| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Soloviel
Csatlakozott: 2006.12.27., Szerda, 20:13 Hozzászólások: 404 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Szomb. Feb. 23, 2013 8:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Farkasvigyorral tekintek fel Hegyomlásra, amikor kapok tőle egy barátságos orrbökést, s még sokáig tekintek fel rá, mikor átveszi a morgást az eddig morgóktól.
Főhajtással köszönöm meg Hegyomlásnak, hogy elvállalta, hogy megtanít a megkötés rítusára. Amint utasít, megindulok a patak felé, de megtorpanok a tisztás szélénél, amikor rájövök, hogy ők azért nem szaladnak olyan gyorsan, mint én, s leülök, hogy bevárjam őket.
Mikor közelebb érnek, s András visszavágására figyelek, kissé értetlenkedve oldalra fordítom a fejem, majd visszafordítom, s egy picit meglódítom a bíra felé a fejemet vicsorogva, de a helyemről nem mozdulok - Hegben csupasz leszek - közlöm, mintha ez általános érvényű lenne, s már nem vicsorítok egy kicsit sem - kellemetlen lesz - lógatom az orrom egy picit - elviselem falkáért - húzom ki magam szomorúan, de büszkén - érezd világot most, ahogy én érzem, ennyit megtehetsz. Még mindig nekem lesz rosszabb, én mégsem fintorgok ezért annyit - morgom a bírának még mindig szomorúan - nem tettem. Morogtam. Miattad - morgom neki, hogy nyitottam az ő módszerei felé, hang alapján közöltem vele mondandóm, ahelyett, hogy megint leráncigáltam volna a nadrágját, pedig nagyon nem tetszik ez nekem - most te jössz - fejezem be egy rövid időre, s ekkor nekem is bevillan, hogy torkom nagyon hiányolja már a vizet.
/Gar/ - Minek külső bunda? - kérdezek vissza a bírának irányítva kérdésem nem hallva ki szavaiból a gúnyt - gondolkodj el, mi vagy, mit hanyagolsz el, rá fogsz jönni válaszra. Alfa mutatja. Alfa Garouként, nem csupaszként tanít - morgok vissza Andrásra, akinek az önmegtagadó viselkedése továbbra is bántja az orromat, s ha mindenki beért, akkor próbálom fékezni magam annyira, hogy mindenki lépést tudjon tartani velem. _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Dronaw Besokallt Munkatárs

|
Elküldve: Pént. Feb. 22, 2013 4:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pöri "Glabro, Crinos" felvetésére csak egy mosolyt kap válaszul. Mindent a maga idejében
- /Eng/ Majd ha nagyon muszáj.
- /Eng/ Formát mindenki maga választ magának, nem te. Vágok vissza a sámánnak, nem durván, de azért érződik, hogy a nadrágtépkedést nem felejtettem el neki. Minek neked "külső bunda" - ezt a két szót kicsit gúnyosan megnyomom - megtartása, te nem csak szaggatni szereted? Persze ha nagyon szeretnéd, meg tudom mutatni. - fejezem be kicsit enyhültebb hangon.
A patak felé induló menethez csatlakozom, bár se szomjas nem vagyok, se piszkos, hiszen nemrég jöttem egy jó kis motelből evés-ivás után, de azért mégis csak falka vagyunk, vagy mi, így elindulok kényelmesen utánuk. _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Csüt. Feb. 21, 2013 9:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Valahol mélyen, félálomban emlékszem a vándor érkezésére, de most ébredéskor tudatosult csak bennem, hogy ő is itt szundikált mellettünk. Keléskor ő is kap egy barátságos orrböködést, de ébreszteni nem kell, éberebb, mint mi, úgy tűnik.
-/Gar/ Jól. - hagyom rá Ördögpörköltre. Aludhattam volna jobban is, de így is jó volt. Leszámítva azt az átkozott rémálmos ébredést... De kialudtam magam, az a lényeg.
András is befut és valamit a saját nyelvén morog. Bele kéne verni, hogy használja népünk közös nyelvét, ne az emberekét. Majd ha felébredtem... De most, a Ragabashunk ötletét igazán értékelem.
Patak! Az kell!
Még egy ásítás, még egy nyújtózás és készen állok az indulásra.
-/Gar/ Irány a patak! - adom ki az utasítást hangosan, hogy Andras is hallja. - Tanítunk megkötés rítust és tanítjuk egymást szellemvilágról és szellemekről is indulás előtt!
És talán egy kis harc is belefér még az éjszakába...
Ha kell, hát elmagyarázom én lépésről lépésre a sámánnak a ruhakötés mesterségét. Nem bonyolult. Nem vagyok jó tanító, de ez menni fog. Csak figyelni kell és akarni, azt meg egy sámán biztos jól tud. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Soloviel
Csatlakozott: 2006.12.27., Szerda, 20:13 Hozzászólások: 404 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Csüt. Feb. 21, 2013 2:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amennyiben Ördögpörkölt nem ment el a helyéről ébredést követően, úgy még mindig ott gubbasztok összegömbölyödve a tövében, és bár már nyújtóztam egyet ébredést követően, sőt ásítottam is egyet, s fel is álltam megmozgatni a tagjaimat, attól még nem mentem túl messzire, s inkább visszaheveredtem Ördögpörkölt mellé, s pofámat lenyomom a fűbe, szagolgatok össze-vissza, és hegyezem a fülem, így amikor András megérkezik, és elkezdi járatni a száját, akkor odafigyelek rá - végre nem ugatni próbál, helyes - gondolom, de azért Ördögpörköltre is odafigyelek, amikor Hegyomlásnak lefordítja az angol szöveget - végre előkerül a Duat - fut át az agyamon, de nem mozdulok, majd szólítanak, ha fontos, így figyelek tovább - még mindig itt vagyok - morgom Pörinek, s rángatom meg kicsit a bundáját, hogy vegyen már észre - köszönöm tanításod Bagoly, de ez az észrevétlenség már túlzás - morgolódom magamban, s közben tekintek fel Ördögpörköltre, hogy ennél azért lehetne szemfülesebb, mégis csak ő a Ragabash.
Andrásra nézek, így fejem felemelem, és felülök - morgom és mutatom, amit tudok, de formát én választok számodra - bár késztetést érzek egy széles farkasvigyorhoz, mégsem teszem meg, komor pofával meredek Andrásra, majd ha válaszolt, akkor körbenézek a többiek pofáját fürkészve - ki tudja hogyan kell külső bundát megtartani bunda szakadás nélkül, mutassa meg - fejezem be, s aki először jelentkezik eme nemes feladatra, vagy először szólal meg, azon pihentetem a tekintetemet hosszabban. _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Szer. Feb. 20, 2013 6:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Álmatagon pislogok az Üvegjáróra - aztán Hegyomlásra, aki valószínűleg nem sokat ért. "Komolyan, értem én hogy nagyon fasza dolog lehetett Homidnak születni, emberként nevelkedni, de nem tudná' Garouként beszélni?!" De most kómás vagyok vitázni. Fölveszem Crinosformám, abban a legkönnyebb Garou-dumálni, Hegyomlásra pislantok.
- /Gar/ A Philo' aszonnya dumálni akar, infó-cserélni. Segített neki a többi 'Járó valamit, de a Szellemvilágot át akarja beszélni. - Morgom summázva a dolgokat, majd Andrásra nézek, felegyenesedve, rókavörös sörényembe túrva.
- /Gar/ Glabro? Crinos? Ozt' felkereshetnénk a patakot. Meg a Vándorunkat. Ő a Lupus, ő a Sámán, meg ha mán' gyűlés, gyűljünk mind. Ha nagyon nincs nagy ellenkezés, meg is indulnék szomjam oltandó a bíz felé lassan, má' ha követnek. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Feb. 20, 2013 6:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ahogy odaérek, látom, hogy Omlásék már fent vannak.
-/Eng/ Ahogy látom, nem rég ébredtetek fel. Mosolyodom el. Na, majd ha magatokhoz tértek, jó lenne egy információt cserélni, mert ti kicsit többet tudtok nálam a szellemi világról. Kaptam a törzsemtől segítséget a küldetésünkhöz, - veregetem meg az új fegyveremet - de pár dolgot azért majd jó lenne átbeszélni.
Ha láthatóan lassú még a reakció idejük, - no meg Omlás nem is ért semmit, hacsak Pöri nem tolmácsol neki - visszamegyek a sátramhoz és leheveredek elé henyélni egy kicsit.
Jó lenne, ha Omlás megtanulna azért legalább angolul, hogy mindannyian tudjunk emberi nyelven is beszélni egymással. Ha valami miatt emberek közé kell mennünk, nehéz lesz így alfáskodnia. _________________ Sunny Black
Legutóbb Dronaw szerkesztette (Pént. Feb. 22, 2013 4:04 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Szer. Feb. 20, 2013 5:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ezúttal kegyesek hozzám a Szellemek. Tán mer' Caernbe alhatok. Rémálmok most nem háborgatnak, Helios meg mélyíti álmom, csak Omlás mocorgása, horkanásai jutnak el fülembe - nem vagyok egyedül, többé sose leszek.
Végül a fülrágcsálásra éledezni kezdek, hosszú fülem megrezzen, mancsommal hessegetem Alfa pofáját. "Haggyámá... még nappal van..." Végül a nyaggatásra csak kinyílik szemem. Ásítok egy hatalmasat, megrázom bundám; jó lenne hűsölni egyet valami patakba' meg inni, dögmelegek ezek a nyarak.
- /Gar/ Jót aludtá'? Morgom Omlás felé, ozt lassan kimászok a vacokból, ahun elbúvtunk a Napsugarak elől. Beszívom az alkonyi levegőt, a csupa jau szagot, nyújtózkodok párat, ropogtatva csontjaim, ozt' kihasználva hogy így farkaskint jó a szimatom, körbe is szagolok - a többieknek meg kőne lenniük. Nem helyinvaló ennyire különmászkálni. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Kedd. Feb. 19, 2013 4:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Miután felébredek, tespedek egy sort, vakarózom és nem akaródzik felkelni. Addig semmiképpen sem, amíg világos van. Nem sietek sehova. Ördögpörkölt fülét harapdálva merengek a támadáson, a hatalmas sárkányon, de többnyire csak félálomban, anélkül, hogy bármi hasznos következtetésre jutnék. Most kell lustulni, amíg még lehet.
Majd ha végre sötét lesz, akkor nyújtózkodok meg ásítozom még néhányat, aztán feltápászkodom. Alaposan kialudtam és kihevertem magam, minden porcikám elgémberedett. De jól esett. Ahogy egy kis kaja, aztán mozgás is jól esne. Talán meg kéne hajtani a falkát is egy kicsit, ha összejövünk, nehogy eltunyuljanak... |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Vas. Feb. 17, 2013 9:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Setét Holdra Vonító kicsit furcsán néz a Vándorra, mikor azt mondja, kedveli a Basteteket.
- Te tudod, én nagyon nem szívesen bíznám a hátam egy ilyen sunyi, önző, szadista lényre...
Amúgy örülök, hogy segíthettem egy kicsit, és annak is, hogy megismerhettelek. ereszt meg egy barátságos vigyort, aztán megy ledőlni kicsit.
András gyakorol egy kicsit, szép súlya van a revolvernek, amire figyelnie kell majd. Lőni is kéne vele párat, hogy a visszarúgást is szokja. Bár krinosz formában a visszarúgás ereje nem zavaró, és mivel ez a cucc tényleg fétis, ezért jobban meg tudja változtatni az anyagmennyiséget is a mérettel együtt, hogy jobban illeszkedjen a krinosz mancshoz... de mindenesetre az optimális használathoz el kell hogy kellően megszokd a használatát.
Aztán visszatér a többiekhez.
Ahogy a Nap kezd vörösen lebukni a hegyek mögött, Hegyomlás és Ördögpörkölt álmosan pislogva kezd felébredni. Kifejezett rémálmok nem kínozták őket, mégis rajtuk maradt valami nyomasztó érzés... mintha nem egyszerűen az álomtalan alvás sötétségében kóboroltak volna, hanem valami nyúlós, olajos sötétben... remélhetőleg a holdfény ezen is segíteni fog.
Ekkor érkezik meg András és a Vándor is felébred, ő határozottan kellemesen érzi magát az elfogyasztott vadhús és a Rőtkarommal való beszélgetés után. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Feb. 12, 2013 4:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Még néhány baráti gesztus Gyulával, majd felpakolom a tárakat és irány vissza a caernbe. Ahogy beérek a területre, átváltok Crinosba, hogy menet közben kicsit szokjam az új fegyverem. Forgatom, célozgatok vele, de lövéssel nem zavarom fel a caern nyugalmát. Ahogy kezd sötétedni, visszaalakulok homidba és visszatérek a szállásunkra. A készleteket elrendezem a sátramban, majd most már két fegyverrel az oldalamon odasétálok Hegyomlásékhoz, hogy megnézzem, alszanak-e még, vagy már fent vannak. _________________ Sunny Black |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Soloviel
|
Elküldve: Kedd. Feb. 12, 2013 1:05 am Hozzászólás témája: |
|
|
Iszom a Rőtkarom szavait. Egyikre felderülök, a másik lehangol, de legalább most már van, ami felderítsen - szavak, morgások, sosem gondoltam volna, hogy tőletek fogok függni - ábrándozom el pár pillanatra miután a Rőtkaromnak lassan kiszáradhat a torka, és abbahagyja a szónoklatot.
/Gar/ - Fájdalmamat nem szégyellem, ha ők igen, szomorú vagyok - mondom, hisz csupán a csupaszi nyelvekben van szó a 'sajnálat' fogalmára, a mi társadalmunk funkcióját tekintve nem ismeri ilyen fogalmat - egyszerűen úgy érzem, nem értenék meg enyémet, de teszek egy próbát velük - hajtok fejet a Rőtkarom meglátása előtt - szívesen megismerném Maat hírvivőjét, kérlek ismertess össze vele, ha túlélem Heg mocskos odúit, én szerintem megérteném a szót vele. Bastet? Hm... vele is szívesen találkoznék, kedvelem őket, bár köztük is vannak furcsák, ott volt Fekete Fog.. Maat gyógyítóit kár, hogy nem ismered, sokat tanulhatnék tőlük - merengek el pár morgással azon információra válaszolva, melyet Sötét Holdra Vonító morgásaiból veszek ki - errefelé csupasz dominancia van, Árnyurak ezért lehetnek ilyenek. Felénk ahogy morogtam, másmilyenek, egyszer bemutatnálak nekik. A múlt történetét pedig köszönöm, és ha Igazság Látójáé lesz a caern, akkor talán nem lenne rossz néha megpihennem itt. Jó lenne egymás mellett harcolni Maat más teremtményeivel Apep szolgái ellen, sokat tanulhatnánk egymástól, és a harc talán könnyebb lenne - derülök fel azalatt, hogy megosztom véleményemet.
/Gar/ - Adren oly szónoklatot adtál elő, melyet egy Galliard is megirigyelhetne, e morgások, és vonítások olyanok számomra, amik bátorságot töltenek szívembe, és félsz nélkül indulnék Apep bármely szolgája ellen - morgom oly őszinteséggel azt, mi szívemen van, hogy még egy farkasként napvilágot látott Philodox sem tudna semmilyen hazugságot látni morgásaim közepette. Tán véleményemet még bóknak is vehetné, ha csupaszon született volna, de tudja ő bizonyosan, hogy ezt nem köszönetként mondtam, vagy bók gyanánt, hanem csak mert ez volt szívemen, s ezt éreztem, de azért egy pillanatra elhaladok mellette, s egy morgást megeresztek felé lassan, s mélyen meghajtott fejjel - köszönöm. Ez kellett. Most már menni fog. Hálás vagyok Maatnak, hogy akarata úgy érvényesült, hogy találkozzunk - ez utóbbi, mely részemről is igazán számít, ezzel rovom le igazán tiszteletemet Sötét Holdra Vonító előtt.
Mikor válaszúthoz érkezünk, azaz a caern és az Árnyak Vándorai táborának válaszútjához, akkor ismét meghajtom fejemet előtte, s egy köszönő vonyítást eresztek meg Iah felé, de pillantásom Sötét Holdra Vonítóról indul, s rá is tér vissza a vonyítás végeztével, végül elindulok vissza a táborunkba a vadászatból származó hússal. Büszkén, de csendesen lépkedek, nem kívánok senkit sem felébreszteni, ha esetleg megfordították volna az ébrenléti idejüket, és most alszanak, lekuporodom melléjük, ha egy csomóban vannak, s gyorsan elásom a húst, betemetem vigyázva, hogy a föld egyik falkatagomra se kerüljön, s körbefordulok párszor, hogy megtaláljam a tökéletes nyugvóhelyet, majd hunyok még egy kicsi időt az alfa tövében, ámbár valamivel közelebb Ördögpörkölthöz - ébredés után megkérdem őket magukról, megkérem őket, hogy mutassák meg a külső bunda egyben tartását, és talán Arany Oltalmazót is megfűzhetem arra, hogy felvegye formám, és megmutassa, hogy a nyakon kívül milyen jó támadási felület van még, ha megtanulom, biztosan megtanulhatom, hogy a szellemek gyógyító erejét vezessem ezekre a helyekre, az Árnyak Vándorai ettől teljesebbek lesznek - döntöm el magamban mielőtt elszenderülök. _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Feb. 11, 2013 9:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dronaw írta: | Hátra megyek a raktárba.
- Szasz Gyuszi! Rég láttalak! Megszorongatjuk egymás kezét. Szép darab. bólintok elismerően Természetesen gyúrok, mint állat, ne félts te engem! Mosolyodok el. Majd Péterrel még egyezkedek töltények ügyében a saját meg ebbe a fegyverbe is. Ne félj, nagyon fogok rá vigyázni, még ha ott is hagyom a fogam, a fegyvert visszajuttatom. kacsintok rá újra mosolyogva.
Ha más mondandója nincsen, elköszönök tőle és beszélek Péterrel muníció feltankolás végett, majd irány vissza a caernbe, lassan kezd késő délután lenni. |
Azért még rádférne pár izomköteg, remélem véletlenül sem veszel a szádba pentexes műszarokat? Azt mondják vadállatokat enni nyersen nagyon egészséges, nekem is ki kéne próbálnom. Gondolom tőled a vadaknál el is várják az ilyesmit? Jelentős bizalmat fektettünk beléd, hogy neked adjuk ezt a cuccot, én bízok benne, hogy rászolgálsz.
Majd ha visszatértek, okvetlenül számolj be hogy ment! Sajnos sokáig nem maradhatok, pedig kedvem lenne meginni valamit, de még vissza is kell érnem időben. Na sok szerencsét haver!
Ha akarsz még válaszolhatsz neki, megkaphatod a kellő mennyiségű töltényt (könnyű pisztolyhoz 6db 10es tár, revolverhez 5db 6os gyorstöltőtár).
Aztán a visszaút viszonylag eseménytelenül telik el, némi forgalmi dugót leszámítva határozottan kellemes végigsuhanni a kocsiddal a napsütötte tájon, zöld mezők közt, míg be nem érsz az erdővel borított hegyek közé.
Így minden olyan békésnek és szépnek tűnik...
Aztán leparkolsz, és gyalog visszaérsz a caernbe. Estig még van némi időd, amíg a többiek felébrednek, addig talán te is szunyálhatsz kicsit. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Feb. 11, 2013 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- A két korcs messze földről jött, honnan tudod, bennük nincs elég fájdalom? Nem lehet, hogy mindegyikőtök szégyellt beszélni erről a másik előtt?
A Düh háborúja értem... Holdárnyék elég megértő volt, mikor megemlítettem neki egy szárnyas tudásforrást.. bár rendszeresen ellenőriztet, nem e fecsegek ki neki fontos dolgokat. Pff, mellette szóhoz jutni is nehéz, elég idegesítő ahogy a csőrét járatja...
Amúgy még tudjuk, hogy valahol egy Bastet rejtőzik az erdőben, de még sosem sikerült követni a nyomát. Medvékről nem tudok...
Akárhogy is, az itt élt Árnyurakról jót még nem hallottam, csak azzal törődtek, bevágódjanak csupasz alfáknál és kihasználják Ezüst agyarok és Fenrirek meggyengülését kétlábak második nagy háborúja után...
Aztán végül rajtavesztettek, és Dicsőséget Éneklő meg Horizontot Kémlelő vezetésével elűzték őket. Később kénytelenekké váltak Gaiagyermekek és egyebeket befogadására, különben nem tudtak volna megtartani egy ilyen caernt ilyen közel a fővároshoz.
A délkeleti hegységek árnyurait nem ismerem igazán, róluk jókat mondanak... de én biztos nem fogom támogatni ezekben az időkben hogy a caern újra gazdát cseréljen...
Nem olyan sokára amúgy a Gaiagyermek farkas és Holdárnyék fogják örökölni a vezetést, Dicsőséget Éneklő és Horizontot Kémlelő is nagyon öreg már, még részt vettek az említett második nagy emberháborúban.
Szerintem közelebb fogunk kerülni a kevés megmaradt ferához.
Mivel két tagotok is városi hordákból jött, ezért hozzájuk is kötődtök...
De... nem parancsolhatom azt hogy maradj, csak itt tartózkodásod alatt bármit ami nem öngyilkosság, de nagyon szeretném ha maradnátok amíg csak lehetséges, szükség van hozzátok hasonlókra is, mint láthatjátok. Horizontot Kémlelő Heimdall kardja, legalábbis az volt, nem kedveli a korcsokat, de komolyan mondta, hogy ti vagytok azok akik leginkább elboldogulhattok Hegben, ha nem egy idősebb tapasztalt falkát küldenek oda... amivel veszélyeztetnék a caernt, a Féreg újabb támadásra készül. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Soloviel
|
Elküldve: Hétf. Feb. 11, 2013 2:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Gar/ - Igazad van Adren - hajtom meg a fejem attól függetlenül, hogy látja-e vagy sem, azaz még a dög mellett vagyunk, vagy már követem őt vissza a caernhez - nekünk Vándoroknak olyan falkára van szükségünk, ahol mi tudásunkra van szükség, nem csak karomra. Nem ránk van szükség, bár fájdalmas, tovább viseljük magányt, míg nem találunk falkát, aminek ránk van szüksége. Olyan falka és parancs kell, amivel folyamatosan úton lehetünk, mert mind tudjuk, Apep átkát még eddig senki sem űzte el - szólok megint oly szomorú igazságot, amelyet cáfolni nem lehet, hisz erről minden Garou tud, aki túllépett már kölyök korán, s Sötét Holdra Vonító nem is kevéssé tette meg ezt a lépést.
/Gar/ - Engem nem üldöztek el, ahogy téged, nekem sok rossz nyomja szívem, ezeket nem tudom elfelejteni Apep újabb szolgája torkának elharapásával. Megosztom valakivel, másik szeme megértést mutat. Tanácsot ad folytatásra. Jó, míg újra nem kell egy helyen lenni sokáig. Szükség van rám, teljesítem kötelességem Agyarok felé, nekem cserébe erre van szükségem. Falkám nem érti ezt, falkám nem élt olyan helyen, ahol én. Nincs bennük több fájdalom, mint amit Apep adott Maatnak. Te Lupus vagy, ebben hasonló. Megéltél sok rosszat, ebben is hasonló. Ezért jöttem hozzád, nem falkámhoz - fejezem be, s gyorsan visszagondolok rá, hogy mi hangzott még el, amire válaszolnom kellene - sokan mondják erre azt, amit mondtál, hogy vezetsz, vagy hagyod hogy vezessenek. Mifelénk bárki szólhat, ha alfa rosszul vezet, ekkor alfa változtat, de alfa ő marad. Kevesebb rossz, kevesebb halál soraink közt - teszem még hozzá.
/Gar/ - Megígérem Adren, neked morgom, másnak nem! Árnyurak szaga rossz, sajátjaimnál több titok van közelükben. Én sem bíznék bennük, ha nem szagoltam volna rosszabbat. Árnyurak nem próbálják jónak éreztetni magukat, Agyarok igen, egyik sem az. Árnyurak kifelé fordulnak, mások felé, Agyarok befelé fordulnak, maguk felé. Árnyurak megtanultak bocsánatot kérni, Agyarok nem szagolnak orruknál tovább.
Vannak Árnyurak, Néma Vándorok, Rőtkarmok, Csillaglátók, mind lekushadtak, bocsánatot kértek, és kaptak Harag Háborújabeli tettekért. Ők tudják, hogy Maat előtt egyek vagyunk. Apep ellen csak együtt nyerünk. Agyaroknak oda kell figyelniük minden karom szívére. Nem teszik, karmok árnyak közt keresnek odút, mert ott figyelem kíséri útjuk - utalok itt az Agyarok riválisaira, de még előtte a törzsek megnevezésével a Vadak Udvarára és az Ahadira - több szabadság... - ismétlem meg orrom lógatva - falkám neve vándorlásra utal. Nem jelenti, hogy nem kötődünk egyetlen caernhez és folyamatosan úton vagyunk? - a Rőtkarom már sajnálhatja, hogy összeakadt egy ifjú Lupusszal, hisz a kérdések sora úgy látszik végeláthatatlan, bár már egyre kevesebb szerencsére, csak rájöhetett, hogy hamarosan talán vége is szakad ennek. Közben persze követem vissza. _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Feb. 11, 2013 12:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Én ugattam hasonlóképp, mielőtt elkergettek volna Rőtkarom hordától.
Ezüst Agyarak nem szeretik, ha megkérdőjelezik az uralmukat, bár más ha egy elismert Ragabash tesz ilyet. De ahonnan én jöttem, ott még kevésbé bírták kritikát... nem hiszem, hogy ott jobb dolgod lenne neked, NEKTEK. Elvégre falkára Vándoroknak is szüksége van, vagy rosszul tudom?
Kicsit furcsának találom, hogy így otthagytad őket, és egyből hozzám jöttél kiönteni a szíved, pedig ott van egy Ragabash is, aki szintén messzi földről jött vándor, lehet hogy ő értene téged a legjobban.Talán valami komoly problémád van velük?
Tudom ők nem farkasnak születtek, de mégiscsak a falka az első. Én farkasként azt tanultam meg, hogy vagy vezetsz vagy lojális vagy a vezetőhöz, és így is teszek!
Van valami harapható dolog, amiben az Ezüst Agyaroknak szerinted változtatniuk kéne? Harapható, mint konkrét, kézzelfogható, egzakt.
Ha van, mond el, és megpróbálom felhozni, de fogadd el baráti tanácsnak, Árnyurak emlegetését jobb ha mellőzöd itt.
Neked azt tudom mondani, ha jól teljesítetek Hegben, komoly szabadságot kaphattok, hogy bejárjátok a vidéket, a tükrön innen és túl.
Egyébként mindenkinek időről időre le kell nyelnie a keserű falatot is, csak együtt van esélyünk, hogy megvédjük a caerneket, és biztosítsuk, hogy "Ptah" ne tűnjön el ebből a világból. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|