| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 6:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Camazotz/ - Jól jön.
*Csivitelem, bár a hangok furák.*
/Camazotz/ - Nem hallok jól!
*Csivitelem ijedten, a hangok eltűntek, tompák, mi ez?*
/Camazotz/ - Hova tűnt a sok hang?
*Ez ijedtséggel tölt el, és apu segít, azért megpróbálok járni, az egész világ a feje tetejére állt.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 6:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Camazotz/ - Egymásnak... és mindenkinek aki odafigyel
Nézi apu az alakváltást, majd a nyekkenést
Mosolyogva guggol melléd
/Camazotz/ - Például a gyógyítás ajándékát
Érintése után sokkal jobb^^
/Camazotz/ - Gyere... óvatosan! A kétlábú nehéz alak neked azt hiszem
Segít fel és tanít járni, támogat, tart |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 5:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Camazotz/ - Kényelmesebb?
*Szemlélem kíváncsian, legyűrve az utolsó falatokat.*
/Camazotz/ - Hogy kell? Akarjak csupasz kétlábú lenni?
*Erősen koncentrálok, itt lógva, hogy akarjak csupasz szárnyatlan kétlábú lenni. Nem akarok, de igen, a tüskék közé benyúlni a gyümölcsökért, mégis akarok! Mégis akarok olyat még!*
/Camazotz/ - Hírnök? Kiknek viszünk hírt? Egymásnak, az jó!
*Ameddig sikerül megpróbálok csupaszon is lógni, de szinte elkerülhetetlen a zuhanásom.*
/Camazotz/ - Ajándékok!
*Ez volt a végszó, kapálózva próbálok fordulni és földet érni, de nincsenek szárnyaim. Nyekkentem.*
/Camazotz/ - Milyen ajándékok?
*Fogom a fejem próbálom a nem létező szárnyaimat magam köré csavarni és szökkenni de nem úgy megy.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 5:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Camazotz/ - Emberként... kétlábúként így kényelmesebb
Mosolyog fel rád
/Camazotz/ - Kipróbálod?
De nem erőlteti
/Camazotz/ - A Hold... a Hold a barátunk. Figyeli a testvérét, a Földet
Mutat körbe
/Camazotz/ - A világot! Mi vagyunk a hírvivői éjjel. Repülünk és figyelünk, jó a hallásunk és a hangunk messze száll! Megtisztelő feladatunk van, hírnöknek lenni! Denevér, minden Camazotz apja és védője büszkén fogadta el ezt, és cserébe ajándékokat kaptunk! A gyógyítás titkát és a hangunkban rejlő erőt. És a gyümölcsöket
Mosolyog |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 1:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Eljön a reggel és én alig várom mi lesz most! Vidáman végiglátogatom a tesókat és a családot, elújságolva sok mindent. Igaz nem teljesen értik, semmi baj, vidám játék jön, naná hogy nem repülve, hanem mászva érem el őket, és mutatom, milyen nagyra nőttem!
Vidám szocializálódás és csivitelés után megkeresem a legújabb aput is. Igaz ismét a csupasz kétlábú lett, de aranyos dolgokat tud, és habár picit nagyobb, de őt megpróbálom lebirkózni és majdnem sikerül is! Annyira jól, hogy hoz és szed nekem válogatott gyümölcsöket is, amiket vidám csipogással repülök elérni, és mohón egyszerre háromból kezdek enni, hogy aztán ne is tudjam, melyikkel folytassam!*
/Camazotz/ - Gyümölcs!!!!
*Telipofival csipogom, hogy jól, jól! Reméljük apu így is megérti, de nehéz beszélni, amikor sokkal fontosabb dolog van, a gyümi idő! Két falás közti szünetben tájékoztatom is aput róla.*
/Camazotz/ - Szedtél ilyen kisbogyót, pedig tüskék védik! S itt van a nagy kerek, meg ez a hosszúkásabb sárga és a sok-hosszús, a sok lével!
*Csámcsogom, feldobva és vidáman!*
/Camazotz/ - Olyan nnnaaagyon édest is még!
*Alig várom, kiszedje a magot belőle, nem szeretek ráharapni, már rájöttem körbe kell enni, de így egybe megehetem vidáman! Ez a nap nem lehet rossz! Az első kérdésem szinte magától jön.*
/Camazotz/ - Nem jobb, ha lógsz?
*Csak áll a földön, nem lehet túl kényelmes, bár még nem láttam csupasz kétlábat lógni, de apu denevér is, azt mondta!*
/Camazotz/ - Mondasz még dallamos szavakat?
*Szeretek beszélni, olyan szépen hangzik!*
/Camazotz/ - A holdról, mesélj még a holdról és a gyümölcseiről!
*Kérlelem falások közben.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 11:39 am Hozzászólás témája: |
|
|
Eljön a reggel
Nyújtózkodás, csivitelés, játék
Apu kétlábúvá alakul és megmutatja mi mindenre jó a két kéz
Csiklandozni, vakargatni és dögönyözni a kis pillsdenevért^^
Illetve reggelit gyűjteni, érett gyümölcsöket amiket nehéz elérni, szikla közül kiszedni amit nem érnél el, és a tüskés bokrok védelméből a lédús bogyókat óvatosan leszüretelni
Egy szép kis kupac vegyes gyümölcs a reggeli
/Camazotz/ - Hogy érzed magad kölyök?
Ügyes kézzel szedi ki a nagy és kemény magot, amibe fáj beleharapni és nyújtja a zamatos húst
/Camazotz/ - Sok a tanúlni való! Még több lehet a kérdésed |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 11:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Ásítok én is, miután elhelyezkedtem, befúrtam magam a helyemre.*
/Camazotz/ - Ez jó! Nagyobb a család!
*A szárnyaimat magam köré csavarom, és aludni készülök.*
/Camazotz/ - Majd mutasd meg a többi barátodat is.
*Letisztítom magam, szárnyat, mindent.*
/Camazotz/ - Adomány, sebgyógyítás és nem fáj, nem lesz beteg? Az jó, majd megmutathatnád hogy kell.
*De ezt már csak motyogom, mielőtt elnyom az álom és gyümölcsös rétekről álmodhatok egy ilyen nap után. * _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 11:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Apu bólint
/Camazotz/ - Igen fiam... veletek maradok. A kolóniával. Mostantól soha nem leszel egyedül. Mindig lesz egy Camazotz akivel együtt repülhetsz, vagy aki hall téged!
Helyezkedik el ő is a bundás rokonok puha közegében, ásít
/Camazotz/ - Sok barát. Igen. Az? Egy Adomány... jó dolog. A sebeit gyógyítottam meg, ne fájjon neki, ne legyen beteg. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 10:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Én akkor célirányosan a barlangunk felé szállok, ott vannak jó helyek pihenni, rájöttem sokkal jobb mint az ágy, és reggel is közelebb van néhány jófajta gyümölcs!*
/Camazotz/ - Pihenjünk!
*Alig várom lássam újra a családot is! Vidáman lógni, ébredés után játszani!*
/Camazotz/ - Te is itt fogsz lakni velünk, ugye?
*Kérdőn nézek, és bólogatok*
/Camazotz/ - Én mindig készen állok repülni! Sok barátod van? Meg, nem mondtad, mi az a kékség!
*Még mindig kíváncsi vagyok.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 10:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Apu követi most fiát
/Camazotz/ - Pihenünk... hosszú volt a nap
Kis sóhajjal bólint
/Camazotz/ - Barát... igen. Amennyire egy nem Camazotz az lehet fiam. Mindig jó ha van barátod... de mindig állj készen, hogy repülj! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 10:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Camazotz/ - Kevesen értik? Buta aki nem érti!
*Szállok is akkor el apuval, körözve még, figyelve mit csinálnak a Kha-rák, de utána követem.*
/Camazotz/ - Mit csináljunk most? Én... tudok egy jó ágat pihenni!
*Sok gyümölcs, sok repülés, sok újdonság, már csak a sok pihenés hiányzik!
/Camazotz/ - Ő neked tényleg a barátod?
*Csipogom kíváncsian, de azért most hogy nincs éles helyzet, érzem én, kell pihenni!* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Camazotz/ - Elveszített harcok miatt? Megették mások?
*Hagyom a vakargatást, jó megpihenni most itt ilyen teli pocival. Na persze, én mindig kész vagyok repülni, de azért jó ejtőzni is, „apu” nagyon sok finom gyümölcsöt hozott.*
/Camazotz/ - Emlékszem, igen. Azok a hosszúkás sárgák voltak, édesek! Anyu mindig sokat hozott!
*Csicsergem vidáman és összefut a nyál a számban.*
/Camazotz/ - szellemi apu? Te adtál nekem szellememből?
*Ez még magas, de jól hangzik!*
/Camazotz/ - Holló? ó a tollas repülők?
*Idézem fel, rémlenek azok a fura fekete tollak. *
/Camazotz/ - Én.. nem értem. Hogy érted annyi denevért, amennyit lehet? Meg én akkor ember-denevért?
*Ebben teljesen elvesztem.*
/Camazotz/ - Akkor szóljunk!
*Összeszedem magam és megyek apuval. Még jó lenne lustulni, de majd a verekedést figyelve jobb lesz. Kha-ra apuhoz megyünk, reméljük ő nem lesz olyan ijesztő!
Szállok apuval kíváncsian, amennyire lehet sebesen. Tényleg ott egy véres Kha-ra. Vajon mindig ilyen véresek? *
/Camazotz/ - Az leszek!
*Ahogy apu alakot vált, én is akarok nagy lenni! Nagy, nagy és nagy, akkora, hogy sok gyümölcsöt is el tudjak bírni, ha kell.
Ha sikerül már landolok is. Különös, hogy barátjának hív egy ilyen véres macskát, aki cserregve beszél. Sőt még közel is megy hozzá. Megvakargatja az ő fület tövét is?
Kíváncsian én is közelebb óvatoskodok, járás helyett ilyen szökkenő ugrás-repülés kombinációval, mivel nem láttam még ilyen közelről nagy macskát, sem olyan kék fényt. Már nagyon közel értem a bömböléskor, nagyon ijedten a levegőbe ugrom és fel-fel tartok, ez nagyon hangos és ijesztő volt! Cseng a fülem és veszélyes! *
/Camazotz/ - Tegyünk gyümölcsöt a szájába, akkor nem tud ilyen csúnyán bömbölni!
*Panaszkodom, de suhanok apu után.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Megrázza apu a fejét
/Camazotz/ - Nem igazán. Mikor fiatal volt, imádta.. .de túl sok neki kedveset veszített el, értelmetlen harcok miatt. Már csak ez az egy fia maradt.
Szomorkás sóhajjal vakargat
/Camazotz/ - Ez... bonyolult kicsit. Mikor születtél, anyád megismerte a hangod, és hozott gyümölcsöket, vigyázott rád, emlékszel? Ő az anyád. De van egy denevér, aki az apád. Ő is etetett. Én pedig... nos a szellemi-apád vagyok. A szellemem egy részét ,azt, ami Camazotzá tesz, azt attam neked, mert éreztem ösztönösen, te különleges vagy!
Mosolyog
/Camazotz/ - Tudod Denevér... akár Holló, aki a nappali hírvivők „apja”, rájöttek, hogy a kétlábúak és az állato kközött soha nem lesz egyensúly ,csak ha besegítenek. Így egy Camazotz akárhány gyermeket nemzhet, szellemének egy részét átadva... de csak a másik fajból. Szóval annyi denevér-fiam lehet amennyit akarok, de ember születésű egy sem. Cserébe a denevér születésűek annyi ember-denevért csinálhatnak, amennyit akarnak. De denevért egyet sem.
El néz a távolba ő is
/Camazotz/ - Szólni kéne az apjának... képesek a kölykök és széttépik egymást!
Vívódik kicsit
/Camazotz/ - Gyere kölyök! Repülünk és hírt viszünk! Ez a dolgunk!
Kap szárnyra apád, és sebesen szálltok
Egy elég viharvert nagymacska pihen, véresen
/Camazotz/ - Légy óvatos!
Landol harci alakjában a férfi és int, kövesd
/Camazotz/ - Én vagyok az, barátom... pocsékul nézel ki.
/Camazotz/ - Ő...?
Furcsa a cserregés a macska szájból, de érthető. Nehezen de érthető
/Camazotz/ - A fiam. Hírt hoztunk neked
Guggol le és valami kékes fény villan a karmok alatt, a sebek záródnak be
/Camazotz/ - A fiad épp most verekedett össze azzal a másikkal... amelyiket szemmel tartottál. Jobb lenne ha megnéznénk...
A hím felbömöl és felmagasodik, majd négymancson nekiiramodik, apád int, kövessétek
---> Szurdokvölgy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A szél zúgása megint furcsa hangokat hoz, fülelem őket*
/Camazotz/ - Tépik? Harcolnak? Véresen harcolnak?
*Próbálok többet kivenni a szél hangjából, hátha többet súg még meg nekem! *
/Camazotz/ - Ismered az apját? Ő nem szeret harcolni?
*Furcsa azért egy kétlábhoz beszélni, de tetszik ahogy újabb gyümölcsöt ad, mohón kis szárnyas karmaimmal át is veszem és hát már nem is vagyok éhes, de sosem árthat még egy!*
/Camazotz/ - Én is tudok csupasz kétlábú lenni?
*Pislogók a gombszemeimmel.*
/Camazotz/ - S jó ilyennek lenni? De.. te.. de te denevér vagy. Hogy születik denevér csupasz kétlábúnak, fura szó, embernek?
*Nem értem.*
/Camazotz/ - nem nézzük meg a harcolókat közben?
*Jó ételhez kijár a jó látni való.*
/Camazotz/ - S akarnom kéne legyek ilyen csupasz kétlábú és az leszek? _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Camazotz/ - Bizony dönthetnek! Egyszerűen.. nos nem
A szél fújás, morrgás és verekedés macska-hangjait hozza
/Camazotz/ - ...tépik meg egymást. Ó Denevérre...
Sóhajt apu, és csóválja a fejét
/Camazotz/ - Ismerem az apját... nem fog örülni ennek
A férfi ül az ágon, kapaszkodik és vakargat
Mi több, leszed egy gyümölcsöt, ami túl vékony ágon lenne, elbírjon téged és nyújtja^^
/Camazotz/ - Camazotz vagyok fiam, mint te! De kétlábúnak... embernek születtem. Ahogy te denevérnek. Nem tudok így repülni. De tudok mászni, fogni... és járni az emberek között. Te is tudsz alakot váltani. Ahogy kis denevérből nagy lettél, olyan ami kétlábú, de tud repüni, és jól hall. Tudsz te is csupasz kétlábú lenni. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|