mást mondott...
- Ő mindíg mást mond. De ha már itt tartunk, az évnek melyik hónapjában születtél?
- Hogy jön ez ide?
(Ventrue szemei elkezdenek izzani) - Válaszolj!
- Tavasszal...
- Tökéletes, nem csalt meg az orrom. A műsor után (szemvillanás) velem jössz, most pedíg (szemvillanás) elfelejted ezt az egész vámpírosdit! (belehajol a kamerába, villogó szemekkel) - És ti is elfelejtitek!

Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk

Itt az ideje az áldozathozatalnak
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Sephiroth

HozzászólásElküldve: Vas. Nov. 02, 2008 3:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egy tapasztalatlan, FRANK nevű curry-kóstoló feljegyzései, aki Ausztráliából tett látogatást Durban-ben, Dél-Afrikában:

"Nemrégiben abban a megtiszteltetésben részesültem, hogy bírónak választottak ki egy curry főzőversenyen. Az eredeti bíró megbetegedett az utolsó pillanatban, én pedig pont ott álltam a bírói asztalnál, és a sörös sátor holléte felől érdeklődtem, mikor felkértek. A másik két bíró (két helybeli indiai) biztosított afelől, hogy a curry egyáltalán nem lesz erős, azonkívül ingyen sort kapok a kóstolgatás teljes idejére, tehát belementem."

Íme az értékelő lapok a versenyről:

Curry # 1: Manoj Maniac Mobster-Monster Curry-je

1. BÍRÓ: Kicsit túl sok paradicsom. Nagyszerű zamat.
2. BÍRÓ: Kellemes, sima paradicsom íz. Nagyon enyhe.
FRANK: Jesszusom, mi a pokol volt ez? Ezzel le lehetne szedni a megszáradt festéket az úttestről. Két sörbe került, hogy kioltsam a lángokat. Remélem, ez volt a legrosszabb. Ezek az indiai fickók őrültek.

Curry # 2: Applesamy Utanegeto Curry-je

1. BÍRÓ: Füstös, enyhe sertés beütéssel. Gyengén csípős Jalapeno íz.
2. BÍRÓ: Izgalmas sült rostélyos íz, több paprika kellene bele, hogy komolyan lehessen venni.
FRANK: Gyermekektől távol tartandó!! Nem vagyok benne biztos, hogy mit kellene éreznem a fajdalmon kívül. El kellett zavarnom két fickót, akik Heimlich-fogást akartak alkalmazni rajtam. Sürgősen több sort kellett hozniuk, mikor meglátták az arcomon a grimaszt.

Curry # 3: Farouk Híres Gyújtsd Fel Az Istállót curry-je

1. BÍRÓ: Kiváló tüzes curry! Nagyszerű zamat. Több bab kellene bele.
2. BÍRÓ: Bab nélküli curry, kissé sós, remekül használja a piros paprikát.
FRANK: Hívjátok Lucas Heights-t, felfedeztem egy uránium szivárgást! Az orromban olyan érzésem van, mintha Domestost szipákoltam volna. Már mindenki tudja mi a dolga, hozzák a söröket, mielőtt meggyulladok. A pincer kislány hátbavágott, így most a gerincem a mellkasom első részében van. Az ábrázatom kezd igen ramatyul kinézni a sok sör miatt.

Curry # 4: Barbu Fekete Mágiája

1. BÍRÓ: Fekete bab curry gyakorlatilag bármi fűszer nélkül. Kiábrándító.
2. BÍRÓ: Enyhe hárs íz a fekete babhoz. Köretként használható halhoz vagy egyéb enyhe ételekhez, nem igazán lehet curry-nek nevezni.
FRANK: Éreztem, hogy valami a nyelvemhez dörgölőzik, de az ízét nem éreztem. Lehetséges az ízlelőbimbókat kiégetni? Savathree, a pincér kislány mögöttem állt a friss sör-utánpótlással; az a 150 kilós lotyó egyre izgibbnek néz ki. Ez a nukleáris hulladék, amit eszem, szintén. Nem lehet, hogy a curry fokozza a nemi vágyat?

Curry # 5: Laveshnee Legális Ajak-Eltávolítója

1. BÍRÓ: Húsos, erős curry. A frissen őrölt Cayenne bors tökéletes ízt ad. Igazán nagyszerű.
2. BÍRÓ: Curry aprított sztékkel. Több paradicsomot még elbírna. El kell ismerni, a cayenne bors igen erős benyomást tesz.
FRANK: A füleim csengenek, a homlokomon izzadtság folyik, és a szemeimmel már nem tudok fókuszálni. Elfingottam magam, négy ember mögöttem kórházi kezelésre szorul. A versenyző megsértődött, mikor megmondtam neki, hogy a curry-je következtében agykárosodást szenvedtem. Savathree megmentette a nyelvemet a vérzéstől azzal, hogy egy kancsóból sört öntött közvetlenül a nyelvemre. Azon gondolkozom, vajon le fogom-e égetni az ajkaimat. Nagyon idegesít, hogy a másik két bíró folyton megkér, fejezzem be a sikoltozást.

Curry # 6: Vera Világi Vegetáriánus Variációja

1. BÍRÓ: Híg de mégis erős vegetáriánus curry. Jól eltalált egyensúly a különféle erős paprikák között.
2. BÍRÓ: Az eddigi legjobb. Agresszívan használ erőspaprikát, hagymát és fokhagymát. Igazan Nagyszerű.
FRANK: A beleim immár egyenes csövek gáz állapotú, kénes lánggal megtöltve. Összesz@rtam magam mikor fingottam, és attól félek, hamarosan átégeti a széket. Úgy tűnik, senki nem tud megmaradni mögöttem, kivéve azt a Savathree lotyót, azt hiszem perverzebb, mint gondoltam. Már nem érzem az ajkaimat. Kéne egy nagy fagyi, hogy kitörölhessem a seggem vele.

Curry # 7: Sugash Sikító Szenzáció Curry-je

1. BÍRÓ: Közepes curry, túl sok konzerv-paprikát használ.
2. BÍRÓ: Hát, hát. Olyan az íze, mintha gyakorlatilag az utolsó pillanatban beledobtak volna egy konzervnyi paprikát. Meg kell jegyezzem, aggályaim vannak a 3-as számú bíróval kapcsolatban. Úgy tűnik egy kissé csalódott, mivel folyamatosan durván káromkodik.
FRANK: Valaki tehetne egy gránátot a számba, kihúzhatná a biztosítótűt, és én az égvilágon semmit sem éreznék. Az egyik szememre megvakultam, és a külvilágnak olyan hangja van, mintha minden rohanó vízből állna. Az ingemet teljesen beborítja a curry, ami észrevétlenül kicsusszant a szám szélén. A gatyám tele van láva-szerű sz@rral, így legalább passzol az ingemhez. Legalább majd a boncolás során tudni fogják, mi okozta a halálomat. Úgy döntöttem, abbahagyom a lélegzést, mivel túl fájdalmas. Francba vele, oxigénhez úgysem jutok. Ha levegőre lesz szükségem, majd szippantok a hasamon levő 10 centis lyukon keresztül.

Curry # 8: Hansraj Hegyi Szent Curry-je

1. BÍRÓ: Tökéletes befejezés, ez egy jó ízű curry, mindenki számára biztonságos, nem túl erős, de pont elég fűszeres ahhoz, hogy észrevétesse magát.
2. BÍRÓ: Ez az utolsó darab egy jó, kiegyensúlyozott curry, nem túl erős és nem is túl enyhe. Sajnálattal láttam, hogy nagy része kárba veszett, mikor a 3-as számú bíró elájult, leesett a székről, és magára rántotta a currys tálat. Nem biztos, hogy túléli. Szegény Ausztrál, kíváncsi lennék, mit szólt volna egy igazán csípős curryhez?
FRANK: Nincs feljegyzés.

Karakterek: Jason DeMarco, Zajokkal Éneklő
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szomb. Okt. 04, 2008 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://uk.youtube.com/watch?v=TejqR3RXtjU
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 01, 2008 10:38 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://uk.youtube.com/watch?v=igxDVI4Jva4
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Chrysocyon Frax
Silent Strider

HozzászólásElküldve: Kedd. Szept. 30, 2008 6:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://www.youtube.com/watch?v=Ezv7_SBKUjo
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 15, 2008 11:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*WARNING: Marxist propaganda ahead. Proceed with caution.*

http://cowswithguns.com/cowmovie.html
Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Hétf. Szept. 01, 2008 10:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://www.youtube.com/watch?v=_Z29OVZLbZk

Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Pént. Júl. 25, 2008 1:32 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Sírvaröhög*

http://www.youtube.com/watch?v=ywNR--oJAQ8&feature=related
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Csüt. Júl. 10, 2008 12:41 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://www.thephora.net/forum/showpost.php?p=579415&postcount=1394
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 28, 2008 12:21 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

18+ Suffer not the witch to live! +18

HE
WHO
ALLOWS
THE
FURRY
TO
LIVE
SHARES
THE
CRIME
OF ITS
EXISTENCE
Vissza az elejére
Chrysocyon Frax
Silent Strider

HozzászólásElküldve: Szomb. Jún. 14, 2008 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

"Hogyan Ne lőjünk fegyverünkel"
http://youtube.com/watch?v=JJCUglNpFTU

Azaz blotch IRL
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Hétf. Jún. 09, 2008 8:31 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

SuperNews! - The Immigration Debate of 1621

Fergeteges. Vigyázat, faji gúnyszavakat tartalmaz. xD
Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 06, 2008 7:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

http://video.google.it/videoplay?docid=-5825493270005637835

LOL kis szabálymániás köcsögök.

Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Pént. Márc. 14, 2008 1:49 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Csak hogy itt is legyen má' valami.

http://atomictiki.deviantart.com/art/Lost-Telemetry-5-68224088
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Következő
2 / 9 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.