Playground :: Téma megtekintése - ~ Otthonbarlang ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ Otthonbarlang ~
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 24, 2013 7:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ízlelgetem a neveket, mindegyiket egyesével. Nem tudom mi a jó név. De az Árnyék Vadász, testvérhez hasonló igazán jó lenne.

-/Kheuar/ Árnyék Vadász. Testvérhez hasonló. - helyeslek lelkesen - Jó név? - kérdezek Apára.

Már alig várom, hogy engem is hívjanak és megkapjam a jelet. Aztán eszembe jut Apa. Neki is van neve? Biztos van neve.

-/Kheuar/ Apa neve mi?
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2013 10:15 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A Jelet gyakorolgatom, a Nevem ízlelgetem magamban... a Másiknak nem tetszik a Név? Seline... Hold? Kitartó... Harcos. Jó név. De hosszú... és miért Holdé? Nem értem. De nem én dolgom. Én Nevem jó. Aztán Öreg hozzám szól megint. Én, nevet? Annyira nem volt kitartó Másik, mikor velem harcolt. Nem tudom mennyire lett volna kitartó ha erősebbek Asurák, Dakatok. Azt se, én mennyire lettem volna az.

- /Kheuar/ Véres Vadász?

Tűnődök. Vadászott is, véresen. Árnyékra is, ő is...

- /Kheuar/ Árnyék-vadász? Akkor hasonló lesz név. Testvérnév.

A Hang még új, szavakat kitalálni nem könnyű, furcsa még Kharának lenni, nem csak-macskának. De nem is Khara vagyok csak, én vagyok Árnyékba-Maró!
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2013 9:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Apu bólint

- Nem könnyű nevet találni. De fogunk!

Ígéri az öreg
Árnyékba-Marónak, új testvérednek láthatóan tetszik az, neve van

- Árnyékba-Maró! Segíts kérlek... a fiam kitartó. Az nem kérdés... végsőkig harcolt volna, ha kell az Asurával és a Dakatokkal...

Azt elfelejti, előled viszont fia kúszott^^

- Kitartó-Vadász?

Veti fel
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2013 9:48 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

-/Kheuar/ Kitartó... Harcos? - ízlelgetem a szavakat - Csak levadásztam, aki halált akart Kharákra. Asurát, aki Kharát Khara ellen küldött szavaival. - bizonytalankodok.

Megvakarom a hátsó lábammal a fülemet. Kicsit talán hosszú is, bonyolult is és a harcosban sem vagyok biztos. Persze a szót értem... nagyjából. Persze Apával nem ellenkezem, ha kitart a név mellett. Ha szerinte ez legyen a nevem, akkor ez lesz, mert ő tudja hogyan kell nevet adni, én pedig még nem.

Az Árnyékba-Maró viszont igazán találó. Kíváncsian, majd már irigykedve is figyelem, amint megkapja a jelét. Tetszik és olyan varázslatos és harcias és olyan... Khara. Elképzelni sem tudom hogyan lesz a Névből Jel, de nagyon kíváncsi lennék rá. Meg is fogom kérdezni, ha én is megkapom a sajátomat.
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2013 8:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Kíváncsian fülelem a Hangot, ahogy nevet formáz... Árnyékra ugró. Árnyékba-maró. Azt tettem. Sőt, húsba is! De jól hangzik. Mikor közelebb hív, és kétlábú macskaformámba kér, újra emlékezek a formára, érzésre benne lenni és felöltöm... majd közel osonok, emlékezve, hogy Tűzhöz mentem már közelebb mikor Kétlábú bőrét viseltem, akkor is sikerült legyőzni félelmet... most is sikerülni fog.
Furcsa szarvas-patás meg nem úgy tűnik, mintha támadni akarna.
A vörös jelet nézem mit bundámra tesz mancsával, a Jelet, ami mintha Hang volna, s azt mondja...
Árnyékba-Maró...
Ez a Nevem. Nem Ifjú Mester. Igazi Név, igazi Nevem van, Hangon, Jelen is!

/Kheuar/ - Árnyékba-Maró.

Ismétlem, és pofám az öregéhez dörgölöm, aztán hátrább somfordálva a jelem figyelem, a nevem, próbálom a földbe karmolni...
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2013 8:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A patás figyel, töprengve néz titeket

/Kheuar/ - Árnyékra-Ugró... Árnyékbe-Maró

Ízlelgeti és bólint

/Kheuar/ - Értem, illik hozzá. Árnyékba-Maró, a Khara! Kelj fel, harci alakodban s gyere ide!

Kéri a hím, és egy kőtálból a mellkasodra rajzol, vörössel, mint ha vér lenne
A jel kacskaringós, kicsit éles... kosz. De mégis... mégis lassan értelmet nyer
Akár a Hang úgy nyer értelmet
Egy jel, ami a Neved.
Egy jel, ami te vagy
Aztán fiához fordul

/Kheuar/ - Makacs... kitartó... elszánt.

Biccent apu

/Kheuar/ - Seline-Kitartó-Harcosa...

De vár még, milyen a csengése, fia hogy érzi, és a testvére?
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2013 7:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ezek szerint Dakatot ölni jobb, vagy veszélyesebb, mint Asurát? Mindenesetre én is büszkén húzom ki magam, bár még továbbra is tartom a távolságot Forró Fényestől és Patás-Szarvas-Kétlábtól, aki figyel. Károgó tollas figyelme nem zavar. És egymást tanítani - az is jó dolog, nem csak tanulni? Akkor tanítok majd Testvéremnek... hát, majd amit tudok. Egyelőre nem olyan sok az.
Aztán nevekről szól. Hogy hogy harcolt a Másik? Karommal vágva Árnyba és húsba, macskaként, sebesülten, vérezve. Hogy mi jut róla eszembe? Hogy másik Khara. Névadás nehéz dolog. Nagy még a világ, és keveset ismerek belőle, főleg Névnek valót.
Hallgatom Másikat, ahogy leírni próbál. Sziklán Túli... dehát már sziklán inneni vagyok. Árnyékra ugró. Víz? Furcsa.

-/Kheuar/ Fiad karommal tépett árnyat, húst. Kétláb-Dakat megmarta, vérezve karmolta húsát, nagy darabokat tépett ki belőle.
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 23, 2013 6:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Jó érzés, hogy Apa büszke, ki is húzom magam, oldódik a feszültségem az idegenek és a tűz ellenére is, de közel még mindig nem megyek.

Az újabb feladat összezavar. Nekem sincs "nevem", soha nem adtam és soha nem hallottam senkit, aki adott volna valakinek. Nem tudom hogyan kell. És mit is kellene. És egyébként is vadászatkor nem a testvérre figyeltem, hanem a prédára. Leülök és bámulok magam elé, próbálom felidézni, hogy mi történt. Mire emlékszem a testvérből a harc alatt... Csak az elejére és a végére. És miről jutna eszembe?...

-/Kheuar/ Nekem úgy jut a testvérem eszembe, mint a "Sziklán túli". De nem a harc miatt. A harc más. Akkor prédára figyeltem. Veszély volt. De... Mikor rám ugrott... És mikor az Árnyékra ugrott... Az olyan váratlan volt. Beszélt a másik árnyhoz, majd ráugrott az én Asurámra. Nem tudtam, hogy azt teszi majd. Hirtelen támadott. Mint... Mint égből a víz! Váratlan és mindenki menekül! Ez jó? Kérdezem bizonytalanul.
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 22, 2013 10:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A patás szarvas monstrum a szarván a feketetollassal figyelnek
Úgy tűnik értenek titeket
A hím bólint

/Kheuar/ - Dakatok?! Selinre! Ügyesek voltatok! Büszke vagyok rátok... és tanítottátok egymást!

Ennek mégjobban örül

/Kheuar/ - Sok még a tanulni való... de először név kell nektek! Fiam, hogy harcolt új testvéred? Milyen volt? Nevezd el őt! Mi a legjellemzőbb rá? Mi az amit ha hallasz, rögtön ő jut eszedbe? És te is fiam új testvére... a fiam hogyan harcolt? Mi volt a jellemző rá? Mi a név, amit ha hallasz, akkor rá gondolsz azonnal?
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 22, 2013 8:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Egyre jobbak az illatok, jobb a talaj tapintása, finomabb áramlatok ülnek meg bajusz szőreimen - Életszag. Jó területük van, valóban jó! Nem csoda, hogy el akartam venni! De végülis enyém lett, és családot is kaptam vele, Khara-családot. Élvezettel kaparom a puha földet, kortsolok a friss vízből, de nem távolodok el Testvértől. Éles szemeim mohón isszák a látványt, s préda is akad bőven, vadászni való, ha éhes leszek majd.
Egyre büszkébben, királyként lépdelek, hisz eljő az idő, mikor hatalmasabbá válok, mint Cahlash, és tán testvérem, ő meg tán hatalmasabbá, mint Rahjah, és mi leszünk Macskák Királyai!

A Forró Fényes látványára megtorpanok, akárcsak testvér, csak óvatosan lépdelve közelítek, bennem a félelem Tűzharapástól, a forró fényes most is húst mardos, és bennem a félelem a Kétlábú Öregtől is. Aztán az ott mellette - az a patás-szarvas préda, kétlábúan, mint ő, rajta toll és fura formákban kosz, ilyet nem láttam még, nem nyugtat meg. Lesúnyom magam; a károgó tollast is észreveszem, ami úgy tűnik, nem fél. Furcsa... sok a furcsa.

Az Öreg aztán ránk pillant, büszkének tűnik - rám is - ettől kicsit megnyugszom, de a Tűztől és legfőképp a Szarvas-Patás kétlábútól nem. Miféle préda jár így? Miért nem menekül? Barátaink? A préda? És... a károgó? Barát jó dolog, de miért barátok ezek? Lassan araszolok közelebb, hallgatom Testvért, körülötte keringve - én sem megyek egyelőre közelebb.

-/Kheuar/ Asurákat öltünk. És Árnyakat, mik húsba bújtak. Dakat! Beteg, torz, rothadt macskák, mérges-bogár farokkal, hegyes bordákkal hátukon, csupasz kétlábúak nagy fogakkal. Azt akarták... csatlakozzunk hozzájuk. Megöltük. Mindet.

Teszem hozzá a magamét a Hangon. Pofám újra a másikéhoz dörgölöm - öröme az új titok tanulása miatt átragad rám. Bárcsak én is tanulhatnék új titkokat! Hatalmasakat, erősöket!
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 22, 2013 8:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

-/Kheuar/ Nagy és jó szagú. Az otthon jó! - nyugtatom, sőt büszkélkedem vele.

Vidáman vezetem haza és kellemes érzés tölt el ismét, ahogy közeledünk. Ízlelgetem a kellemes levegőt.
<Sok zsákmány, víz. Jó hely. Tetszeni fog neki is.>
Szemmel tartom a környező vadat, össze is folyik számban a nyál láttukra no és persze a szagukra. Meg is indulok lekushadva az egyik után, de aztán eszembe jut, hogy Apa vár. Harc volt, fáradtak vagyunk, Apa vár, csak utána lesz vadászat.

Benn a tűz és az idegen láttán megtorpanok. Bizalmatlanul nézem a tüzet, ez eddig nem volt benn és ha benn van, akkor az otthon már veszélyes. Jobb volt a tűz nélkül. De az étel szaga bizony nagyon jó, csak ne lenne a tűz közelében... és az idegen... Zsákmánynak tűnik, de él. Apa tanítani akar vadászni talán? Nem tűnik túl fiatalnak. Könnyű préda. Nehézkes mozgás, öreg példány. Jobb az ami már hús csak.

Apa invitálására kicsit közelebb lépek, de tartom a távolságot a tűztől. Pedig így nem jutok a húshoz sem... Hezitálok... Mesélni? És a zsákmányok akarják hallani? Furcsa. A Khara lét nagyon fura. De Apa akarja, hát legyen.

-/Kheuar/ Árnyékokat megöltük. De rossz volt az ízük. Nem ehető. De volt beteg fiatal hús-árnyék. Át akartak ők is verni, de őket is megöltük. De ők sem voltak ehetők. -összegzem idegesen. Aztán felvidulok, mert a végére büszke vagyok: - Testvér megtanított gyógyulni. Tudok gyógyulni!
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Kedd. Jan. 22, 2013 10:53 am    Hozzászólás témája: ~ Otthonbarlang ~ Hozzászólás, az előzmény idézésével

A két - immáron testvér - Khara sétál az éjszakában
Mögöttetek a Fakó Szem ragyog
Lassan magatok mögött hagyjátok a sziklás, tüskés gyökerekkel, száraz fákkal és tetemekkel teli rothadás szagú völgyet.
Csontok és halál, pusztulás és árnyak... ezek örökké ott lesznek
A sziklás, kemény talaj lassan egyre puhább, barátságosabb, a mancsnak jólesik sétálni rajta
Élettel teli a hely legyen éjjel vagy nappal, a Fakó Szem, vagy a Fényes Szem fénye ragyogjon, teli van élettel
Szinte lüktet
Csillagok fölöttetek, kellemes szél és a csodás terület vesz körbe. A vadak elhúzódnak, tartják a távot
Tudják ki az úr
A Macskák Királyai!
Akár Cahlash Nagyúr és Rahjah
Kis rágcsálók nézik ahogy elhaladtok, buknak le, denevérek csivitelnek, ezernyi hang, ezernyi szag... a világ sokkal több immár, hogy a Khara értelem vette át az állati ösztönöket
A dolgok.. mások kicsit
A barlang mellett egy vízesés, itató a közelben, a legjobb hely
Az ifjú Khara apja itt van, vár titeket lakomával!
Ha legyőztétek az árnyakat lakoma... ha elbuktatok volna halotti tor...
Fényes Forró lobog, tűz ég, ő maga kétlábú macska alakjában ül, meditál
Frissen elejtett hús várja a diadalmas ifajakat, és Ragadozó látott már ilyet, sül is egy része. az idősebb még gyümölcsöket is hozott
Illetve nincs egyedül... egy hatalmas szarvas-patás áll a tűznél, két lábon, botra támaszkodik, amin tollak, csontok és kövek. Bundáján furcsa jelek, egyik szarván gubbaszt egy álmos feketetollas károgó, ami tollgombócként pislog, majd felkárog, mikor jöttök
A hím kinyitja szemét

/Kheuar/ - Győztetek és túléltétek

Dagad a büszkeségtől a mellle, ahogy nézi a két ifjú Kharát

/Kheuar/ - Gyertek! Ne féljetek a barátainktól, azért vannak itt, meghallgassák a történeteteket! Gyertek egyetek! Igyatok! Meséljétek el a tűznél mi történt!
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6
6 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.