Playground :: Téma megtekintése - ~ A Ragadozó ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ A Ragadozó ~
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4, 5  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Azrael

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 5:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A nőstényed dorombol

/Kheuar/ - Idővel fiatal Mesterem! Idővel és tanulással és...

A fületek bömölést hall
A fiatal hím hangja
Hív téged

/Kheuar/ - Mit akarhat???

Morog az árnyék
Nagyon nem tetszik neki

/Kheuar/ - Elrejtőzünk fiatal Mesterem! Elbújunk a sötétségbe! Lehet csak el akar csalni tőlünk téged a fiatl, hogy az öreg elkaphasson minket! Légy óvatos!

---> Szurdokvölgy
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 11:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az Öreg Khara nem is igazi macska tehát. De hatalmas, erős, az Ausrák is félnek tőle - miért menekültek volna el amúgy? Árnynőstényem el is mondta, erősebb nála.

/Kheuar/ - Fél tőlem? El akar pusztítani?

Dühösen morranok, karmom megint megcsikordul a sziklán, szememben Harag izzik. Nem hagyom senkinek, hogy legyőzzön. Semmi állatnak, kétlábúnak, se forró fényesnek, se Kharának! Hallgatom szép Hangját, ahogy az erős uralmáról, a gyenge pusztulásáról, a dolgok rendjéről beszél. Értem ezeket. Ezért kellett menekülnöm, mert nem vagyok eléggé erős még, az Öreg erősebb. De a kétlábúak engem nem űztek el. Előző területem is tőlük ragadtam el és ezt is, de abban sem leltem sokáig örömöm, és ebben még kevésbé.
Rossz területeket uralnak. Aztán családról beszél, hogy ők, az Árnyak a testvéreink. Tetszetős szavai nyomán én is felállok újra, követgetem, dörgölőzök, puha léptekkel járok nyomában, noha nem olyan hangtalanul-testtelenül, mint ő.

Aztán bonyolultabb dolgokról beszél - megállok. A sziklát nézem amire mancsával csap. A Földből jött életünk. A Föld Cahlashtól?

/Kheuar/ - Cahlash a csontunk, a teremtőnk, meg Fakó Szem, meg Föld? Ti Cahlash Haragja? Ti vagytok Halál? Testvéreink? Bonyolult.

Dühít, hogy túl sok mindent nem értek. A Dolgok Rendjét igen. Árnynőstényemet egyre kevésbé.

/Kheuar/ - Öreg erősebb nálam. Megölhet. Hogy lehetek még erősebb, hamar? Erős mint... Cahlash Nagyúr?

Ha erős lennék, mint a Halál teremtője, mint a Macskák királya, nem győzhetne le senki! Soha, soha!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Azrael

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 10:46 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Kheuar/ - Embernek, kétálbúnak született... ő nem érti a Dolgok Rendjét!

Ráz fejet az árnyék

/Kheuar/ - Fél tőlünk, és a kétlábúak mindig gyűlölik amitől félnek. És amit gyűlölnek vagy félnek el akarják pusztítani!

Bújik, hízelgően dorombol

/Kheuar/ - Tőled is fél fiatal Mesterem!

Majd bólint

/Kheuar/ - Erő.. .ravaszság... hatalom! Ezek fontos dolgok. A legfontosabbak! A Kharák, a néped ezt tudta és értette. A kétlábúak és a macskák urai voltak, és megértették, hogy mi a Dolgok Rendje. A gyenge elpusztul, az erő öli meg. Így is uralkodtak.. ölték a gyenge embert, és a gyenge macskát. Az erősek fennmaradtak, szaporodtak. Ölték a gyenge Kharát is! Végül is mi szükség olyanra aki nem hódol be? Aki csak nyimmog, és nyafog, hogy „ne öljetek! Ne pusztítsatok!” ? Aki elbújik apu mögé, akinek erős és bömböl... igaz? Igaz.

Morog savanyúan a nőstény

/Kheuar/ - A Kharákat persze ölték a kétlábúak és kikergették a forró fényes tűzzel és trükkel és ravaszsággal a barlangokból, el a területekről, de fiatal Mester... csak akit el tudtak! Akit pedig el tudtak amúgy is gyenge volt, nem méltó rá, uralkodjon! Hogy területe és nősténye legyen! Végül Seline... a Fakó Szem is félt a hatalmatoktól! Félelmében pedig engedelmeskedett parancsotoknak és szétszórta a népetek a világban, hogy minden Khara, minden erős Khara nagy és hatalmas területen uralkodhasson, istenként! Mi pedig, fiatal Mesterem, mentünk veletek! Mert a testvéreink vagytok... rokonok. Egy család vagyunk!

Kel fel a nőstény és járkál a sötétségben néma mancson

/Kheuar/ - A mi „apánk”, Cahlash Nagyúr. A Föld... ami életet adott nektek...

Paskolja meg a mancsával a sziklát

/Kheuar/ - A Föld Cahlash Nagyúr lánya... egy nap Cahlash Nagyúr dühösen jár itt, mert Nala elhagyta őt Rahjah miatt. Régen csak az övé volt, de aztán osztozniuk kellett... dühös volt. Attól pedig keserű, hogy még a saját lánya „bőre”, a sziklák, az erdők, a föld és folyók is menekültek előle, mert olyan hatalmas és erős volt! Dühe és keserűsége egyre nőtt, végül kirobbant egy hegyből, viharfelhőként, amit a szél szétszórt Gaian... a Földön. A felhő minden foszlánya kígyóvá vált, lábatlan sziszegővé, sötétséggé, és árnyékká,és egy hangon szólt: „Rendelkezz velünk Mester!” És Cahlash Nagyúr parancsa csak egy volt: pusztítsuk el a testvére alkotásait. Mi Asurák vagyunk Cahlash Nagyúr dühének és keserűségének, sötét gondolatainak megtestesülése, mi vagyunk a Macskák Királyának árnyéka!
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 15, 2013 9:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Kheuar/ - Ravasz leszek.

Morranom magam is dorombolva, magabiztosan kinyújtózva. A Kharák olyanok mint én, beszélni is tudok velük - ha nem űznek el, és értik a macskadolgokat. Könnyebb lehet, mint Kétlábú csupaszokkal, de így is nehéz. Ellenségnek tartanak, és bármikor megtámadhatnak. Ketten, együtt!

/Kheuar/ - Miért utálja Asurákat? Nem értem.

Ahogy még sok mást sem értek. Az Öreg bömbölésétől elmenekültek, de miért? Nekem segít. Azt mondja, a másikkal is beszél, a fiatallal... a másik Nőstény, nyilván. Eltűnődök aztán, mit lehet fontos tudni. Túl keveset tudok... mindenről, túl nagy a világ, nehéz megtalálni a jó kérdéseket.

/Kheuar/ - Fontos... erősnek lenni. Ügyesnek. Ravasznak. Ismerni, tudni világról. Kharákról. Rólam. Rólad.

Elég sokmindenre kíváncsi vagyok, de nehéz a Hangba tenni mindent.
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 15, 2013 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az Árnyék behízelgően dorombol

/Kheuar/ - Ismerik fiatal Mesterem, igen. Ravasznak kell lenned! Az embereket is becsaptad, mikor a bőrükbe bújtál és úgy viselkedtél, mint ők! Csapd be a Kahrákat is!

Majd morog
Közben a kis Asurák játszanak „apuval”

/Kheuar/ - Az a ... hím megveti az Asurákat! Én elbújok majd, de te hallani fogsz. Ahogy a másik fiatal hím Asurája is megbújik az árnyékokban. Az apja moroghat, dühönghet, de nem tud minket elűzni!

Tűnődik kicsit a sötétségben a két vörös szem

/Kheuar/ - Fontos... hmm... mi fontos számodra fiatal Mesterem? Milyen titkokat tárjak fel előtted?
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 15, 2013 4:58 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nagy gyíkokat, hegynyieket, csupa forró fényességgel imádni? Mert hatalmas? Velem is csak addig marad, amíg erős leszek, hatalmas? Hát erős is leszek, és hatalmasabbá tehet de én legyek neki Cahlash-a, mást ne imádjon! Felmorranok, körbe-körbejárkálok; nehéz nyugodni kövér Fakó Szem alatt. De még én vagyok a hatalmas, engem imád! És ismerem dolgok rendjét.

Az nem dolgok rendje, hogy rossz területem legyen.

/Kheuar/ - Fakó Szem ha fogyni indul, nemsoká... ha kialudtam harcot, útnak indulok.

Tépek pár maradékot ami lassan a csontokra szárad lassan vagy aminek vékony bőrén kicsapóban a zsír, szövetet, ami puffadt, lárvákkal is, azt se bánom. De frissenöltre éhezem. Vérre. Persze napok óta ilyen nagyon sokat nem faltam, s hosszú napokig nem gyötör igazi éhség. Vagy a vadászösztön. A barlangba heverek, próbálni leküzdeni a nyughatatlanságot, az Árnykölykeimet megnyaldosom.

/Kheuar/ - Értik azok, másik Kharák Hangot. Mit mondjak nekik, hogy ne érezzenek vészt? Öreg nem szívlel téged. Mondta, óvakodjak tőled. Nehéz lesz beszélni akkor, már ha el nem kergetnek azonnal. Mit kell tudnom addig, ami fontos?
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 15, 2013 12:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Kheuar/ - Igen.. szörnyű és hatalmas! Erős. És megölne

Bólint nőstényed

/Kheuar/ - Imádom? Igen. Azért amiért téged fiatal Mesterem! Mert erős vagy és hatalmas és akár a nagy gyík, te is megölsz mindent! Te is elpusztítod a nálad gyengébbeket és tudod, ez a dolgok rendje.

Dorombol az árny

/Kheuar/ - Az erős megöli a gyengét. És te nem vagy gyenge!
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 11:29 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Kheuar/ - Macskák királyai. Cahlash. Rahjah.

Ismétlem Nőstényem dallamos szavait a Hangon, furcsa, hogy két ura van macskáknak. És egyik se vagyok én. Bár azt mondta rám Árnyam, lehetnék őneki olyan, mint Cahlash. Ő nekem, mint Nala. Érzem, jó volna, de nem értem. Követem a vérszín szempár pillantását a tetemfejjel játszó kölkök felé.

/Kheuar/ - Egy család. Együtt.

Kissé fájón és ingerülten pillantok fel Fakó Szemre. Hiányzik családom. Sokan voltunk, kevesen maradtunk. Miattam is, mert erős megöli gyengét. Mert egymást marjuk, mert ez a Dolgok Rendje. De anyamacska dühös volt, mikor apamacskát megöltem. Pedig öreg volt... és már nem is tudom miért támadtam neki. Fura emlékezni Azelőttről, hogy a világ bonyolulttá lett. Csak érzem, akkor is nyughatatlan voltam, a Harag miatt, Fakó Szem miatt, nyughatatlan, mint most. Visszamennék anyamacska területére, tán még testvére és utolsó alomtestvérem is él. Család. Nagy vagyok, el se kergethetne már anyamacska! Az jó terület, gazdag... de már messze magam mögött.

Mikor az Asura aztán a szörnyű gyíkról mesél, nem értem pillantásában, Hangjában a csodálatot.

/Kheuar/ - Khara apjának, anyjának Ellenség, szörnyű gyík, mint hegy? Megölne engem is ha volna. Miért imádod?
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 10:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az árny bólint

/Kheuar/ - Cahlash nagyúr... testvére. Ők ketten a Macskák Királyai!

A kérdésre a válasz, hogy a „kölykökre” néz

/Kheuar/ - Olykor...

Biccent

//Kheuar/ - Minden Khara attól a kétlábútól és veszedelmes nősténytől származik... így végül is egy nagy nagy nagy és egymást maró család vagytok, igen fiatal Mesterem.

Sötét mosoly az Asura pofáján

//Kheuar/ - Milyen fiatal Mesterem? Egy akkor gyík, mint a hegyek! Hatalmas, sokfejű és szájából ömlik a forró fényes tűz és pusztulás!

Csillognak imádattal a vörös szemek
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 9:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kíváncsin villan szemem, sündörgök Nőstény körül - miféle Rahjah hogy ilyen Harag-telivé teszi? Erről a szóról is képek-szagok-érzetek jönnek, de még nehezebben érthető, mint a többi.

/Kheuar/ - Rahjaj? Ő Ellenség?

A kicsik felé nézek - tényleg játékosak, tényleg, mint a Kölykeim. De nagy Asura szava érdekesebb, annyi titkot rejthet. Hatalmas a világ, értenem kell... hogy enyém lehessen. De nem mondja el, hogy lophatok Kétlábú-titkot. A másikakról beszél. Kharák. Elhitetni. Tartozni?

/Kheuar/ - Hogy hinnék el? Nem család, az rivális. Idegennel nem vadászik macska. Khara igen?

Furcsa, hogy nem tudom, miként él a Khara, pedig Khara vagyok. Szépet, hatalmat, titkot, területet, erőt szomjazok, de nem értem még magam se. Fiatal Mester. Azért Fiatal. Fakó Szemre nézek, mikor meséli Nőstényem, honnan jöttek Kharák.

/Kheuar/ - Macska és Kétláb teteméből, véréből, harcból, bánatból, Fakó Szem vizéből valók vagyunk? Mindkettő urai, igen! És a nagy gyíkok? A gyíkok csak... gyíkok. Milyen gyík tud megölni legbölcsebb kétlábút, legerősebb macskát együtt?

Mosakodni kezdek... új terület kell. Itt nincs semmi, amit uralni lehetne már. Lesz majd ha tetemekből Élet sarjad. De sokára. Addig... kopár.
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 9:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az Asura szeme gyűlölettel villan a kérdésre, de haragja nem neked szól

/Kheuar/ - Rahjah Nagyúr kis kedvencei, azért fiatal Mesterem! Azért övék minden!

A kis Asurák rávetik magukat a tetem rothadó fejére, pofozgatják, letámadják, iszkolnak, elbújnak, majd támadnak

/Kheuar/ - Hogyan menjünk elébe.... Elhitetheted velük, a falkájukba akarsz tartozni. Velük vadászni. Együtt tanúlni...

Töpreng el, de ő se tudja pontosan még

/Kheuar/ - Az örökséged miatt fiatal Mesterem... amiatt lehetsz kétlábú. A néped ősapja egy kétlábú aki parancsolt a valóságnak! Az ősanyja pedig egy hatalmas macska, hatalmas területek réme! Együtt harcoltak egy.... öööh.... nagy gyík ellen. íííígen, hatalmas, gonosz sokfejű gyík ellen! Megölték de ők is meghaltak. A macskák és a kétlábúak megsiratták őket. És még a Fakó Szem is hullajtott értük könnyeket. A vérük elkeveredett és a Hold könnyei ahol a tócsákba hullottak, ott macskaszemű emberek és okos kismacskák jelentek meg. A Kharák két ága. Ember és Macska. Mindkét faj jogos urai!
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 8:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Puhább földbe temetem karmaim, kőnek csikorgatni nem jó a fülnek, majd csontokon próbálgatom, élesebb-e és a Tűz titkát hallgatom.

/Kheuar/ - Kétlábúak, minden a Kétlábúaké? Megettem sokat, de titkuk nem jött belém.

Megböködöm orrommal egyik tetem rothadó, odvasodó szemű fejét, pofozgatom...

/Kheuar/ - Hogy szedem ki belőlük? Minden titkukat.

Majd arrább rúgom a fejet, már egész könnyen leválik a testről. Egy újabb csapással az árny-kölykök közé gördítem, hadd játszanak vele. Én meguntam. Asura-Nőstény bizonytalannak tűnik.

/Kheuar/ - Sok titkot tud Öreg... megtanítja kölykét is! Elébe menni vésznek... hogy? Ha erősebbek... megölnek!

Azt sem értem, miért ezekké tudunk változni. Miért pont Kétlábúvá? Visszaveszem a kényelmesebb, otthonosabb formát, amiben születtem - ez a legkönnyebb, csak le kell ráznom magamról a nagyobbikat. Így erősebb vagyok. Bár jó volt mancsban fogni dolgokat.

/Kheuar/ - Miért olyan más Kétlábú? Miért ő bőrét hordhatjuk, másét miért nem? És miért lettem Khara? Macska voltam.

Ha annyi titkot nem is tud Árnyam, mint az Öreg, így is tudhat sokat, többet nálam, és nekem is sok titok kell, sok erő, sok hatalom... új terület.
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 8:35 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A nőstény nézi a karomélesítést

/Kheuar/ - A tűz... a tűz titka nehéz. De a kétlábúak ismerik

Bólint

/Kheuar/ - Az éles karmok...

Vívódik kicsit az árny

/Kheuar/ - Talán

Ismeri be végül

/Kheuar/ - Az öregebb hím komoly ellenfél. A kölykét bármikor szétszaggatod... de az apja... átkozott erős hím! Sok titkot tud... többet mint... morr... én. Ellene több kell mint éles karom....

Majd fejet ráz

/Kheuar/ - Nem. Csak kétlábúvá, vagy kardfogúvá, vagy kétlábú kardofgúvá.
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 6:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Kheuar/ - Khara. Változó macska? Khara.

Ízlelgetem a szót. Jó kiejteni. Van nevem is, Ifjú Mesteren túl is. Khara. Egy nép? Azokkal, a jó területen. A terület ura vagyok, azt tudom. De nem tetszik a terület - Árnynősténynek igen. Kicsit nyugodtabban heverek le mellé, kőhideg fülét nyaldosva. Legalább neki tetszik a hely.

/Kheuar/ - Sok élettel jobb terület. Ott tudok adni neked sok Halált. Fájdalmat. Kínt. Itt már csak Halál.

Nem olyan szórakoztató hogy csak Halálszag. Én életet eszek, abban gyönyörködök, halált hagyok magam után, itt is sarjad majd új élet belőle. De mégis, annyira más, mint a szép terület, a gazdag.
Figyelmesen nézek Asurára, mikor élesebb karmokról beszél. Karmaim nézem. Fogam tényleg erősebb volt mint karmom. Tűz... Forró Fényes jó lenne, ha uralnám s engem nem marna meg! Tompából éles.

Sziklához szökkenek, karmom végigcsikordul rajta éles hangon. Fában, fában szeretem kaparni, élesíteni. Nem kőben.

/Kheuar/ - Tűz. Tüzet elvenni hogy lehet? Hogy engem ne marjon meg csak azt, akit... parancsolok neki hogy marjon? És attól élesebb lesz karmom, ha fáj? Elég éles kettő... Khara ellen?

Kíváncsiságom nem hagy nyugodni - még mindig olyan idegen a világ.

/Kheuar/ - Mivé változhat még Khara? Repkedőkké is?
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Hétf. Jan. 14, 2013 5:24 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Kheuar/ - Igen fiatal Mesterem... ők is Kharák, mint te

Bólint az árnyék

/Kheuar/ - Miért? Miért olyanok? Nos... mert egy nép vagytok. Mi vagy te? Te a Mesterem vagy fiatal Mesterem! A terület ura!

Büszkén néz körbe

/Kheuar/ - Ez nem olyan rossz terület

Védi meg^^
De bólint engedelmesen

/Kheuar/ - De igaz, a fiatal hímé gazdagabb... jobb. És téged illet. De élesebb karom kell! Vagy tűz, fiatal Mesterem! A tűz nagy fegyver! De a karmaid mindig itt vannak! A tompa kőből éleset csinálnak a kétlábúak, te is élesebbé teheted harc előtt a karmaidat fiatal Mesterem! Ahogy ők teszik... a sziklán élesítve! Fáj kicsit, de élesebb lesz tőle... és az ellenfelednek sokkal.. sokkal jobban fog fájni!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4, 5  Következő
1 / 5 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.