Playground :: Téma megtekintése - El-Khashab csatorna környéki építési terület
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

El-Khashab csatorna környéki építési terület
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Civilizáció Földje
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 05, 2013 2:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Folytatás
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 26, 2012 3:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Kijjebb megállva - újfent egy kellemesen árnyas részen - a Doktor felé sodródik a tekintetem. Mindkettő kocsival jött, de térképe Dr. Felidae-nek van - legalább is ő mondta, hogy van neki. Beletelik egy kis időbe, míg megfogalmazom angolul a mondandóm; természetesen amikor beáll egy kellemes csend, máskülönben nehezen hallanák.*

- /Eng/ Térkép. Megmutatni tudom. Vagy mondani tudom. Mutat könnyebb.

<A térképre bökni egyszerűbb, mint navigálni, hová-merre forduljanak, pláne, hogy az én ösvényeim igencsak nem az autóutakat követik, bár a taxizásnak hála azt az ösvényt is elmondhatnám - de nem szeretek beszélni. Bár arabul ért Felidae, úgy könnyebb... de mindenképp az ő kocsija lesz a jó.>

*S kilépve Cahlash setétjéből biccentek a furcsa Doktor felé, s nyomába szegődnék, bár Mennydörgés kényelmes közelségében - jó jel Rá hordozójának közelsége - és természetesen ügyelek rá, hogy lépteim kellőképp csendesek legyenek.*
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 26, 2012 11:50 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Az én napom már jó, ha észre is vette a Bagheera, nem bánta, hogy begyűjtöttem tőle egy hajszálat. Megvan egy újabb kutatnivaló, amit gondosan őrzök addig amíg a laboromba nem viszem.

S egy másik érdekes minta, amit Setétholddal Osonó hozott, ez egy jó éjszaka, a rossz hírek ellenére. Elégedetten lépek ki, a köhögés sem veszi el a rossz kedvemet. A látásom kitisztul és azonnal a társaimat keresem, akik nem mentek messze és vártak rám. A gondosan összecsomagolt táska a kezemben.*

- /Eng/ - Mehetünk.

*Adom meg a kimondatlan kérdésükre a választ. Itt végeztünk.*
<Hát.. lényegre törő>
*Bólintok*

- /Eng/ - Én kocsival jöttem, a közelben parkol.
*Jack felé pillantok, ő is avval jött-e. Ha nem, ez eldönti a kérdést. *

- /Eng/ - S térkép is a kesztyűtartóban.
*Errefelé a gpses navigáció még gyerekcipőben jár. Ha mennek, hang nélkül sétálok én is velük.*
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szer. Dec. 26, 2012 9:51 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Újfent szembesülve "elbűvölő" társam társasági "képességeivel", jómagam sem forszírozom tovább ezt a beszélgetést. Ehelyett összeteszem elöl a kezeimet, majd némán várakozok, időről-időre a sarkamról a lábujjaimra zsonglőrködve a testsúlyomat.*

<Azt hiszem, ez egy gyönyörű francia hajó kezdete...>

*Töprengve nézem a befutó Doktort. Titkok, titkok! Szintúgy töprengve hallgatom a címet. Természetesen a leghalványabb fogalmam sincs róla, merre is lehet.*

-/Eng/ Sajnos gőzöm sincs, ez hol van, de ha el tudtok navigálni, szívesen elviszem magunkat.

*Ha Osonó nagyon nekikezdett a lefelé osonásnak, én sem maradok rest és követem. A legjobb idő az el nem vesztegetett idő!*
Red Talon

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 17, 2012 10:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A hirtelen tisztánlátás egy pillanatra szinte elvakít, mind Sokto-szemeim, mind a sötéthez szokott érzékeim még fényesebbé varázsolják a környezetet, de hamar alkalmazkodik pupillám. Némán és jószerivel mozdulatlanul méregetem Mennydörgést, aki a jelek szerint nemigen kedveli a csendet, legalábbis a fura éjszakára vonatkozó kérdését nemigen tudom hová tenni.*

<Fura? Miért lenne fura?>

*Merev, sárga tekintetem a füstfüggönyre vándorol, majd vissza Sobek Gyermekére, de nem felelek. Egész hosszan méregetem, amíg harmadik társunk ki nem óhajt jönni; semmi provokatív nincs ebben a mereven fürkésző tekintetben, bár tudom, Sakálok és Kutyanépeik közt nem ajánlott, de ez Rá tiszteletreméltó hordozója, nem holmi Kutya. Azzal is tisztában vagyok, hogy a majmok vagy Fényes Gyermekek vagy akár Rokonnépek közül igencsak sokakat nyomaszt a csönd, és hogy Árnynépek és Killik, sőt a Hamaal közt is vannak bőbeszédűek - és nem csak a Coraxok - de az én szótáramból kimaradt a "kínos csend" fogalma. Mikor aztán vékonyul a függöny és kilép a Hideg Földek Karakálja, végigfuttatom rajta a tekintetem...*

<Mi volt a külön csevegés, Doktor?>

*Aztán halkan és a Stuttogások Szellemének megadva a tiszteletet töröm meg a csöndet, felváltva pillantva hol egyikre, hol másikra, s lassabban és artikuláltabban és angolul elmondom Véknyak Amir címét - vagyis a címet, ahol a közelében ki szoktam szállni, ha taxival megyek. Van egy olyan sejtsem, hogy nem gyalogosan jöttek, emlékszem, hogy mindkettő kocsit szokott vezetni. Aztán kis szünet után hozzáteszem.*

- /Eng/ A Corax barát.

*Megsimítom nyakamban az Ahadi hűségmedált, majd egyúttal el is lököm magam a sötét saroktól, lassan Homidba rendezve formám, egyszerű arab lány álcájában elindulok lefelé... nem tudom melyikük óhajt odavinni, tán célszerűbb lenne, ha hármaskán látogatnánk, oda, de ha csak egyik, az is megfelel.*
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 17, 2012 9:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Setétholddal Osonó, Jack Taylor, Dr. Felidae

*Fekete Özvegy nem kommentálja Dr Felidae szavait, csak egy kíváncsi pillantással jelzi, hogy egyet ért vele. A füstfüggöny kezd halványodni és oszladozni mire a csapat utolsó tagja is elhagyja a lakást. A Bagheera magára marad odabenn.

Dr Felidae szeme is gyorsan megszokja a fényváltozást és úgy érezheti kilépve, mintha a látása hirtelen javult volna némiképp. Az éjszakában a folyosón, a kevés fény ellenére mindent egy fokkal élesebben, tisztán lát, mintha csak egy rossz szemüveget vetett volna le magáról. Benn már fel sem tűnt a füst kissé zavaró hatása.*
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 17, 2012 9:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- /Eng/ - Értem.

*Az akcióm majdnem tökéletesen sikerül de már nem állok meg, lehajolok és összegyűjtöm a hajszálat a borítékkal együtt.*

- /Eng/ - Nem állt szándékomban
*Válaszolom sima modorral nyugodtan, kicsit mosolyogva is.
Ha sikerült megszerezni akkor megyek a furcsa ajándékhoz amit Sötétholddal osonó hozott és kicsit pakolgatok, ennek keretében pakolom el egy jól záró műanyag tasakba, persze úgy a Bagheera ne lássa.*

- /Eng/ - Igen egzotikus ajándék
*Kommentálom még a leletet, de készülődöm menni.*
<Be kéne gyűjteni alanynak. Sokat dobna a kísérleteimen.>
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 17, 2012 8:40 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 6d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 8, 9, 4, 7, 7, 3 (Total = 38)

-/Eng/ Nem. Úgy értem lehet tudni. - *mosolyodik el.* - Ahadi tagot eddig nem ért támadás tudomásunk szerint.

*Miután a kelyhet letakarta, szép sorban elfújja a gyertyákat, csak egyetlen egy gyertyát hagy égve, a saját jobb oldalán. Viszonylagos félhomály borul a szobára, de a pokrócot és környékét még így is tisztán látni. Elkezdi visszapakolni a fényképeket és papírokat a táskájába. Az alkalom ideális, a boríték véletlenül kicsúszik Dr Felidae kezei közül és a megfelelő helyen landol. Kiváló célzás. A Bagheera felkapja a fejét a repülő boríték láttán és egy pillanatra összehúzza a szemöldökét furcsálkodva, de aztán visszatér a pakoláshoz.*

-/Eng/ El ne veszítse ideje korán. - *szól még játékosan, feddőn.*
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 17, 2012 5:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Azaz egyetlen rakoncátlan hajszál most a jövőt jelentheti a számomra. Egy újabb genetikus minta amit begyűjthetnék. Egy újabb elem a kirakóshoz, ősi potens vér hordozója, egy pillanatra minden mást elfeledek, csak ez munkál a fejemben: Megszerezni! Bármi áron.

Elveszem lassan a papírt és tollat, leírom a címeket, de agyam kattog folyamatosan, hogyan csenjem el észrevétlenül a hajszálat. Formálódik az ötlet. Lassan még, de formálódik. Átveszem a borítékot is, és töprengve egy lépést teszek az óhajtott cél irányába.*

- /Eng/ - Meg fogom osztani velük az információt.
<De most...>
- /Eng/ - köszönöm. Tudni lehet, hogy hasonló támadók jártak-e az eltűnteknél?

*Majd amikor nem ide figyel egy pillanatra "véletlenül" kicsúszik a megfelelő irányba a kezeim közül a boríték, és lehajolnék felvenni úgy hogy a hajszál és maradjon a kezeim közt, amit majd elraknék a borítékkal. A lényeg a stílus és az észrevétlenség. Rossz gondolatokat szülhetne, pedig szívem szerint az egész Bagheerát is átcsempészném a laboromba, és anya donornak használnám. De most akkor... csapó!

Véletlenül irányba esik a boríték, lehajolni, az ujjaimra a hajszálat felvenni, a borítékhoz szorítva!*

Dex + Stealth + 1 Willpower
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 6d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 9, 5, 5, 10, 5, 10 (Total = 44)

AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 17, 2012 11:34 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Setétholddal Osonó, Jack Taylor
*Kifelé menet sikerül megúszni a torokmaró krákogást. Mikor kiértek, először sötétség fogad benneteket, mivel a szemetek már hozzászokott a gyertyák pontszerű, de éles fényéhez. Gyorsan alkalmazkodtok a hold halovány fénye által nyújtott előnyökhöz és hátrányokhoz és ekkor már inkább az a fura, hogy milyen élesen láttok, mintha egy kendőt vettetek volna le a szemeitekről. A szobát enyhén betöltő fekete füstjének kendőjétől szabadultatok meg idekinn.*

Dr. Felidae
*A Bagheera kendője tökéletesen fedi a fejét, egyetlen hajtincs sem tudott kiférkőzni a szabadba. Mikor azonban elrendezi a ruháját, egyetlen rakoncátlan hajszál - ki tudja mikor kerülhetett rá a ruhára - kecses táncot lejtve a levegőben, kígyózó mozdulattal aláereszkedik és a Kehely mellett, tőled sréhen átellenesen elfekszik a pokrócon. Észrevétlenül elcsenni nehéz, ámbár nem lehetetlen.

Miközben a többiek elhagyják a lakást, Fekete Özvegy egy üres papírt és tollat vesz elő, átnyújtja neked és lediktálja a címeket. Majd tesz egy gyors pillantást a kijárat felé, hogy megbizonyosodjon róla, hogy már csak kettesben vagytok. Előhúz egy borítékot és átnyújtja.*

-/Eng/ Úgy vélem, hogy bár közvetlen veszély nem fenyegeti a társaidat, nekik sem fog ártani, ha tudnak a támadóidról. Természetesen, mivel egyelőre nem kívántad megosztani velük, így én ezt a döntésedet tiszteletben tartom. A levélben megtalálod a kért információkat. Egyelőre nem túl sok.

*Majd látszólag végzett a mondandójával, egy kis aranyos színű lapkával letakarja a kelyhet, amelyből így megszűnik gomolyogni a füst. Ennek ellenére, a lakást beborító függöny továbbra is változatlan marad.*
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Hétf. Dec. 17, 2012 4:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Nem igazán értem, hogy mit akarnak még ezek kutakodni, amikor az idő szorít és a tét a talán egyetlen kapocs, de rájuk hagyom; bár szívesen segítek, különösebben nem szívügyem a dolog. A lényeg, hogy az igyekezetet lássák; na meg persze hogy majd ha csinálunk is valamit, az eredményes legyen.
Udvariasan mosolyogva bólogatok a búcsúzkodó szózatra, konstatálva, hogy ezek már megint titkolóznak. Macskák...*

-/Eng/ És... beléd is, tisztelt Fekete Özvegy. Sok szerencsét!

*Mondom félig neki, félig a hátramaradt doktornak, akinek felkeltemben barátságosan megpaskolom a vállát. Kifelé menet ezúttal a visszatartott levegő mellett az orromat is befogom, majd nekiállok prezentálni az ausztrál tisztelgést; a szúnyogok helyett most a füstöt hessegetve heves kézmozdulatokkal.*

-/Eng/ Fura egy éjszaka, mi?

Legutóbb Freiherr von Rosen szerkesztette (Hétf. Dec. 17, 2012 1:08 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Vas. Dec. 16, 2012 4:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Eng/ - Természetesen.

*Meglep a kérés, de természetes. Az információ fontos dolog és talán ha valamikor most lehet terveznem egy lehetőséget begyűjteni némi genetikus mintát tőle. Nyugodtan feltápászkodom én is, óvatosan megnézve bármi apró hajszál vagy hasonló van a leterített szőnyegen amit észrevétlenül beszedhetnék.

Nem hiszem, hogy sokat kellene mondanom a társaimnak, hogy várjanak meg. Nyugodt de kíváncsi tekintettel pillantok a "vendéglátónkra", miről lenne szó. *

Észlelés + Éberség
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 6d10
10-Sided Dice Results: 5, 2, 9, 7, 7, 2 (Total = 32)

AMEN!"
(Angel Dust Andersen)

Legutóbb RedDrake szerkesztette (Hétf. Dec. 17, 2012 11:58 am), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 13, 2012 5:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Kíváncsi vagyok mit óhajt az Özvegy mondani még a Doktornak - a címeket odaadhatná jelenlétünkben is... van egy sanda sejtésem, hogy valamiből ki akarják hagyni Mennydörgést s jómagam - az Árnymacskák Népével egyetemben. Mindenesetre könnyeden felállok s tiszteletteljesen hajolok meg a Vendéglátónk felé.*

- /Ara/ S Seline óvja te utad is, tiszteletreméltó Akaa.

*Halk elköszönésem után - készülve a köhögésre, de lélegzetem addig visszatartva, hátha az segít - kilépdelek a füstfüggönyön s egy kellemesen árnyékos szegletben megállok - köhécselve párat, ha nem jött volna be a lélegzet visszatartás. Fürkésző, ám szenvtelen ragadozókhoz méltó sárga Sokto-tekintetem a Krokodilusra függesztem... s várom, hogy majd Felidae is felbukkanjon.*
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 13, 2012 5:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

-/Eng/ Rendben. - *bólint Fekete Özvegy* - A döntés a tietek, hogy hogyan viszitek véghez a feladatot. - *újból felpillant a plafonra* - A megbeszélés véget ért. Járjatok sikerrel! - *majd Dr Felidae-re pillant* - Kérlek maradj még néhány szóra.

*A Bagheera feltápászkodik, néhány mozdulattal elrendezi a ruháját, majd tiszteletteljesen meghajol a többiek felé.*
- Seline segítse fényével az utatokat! - *köszön el a többiektől angolul és arabul is.*
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Dec. 13, 2012 4:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Beletelik egy kis időbe nekem is, hogy megértsem pontosan mire utal a Messzi Földek Krokodilusa - de annyit sikerül kihámoznom hogy a Kórházba akar indulni, most. Kecsesen s alázat-telien, ahogy a forma kívánja, és mégis határozottan, ahogy a szívós Árnymacskanép akaratossága megköveteli, megrázom a fejem...*

<Öt centje... hol? Mindegy... Felidae beszél... és a Coraxra utalhat, hogy látogassuk meg.>

*Bólintok szavaira, s egy Kheaur gesztussal jelzem a Bagheerának, kérdésem nincs több. Hiába, a Macskanép könnyebben megérti egymást; de Rá Kegyeltje is kiválóan megértheti magát Rá másik kegyeltjével, amennyiben elevenen megtaláljuk. Konstatálom, hogy Dr. Felidae is vizsgálódni akar még több helyen - ahogy a Coraxnál is, mielőtt bemenne. Újra bólintok, indulásra készen; de amíg a Vendéglátó nem ad jelt a búcsúra, ülve maradok.*
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Civilizáció Földje Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.