Playground :: Téma megtekintése - ~ Ajánló, ami nem link ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ Ajánló, ami nem link ~

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Csevegő
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Csüt. Okt. 29, 2009 11:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

HozzászólásElküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 7:25 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Coeus írta:
Vicces. A March Of The Thingies még jó is, az MBNW meg elég nagy váltás a korábbi "hangszer-szegény" lineuphoz képest. Ez tök értelmesen hangzik... Videoklip lesz?

A vicces az, hogy mindenkinek csak a March... tetszik :mrgreen:
Az MBNW-ben pontosan ugyanannyi hangszer van, mint a többiben: egy számítógép.

Nah, hamarosan kész lesz az első teljes album, szóval lehet készülni, kb 40 perc lesz (34 perc van eddig kész belőle...) :wink:

És lesz videó is. Csak ahhoz idő kéne, sok, mert ki kell menni a halál f*szára komor indusztriális területre (is).

Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]

'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
    Tristan Tzara
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Coeus

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 7:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vicces. A March Of The Thingies még jó is, az MBNW meg elég nagy váltás a korábbi "hangszer-szegény" lineuphoz képest. Ez tök értelmesen hangzik... Videoklip lesz?

EDIT: Azért ez is jó ám, bár nem saját készítés.

"- Would you tell me, please, which way I ought to go from here?
- That depends a good deal on where you want to get to.
- I don’t know where...
- Then it doesn’t matter which way you go."

Alice
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Lullaby

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 12:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Fehéragyar írta:
Lullaby, meghallagttam a számokat, amiket belinkeltél. Háát... Nekem nem nyerte meg a teszésemet. A zenei ízlésem elég tág, nem tudsz olyan stílust mutatni, amelyikben nem találok jót, de ez... Leginkább egyfajta statikus zörejre emlékeztetett...Elhsizem h neked ez tetszik, úgyhogy előre is elnézésedet kérem, ha megbántottalak volna. Egyébként mivel készítetted?

Semmi baj, sőt, örülök, hogy meghallgattad, véleményt nyilvánítottál róla, stb. :mrgreen: És igen, van benne bőven statikus zörej. Meg fehér zaj. Néhány egyszerű programot (egy MIDI-generáló alkalmazást és néhány torzítót) használok, meg egy mikrofont.

'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
    Tristan Tzara
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Sephiroth

HozzászólásElküldve: Szer. Szept. 27, 2006 9:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Lullaby, meghallagttam a számokat, amiket belinkeltél. Háát... Nekem nem nyerte meg a teszésemet. A zenei ízlésem elég tág, nem tudsz olyan stílust mutatni, amelyikben nem találok jót, de ez... Leginkább egyfajta statikus zörejre emlékeztetett...Elhsizem h neked ez tetszik, úgyhogy előre is elnézésedet kérem, ha megbántottalak volna. Egyébként mivel készítetted?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Lullaby

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 8:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Malkáv írta:
Vlagyimir Zseleznyikov: Bocsáss meg, Madárijesztő!

Nagyon szép, nagyjából húsz éves szovjet ifjúsági regény. A történet egy lányról szól, akit Lena-nak hívnak, az osztályáról, a nagyapjáról, és még nagyon sok szép-szép dologról szól.

A történetet viszont nem lövöm le, sajnálom. ^ ^ Legyen annyi elég, hogy van egy bizonyos irodalmi érzékem, és ez a könyv marha jó.

Jah, és ennek az alapján szerettem bele nagyon egy névbe. Madárijesztő - Scarecrow ... :mrgreen:

LOL bazmeg, LOL :mrgreen:
Ezt adtuk elő az iskolai színházi versenyen ötödikben :mrgreen: Én voltam már nem is tudom ki, és volt egy egész mondatom XD
(Én kevésbé vagyok elragadtatva az említett műtől [olvastam oroszul is], de mindegy, ízlések és pofonok).

És akkor ajánlások.
Olvassatok Umberto Eco-t. A regényeit valamint kisebb írásait alapvetően mindenkinek ajánlom, az esszéit, értekezéseit meg azoknak, akik érdeklődnek a modern kúltúra elméleti kérdései iránt.
Hallgassatok Brian Jonestown Massacre-t. Pszichedelikus, a hatvanas éveket idéző rock-zene. Kicsit shoegaze, kicsit space, jó. Az oldalukról le lehet tölteni mindent, ami csak van. Itten.

Még egy hallgatnivaló, és önreklámozás: hallgassatok légyszives bele a kis zenei projektembe, és véleményezzétek, bármi. Bzzzzz! a neve, és valami elektro-indusztriális elszórakozgatás lenne. Itten le lehet tölteni hat számot. Minden kreatív kritikát, véleményt szivesen fogadok...

Tristan Tzara
Vissza az elejére
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

IAN WATSON: Inkvizítor

Persze az egész Warhammer 40K-t csak ajánlani tudom, de engem leginkább ez a regény fogott meg. A hangulata, a történet és persze maguk a leírások, jellemrajzok, érzelmek…
Ami még nagyon tetszik, az a főhős, Jaq az inkvizítor, szerelemének különös története, aminek a vége cseppet sem happy end, de talán nem is baj. Így teljes a kép.

Éjben-Járó, Crinos, Lupus
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Malkáv

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 3:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Vlagyimir Zseleznyikov: Bocsáss meg, Madárijesztő!

Nagyon szép, nagyjából húsz éves szovjet ifjúsági regény. A történet egy lányról szól, akit Lena-nak hívnak, az osztályáról, a nagyapjáról, és még nagyon sok szép-szép dologról szól.

A történetet viszont nem lövöm le, sajnálom. ^ ^ Legyen annyi elég, hogy van egy bizonyos irodalmi érzékem, és ez a könyv marha jó.

Jah, és ennek az alapján szerettem bele nagyon egy névbe. Madárijesztő - Scarecrow ... :mrgreen:
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Nedaskarein
Soldier of The Alliance

HozzászólásElküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 2:53 pm    Hozzászólás témája: ~ Ajánló, ami nem link ~ Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bocsánat, de muszály volt nyitnom egy ilyet most, hogy újra hallgatom annak a filmnek a betétdalát, amit most mindennél többre értékelek és mélyen megérintett.

Szóval egy filmet szeretnék első posttal egyetemben ajánlani, mert muszály és mert megéri.

~~~

Lady in the Water (Lány a Vízben)

Mindenféle képpen, mert gyönyörű.
Borzalmasan szép és magával ragadó az egész film, csodálatos megoldásokkal.

Amikor a mese valóban életre kell, amikor valóban meséből lesz a valóság, és mélyen érint.
Ráadásul annak ellenére, hogy családi film, és amerikai szokás szerint, a vége nem amerikai stílus, az a full happy end, minden full jó és nyereséges.

A meséknek vége szokott lenni, akkor is, ha a mesék jönnek át hozzánk, a mi világunkba, de egy mese akkor szép ha véget ér és hangulatával gyönyörű történéseivel emléket hagy bennük és hagy minket újra élni, hagy minket lélegezni és tovább álmodni a szép álmokat mikből később újra mesék lesznek.

Csodálatos vége van, és aki szereti a Changeling-et, mint játék, azoknak ráadásul extrán kötelező is, mert végig azt mutatja be, hogy a hit, a mesékben való hit, az álmok akkor a legigazibbak, ha mi hiszünk ebben. Ha elhisszük, hogy létezik és elhisszük a benne lévő szerepünket is és aszerint írjuk tovább.

Úristen teljesen beleszerettem a filmbe, egyszerűen tényleg csodélatos és gyönyörű.
Egy igazi mese, olyan amiben hinni lehet, amiben hinni kell.

Csak ajánlani tudom.
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Csevegő Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.