| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Okt. 08, 2012 11:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Sok a kérdés, de haladást értem el. Nem nehéz tippelnem, az ilyen anyagok Asura érintését viselik. Nem látszott előtte, nem volt nyoma előtte, nem jött le előtte, de homok és tengervíz, föld és víz keveréke letisztította rólam.
Leginkább ez egy spontán rítushoz hasonlít, amit a természet ereje önmaga hozott létre, hogy lemossa rólam ezt a viszkózus undorító anyagot. Ezt megvolt kezdetnek de a laboromban még tisztább lehetek. Nincs értelme többet várni, megtört az ereje, innentől én nézhetem meg egy-egy majomba beadagolva mit okozhat.*
<De az is lehet eleve is egy fertőzött példányt láttam... logikus. Ha gyorsított mutációt okoz, akkor könnyen lehet ilyen átalakulás.>
*De bízom a saját erőmben, gázt adok és irány a laborom előlakása, ahol a célom a további tisztulás elősegítése és önmagamból szövetmintát venni a gyanús helyen, hogy megnézhessem, rendben vagyok-e.
Nem szívesen mondom, de a megtisztulás rítusára is szükség lehet.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Okt. 08, 2012 6:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A kezedről némi fekete anyagot üvegcsébe csöpögtetsz. Minden érzéked számára undorító. A nyakadon szétkenve a maradék, mintha egy olajos ronggyal kenték volna össze.
Az eső... feltehetően a tenger felől és a por... valamelyik sivatagból. Szerencsés találkozásuk pedig feloldotta azt a mocskos átkot, ami megkeserítette az elmúlt napodat. A szerencse létező dolog, de az sem esik kívül a tudományon, mint ahogy ez a furcsa esemény sem lehetett puszta "csoda". Magyarázat mindenre van, csak meg kell találni.
De a kérdések sorának még nincs vége. Ez a valami végre lejön rólad, de vajon ha tényleg egy jel, megszűnt-e hozzád csalni a vadászaidat?* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2012 7:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Ha aludni sem tudok, hát hamar indulok. Persze jó tudósnál egy-egy kihagyott éjjel semmiség. Akkor nincs értelme több időt vesztegetni.
Heliost némán üdvözlöm, szép a nap, de mi Seline gyermekei vagyunk. *
<Néhány csepp eső? Ez is sok ennek a földnek>
*A porvihar és az eső egy halálos kombináció, az összetapadó nedves por és homok nem a legjobb, és sietek a kocsimba hogy ne kapjam el amikor megérzem az érzést, ösztönösen odakapok lepöccinteni őket, de a festék... nem értem. Ökölbe szorítom azt a kezem, maradjon benne ebből. Azonnal a kocsiba szállok, és egy kis üvegcsébe csöpögtetem ezt a festéket, majd újra a visszapillantójában megnézem a nyakamat. Ott érintett meg a csuklyás. *
<Mi történik itt?>
*Meg kell mondjam tudós elmeként zavar a sok megválaszolatlan kérdés.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2012 5:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Napfényben bujdosó nem tudott több információval szolgálni jelenleg, csak homályos emléke támadt egy hasonló leírásról talán egy hét távlatából. Ez mindenesetre reménnyel tölthet el, hogy lesz némi információ.
Miért van az, hogy mikor aludnál, akkor nem teheted, de mikor lehetőséged van rá, nem tudsz? Talán a küszöbön álló felfedezés, vagy az üldözők miatt, de csak néhány percekre sikerült elbóbiskolnod. Ennek ellenére próbálkozol egy ideig, majd mikor már egyáltalán nem is érzed magad álmosnak, összeszedelőzködsz és elindulsz. Az ablakból láthatod Helios dicsőséges felemelkedését a házak között. Alacsonyan jár, de fénye már vakító. Zárod magad mögött az ajtót, a lift engedelmesen és csöndesen ereszkedik alá veled. Kilépsz a hotel elé és a kocsi felé veszed az irányt. Apró esőcseppek koppannak a fejeden és a ruhádon. Májusban. Lehet, hogy az év utolsó esőjét fogtad ki talán? Felnézel. Sötét bár, de egészen apró felhőcske köhögi magából az utolsó cseppjeit. A város nagy része arról sem fog tudni, hogy volt eső. Mire odaérsz a tragacshoz, egy kisebb záporrá fajul a csöpörgés, de meglepően kellemes és jóleső záporrá. Az autó a hotel parkolójában található, néhány szomjas fa egyike alatt pihen. Ahogy mellé lépsz, a fáról hűvösebb, nagyobb és sokkalta kellemetlenebb cseppek borítanak be. Arról nem is beszélve, hogy hála az év eleji porviharoknak, a városban minden poros, és az eső most épp a kocsira és rád mossa a fáról a közel egy hónapja gondosan összegyűjtött port.
Hatalmas esőcseppek szaladnak végig az arcodon, a nyakadon és a mellkasodon. De még ez sem annyira idegesítő, mint az érzés, hogy apró bogarak hada szaladgál oldalt a nyakadon. Ösztönösen söpörsz végig rajta, hogy meglepve tapasztald: bogarakat nem találtál, de a kezeddel mintha fekete festéket kentél volna szét a nyakadon. Természetellenes, koromfekete festéket, mellyel nem az ég és nem fa áldott meg, ebben biztos vagy.* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2012 12:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Merrefelé látták őket?
*Kihúzom a fiókot evőeszközért közben.*
- Rendben.
*Egy órája is késő lenne az információ, de ez nem az ő hibájuk. Így várni fogok a megbízható információra.*
- Sikeres városjárást!
*A ropogós csirkeszárnyak nem hoznak tűzbe, de miután elköszöntem tőle, leülök és egy részét magamba erőltetem. Ami biztos, hogy ha követő varázslatot is tettek rám, nem dolgoznak gyorsan, vagy ahogy kellett, szerencsém lett. Visszarendezem a szobát és magam is újra az előző pozicióba fekszem le bepótolni az alvást. A lelethez friss gondolatok kellenek így nem árt kialudnom magam. Ha mégis rajtaütnének, még mindig nem vezettem el őket magamhoz.
Ha sikerül végigaludnom problémák nélkül a következő pár órát, akkor utána összeszedelőzködöm és irány a laborom megvizsgálni ezt a páratlan lelelet. Amit tudtam megtettem megvédeni magamat, innentől már bízom a saját örökségem erejében!.
Arról nem beszélve, hogy már alig várom, elkezdjem végre ezt a csodát tanulmányozni!* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Szomb. Okt. 06, 2012 12:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A férfi futva végigolvassa, majd röviden elgondolkozik. Végül a pénzzel együtt elsüllyeszti.*
- Emlékeim szerint látták már őket nemrég. Mindenképpen utána kérdezek és a napokban jelentkezek.
*Rád tekint még néhány másodperc erejéig és ha nincs más, akkor elindul kifelé. Az ajtóból még visszafordul egy félmosoly keretében.*
- Ne hagyd kihűlni. - *biccent a kaja felé* - Csak frissen igazán ropogós. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2012 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Nem bánom, hogy nem újabb ellenség jött most. Rutinosan szemügyre veszem azért, és beengedem, mert úgy látom nem változott jelentősen meg az elmúlt látogatása óta.
Becsukom az ajtót, megfogom az előkészített pénz és papír "csomagot" és átadom neki*
/Arab/ - Információt hoztam és kérek a Holtak Városáról. Volt szerencsém találkozni néhány különös csuklyás úriemberrel
*Bökök a papírra ahol a leírás van róluk.*
/Arab/ - S nem úgy tűnt a mi oldalunkon játszanának. Nem árt figyelmeztetni az arra járókat, és persze ha lenne információ róluk, az engem is érdekelne.
*Leteszem az ingyenkaját, és egy tányérba helyezem át a tartalmát.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Szer. Okt. 03, 2012 2:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Csalatkoznod kell, mert vagy nem hangutánzó az ellenség, vagy alakváltó is. Mikor kinyitod az ajtót, Napfényben bujdosó áll előtted, teljes életnagyságban. A szokásos fehér inge van rajta és vászonféle szürke nadrágja, vagyis a munkaruhája. Kissé fáradt a tekintete, de a te mosdás előtti állapotodat nem sikerült felülmúlni.*
-/Ara/ Üdvözlöm. Megérkezett a rendelése. - *kezdi hivatalos hangnemben, majd - ha engeded - belép és miután becsukod az ajtót vált csak át a hivatalosan barátságosból családiasan barátságos arckifejezésbe. Átnyújtja azért a rendelt ételt egy fáradt mosoly keretében.* - Nos? Miben segíthetek?
*Szokásához híven nem ül le, csak futólag körbetekint és azonnal a tárgyra is tér.* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2012 10:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Zaklatott "zörgéssel" ébredek fel. A világ nincs fókuszban, fáj a fejem az álmosságból, és még az egyik mancsomat is elaludtam. A kopogás már sajnos túl jól hallható. Lustán nyújtózom egyet és kimászok az ágy alól, kihúzva még a papírjaimat, és fáradtan emberi formát öltök.*
/Arab/ - Egy pillanat!
*Villanyt gyújtok és a fürdőszobában megismerkedik az arcom a hideg vízzel, inget cserélek, magamhoz veszem az előkészített összeget, rajta az üzenet papírral és ajtót nyitok.*
/Arab/ - Üdvözlöm.
*Ha az ellenség jó hangutánzó, akkor most bajban vagyok* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Kedd. Okt. 02, 2012 9:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Kusza álmaidban állandóan az időt nézed, fogy az időd, tudsz róla és sietsz kietlen utcákon, vakolatlan falu házak között, bár nem tudod hova. Árnyak követnek, te pedig egyre gyorsabban futsz, hogy ne érhessenek utol. Aztán egyszercsak a kairói egyetem egyik tornyán találod magad. Nem tudod hogyan, te a hatalmas óra alatt fekszel, a nagymutató pedig meglazult és mint egy bárd lengedezik feletted, hogy kettőbe vágjon. Minden lengéskor kattan egyet, ahogy telik az idő. Katt-katt-katt-kopp... Nem is kattogáshoz, inkább kopogáshoz hasonlít a hangja.
Felriadsz, kopogtatnak az ajtón. Az álom bár egy röpke ideig ijesztő volt, leginkább csak ostoba és idegesítő. A kedveden és a dühödön nem sokat javított. Viszont kinn már hajnalodik erősen, ezek szerint egész szépen sikerült elaludni.*
-/Ara/ Uram, bocsásson meg a zavarásért, a Bites Foodtól jöttem, megérkezett a csomagja.
*A hang még az ajtón keresztül is ismerős, igaz eltelik néhány másodperc, mire beazonosítod. Tudtál volna még aludni egy keveset.* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Hétf. Okt. 01, 2012 9:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Kellemeset kortyolok a borból, a csillagos ég szép látvány amíg rendezem a fejemben az egyenleteimet.
A telefont faarccal hallgatom végig, majd miután nyugodtan letettem, rúgom fel az asztalt amin van, teljesen nyugodt arccal. A tekintetem a táskámra mélyed, sosem hagyják hogy végre foglalkozni tudjak vele.*
<Nem érdekel mekkora erők állnak ellent holnap bemegyek a laboromba evvel ha el is pusztul emiatt a világ akkor is!>
*Felállítom az asztalt. A táskámat benne a legértékesebb lelettel és a személyes holmimat biztonságba helyezem az ágy alatt. Széket tolok az ajtó kilincséhez ne legyen egyszerű kinyítni, az ablakok alá hangosan összetörő giccses szobrokat teszek, gondosan ellenőrzöm a szellőző nyílásokat, alájuk szintén törékeny holmikat pakolok. Egy halálos adag mérget készítik bele a fecskendő pisztolyomba és a táska mellé készítem. Teljes sötétséget eszközölök és feline formámat felöltve bebújok az ágy alá, a táskámat őrizni, a pisztoly másik oldalán, nem könnyű engem kiszúrni. Sajnos ez nem sok óvintézkedés, de kezdetnek megteszi.
Megpróbálok aludni néhány órát, persze félszemmel. Talán a dühöm is alábbhagy.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Hétf. Okt. 01, 2012 9:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dobás: |
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 1
|
*Kinn jócskán besötétedett már. Alant a város tolakodó lámpái nyomják el a halovány csillagok fényeit. A nyüzsgés az utcákon még alig hagyott alább. Szerencse, hogy egyáltalán nem hallatszik fel, csak nagyon ritkán egy-egy duda hangja szűrődik át alig hallhatóan a zárt ablakokon. A holdat nem látni, legalábbis nem idebentről. Ki tudja merre járhat most az égen.
Megrendeled a megbeszélt ételkülönlegességet (Pikáns csirkeszárny Cairo módra) és persze felhozatsz egy jó kis bort. Elhelyezkedsz kényelmesen és belekóstolsz a borba. Igazán jól esik. Megnyugtat kissé. alig jutsz el a második kortyig, amikor megszólal a telefon. Egy kedves női hang szól bele a telefonba.*
-/Ara/ Kedves uram, elnézést kell kérjük, de a rendelését nem tudjuk hajnal előtt teljesíteni. A kellemetlenségekért cserébe természetesen a számlát mi álljuk.
*Ezek szerint a kapcsolattartó igen elfoglalt lehet ma éjszaka. Eszed be jut, hogy nem is olyan rég járt is nálad, hagyott is éppenséggel csomagot, még az előző szállodában. Persze a hajnal már nincs is olyan messze.* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szomb. Szept. 29, 2012 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Rutinos bólintás jön, csak menjen már innen ez a fiatal majom. Aztán haladéktalanul neki is kezdek. Az idő összefolyik, és én a homlokomat fogom. Szomorúnak találom, hogy én is nehezen érhetem el az örökségemet. A táskámból vizet halászok elő és kiiszom a teljes tartalmát.
Rövid pihenés után a zuhanyt veszem célba és nagyjából tiszta lesz a fejem annyira ,hogy rájöjjek még mindig nincs vége. Márpedig addig nem vizsgálhatom meg a szobromat a laborban. A tudományt így hátráltatni, nagyon nagyon dühítő.
Fanyar tekintettel a kezembe veszem a telefont, és a Bites Food telefonos ügyfélszolgálatát hívom, ahol a megfelelő étel nevét a mostani címemre megrendelem. Megvárjuk a futárunkat, Napfényben Bújdosó-t, aminek átcsúsztatom majd a pénzzel a cetlit, mely szerint a Holtak városában (utcák neve mellékelve) fekete csuklyás torz fogú, veszélyes képességekkel rendelkező elemek vannak. Talán az Ahadi többet tud róluk és lesz erőforásuk lenyomozni.
Addigis rendelek egy jóféle testes vörösbort és azt kortyolgatom, miközben rendet rakok a szobában és egy fotelbe belevetve magam pihenek.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Pént. Szept. 28, 2012 9:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Felértek, a srác behordja a rábízott csomagokat, nem különösebben van mutogatós kedvében és amint megkapja a jussát mélyen meghajol, majd vidáman csillogó szemekkel elindul kifele. Az ajtóban még megtorpan: lemaradt a kötelező szöveg.*
-/Eng/ És ha bármire szüksége van, forduljon hozzánk bizalommal.
*A mondat betanult, épp ezért gördülékeny, szinte csak elszavalja sajátos, fura akcentusával. Ezután még visszatekint, de mivel látja, hogy semmi szükséged rá, elsiet. Kiteszed a táblát és előkészülsz a rituáléhoz. Hosszú és fárasztó művelet lesz, de hatalmas energiák szabadulnak el hála a tudásnak és precizitásnak.*
*...Megszűnik a külvilág, telnek az órák. Először a "zenét" kezded ismét hallani, mely összefolyik a szavaiddal, különös egységet alkotva. Utána a konstansok elevenednek meg. A szavakat, melyet kezdetben talán te mondtál már csak mint külső szemlélő hallgatod, amint visszhangozva és a zörejekkel összekavarodva ostromolják a füled és természetesen az egész tested. A jelek egyre sokasodnak a papíron, betöltik azt, majd kiemelkednek, szétszóródnak, beterítve az egész látóteredet. A látvány megvakít a hang megsüketít, míg végül egyetlen érzéked működik már csak. Egész testedben érzed hömpölyögni az általad elszabadított varázslat forró áramlatait. Legvégül ez is megszűnik...*
*Ülsz a papír előtt, a jelek összefolyva, kaotikusan egymáson. A zörejeket ismét hallod. Fáradtnak, de egészen feldobottnak érzed magad. Kitörni készen örvénylik benned az erő, de mást is érzel még magadban, valami idegent. Valami veszélyeset. A rítus sikerült, de a hatás várat magára. Talán egy jelre, talán a megfelelő időre. Soha nem tudni.* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Szept. 23, 2012 9:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Sürgetően tekintek minden alkalmazottra, de nem adom több jelét annak, hogy jelenleg nagyon rosszul teszik, ha bármiben is megvárakoztatnak. A majmok képtelenek megérteni a hatékonyságot. Nyomás alá helyezve összetörnek, és amíg nem értik meg nyomás alatt vannak, sehonnan-sem-igazolható jogot éreznek arra, hogy beleszóljanak mások életébe.
Egyszóval gyorsabb ha nem zökkentem ki őket a szánalmas ritmusukból. A londiner fiúra rábízom a nem törékeny csomagokat, és irány a lift. Miután felértünk, megvárom az összes fontoskodását, amit azért tart, hogy picit több borravalót kaphasson, és miután mindent megmutatott, gálánsan kifizetem és kiteszem a "Do not disturb!" táblát. Egy széket húzok a bejárati ajtó elé, hogy ne lehessen egyszerűen kinyitni sem és előkészülök. Leakasztom a fürdő szobai tükröt és az ágynál levő falhoz támasztom. Besötétítek, hogy félhomály legyen, néhány saját jegyzetet előkészítek, és az általam fejlesztett "zenét" kapcsolom be, ami speciálisan beállított frekvenciák összessége, amik az úgynevezett "bőrhalláson" keresztül vannak csak hatással rám.
Megiszom a kis hűtőből az idekészített energiaitalt, és meditálni kezdek a zenére. Papírt vettem magam elé a meditációmban hosszan idézem fel a génszekvenciámat, amelyik szerkezetét így képes vagyok előhívni és keresem melyik génjeimet kell aktiválnom, hogy kihasználjam a valódi örökségem erejét. Néha le-le firkantok egy-egy konstanst , majd egy jó óra után elkezdek beszélni azon a különös nyelven ami leginkább furcsa embertelen hangok összessége, amelyik a fókuszom és eszközöm, hozzá órákig kántálva, hogy szerencsét hozzak. Szerencsét hogy a szervezetem győzze le a selejtes mutánsok hatalmát és ha hat rám varázslatuk, érjen szerencsésen véget. Ez a legtöbb amit magamtól tehetek és meg is teszem.*
//Fortune 4 (csz: 8) - önmagára, jó szerencsét hozni a mágiával kapcsolatban, a pontos hatásai a km-től függnek.
Manipuláció + Science (Math) + 1 akaraterő:
| Dobás: |
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 7, 5, 5, 3, 2, 3, 4, 2 (Total = 31)
|
//Összesen: 1 siker _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|