Playground :: Téma megtekintése - ~ A Denevér ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ A Denevér ~
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Camazotz/ - Denevér megtiltotta?

*Kíváncsian nézek hol apura, hol a távolba, a füleim pedig végig kétfelé figyelnek.*

/Camazotz/ - Dönthetnek jók lesznek-e? Hogy döntenek? A Hold jó.

*Én nem tudnám eldönteni, de a Hold jó, én is jó vagyok. Meg ha hold adja a gyümölcsöket, tudtam ő adja, akkor nagyon szeretem a holdat! Vidáman csicsergek is neki, hogy esetleg milyen gyümölcsből találhatnék még többet!*

/Camaztoz/ - Mesélj barátokról!

*Kérem meg, de amikor kétlábbá változik ijedten felcsicsergek!*

/Camazotz/ - Te kétláb vagy! De maradt hangod ugyanaz! Hova tűntek a szárnyaid? Miért vagy bundátlan? Nem esel le így? Hogy repülsz így?

*Aggódom érte, mit ér az élet gyümölcsök és repülés nélkül? A vakargatás viszont tetszik, nem repültem el, mert kíváncsi vagyok!*
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Camazotz/ - A legkönnyebb! Ezért tiltotta meg nekünk Denevér, aki vigyáz ránk.

Apád néz el a távolba

/Camazotz/ - Ők? Ők még fiatalok és dönthetnek... soha nem késő jónak lenni

Mosolyog bíztatóan

/Camazotz/ - Igen fiam... az Ashurák rossz dolgok. Nagyon rosszak!

Bólint komolyan

/Camazotz/ - Talán... talán ő, igen

Kuncog

/Camazotz/ - Nyugalom fiam! Nyugalom!

Nevet

/Camazotz/ - A barátaink, igen. A rokonaink is talán. Lehetnek olyanok is mint mi.

Alakot vált, emberré és felhúzza magát, ül az ágon, megvakargatja a nagy fülek tövét

/Camazotz/ - Csodálatos és gyönyörű a világunk fiam... tetszeni fog!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 2:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Camazotz/ - Bántani könnyű?

*Nézek fel gyümis pofival, csak a gyümit könnyű bántani, mást bántani, nehéz. Nem is értem, de mivel dicsérnek, egyetértően büszkén csicsergek: Tudom én, hogy okos vagyok!^^ Sok dolgot láttam már!*

/Camazotz/ - Láttam már vérszívókat!

*Újságolom el nagy büszkén!*

/Camazotz/ - Ők…

*Telepofival nehéz beszélni, így befejezem és addig belül is megrágom a kérdést! *

/Camazotz/ - Ők ketten, jó Kh-arák?

*A távolodó párosra tekintek. Apu jól elmondta, van rossz gyümi is, azokat el kell kerülni! De az úh szóra viszont borzolom a szőröm.*

/Camazotz/ - Ez nem szép szó, rossz hangú! Nem tetszik.. Asu-hura! Ő hozza a betegséget?

*Csupa, csupa rossz-rossz szó. Kifejező, szomorú pofival nézek apura, aki ezt meg is érezheti, mert a holdról mesél inkább.*

/Camazotz/ - Hát én nem hallom!

*De igyekszem fülelni, aztán hallom, mintha mindig is hallottam volna! Vidáman forgatom körbe a füleimet, a fejemet is megdöntöm, mindenhonnan szép hangok jönnek!*

/Camatotz/ - Hold dalol! Nagyon szép a hangja, énekel! Énekel!

*Újra vidáman csivitelek. Valamit összerakok!*

/Camatotz/ - Hold adta finom gyümölcsöket is, igaz?

*Ha igen, hálás vagyok a nagy holdnak, nagyon!*

/Camazotz/ - Jóó, szeretek beszélni! Kik a szolgálói? Barátok? Rokonok? Más olyan mint mi?

*Apu nem győzhet válaszolni.*
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 2:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Apu rutinos, tudja a gyümölcs nagy fegyver^^

/Camazotz/ - Miért? Az örökségük miatt... meg mert könnyű bántani valakit.

Sóhajt a hím, de aztán büszkén mosolyog

/Camazotz/ - Okos vagy kölyök! Bizony, nekünk is vannak rokonaink... vannak a gyümölcsevők, a rovarevők és a vérszívók

Bólint

/Camazotz/ - De a rokonaink azért isznak vért, mert kell nekik. A Kharák azért ontottak vért, mert élvezték, hogy megtehetik. Szerették hallani a fájdalmas nyöszrögést, és azt, valaki meghal. Persze... nem mind. Ahogy vannak jó ízű gyümölcsök is egy keserűekkel teli fán, úgy a Kharák között is akadtak olyanok, akik... jók. Akik nem akarták ezt. De kevesen voltak mindig. És féltek beszélni. Ez fontos lecke fiam! Vidd a hírt, hallasd a hangod... de figyelj oda, mert van aki nem szereti hallani az igazságot és bántana miatta.

Apád nézi a távolodó párost

/Camazotz/ - Az az árnyék.. a sötét örökségük. Ők úgy hívják „Ashura”. Rossz dolgok, amik szava édes mint a legérettebb gyümölcs és épp olyan csábító is az ígéretük. De aki hallgat rájuk, aki elfogadja amit adnak... beteg lesz. Rossz és romlott.

Aztán elmosolyodik

/Camazotz/ - A Hold? Igen fiam. Beszél. A hnagja pedig gyönyörű! Kedves. Most változtál át... szerintem ha fülelsz, hallhatod ahogy dalával köszönti a kis denevért, az éjszaka hírvivőjét!

S valóban!
Hallani a Hold szép hangját... vagy legalábbis valószínű az övé. Nem evilágból szól, egy másikból, és csak neked.

/Camazotz/ - Ha már nem énekel... megtanítalak, hogyan beszélj a szolgálóival, akik a barátaink.
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 2:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Ha landol a másik, én is landolok mellette.*

/Camazotz/ - Miért bántottak mindenkit? Nem ételért, mint.. vérszívó rokonok?

*Én is hallgatom a hímet, meg látom is, és közelebb is repülnék, ha nem kapnék egy gyümölcsöt, amit lelkesen szorongatók és jobb kedvűen enni kezdem! *

/Camazotz/ - Látom, van, megy sötét után! Mi az? Ők is olyanok, hogy szomorúak a kétlábúak utánuk? Mint amikor a kacagók pihennek jóllakottan, mert kétlábút ettek?

*Nagyon fura ez, de kezdek belejönni, ilyesmit már láttam, vagy hát hasonlót, vagy.*

/Camazotz/ - Hogy mondta hold elég? Még sosem hallottam Holdat beszélni! Milyen a hangja?

*Fülelek, hátha meghallom a holdat most?*
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 2:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A hím repül melletted

/Camazotz/ - Mivel dühítették fel? Pusztán azzal, hogy megöltek mindent, ami él és mozog. Ajándékok voltak a Földnek. De sötét örökséggel. És a sötétség... olykor nagyon hangos és csábító. Bántották a kardfogúakat, akiktől származnak. Bántották a kétlábúakat, az embereket, akiktől származtak. Bántották egymást. Mindenkit bántottak! Végül a Hold... nos azt mondta elég!

Repked, csivitel, végül landol egy másik fán
Ahonnan kényelmesen rálátni a fiatal hímre, aki megy a völgy felé
Vezeti egy árnyék

/Camazotz/ - Látod kölyök? Tessék, egy gyümölcs.
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 2:02 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Erősen fülelek az ismeretlen szavakat hallva, talán annyit megértek belőlük, hogy nevek. De a szavak maguk varázslatosak, szeretem őket, dallamosak, érdekesen rezegnek, csivitelve-cserregve ismételgetem körbe-körbe repülve „aput”. *

/Camazotz/ - Kha-ra, Kh-ar-a, K-ha-ra, Khar-a, Se-li-ne, Sel-ine, Sel.. ine! Miért dühítették fel?

*Próbálom értelmezni.*

/Camazotz/ - Verekedtek, de sok volt a vér? Kha-ra.. vérrel verekszik?

*A tetem szó is új, de azt hiszem, kezdem megérteni, gyümölcscsonk, eldobott csutka!*

/Camazotz/ - Megölni, akarták?

*Ez nagyon zavaros, kíváncsian, de kissé elveszetten csapdosok mellette.*

/Camazotz/ - Minden, amit mondasz új! De érdekes! Ezek az új szavak, különös a dallamuk! Jó kimondani! Mondj még!

*Kérlelem.*
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 10:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Camazotz/ - Ez egy Khara. Seline ajándékai a földnek. Szép kis ajándék...

Morog

/Camazotz/ - Kegyetlen, erőszakos dögök, akik bántanak mindent és mindenkit. A Hold gyermekei. És nagyon feldühítették!

Savanyú mosoly

/Camazotz/ - Megátkozta őket és szétszórta a világban... és egyre kevesebben vannak. És még így is marják, tépik, ölik egymást! Ez a hím... rég óta keveri a bajt, és a fiatal kölyök, akit reggel láttál meg az apja jól el látták a baját! De nem ölték meg! Első lecke kölyök: mindig, MINDIG bökdösd meg a tetemet!

Kis csönd

/Camazotz/ - Túl sokat és túl gyorsan mondok, igaz fiam? Nehezen értesz meg...

Kedves a hangja, tudja, nem a te hibád
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2013 11:45 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A világ újra a megszokott, de mégsem. Érzem az újdonságokat, amiket előtte nem, és értem azokat, amiket előtte nem.
S igazam volt, itt a karom, a mancs, a nagymacska mancs! Majd a hatalmas fej, majdnem leesek a fáról, mert ilyet nem láttam még. Hatalmas fej, törött agyar, ez a cica sokat verekedett, vagy leesett. S ott.. ott a vére.. .a lédús zamatos vére, amit a távoli rokonaink isznak! Ha most itt lennének, azonnal neki állnának az éles fogaikkal, ahogy már sokszor láttam! Azért… ez picit ijesztő, amikor ránk néz, én a gyümölcsöt magam elé tartom, itt se vagyok!

Mit akarhat? Nem mi bántottuk! Nem mi voltunk ám! Dermedten csüngök csak alá, semmi látnivaló, semmi és.. el is megy, ahogy szoktak! Szeppenten nézek utána, főleg az extra erős ordításra, ami kibírhatatlanul hangos!*

/Camazotz/ - Mit akart macska? Milyen kölykök szegények?

*Picit én is ijedt vagyok, de azért kíváncsi*

/Camazotz/ - Mi lehet a barlangjában? Miért.. folyt a vére?

*Azért nem kell olyan sokat győzködni, hogy feljebb repüljek! Az mindig biztonságos!*
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2013 11:16 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A változás furcs
A világ változik, a megszokott lesz
Te pedig kicsi, aranyos gyümölcsevő, a nagy, lédús, zamatos gyümölcsök között
A sziklán landol egy véres , karmos mancs
Majd még egy
Felbukkan egy elég viharvert fej
Felhúzza magát egy dühös, és sok sebből vérző, tépett kardofgú... kétlábú kardofgú!
Nagy mint ti, de ő macska
Egyik szeme hiányzik, egyik agyara letört, akár a gyümölcsök édes leve, a vére átitatja a bundáját
Zihál, morog, átkozódik saját nyelvén
A szája kicsit nyítva, méylen beszívja a levegőt, lásson az orrával
Rátok néz
Résnyire szűkül megmaradt szeme
De végül elfordítja a fejét, megrázza magát
Zihál és nekirohan a sziklának, és egy reccsenéssel rántja helyre a vállát
Bömbölésébe beleremegnek a levelek! Az éjszakai ég
Alakul négylábú alakba és elsántikál elhúzódik egy közeli barlangba

/Camazotz/ - Jól van kölyök, jól van

Érezni azért, az idősebb denevér picit ideges

/Camazotz/ - Hát... nem döglött meg. Szegény kölykök, sok bajuk lesz ezzel még! Gyere! Repüljünk! Biztonságosabb az éjszaka odafenn! Tudok még pár jó fát...
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2013 10:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Felnézek a csámcsogás közben.*

/Camazotz/ - Elmondani másoknak? Mit hallottam és láttam, mert őket is érdekli? Kinek, ha nem bárkinek?

*Megbeszélni másokkal miket láttam, még sose próbáltam új ötlet. Bele is kezdenék, de látom a nagy denevér pici lett.*

/Camazotz/ - Te most kicsi vagy. Most nem vagy más?

*Kíváncsian nézem, sőt mellé is huppanok, hogy jobban lássam.*

/Camazotz/ - Nem vagyok, ott a raj, a többiek!

*A csittre lehúzom a fejem, és én is hegyezem a fülem, mit hallok?*

/Camazotz/ - Karmos, Karmos macskák!

*Csivitelem lelkesen, mert rájöttem mi lehet az. De akarni, akarom, akarom kicsi legyek, persze hogy akarom, mert úgy nagyobb a gyümölcs! Akarom!*

Alakváltás: Stamina + Primal Urge (Crinos forma)
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 7d10
10-Sided Dice Results: 3, 1, 9, 6, 8, 6, 1 (Total = 34)

AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2013 10:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Camazotz/ - A hírvivő az, aki elmondja másoknak a híreket. Ööööhm... azt, hogy mit látott és hallott, hogy más is tudja. De azért nem bárkinek.

Alakul sokkal kisebb denevérré

/Camazotz/ - Igen... rajtunk keresztül. De légy óvatos fiam.

Majd kuncog és falatozni kezd ő is

/Camazotz/ - Mi vagyunk a Hold hírnökei... a Napé... názd, ez bonyolult, lesz időd megérteni

Nyugtat

/Camazotz/ - A fontos, hogy tudd, nem vagy egyedül. Rendben? Ez a legfontosabb! Sok más mellett... csitt, lapulj!

Hegyzei füleit

/Camazotz/ - Alakulj át! Alakulj át!

Sürget

/Camazotz/ - Akard! Akard nagyon! Akarj újra kicsi lenni és könnyű, egy kis denevér mint voltál! Gyerünk kölyök!!!

Idegesen fülel, te is meghallod: karmok csikordulnak a sziklán, tüskés gyökerek recsegnek
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2013 10:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Megy a repülés, akkor vidáman szállok, bukfencezek a levegőben, bár valahogy így nagy formában nem megy annyira kecsesen, de igyekszem!*

/Camazotz/ - Mi az, hogy hírvivő?

*A többire megrezegtetem a nagy füleimet.*

/Camazotz/ - Éjszaka hall rajtunk? Velünk?

*Nem igazán értem, de nem számít, mert megérkezünk és landolva vidáman egy újabb elpusztításába kezdek.*

/Camazotz/ - Ezt itt nem ismertem!

*Két falás közt nyújtok felé egyet.*

/Camazotz/ - Te nem eszel?
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2013 10:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Camazotz/ - Mások vagyunk fiam, azért

Repül veled az idősebb denevér

/Camazotz/ - Camazotzok! Hírvivők. Az éjszaka fülei és szemei.

Mutatja az utat egy roskadozó gyümölcsfa felé
Vissza az elejére
RedDrake
Dragon

HozzászólásElküldve: Szomb. Jan. 12, 2013 10:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Vetem magam a gyümölcsre és egy hosszú pillanatig gyönyörködöm a formájában, aztán vidáman mélyet harapok bele és csivitelős csámcsogással vidáman kivégzem, esélye sincs! A külvilág újra megszűnik addig. Műértőként ízlelem, kategorizálom!*

/Camazotz/ - Csak egy..?

*Utánzom csicseregve a hanglejtését, és az utolsó kérdésre vidáman radarozok körbe, mert hamar tudom mihez van kedved!*

/Camazotz/ - Repülni és gyümölcs! Ezt hol találtad, amit hoztál?

*Egy új hely becserkészése mindig jöhet! Már röppennék is a levegőbe, ha hát.. megy így is. Ez eszembe juttatja azt, ami furcsa volt egy ideje, ha épp nem zuhanok le.

/Camazotz/ - Te, én, miért vagyunk ilyen nagyok?
AMEN!"
(Angel Dust Andersen)
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 13, 14, 15  Következő
14 / 15 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.