Playground :: Téma megtekintése - ~ A Ragadozó ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ A Ragadozó ~
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 11:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Játékosan birkózom le Nőstényt, pofám dörgölöm hozzá, tarkóját harapdálom puhán, de testében nincs meleg, ezért furcsa szaga is, szeme vérszín villanása és nyelve jeges hidege, Árnyból van, Sötétből, Hidegből, nem húsból-vérből-csontból...
Ezért nem eszik húst, hanem Halált, Kínt?
De így furán is tetszik, kedvelem, formáját, szagát Hangját, dorombolását, fura, de fura a világ, fura lettem én is. Elégedetten felmorranok, mikor azt mondja, marad. Büszkén húzom ki magam.

/Kheuar/ - Ölök sok, adok enni neked Halált, Fájdalmat, sok!

Tetszik, ahogy beszél, ahogy villan a szeme - övé vörösen, enyém zölden, hunyorítok felé, úgy bámulom, kedvesen, és erősen. De Vész híre nem nyugtat meg, Harag félelmet hoz. Emlék jön, mikor Forró Fényes mancsomba és pofámba harapott, mikor a barlangot elvettem kétlábúaktól és emlékkel jön félelem, összerezzenek. De Nőstény jó, dörgölőzik, s én lehajolok újra, hideg árnyékbundáját nyaldosom, zsákmányom vérében fájdalomszag, halálszag, nyálammal ráviszem, jó szagok... Szerencséről szól a Hang aztán. Szerencse... jó alkalom? Mint mikor zuhog az eső és megeszi Forró Fényest. Elugrik s oda mutat ahol volt a Nagy Fájdalom, mielőtt...
... Mielőtt két Lábon elszabadult a Harag.
Igaz, igaz, lomha voltam, telelakva és megzavartak Vonyítók... de végül hegyesbotos kétlábú lett zsákmány, halála etetett engem és Nőstényt, s én eleven, s sebem nyoma sincs meg. Látott hát Nőstény, ott volt -Árnyékmacska! A véres Fakó Szemen, a barlang-sötétben! Látta. Megnyaldosom karmom magabiztosan, s oldalamra heverve megnyalom hasam s mancsaim, mutatva, pont így terveztem...
És tudom jól, mások mint Vonyítók és Kacagók. Kétlábú csupasz egyedüli állat ami hordoz Forró Fényest! Mutattam Nősténynek erőm, mutatom okosságom is!

/Kheuar/ - Forró Fényes miatt, bot-kő miatt, más, szaga... nagyonmás. Lapulni. Várni, figyelni. Víz, eső és sötét.

Nehéz a Hangot használni, de dallamos morranásaim egyre jobban mennek, csak nehéz a képeket-szagokat Hangba tenni, szokni kell... újra négy lábra állok, újra közelebb somfordálok Nőstényhez ki Árnyból van és jeges hidegből.

/Kheuar/ - Fakó Szem sovány vagy felhő csukja le. Sok eső és víz kirohan medréből. Akkor Forró Fényesség nincs. Akkor gyenge és Félelem-szagú kétlábú.

Négy lábon álltomban is kihúzom magam büszkén, vállamat mosdatom, majd Nőstényét is, előrenyújtott mancsommal fülét borzolom-taposom puhán, mint kölyök - nemrég kölyök voltam, játszani jó, mindig jó, Nagynak is...

/Kheuar/ - Mondod... megelőz Kétlábúak? Lapul, figyel, esőtvár?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 11:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A nőstényre veted magad
Teste hideg, mint a kő, a bundája nem rejt meleget, olyan mint az éjszaka, a legsötétebb éjszaka, hideg, nyirkos
Lebirkózod és arcon nyal, nyelve éget, olyan hideg

/Kheuar/ - Maradok fiatal Mester... maradok

Villan ismét a szeme vörösen
Elégedetten
Elnyúlva nézi ahogy pózolsz

/Kheuar/ - Erős vagy és gyors, ez igaz

Bólint és kel fel, a sötétség testű nőstény behízelgően bújik, dörgölőzik a lábaidhoz

/Kheuar/ - ...de nekik is lehet szerencséje

Ugrik fel egy kőre és bök mancsával a hasad felé, ahol a kétlábú halálosan megsebzett
Letelepszik és néz vörösen fénylő szemekkel

/Kheuar/ - Ők nem olyanok mint a vihogók vagy a vonyítók...
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 10:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Tekintetem kérdőn villan, mikor azt mondja Hang, Nőstény evett zsákmányomból. Ott voltam, őriztem, csak légy jöhetett rá! De nem húst evett. Halálból, fájdalomból enni?

/Kheuar/ - Hogy enni... fájdalom, halál?

Megint sok, amit nem értek. Nagyon sokat látok, érzek, képeket amik nincsenek is itt, dolgok vannak, miértek, miértek amik nem voltak eddig, még színe is több a világnak. De Nőstény jobban érdekel, lenyűgöz. Halált, fájdalmat, kínt enni, abból jól lehetne lakni!
Megáll az árnyalak, s én közelebb lépdelek, még közelebb. Azt mondja, nem maradhatok itt. Haragom ébred, ínyem felhúzódik Nagy fogakról s kicsikről, szőröm felborzolódik, s újabb csikordulás ahogy furán mozgó karmok kőbe marnak.

/Kheuar/ - ÉN területem! Marad te is, együtt?

Dühömből próbálok hízelkedőbbé válni, de méreget, és én megmutatom erőmet. Közelebb iramodnék, hátára vetődnék - ha elég gyors vagyok - megmutatnám mancsom, izmom erejét, telelakott egészségem, körbeudvarolva tetszetős Nőstényt egyben.

De Hang szól - nem ő akar elűzni. Vészt beszél, mint Halálszagú szél. Milyen vész jöhetne Fiatal Mesternek, aki, mint... Cahlash(?). Ki bántaná a Harag üvöltését, karmát s fogát? Öltem apát, nagyot, erőst, bundás vonyítókat, görbehátú nagyot-harapó kacagókat, csupaszmajmot, egész csordát! Meg akarom mutatni Nősténynek, erős vagyok.
Kétlábúakról szól aztán, úgy mint veszélyről, Halálszagú szélként, Kétlábú veszélyek?

/Kheuar/- Menekül? Miért? Kétlábú... sokan vadász mint Vonyítók és Görbehátú Kacagók, mancsa ügyes, de... bot-kő ereje és Forró Fény. Csupaszmajom puha, gyenge. Én erős! És...

Amennyire a barlangmennyezet magassága engedi, felágaskodok, megállok hátsó lábaimon, megtalálva egyensúlypontom, s mutatva Nősténynek büszkén - nagy vagyok!

/Kheuar/- Tudok kétlábfutni! Karmok, halál! Megvédelek!

A levegőt hasítom karmaimmal, mutatva, a milyen gyorsak, erősek! És furák... de félelemmel tölt el Nőstény hangja, mint Halálszagú szél, így is... Tud sokat, amit én nem, Mutatott Hangot, itt is van és nincs is itt - bölcs! Látok sok képet ami volt és nincs szemem előtt épp. Ő talán lát képet ami még nincs? Forró Fényt nem vágja karom se fog, csak eső... Elbizonytalanít...
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 10:26 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elégedett dorombolás a válasz

/Kheuar/ - Én... már ettem a zsákmányod mikor elejtetted. Jól laktam a halálból. A kínból. A fájdalomból

A puha léptű árny megáll

/Kheuar/ - Nem maradhatsz itt fiatal Mester!

Dönti oldalra fejét, mint ha méregetne téged
Láttál már ilyet; a nőstény felméri, elég erős vagy-e? Elég... méltó?

/Kheuar/ - Bántani fognak... bántani akarnak téged... ha csak nem előzöd meg őket.

Dorombolja, villan vörös szem a sötétben

/Kheuar/ - De talán jobb lenne, ha menekülnél... végül is veszélyesek a kétlábúak
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 10:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Honnan ismerős a szaga? Nem tüzel. Majd fog, ha marad elég ideig! Zsákmányom megosztom majd vele, úgy döntök! A barlangban... sötét körvonal. Nagy, erős, szép, de alig látja csillanó szemem, de érzem jelenlétét, szimatolásommal megrezdülő bajuszszőreim végén táncol, szép Hangú, hívogató vibrálásként. Ő az Árny? Hívogat a Hangon, s én ügetek felé, legerősebb hím ügyes járásával - nos, majdnem, mert furcsa járásom így, lábaim hosszúra nyúlva, annyira bársonyhalkan se lopózok, mint Nőstény, furcsa irányokba mozgó karmom meg-megcsikordul néha a kövön, szokatlan.
Alig-itt-Nőstény köröz köröttem, én próbálnám utolérni, pofám a pofájához dörgölni kedvesen, ismerkedni, érezni teste melegét, szagát, s jó szagot hordozok én is, jóllakottan, friss zsákmány szagát, szeretném ráragasztani, megmosdatni, mint magam.
S ő is játszik, itt van és mégsincs itt, mint az árnyak.
Dorombolására dorombolok, Hangját hallgatom, fülem rezzenései követik mozdulatait. Nala. Cahlash. Ismerős. Érzem őket, mélyen belül, onnan ismerős, ahonnan a Hang... de nem értem, csak szagok, hangok és képek villannak át fejemen, Anyáról és Apáról, Fényes Szem ébredéséről és sötét éjről mikor Fakó Szem is aluszik, csobogó szomjoltó forrásról és fuldoklás félelmetes érzéséről, friss hajtásról fákon és Halálszagról, és egyik sem Nala és Cahlash, de mégis, ez a sok-sok ott van bennem, és a Hang hozza képüket, szagukat, hangjukat, érzéseiket bajszom végén.

- /Kheuar/ Nala... te. Cahlash... én.

Nem értem, de érzem, úgy jó lenne, igen, hogy szeretném.

- /Kheuar/ Szeretném, szeretném. Legyél, mint... Nala.

Megtermett alakja, amennyire látom rajta, nem sovány, de megosztanám vele zsákmányom, ha éhes.

- /Kheuar/ Zsákmány. Kinn. Frissenölt! Egyél! Én... Miért?

Dorombolom felé szinte én is, bár nyersebben morranva a Hangon, s igen, a miért, megvan a miért. Miért?
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 9:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A szag fura
Ismerős
Nem tüzel

/Kheuar/ - Értesz...

Dorombol a nőstény elégedetten
A barlang sötét, de ott van. Érezni ott van!
Mozog valami a sötétben, körvonalak; nagy nőstény, erős, vonzó
De csak körvonalak.

/Kheuar/ - Igen fiatal Mester! Gyere.... gyeree... gyereee...

Hívogat
A körvonalak lopakodnak, pillanatra látni csak, bundája fekete. Nem is igazi bunda, inkább csak árnyék.
Köröz az ifjú hím körül

/Kheuar/ - Szeretnéd a Nalád legyek ifjú Cahlashom?

Dorombolja, kuncogja a sötétben
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 9:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Körözök, ízlelem a szagokat amiket a szél hoz, parázs-szemem issza a táj furcsaságait, de nem érti, nem érti.
Hangot hoz aztán fuvallat. Fülem rezzen, megpördülök vadul felmorranva s fenyegetőn elővillantva kisebb fogaim is.
Fenyegetőn, mert hatalmas vagyok, járok úgy, hátsó lábon, mint más macska nem, vonyító bundások is rettegik Haragot üvöltésemben, szagomban!
Ízlelem a szagot a Hang felől.
Nőstény szaga! Nyugodtabbá leszek. Kíváncsivá. Izgatottá.
Nőstényem van? Én barlangomban, én területemen... akkor én nőstényem! Első nőstényem, jó szagú! De honnan jött? Hogy nem éreztem jöttének szagát? És a Furcsa Hang. Kellemes Hang! Sose hallottam, de ismerős. Mintha már... hallottam volna, de nem emlékszem, mikor. Nőstény szól, úgy, ahogy macska nem szól, s értem a Hangot, értem! Kérdez, értem-e. Fiatal Mester. Az - én? Ki más? Más nem érti. Nekem szól. Szépen, tisztelve!
Közeledek - hátsó lábon lépdelve puhán, farkammal tartva egyensúlyom, majd a barlangszájhoz közeledve négy lábra ereszkedve, óvatosan ízlelve a szagokat. Tüzel vajon? Milyen tájak, milyen prédák szagát hordja? Értem Hangot. Tudok így szólni is hangot?

- /Kheuar/ Ért! Én...!
Szólok a Hangon. Ismerős... ismerős! Mit mondott, mi vagyok? Hogy mondta? Morranom dallamosan én is úgy, mint ő.
- /Kheuar/ ... Fiatal Mester! Te. Nőstény! Szag jó Hang jó!
S besurranok a barlangba... annyi érdekes, furcsa dolog van most éjjel Fakó Szem alatt...
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 9:03 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sok a kérdés
Furcsa lett a világ
A barlangból suttogás

/Kheuar/ - Értesz engem fiatal Mester?

A hang nyájas, a hang kedves, dorombol.
A hang tisztel.
A hang egy nőstényé...^^
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 8:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Harag csillapul, szenderedik, bendőm hússal telve, érdes nyelvemen csupaszmajom és sokanjáró-vonyító vérének íze. Szétszaggatott maradékok közt állok, elbődülök, hallja világ, hallja Fakó Szem, hallja meg minden, mi vadászik, portyázik: Én Területem, én Zsákmányom!
Oldalra dőlnék lenyalogatni magam, de furcsát érzek.
Nem kívülről, nem a szél hozza. Furcsa... én vagyok furcsa.
Emlékszem fájdalomra. Éles kővégű bot. Itt a maradéka a puhabőrűnek, aki átdöfte rajtam, mint én döföm át nagy fogam préda nyakán, de nincs fájdalom, nincs gyengeség, seb sincsen, hiába hajolok le nyaldosni oldalam.
És... állok, hátsó lábakon, magas-járva, ha akarok, mint más irháját hordó csupaszmajom, mint talajon futó madár.
Nem értem. Furcsa.
Lehajolok, tépek még húsból. Levegőbe szagolok. Érdes nyelvem végigfuttatom bundámon, lenyaldosva a vért, nyálammal űzve viszketés-hozókat. Más. Más volt testem... formája. Más lett. Macska, két hátsó lábon, el nem esve? Hogy lehetek? Mi vagyok?
Miért olyan furcsa minden? Ott belül is, furcsa, hogy nem értem, és hogy foglalkozok vele, mert nem értem. Felmorranok, újra felágaskodok, próbálgatom a hátsó lábakat. Felemelem a karmos mancsokat, amik nélkül is lehet járni - futni is.
Fakó Szemre nézek. Körbe mindarra, amit megvilágít, magasról, mintha feljebb másztam volna sziklán vagy fán. Minden különös. Minden más. Mindenről... kíváncsiság jön. Miért? Miért? Mi vagyok? Ki vagyok?

Lepillantok a szétszaggatott kétlábúra, arra ami maradt belőle. Mancsommal mellső mancsa maradványát tolom arrább. Más. De... valami... valami van, ami hasonló. Mozgatom mancsaim, figyelem, hogy mozog. Más felé is, mint... máskor.
Kétlábúak hátsó lábon futnak. Mellső mancsukban... hordanak dolgot, mit más állat pofában hord. Fadarabját nézem hegyes kővel. Én vérem szaga rajta. Ő véréé is. Mancsom ráteszem, mozgatom úgy, hogy karmaim rázáruljanak. Megemelem.
Egy darabig tartom. Talán ahogy kétlábú csupaszmajom tartja. Talán nem úgy. Elejtem aztán. Furcsa. Nehéz így tartani. Pofában könnyebb.
Újra körbenézek.
Újra elüvöltöm magam, de most a "miért" is ott van éjt betöltő hangomban, nem csak az "enyém!" Próbálom... érteni a furcsát. Újra leereszkedek - pocsolyából vizet kortyolok. Arrább aztán megjelölök egy sziklát. Négy lábon, ahogy... régen. Mi az a "régen"?
Árnyék Nagymacskát se értem. Haragot se. Két lábon ügetést se. Gyógyulást se. Sehol seb, sehol fájdalom, pedig most... emlékszem. Halálszagom, sajátom, zsákmány lettem, dögevő-étek, de mégis vagyok. Szívem dobog, párát lehelek, élek. Nagy vagyok. Két lábon. Mi vagyok? Mi vagyok?
Jóllakott, de nyughatatlan. Heverés helyett járkálok, körbe-körbe. Négy lábon, két lábon is. Miért?

Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mészárlás, míg a világ el nem csöndesedik
Míg az utolsó hörgés is el nem hallgat
Végül csak a saját zihálásod marad, és a vérvörös köd felszáll
A Fakó Szem már nem olyan, mint a friss vér.... de a világ igen. A sziklák, a bokrok... a föld és a bundád.
Minden csupa vér. Tetemek mindenütt
Kétlábúak maradványai és két bundás vonyító, aki nem volt elég szerencsés. Aki nem volt elég fürge.
A halál íze a szádban, teli a has, és végre... végre csönd van.
A düh, a harag, a mészárlás és halál magával hozott valami szörnyűt: téged
És Te... immár Te vagy
Valami ami két lábon áll
Valami ami véres karmos mancsokra... kezekre néz le.
Valami... ami te vagy
Valami... ami elméjében lángra lobbant a tudat
És a fényénél már nem valami.
Valaki.
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 5:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dübörgő szívverés, kín-zihálás, mint víz mélyén, tajtékot vet véremmel kevert nyálam, a Halálszag belőlem jön. Erő kihullik lélegzetemmel, Fény kihuny, utolsónak marad Fakó Szem vér színével, vér szagával borítva. Árnyak rajta, Nagymacskáé. Fény kihunyt, de látok. A hatalmas macskaárnyat kövön, sziklán, fekete égen, szakadék mélyén, barlangi sötétben. Mindig ott volt, nyomomban. Mindig ott figyelt Fakó Szemen úszva, Anya árnyékában is tán, mikor Fakó Szem nagyra hízott. Apamacska kiömlő vérében. Itt van most is.
Távolról érzem, messziről, csupasz kétlábú mancsát tarkóbőrömön, nagyon messziről...
De csak a Macskaárny van, ott búvik köröttem, bennem, mindenhol, mindig, és csak a Harag van, a véremmel borított Fakó Szem, már Fájdalom se, csak Harag, Harag.
S újra fény. Harag fénye, Fakó Szem kövér fénye. Szívem zakatolása. Vérszagom csökkenő, ahogy irhám s bőröm s húsom összezárul fölötte. Leheletem Halálszaga Haragszagba vált.
S ahogy a Harag szaga nő, úgy növök én is, mint Árnyékmacska is megnyúlik, ha kövér a Fakó Szem. Magasan állok, mintha fáról tekintenék le a félelemszagú csupasz majmokra s új, hatalmasabb leheletemmel új, sokkal hangosabb üvöltés hagyja el torkomat, hangosabb, mint kétlábúak félelem-üvöltése. Hátukat mutatják.
A Ragadozónak. A Haragnak.
Mellső mancsom emelnem sem kell, a levegőben van, mint övüké; karmom lesújt, hajt a Harag.
Az éles követ tartóba vájnak először a karmok, régi prédája fakuló szagú szőrméjét áthasítva, puha szőrtelen bőrét áthasítva s a húst, végül a csigolyákat roppantva szét. Köve kiesik karomtlan mancsából, egyszerre puffan testével.
Harag hajt a következő felé, pofámmal előre lendülök, csupaszon maradt nyakába vájnak Nagy Fogaim, s nemcsak sokat vérző erét szelik át, de nyakán is keresztüldöfnek, feje oldalra bicsaklik, csak vézna bőre tartja összeomló testéhez.
Nem elég, nem elég, úgy dübörög a Harag, van még, van még, egy s Halálszagára szomjazom.
Farkammal egyensúlyozva magam úgy rohanok, mint ő - hátsó lábakon - és gyorsabban mint ő, Harag hajt, gyorsabban, gyorsabban, szívem is gyorsabban ver, mint apróvadé, de bömböl mint legnagyobb, legerősebb macska dühe. Elülső mancsom most nem járásra van - csak vadászni van, csak a Haragot etetni van - újra lesújt. Oldalról kapom el kétlábú majom lapított pofáját; szívdobbanásom alatt orra, állkapcsa s szeme helyén csak vérző üregek sötétlenek, s sötétjükben is ott az Árnyék. Alig vágtak bele hatalmas karmaim, oldalra biccentett, fájdalom-makogó feje feltárja nyakát ennek is. A Nagy Fogak újra erekbe vágnak.
Szimatol a Harag, szimatolnak az Árnyak, még akarnak, még, még...
... S vonyítók szaga! Harag őrzi prédáim s területem. Vonyítóból zsákmány, Harag nem ismer félelmet!
Ha van közelben bundás vonyító, akárhány is, feléjük rohanok, tovább üvöltve Haláléneket.
Ami túl ostoba vagy túl éhes, hogy közel körözött, annak is leszakítom pofáját, felhasítom hasát, s átharapom torkát, Harag és Árny egyre éhesebbek.
Sok vér íze, szaga, megint véres a Fakó Szem, de nem én véremtől csorog.
Ha akad nem ostoba vonyító, ki érzi a Haláldalt s Haragot, s időben elkotródik messze-messze, hogy szagát ne érezzem leölt prédáim szagától-ízétől, hangját se halljam szívem dübörgésétől, az élhet még tán. Ami bátrabb, azt Haragom, Karmom, Fogam hasítja.

S végül aztán a frissenöltekre - majom vagy farkas - vetem magam, szaggatom őket tovább-tovább, még tovább, míg a Harag le nem csillapul... csak annyira, hogy falni kezdjem húsukat.
Nagy vagyok, óriási nagy.
Éhem is megnyúlt, mint Nagymacska Árny ha alacsonyról nézi a Fakó Szem...

Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 5:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A kétlábú fullánkja mélyre döf
Őrjítő a fájdalom
A szív dübörög, a Fakó Szem fénye egyre vörösebb
Puffan a Ragadozó, zubog a vére a mély sebből.
Árnyak lopakodnak a Fakó Szem vörös fényében. Árnyak... egy nagymacska árnyéka?
A világ tompa, a hangok, az érzés, ahogy a Vadász megáll legyőzött prédája fölött és kirántja a lándzsát, lerázza és a lábával megböki a fekvő kardfogút
Valamit makog, mire a társai előbújnak és nézik a nemes vadat
A világ vörösbe öltözött, homályosodik tekinteted, forog minden! A szíved dübörgése akár a harci dob... de egyre tompább... halkabbb
Erőtlenebb
A légzésed is kétségbesett; egyszer beleestél a folyóba és majdnem odavesztél, ahhoz hasonlít
Pörög le rövidke, véres és erőszakos életed
De egy pont mindig ugyanaz
A szemed sarkából mindig láttál... egy árnyékot. Nagymacska árnyékát.
Haldoklás közben is látod. Ott bújkál! Szikla mögött. Barlang sötétjében. Az égen ami fekete, kivéve a vörös Fakó Szemet
A Vadász leguggol hozzád, érzed, megmarkolja a grabancod, ahogy anyád tette, mikor cipelt... de a kétlábú hátrafeszíti a fejed, hogy torkod szabad legyen
Markolja és diadalmasan égbe emeli fekete kőkarmát, ami már sok fajtársad torkát vágta el
A Fakó Szem fénye csillan az obszidián pengén
Csillan a szemedben, ami lecsukódik ,ahogy szíved dobban egy utolsót...
... ekkor a szemeid felpattannak; mint kiscicaként, mikor születtél és először láttad meg a Fényes Szem fényét a barlangól kimerészkedve, úgy robban tudatodba most a Fakó Szem ezüst fénye
Akár a forró fény, amivel a kétlábúak vadászni szoktak
A szíved feldübörög újra, végigszáguld az élet, akár a forró tűz, a Dühöd, ami perzsel, ami kiégeti a sebed és bezárja
Ami erőssé tesz... hatalmassá
Többé
Rémülten kiáltanak kopasz, kétlábú majmok, ahogy felállsz, de nem négy lábra, mint eddig, hanem kettőre, mint ők és szétvetett karral bömbölsz fel a vérvörös Fakó Szemre
És futásnak erednek
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 5:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nincs egyedül. Többen vannak, rejtőznek a Fakó Szem alatt, Forró Fényes nélkül! És a Szaga, valami nem jó a Szagában, Halálszag, Rossz Vér szag, beteg-szag? De Haragom visz, Haragomat dúlja a Fakó Szem. Ölni akarok. Túl sokat kémlelek körbe, túlságosan idegesít a vonyítók közelsége, túlságosan nehézkessé teszi hasam a befalt zsákmány; lendülök fölfelé kisebb fogaim is elővillantva, ínam felhúzva hangos üvöltéssel, de mielőtt elérhetném...
... Fájdalom! Fájdalombömbölésbe csap támadó üvöltésem. Éles kő-fa húsomban, ömlő vérem szaga. Visszahullok zsákmánymaradékom mellé, tátott pofámból nyelvem oldalra gördül, lábam, farkam görcsösen megvonaglik még. A Fájdalom mindent betölt. Fakul a fény, Fakó Szemé is, én szememé is, világé is, szívdübörgésem lassul, ziháló lélegzetem is, mert zihálni is fáj, fakulnak hangok, szagok, csak a Fájdalom van, csak Harag van.
Csak Halálszag van.

Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Csüt. Jan. 10, 2013 5:13 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 4:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A kétlábú jó vadász
Közel jutott, forró fény nélkül!
Csendben akár te vadászol...
A szaga furcsa... halál szaga van
Vér szaga
Rossz vér szaga
Két másik csupasz majmot is megérzel, a közelben vannak, füleid és orrod figyel, akár szemeid!
Bekerítettek!
Fölöttetek a Fakó Szem ragyog, a világ hangjai egyre tompábbak. A szív dübörög.
De távol van az a kettő még, érzed, több ugrásnyira. Sziklák mögött.
Érzed a szaguk, hallod a lépteik, látod az árnyékokat
Ez... ez viszont itt van!

//Kezdeményezés
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 7

// Total = 12

//Támadás
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 2, 3, 9, 6, 2, 8, 10 (Total = 40)

//Lándzsa forgatás-spec
Dobás:
10-Sided Dice Results: 6

*A vadász megveti lábait, kihívóan kiált és az ugró nagymacskát megpróbálja felnyársalni
//Sebzés
Erő(3)+1+4 Haláos
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 10, 2013 4:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elégedettem marcangolom a húst, ropogtatom a csontokat és jókora adagokban nyelem jussom. A harag nő bennem, belül a harc-szaga, amikor harc nincs kívül. Kövéredik és Fényesedik a Fakó Szem. Szagom mint Anya Szaga most, és Anya Szagára mint kölyök, kaparni kezdek a puhaságba vájva karmaim, a puhába, véresbe, a zsákmányba, de nem úgy dagasztva, mint kölyök. Haraggal.
Fejem felkapom a szélbe, nyelvemmel szagokat ízlelek. Veszélyszag a levegőben. Halálszag, és Furcsa Szagok. Omlott barlangban lenni érzet.
Farkam idegesen csapkodom, fenyegetőn morranok fel a láthatatlan vész felé. Ingerültté tesz a sok nyugtalanság, a Harag, a kövér Fakó Szem, szeretnék újra jóllakottan Fényes Szem alatt heverni, melegedni.
Vonyítanak a dögevők. Fülem a hang irányába fordul, kapargászó karmaimmal a zsákmány maradéka fölött terpeszkedek. Jobb gyorsan enni, nagyon gyorsan, mert a tetem szagára jönnek a dögevők.
Ha lenne Család, nem jönnének, vagy ha közelednének, menne Család, fákról rájuk vetődve nyakukba vájnánk a hosszú fogakat, és gyarapodna zsákmány, domborodna hasunk.
De egyedül vagyok, a vonyítók sokan.
Az én területemen! Rossz szelet, Haragot nem érdeklik szagnyomaim, karomnyomaim vadászterületem határain, de vonyítók tudják, jó hely ez, menekülni kell hamar, rejtőzni vízhelyre ahol szimatuk nem erős, és egyenként ölni le őket. Felállok, pofámban még zsákmányom maradéka amit nem tudtam egyszerre bekebelezni még, s hordanám magam magasba, Fára, ahová sokan járó bundás nem jól mászik.
Kövek koppannak. Fejemen is. Szemem felvillan, zsákmány kihull pofámból.
Kétlábú csupaszmajom. Éles köve-botja van. De Forró Fényese nincs. Közel került. Túl közel. Éjjel! Éjjel nem vadászik csupaszmajom, Forró Fényes nélkül nem, és egyedül se! Más, mint többi. A más gyengébb. A gyengébb jobb préda.
A levegőbe szagolok érzem-e több kétlábú puhabőrű szagát, szemem parazsa is körbecikázik, bármennyire is idegesít a köröző vonyítók érkezése. Minden idegesít.

//Szimat, körbenézés, Perception + Alertness

Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 4d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 8, 6, 6, 7 (Total = 27)

...
Ez itt rám vadászik, én meg őrá. Jobb lenne ha én lennék feljebb, ő meg lentebb, úgy való, de így is halál rá, étkem lesz, mielőtt ideér a sok vonyító dögevő!

//Kezdeményezés:
Dobás:
10-Sided Dice Results: 1

//Total=10
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5  Következő
4 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.