Playground :: Téma megtekintése - Pilis, caern
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

Pilis, caern
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Sas Hordája
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Soloviel

HozzászólásElküldve: Hétf. Feb. 11, 2013 2:21 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A morgására nagyot nézek, alig hiszek tulajdon fülemnek, de a többi mondandót inkább csak egy rövidebb bólintással nyugtázom.

/Gar/ - Mióta élsz nem volt csupaszfalat. Lehet más préda. Van hely, ahol nincs. Rendben, menjünk vissza, követlek - válaszolom neki, de még azért hozzáteszem - egy dolgot nem értek. Minek büntetés, ha van saját érzésem? Elmorgom ki vagyok, alfa tudja erőmet. Nem morgok, nem tudja. Nem tudja, rosszul tervez. Rosszul tervez, mind meghalunk. Mind meghalunk, Apep nyert - vezetem le neki mindazt, ami miatt fontosnak érzem azt, hogy minden Garounak tudatnia kellene érzéseit, hogyha probléma van, akkor a problémát megoldjuk, és úgy menjünk harcba, mert problémával harcba menni annyit jelent, hogy a Féreg kihasználja azt, és mindőnknek vége van.

/Gar/ - Előbb-utóbb el kell vonyítsam fájdalmam, ha Djehuty tovább erősödik - utalok itt arra, hogy semmi sem fog változni - mily tanácsod van, hogy ne érezzem így, hogyan jöhetne el Ptah? - utalok itt arra, hogyan jöhetne változás számomra, megkönnyebbülés, s azáltal minden jelenlegit könnyebben el tudnék fogadni. Eme válasszal fordulok továbbra is orrlógatva a Rőtkaromhoz, mely valójában újabb kérdés, mert a sok figyelmeztetést megkaphatnám az Ezüst Agyaroktól, vagy Viharhívótól is, de nekem válaszok kellenek, és megoldás, hogy jobban érezzem magam, és ne érdekeljen az a sok kellemetlenség, amit azóta kapok, hogy itt ácsorgok egy helyben.

Közben felkapom a legyek hemzsegte részemül szolgáló húst, és követem a Rőtkarmot vissza a caernhez, de közben figyelek a válaszára is, így két legyet üthetünk egy csapásra, s párat közben el is fogyaszthatok a húsról.
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 10, 2013 7:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Figyelmeztetlek, megértem az érzéseid, de ajánlom másoknak ne tarts erről hosszú vonítást! Ha ezt elugatnám büntetőrítus járna neked! morogja.

Engem nem érdekel az Ezüst Agyar Árnyúr konc... de garou ne piszkítson másnak a területére és itt az Agyarok az alfák!
Még sosem volt köztünk vagy rokonvéreink közt olyan éhes valaki hogy kétlábút evett volna, mióta élek.

Ami Sast illeti, én is jobban szeretném Griff caernjét őrizni, de ez nem megy úgy megy, hogy mindennap csak szarvashúst eszünk.

Egyébként lassan ideje lenne visszamennünk, mielőtt fényes nappal lesz és dögmeleg. fejezi be semleges hangon.

Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk

Itt az ideje az áldozathozatalnak
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Soloviel

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 10, 2013 5:47 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Gar/ - Hálás lennék Adren, ha néha szólnál nekünk így. Viszont - egy röpke pillanatra elfordítom a fejem - te bízol az Ezüst Agyarokban? Az Ahadin belül még a Kucha Ekundu - nevezem meg az Afrikában honos Rőtkarmokat - is inkább az Árnyurakat pártolná, mint a sajátjukra is morgó Ezüst Agyarokat - fejezem be egy kis időre, hogy megvárjam a válaszát, és újabb kérdést fogalmazok meg némi előzménnyel együtt.

/Gar/ - Nekem nem veszi senki sok hasznomat, ha egész nap ülök, és Rét bámulom, de igen fontosak a Caernek. Viszont nekem fontosabbak azok a Caernek, ahol hozzám közeliek vannak. Túl sok itt a csupaszon született, nem értenek úgy, mint te. A falkámban sajnos van Üvegjáró - tekintek le a földre búskomoran, mintha én követtem volna el valami megbocsájthatatlan bűnt - még a lelke is csupasz, nem hajlandó e fenséges formát felvenni, mintha nem lenne neki fontos saját léte - ülök le ismételten, ahogy megosztottam gondolataim morgás gyanánt - igazad van Adren, fontos megismerni Djehutyt, de teherként érezni már nem jó. Sas Djehuty terhét mutatja, Bagoly és Griff Ptah - a Vad jelét rajzolom fel, hogy értse ő is, s ne meresszen akkora szemeket, mint saját falkatársaim - végtelenségét mutatják. Egy morgás sem kell Ptah végtelenségéről, tudod miről van szó. Ott van még ő, kinek mind érezzük szagát, aki ott van mindenben, mi körülvesz minket, bennünk van, és bennünk is lesz mindig - írom körül a szellemet, melyről minden Rőtkarom tud, s minden Lupus születésű is, de egyetlen Homid születésű sem ismeri, hisz ők meg akarnák nevezni, de képtelenek rá - az ő Caernjét mindenképp védelmezném még akkor is, ha ezért egész nap Rét kellene néznem, de Sas eddig csak szenvedést adott nekem - komorulok el még jobban, s lógatom az orromat rendesen.

A bölcsességet megfontolva bólogatok - valóban okos ötlet így ölni csupaszt! Viszont veréb szellemek szóltak róla, hogy nálatok a Litánia ellenére előfordul a csupasz húsának falása, mindenki csinálja? Tudok titkot tartani.
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 09, 2013 11:16 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Mint mondtam, a részvétel elsősorban haditanácson és gyűlésen kell, utána valószínűleg nem tartóztatnak itt. Hmm, ismerem az adományt, amivel nagy távolságból is tudok üzenni, hogy időben ideérjetek.

Értem. vakkantja együttérzésről biztosítva.

De te sem lehetsz közömbös Gaia sorsa iránt, ha egy caern elpusztul, a Szövő erősödik, ha meg a Féreg veszi át... nem is tudom melyik a rosszabb.
Fegyverrel úgy lehet csupaszt ölni, hogy azt hiszik, másik csupasz tette, nem egy vadállat.

Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 09, 2013 1:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Gar/ - Olyat lehet, hogy visszajövök, pihenek, pihenés után rögtön megyek vissza felderíteni? - teszek fel újabb kérdést miután ő végigmondta, amit akart, hátha ezzel csillapíthatom a morgásának kezdetét.

/Gar/ - Vándor vagyok Adren. Nekem nem számítanak a caernek úgy, mint neked és nekik. Nekünk nincsenek caernjeink - tekintek le búsan a földre, s mordulok is hozzá egyet, majd leülök - Sutekh elmarta mindet... ha lenne, talán nem kellene vándorolni - fejezem be még mindig szomorúan, s így e befejezés alatt is lassan morgom népünk nyelvén a szavakat, s utána bólintok - rendben, majd tőlük megtanulom - végül próbálva szomorú arckifejezés nélkül felpillantani újabb kérdést teszek fel - minek neked fegyver, ez - tátom ki a szám, s mutatom végig ép fogsorom, majd nézem meg közelebbről karmaim - meg ez nem elég?
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 08, 2013 11:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Nem jönni vissza? Még Vándor léptékkel sem van te oly régen itt horda. - morogja, kifejezve, hogy kellemetlenül érinti a kérdés.

Ilyet nem ugathatok, de ha jól megy, nem fognak idekötni, caern védelme első, de utána jön csapj le féregre ahol csak fészket rak! És sok fészek van szerte a vidéken meg umbrában. Falka sok fele eljuthat, felderíthet, de gyűlésen és haditanácson az ottlevés fontos. folytatja, a végét bátorítón.

Igen, én megtanul hogy csupaszok közé mehessek cserebundában. De ezt te falkádtól is meg tudod tanulni, én lát nem csak üvegjáró ismeri. végigfut rajta némi rángás az említésére.

Remélem hasznossá teszi magát, szerez nekem fegyver, meg Hegben fontosnak bizonyul! morogja.

Télen még férges maradékot is hasznosítani kell...

Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 08, 2013 12:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Némán bólogatok, s iszom a Rőtkarom szavait, amiket az emberekről mond azt én is úgy látom, ahogy ő - igazad van bölcs Adren. Djehuty megismerése segíthet, de magad is láthatod, hogy sajátjaid tagadtak ki ezért. Én nem szeretném, ha sajátjaim tagadnának ki, de az itteni nem-mozgás undormányos - húzom fel orrom, mintha vicsorítanék, de azonnal le is engedem, s prüszkölök hozzá egyet - a Duatban vándorolni érdekes, izgalmas, és örömteli számomra, de itt nem jó, Djehuty túl erős. Olyat lehet kérni, hogy ne kelljen visszajönni, csak vándorolni és üzenni? - teszem fel a kérdést, mely érzésem szerint mindent megoldana, s így kivárok, hogy válaszoljon a Rőtkarom Adren, csak ezt követően folytatom.

/Gar/ - Azért is hálás vagyok Adren, mert meghallgattál, bölcs tanácsaiddal lettem több. Amikor a caern felé nézek, majd rád, akkor azt látom, hogy bár neked van itt feladatod, mégis kitaszított vagy, mint én. Nem érzik olyan erősen, amit mi. Te érzed, amit én, ezért te érthetőbben tanítasz - bökök a fejemmel a caern felé - Ragabash képesség hasznos. Úgy érzem, mintha Iah - ekkor lerajzolom Luna jelét a porba - oly kevés fénnyel mosolygott volna rám, ahogy rád. Nekem más feladatot szánt, vállalom, de az érzéstől nem tudok szabadulni. Túléltem a Duat sötétjét. Heget is túlélem, döntsd el Adren, kérlek, hogy mit tanítanál nekem, mire visszaérek - állok fel, s nyújtóztatom ki izmaim, de nem ásítok, csupán kevéske csámcsogás telik tőlem, s megrázom magam, majd felkapok még a maradékból annyit, amennyi elfér a számban, s leteszem azt egy pillanat erejéig.

/Gar/ - Láttam más Garou külső szőrét, amikor csupasz volt, meg az igaz szőrén rajta, amikor Crinos lett belőle. Úgy érzem, Hegben sok a csupasz. Vakon kell kóvályognom. Csupaszoknak úgy látom fontos a külső szőrt látni másokon. Adren, te tudod hogy viheted magaddal a külső szőrt hogy nem foszlik le, amikor alak más lesz? - tekintek rá kérdőn miután megosztottam vele a megfigyelésemet azon időkből, amikor a településeken jártam élelmet vadászni a Csontrágók vadonjából, ami egy nagyon hideg odú.
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 06, 2013 9:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hegyomlás nyugodni látszik. Amiko' Barát megszólal, én is csihadok... amíg be nem fejezi a mondandóját. <Mivaaa? MINKET bámulnak Malfeasból? Egyenesen? Hát ez rossz hír! Hogy láthat be egyáltalán a Fírög ide?!>
De végülis aszonda a Barát nem lesz vész, ozt Fírgöt kiáltani nagy vész vóna. <Úgy bámult ide mind a rusnya vörös szeme az Umbára? Kurva Fírög, bámulja az anyja gyászfekete retkes picsáját, ne minket!> De kár vón' stresszelni Omlást.
- /Gar/ A Barát aszonnya, a Cernbe nem gyöhet be a Fírög, és hogy biztonságba vagyunk. - Asszem a tények megszépítése jau vóna, bár hogy álmom garantáltan nem lesz nyugodt, abba beztos vagyok. Fészkelődök, forgolódok kicsit, ozt elnyúlok újra - ha Helios fölkel, úgyis kókatagabb leszek, mint egy hervadó kankalin. Jobb azt a fényes időt átaludni... <Hogy én hogy utálom a nyarakat...>
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Feb. 06, 2013 9:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Még egyszer körbenézek, szaglászok, koslatom az eget.
Csak álmodtam volna? De alvás után láttam, ébredéskor. Talán valami Szövő szerkezet tévesztett meg. Ördögpörköltnek igaza van. Ha van biztonságos hely, akkor az a Caern.
-/Gar/ Lehet... Csak álmodtam... Azt a hatalmas szárnyas Férget láttam elrepülni. Tudod, akivel odaát találkoztunk.
Megrázom a fejem, majd visszafekszem. Kicsit még azért nyugtalan vagyok. Ez az átkozott jelenés kiverte az álmot a szememből.
-/Gar/ Aludj csak. - mondom bíztatólag és elhelyezkedem kényelmesen, ahogy eddig is aludtunk.
Egy ideig azért még figyelek. Nézem az eget és a környék kósza szagait vizsgálom, míg el nem álmosodok újra és álomba nem merülök újra... Helios rövidesen megint elborít mindent a fájdalmasan vakító fényével. A legjobb idő az alvásra.
Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Vas. Feb. 03, 2013 12:10 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Igen, az az igazi, lesből lecsapni rájuk. - lelkesedik fel a jóllakottan fekvő Rőtkarom - Csak sajnos garou nem mindig kap mit szeret. A kétlábú férgek általában szaglásnélküliek félsüketek... de nem mindig. A szellemekből van ostoba, sokszor rajban, a fejlettebbek messziről kiszagolnak minket.
Ami a vándorösztönt illeti, mi alapvetően territoriálisak vagyunk... érdekes bár én törzsem vadnak számít, valójában egyik Szövő dolgot, a változatlanságot jól hozzák, én sokszor jártam kétláb területekre, morogtak is rám egyesek, beviszem a bűzt, korrumpálódok, aztán egy idő után el is kellett mennem, nem láttak szívesen... Én azt mondom Szövő megismerése jól szolgálhatja Vadat is.
Heg után kérhetitek, hogy foglalkozzatok jövőben is umbrafelderítéssel azt nehéz megunni. A caern szellemei mindig elfogadnak némi gnózist, amit az Englingek vdászatából lehet szerezni pl.
Mivel hamarosan indultok, már sok mindent nem tudnék tanítani, de ha visszajöttök tapasztaltabban, várok rád.
Leginkább persze Ragabash, Rőtkarom dolgokban vagyok járatos, de vannak Szövővel kapcsolatos, Szövő ellenes adományaim is, kereső és szellemekkel meg prédával kapcsolatos rítusaim is.

Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Szomb. Feb. 02, 2013 11:08 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sötét Holdra Vonítóhoz hasonlóan kiszakítom a szaftosabb részeket a vadkan azon részéből, amit meghagyott nekem, de ketten úgy sem fogjuk elfogyasztani az egészet, így a pihenést követően úgy gondolom, hogy egy combot még magamévá teszek - így is több marad neki, amit még eláshat, nekem meg jó lesz ez Hegben...ettem én már Csontrágó kaját, de az Djehuty fedele alól volt, nem Apep fedele alól...csak lesz Hegben olyan finom falat is, amit már rég fogyasztottam - merengek el pihengetés alatt, s felemelem a fejem, amint Sötét Holdra Vonító megszólal, s bólintok is kérdésére, de most nem leszek annyira hű törzsem nevéhez, így morgásokkal is megtámogatom gesztusomat.

/Gar/ - Szeretek vadászni, bármire - vékony farkasvigyort toldok hozzá - Apep szolgáira is. Élvezetesebb kiszagolni, észrevétlenül lecsapni rájuk, mint harcolni velük - mikor Apep nevét említem, amit már annyira megszoktam anyanyelvemen kiejteni, hogy tisztán és tökéletesen megy, de egyben tudom, hogy félreérthető is sokak számára, így egyik karmommal a földbe vésem a Féreg szimbólumát, hogy a Rőtkarom is értse miről van szó, majd elsimítom a szimbólumot, mintha egy vihar fújta volna el a Féreg szolgáit - szívesen tanulnék bármit, amire hajlandó vagy megtanítani - azzal ugyanígy fekvő állapotban meghajtom a fejem előtte, és kis szünetet követően újra szólásra nyitom a szám - segíts, hogyan viseljem el Djehuty földre szorító talpát - ahogy Apepnél, úgy Djehutynál is a földre rajzolok egy szimbólumot, mely egyértelműsíti, hogy a Szövőt neveztem meg - mióta itt vagyok, Djehuty erejét érzem magamon, a többi ül, fekszik, nem csinál senki semmit, nem megyünk sehová, iszonyatos érzés - lógatom az orrom szomorúan, s közben kissé meg is borzongok - remélem tud segíteni, és még tanulhatok is tőle valamit, ha valakinek, akkor egy hozzám hasonlónak, akiben még erősebb a lentről felfelé tekintő vér meg kell értenie ezt a problémát, hogy a helyhez kötöttség rossz - orromat a földbe nyomva, szagolgatva, de fel-felpillantva várakozom Sötét Holdra Vonító válaszára, válaszaira.
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 01, 2013 6:33 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Ti bisztonszagba vagytok. - felel a Barát.

Csak rövid pillantaszt vetettek ide Malfeasból, a caern ellenáll a Féreg jelenlétnek.

Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 01, 2013 6:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Bágyadt, jóleső kómázásomnak lőttek, pedig most még a rémálmok is békibe hagytak. Hát ami nem hagy békibe dögleni, az legkedvesebb alvópárnám, Omlás.
- /Gar/ Mi, hogy, miva'? <A Caernbe? Féreg? Akko' má hallanánk a riasztást!>
Körbeszimatolok azé', nemsoká kel Helios, úgyhogy fostig rossz formába leszek, ha ez igaz, de van egy sanda gyanúm, hogy csak álmodott az Alfa. Fírgöt szagolni úgy Adománnya' nem tudok, de én semmit se érzek. Csak hogy álmos vagyok.
- /Gar/ Nem lehet, hogy rémálmodtá', Alfa? Fírgöt kiáltani nem jau ötlet, ha nincs Fírög, ha meg van, há észrevették vón'...
Mondom az evidenset, mer hát nem a szélin vagyunk a placcnak. Megrázom a bundám, laposakat pislogva, fejem forgatva.
- /Gar/ De megkérdezhetem Barátot', kiszúrt-e valamit...
Nyomok el egy ásítást, aztá' megpróbálok fejembe' Barátra figyelni. <Barát, Barát, itten vagy? Nincs vész a Caernbe' ugye?>

Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Pént. Feb. 01, 2013 6:35 pm), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 01, 2013 6:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Árnyék? Bűz? Féreg?
Felrázom Ördögpörköltet. Nem finomkodok.
-/Gar/ Láttad? Árnyék. Féregbűz. Lehet, hogy bejutott a Féreg a Caernba?... Lehet, hogy nem vették észre és követett minket és itt van? - Morgom dühösen, kirázom a szememből az utolsó csepp álmosságot és talpra ugrok, félig már harcra készen. Ha bebizonyosodik, hogy Féreg van itt, hát én felvonyítom az egész Caernt!
Vissza az elejére
Dronaw
Besokallt Munkatárs

HozzászólásElküldve: Pént. Feb. 01, 2013 5:09 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hátra megyek a raktárba.

- Szasz Gyuszi! Rég láttalak! Megszorongatjuk egymás kezét. Szép darab. bólintok elismerően Természetesen gyúrok, mint állat, ne félts te engem! Mosolyodok el. Majd Péterrel még egyezkedek töltények ügyében a saját meg ebbe a fegyverbe is. Ne félj, nagyon fogok rá vigyázni, még ha ott is hagyom a fogam, a fegyvert visszajuttatom. kacsintok rá újra mosolyogva.

Ha más mondandója nincsen, elköszönök tőle és beszélek Péterrel muníció feltankolás végett, majd irány vissza a caernbe, lassan kezd késő délután lenni.
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> A Sas Hordája Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4 ... 17, 18, 19  Következő
3 / 19 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.