| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Szomb. Márc. 16, 2013 11:03 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Folytatás |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Pént. Márc. 01, 2013 10:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Lehet mások félelmetesnek találják ezt a helyet, de nekem tetszik a leírás alapján. Logikus, hatékony, ha magam is bírnék akkora befolyással, így rendezném be a laboromat. Életveszélyes szellemvilág, így nem fognak kósza alakváltók vagy véletlenül arrajárkáló szellemek betörni. Egy kórház ahol a kísérletektől megsebesült, csonkolt, vagy fájdalomtól agonizálók látványa és hangja megszokott. Senki nem tudja mi történik a falak közt.
Majomketrec, tökéletes. Talán valami újabb hasznosat találhatok ott! Ez felvillanyoz. Ha pedig ez az Edward nem jó illető, miért is ne kelljen kitakarítani és átvenni a helyét? Ahogy a fiatal rovarszerű emberkék mondják: win-win! *
- /Eng/ - Megtudtuk amit tudni akarunk.
*Én itt mindenképpen, egy új cím és információk. Mindazonáltal türelmes vagyok, Setétholddal Osonó csak gyakorolja az álcáját, mindig jól jön!
*
<Minden Corax bolond és óvatlan, korccsá váltak.>
*Jack felé fordulok.*
- /Eng/ - Ha kérdésed van, most tedd fel.
*Javaslom neki. Valahonnan ismerős volt ez a mondata, talán idézet, de nem ugrik be hogy honnan. * _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Csüt. Feb. 28, 2013 9:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Nemlegesen rázom a fejem - szerencsére nem Bulgáriában vagyunk - a kérdésre, természetesen nem velem van, de ha velem lenne, hát akkor is gyorsan megszabadulnék tőle.
Mint az ürge a holmijaitól.
Csak ő nem gyorsan csinálja...
Ellentétben a beszéddel...
Mikor elkezdenek arabul hadoválni, egy pillanatra felemelem a mutatóujjamat és már-már tiltakoznék, de végül mégis inkább csendben maradok. Úgysem én fogom a dolog álca-részét csinálni, angolul pedig ötször ennyi időbe telne ez a bájcsevely és meglehet, Setéthold rosszul értene meg bizonyos részleteket. Nem klafa.*
<Fakhurmadzsahamardajabbathehutt... szentséges macskacápa, micsoda egy nyelv...>
*Mikor végeztek és ránk pislognak, csak ennyit nyögök be:*
-/Eng/ Mi a helyzet, hapsikáim?
*Igen... tudom már. Az elejétől tudtam! Az egyetlen dolog, ami hiányzik ebből a boltból, az egy hatalmas, életnagyságú Tapsi Hapsi plüss.* _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Szer. Feb. 20, 2013 5:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Figyelmesen iszom a Holló szavait, most hogy a lényegre tértünk, különösen. A Macskanép - különösképp a tudásra éhező Árnymacskák - kíváncsiságát alábecsülni hiba volna. Bólintok, mikor felgyúl a szikra Amír elméjében, hogy miért érdekel ennyire társa mozgása, beszéde.*
<Szükséges rossz. Valami Asura-lény lehet ez az Edward? Miféle lény választana otthonaként egy Romlott kórházat?>
*De ezen ráérünk később is töprengeni. Inkább az információkat hallgatom a Coraxról, olykor-olykor a fotóra sandítva.*
<Biztos akad ruha a címén. Kék, zöld, nem túl hagyományos.>
*Résnyire számat nyitom, imitálva Amírt; igen, a fotó alapján fogas egy madár Kincs az Árnyékban. Mindent megjegyzek, a legapróbb részletek is fontosak lehetnek. Elég jól átjön miféle figura is lehet, vagy lehetett - ahhoz eléggé, hogy távolról előadjam, amíg nem kell hangosan beszélni. Pláne angolul - mert biztosan jobban tudott nálam. A szóáradat után fejem hajtom kissé.*
- /Ara/ Köszönöm, Barátom, sokat segítettél.
*Majd Jack és Felidae felé siklik tekintetem - bizonyára akad nekik is kérdésük. Én egyelőre megtudtam, amit meg kell tudnom.* _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Feb. 18, 2013 5:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| -/Ara/ Áh, kedves Setéthold, kíváncsiságod Coraxokat megszégyenítő. - nevet fel az első néhány kérdésed után, de aztán elkomolyodik - Hogy beszél? Mond csak, ugye nem... Heliosra, te helyette akarsz bemenni! - kiált fel, de aztán visszafogja a hangját - Jól van... Nem az én dolgom... Szóval... Azt nem tudom milyen információkat kért, de ha az Ahadinak szüksége volt információkra vérszívókról, legkülönbözőbb alakválókat érintő dolgokról és mi nem tudtuk kilesni magunktól, akkor hozzá kellett fordulni. Többet nem tudok a kapcsolatukról. "Szükséges rossz", Kincs csak így mondta. És hát általában úgy öltözött, mint aki a sivatagba készül, színes kendőkkel a fején, amivel akár az arcát is eltakarhatta bármikor. De nem volt ostoba, ha fel kellett öltözni máshogy, hát szerzett ruhát. Hogy az intézetbe milyen ruhában ment, azt nem tudom. De ott sok az idegen orvos és leginkább külföldiek a betegek is. Szerintem oda biztos nem hagyományos öltözetben járt. A zöldet, zöldes kéket szerette, persze főként kelmékben. Ezt tudom. Hát aztán... Nálad alig valamivel volt magasabb. És a beszéde... Hát tudod, kicsit nagyok voltak az elülső fogai - grimaszol, hogy előkerüljenek a sajátjai - aztán gyakran volt nyitva szája, akkor is, ha nem beszélt. Tudod így... résnyire. Barátságos volt, de sokat járt a külföldiek között, így aztán beszédkor mindig megtartotta az emelkedett, finnyás idegenek beszédtávolságát... tudod aki ha beszélsz hozzá mindig hátrál, mintha harapnál... No persze te harapsz is valóban, na de érted. A mozgása gyors volt, mindig sietett valahova. Nagyokat lépett. Hát azt hiszem hirtelen ennyi. Jaj még valami. Nagyon sűrűn használta a "barátom" kifejezést. Igen. Mindegy, hogy idegen volt-e, tudta-e a nevét, leginkább csak így szólt mindenkihez. Még amikor megkergették, akkor is a ház tetőről visszaszólt, hogy "Bizony van még mit gyakorolni, barátom!" - nevet fel ismét. - Ehh... Remélem egyben van még és találkozunk rövidesen. Bolond volt az is és óvatlan! - csóválja meg a fejét. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Vas. Feb. 17, 2013 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A turistaforma nő turistának tűnik - semmi különös borzongató érzés, semmi furcsa színkavargás. A többiek se reagálnak úgy, mintha komoly fenyegetés volna - annyiban hagyom hát egyelőre. Amírra figyelek inkább visszaülve a helyemre, bár éberen vizslató tekintetem a szokottnál gyakrabban szegezem az üvegezett ajtó felé.
Végre Amír belecsap a lényegbe. Hogy a kórház veszélyes, az nem új információ. A szellemvilága... nos, az olyasmi, amit sajnálatos módon aligha nyílna alkalmam felderíteni. Átokverte Kutyák... de a Holló szavai megerősítenek, hogy öngyilkosság is volna...*
<Rejtélyes eltűnések, de látszólag minden rendben. Átlátok én a látszat csalóka függönyén... Seline szemein aligha fog ki az az átokverte hely.>
*Akár csak Fekete Özvegy, úgy Amír sem javasolja a csendes rajtaütést - hát látogatókként, nyíltan érkezünk majd. Felidae bizonyosan megoldja, Jack... Jack is. Nekem lesz a nehezebb ügy...*
- /Ara/ Mikről üzletelt Testvéred ezzel az Edwarddal? Milyen a kapcsolatuk? Mit tudnak egymásról?
*Őszintén remélem, hogy tudja a választ - ez igencsak fontos volna. Ahogy a részletek is, hogy minél hihetőbb legyen álcám.*
- /Ara/ És mondd, barátom... Kincs az Árnyékban hogyan beszél, milyen a hangja, hogy mozog? *Teszek pár gesztust kezeimmel, jelzésértékűen.*
- /Ara/ Milyen ruhákat visel olyan... helyeken? Milyen magas? *A termetére kár rákérdeznem, az a fotón is látszik; na meg minden Holló vézna, akárcsak az örökkön titkokra éhező Árnymacskák. Sajnos a beszéd a legproblémásabb - Suttogások Szelleme nem ismer kivételt, harsány Corax-csevegést előadnom tilalmas. Szerencsére általában elég a látszat... kivéve, ha az az Edward valóban olyan bizalmatlan, paranoid, mint Fekete Özvegy mondotta. De szándékosan teszem fel kérdéseim jelenidőben - ha a Corax el is pusztult, jobb megerősíteni Amírt abban a hitben, hogy élve keressük, hogy az Ahadi bízik abban, hogy épségben megtaláljuk.* _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Vas. Feb. 17, 2013 10:37 am Hozzászólás témája: |
|
|
Setéthold tekintetével hiába is fürkészi a turistát, az bizony teljesen hétköznapi turistának tűnik. Jack viszont mintha felismerte volna. Amír visszakérdez a biztonság kedvéért.
-/Eng/Ismered? Veled van?
De aztán talán leesik neki, hogy más volt a gesztus. De a viccet nem érti. Inkább belefeledkezik a mesélésbe.
-/Ara/ Pletyka? Ugyan. Pletykákkal nem foglalkozom. - De nem sértődötten mondja, ez inkább amolyan bevezetésként szolgál arra, hogy komolyan vegyétek a szavait. - Keveset tudni arról a sötét helyről. A Szellemvilág átjárhatatlan. Olyan fertőzött, hogy nem merészkedik be senki. De ideát! - közelebb húzódik Setétholdhoz, mint aki valami nagy titkot tervezne megosztani, de ez is csak a szokásos beszédstílusa. - Aki besétál nem vesz észre semmi különlegeset. Na persze tele van agyilag zokni emberekkel és én mondom biztos, hogy nem egészségesebben kerülnek ki onnan. De szóval aki besétál, az csak egy tiszta, rendes kórházat lát. Kedves nővérek, orvosok, semmi különleges. Sokan jöttek ki csalódottan, semmi izgalmasat nem találtak. De! Volt, aki eltűnt! Teljesen. Na ők biztos találtak valamit. Én a helyetekben nem mennék túl mélyre, vagy inkább egyezkedni próbálnék, ha kerestek ott valamit. Vagy... menjetek sokan. Jó sokan. De hárman belopózni nem jó ötlet, ha engem kérdeztek. Szóval én nyíltan mennék és beszélnék Kincs az Árnyék kapcsolatával. Azzal az Edwarddal, vagy kivel. De úgy, hogy üzletelnék vele információval. Mármint én nem mennék oda, van jobb dolgom is, de ha valaki megy, így kéne. Szerintem. Csak hát nem tudni mit nem tud, mert állítólag nagyon sok mindenbe benne van a keze. De, legfeljebb nem üzletel. - von vállat. - Szerintem ha nem okoztok bajt, akkor nem is lesz bajotok. Az Ahadival állítólag óvatosak ott.
Az első néhány mondatot még fordítja is nagyjából, de aztán belefeledkezik a mesélésbe és a Jack sikeresen lemarad a történet végéről. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szomb. Feb. 16, 2013 1:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
*Nyugodtan nézegetem tovább a rengeteg fura holmit és persze a közöny tettetett, nagyon is figyelek. Ki tudja mikor mond valami hasznosat. Szerencsére a madarak nem igazán tudnak titkot tartani.
S tessék, most is mond valami érdekeset. Patkányok az egyetemnél? Ez igen fontos biológiai kísérletekre utalhat. Talán többre is, a patkányok korcs génkészlete elsőrendű katalizátora Ashura átkának és emiatt jól is bánnak a betegségekkel. Lehetséges lenne, hogy az ő kezük van a furcsa támadás, vagy az eltűnések mögött? Nem ez a feladatuk, de az instabilitásuk bármire képessé teszi őket.
Ennek érdemes lesz utána járni, ha másra nem is, labor kísérletekhez ideálisak, de gyanítom ennél többről lehet szó. A gondolatafonalat az ezüst fegyverek előtűnése töri meg. Ó igen, minden madár imád ezüsttel kérkedni, elfelejtik, hogy az arany sem ritka, főleg errefelé.
Az nem lep meg, hogy Sötétholddal Osonó is reagál a patkányokra. Hízeleg, ahogy kell, és talán elindulhatunk a lényegre térő válaszok útján is.*
<Angela Merkel?>
*Félszemmel én is megnézem a nőt, nem valószínű hogy az a majom politikus lenne, mert nem látni testőröket, de érdemes meggyőzödni. Nem, nem ő. Folytatodhat a komédia, és végülis lassan elindulunk az információ felé. Figyelnem kívül hagyom a kötelező felvezetést, hogy a végén megcsodálhatssuk az információ értékességét, de hajlandó újat mondani. Szerencsejáték, szerencse, ó ha tudnák a madarak. De egy ilyen fétis vagy varázslatos eszköz segíthetne még nekem is.
De új címe van, amit az Ahadi nem tud még, nagyon sok hasznos információ lehet ott, jól van, a madár elmondta amit kell.
Némán bólintok Setétholddal Osonónak, ugyanarra gondolunk, ma éjjel még meg kell látogatni a lakást.*
<Az intézet? Kitűnő kérdés, lássuk mit tudsz.> _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Pént. Feb. 15, 2013 8:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Futva pillantok a "kukri" nevű vágószerszámra. Varázsszínei nem lévén (?) hamar elterelődik a figyelmem róla. Megfelel nekem a saját egyszerű tőröm is. Akár áldozni is. Persze Amír mindenre rá akarja tenni madárkarmait, ez nem meglepő. Amikor aztán a turistaformák megszakítják a beszélgetést, Mennydörgés egy nevet említ kérdőn. Egy nevet, ami ismeretlen nekem... de fontos lehet tán? Felállva a távozó auráját fürkészem - ha még sikerül elkapni és halk, vészjósló kérdést fogalmazok meg.*
- /Eng/ Vérszívó? Killi... alakváltó... kém?
<Senki sem szabotálhatja terveinket.>
*Ha a "lenti földről" jött Mokolé helyeslő választ az és az aura is gyanús, akkor kész vagyok elpusztítani a turistának látszó nőt. Akárki lapulhat turistaálca mögött. Akárki... Ha azonban téves riasztás, akkor visszatelepszek helyemre. A Corax szívesebben beszélget a ráérősen ücsörgőkkel.
Hallgatom a magyarázatát... érzelemtelen arcomon izom se rendül, csak szemem parázslik fel a Dühtől a Patkányfattyak emlegetésére.*
<Jól elbeszélgetni velük? Kivallatni őket kivégzés előtt, valahogy úgy.>
*Aztán persze jön a szokásos mellébeszélés, hogy nem ütik egymás csőrébe az ügyeiket - holott jól tudom, hogy fényes nappal károgva osztják meg egymással az igencsak érdekes híreiket - de persze senkinek sem kell tudnia, hogy én ezt tudom. Majd szerencsejátékra terelődik a téma - rövid töprengés után sikerül helyretennem mi is az. Kincs az Árnyékban állítólagos szerencsehozó talizmánja legfeljebb akkor érdekel, ha Kincs az Árnyékban halott - akkor természetesen igen, de reményeim szerint élve sikerül megtalálni. Minden élesen figyelő szem fontos az Ahadinak; és minden szövetséges Ahadi tag, akinek segítek, segíti Népem ügyét is. Patkányok is előfordulnak az "olyan körökben" - ez se lep meg. Sajnos túl sok helyen fordulnak elő és túl sokan, hogy Cahlash oltaná ki azokat az átokverte, szapora életüket. Ujjaim finoman behajtom majd kinyújtom - ha karmaim elő lennének bűvölve, épp most mereszteném őket elő, csak úgy. De végre elhangzik a kórház neve is, amit keresünk. És... egy másik címé. Egy titkosabbé... amennyiben ez a cím nem az, amit kaptunk, akkor éberen igyekszem megjegyezni, közben Felidae felé sandítok - szeret ő is nyomokat gyűjtögetni, messze még a reggel, és éjjelente kórházakban "diszkréten" - azaz orvosként, látogatóként és Kincs az Árnyékként - nehezebb volna besétálni.*
- /Ara/ Köszönjük, Amír, természetesen amit megtudunk, hozzád is eljut. Arról a Behman intézetről netán hallottál valamiféle.... *a megfelelő szót keresem...*
- /Ara/ ...szaftos pletykát? _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Pént. Feb. 15, 2013 6:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
-/Eng/ Gyönyörű darab! - csillan fel a szeme. - Kár, hogy nem eladó, jó áron venném! - nem hagyja rögtön annyiban a témát. Néhányszor meg kell erősítened a döntésed, hogy visszakanyarodhassatok a ő portékáira.
...
Amír egy kicsit megrágja Setéthold kérdését, majd arabul válaszol, feltehetően azért, mert neki is könnyebb úgy elmondania amit tud. Mondatról mondatra szolgáltat egy kissé szegényesebb, egyszerűbb angol mondatot is külföldi vendégeire tekintve. A Doktor könnyedén össze tudja hasonlítani a két magyarázatot és információtartalmában nagyjából megegyezik, esetleg kisebb kiegészítésre fog szorulni csak, hogy Jack is mindent tudjon.
-/Ara/ Azok a kattant patkányok... Néha igazán jól el lehet velük beszélgetni, néha meg vicsorognak, mint a veszett kutyák... Nem tudom, hogy van-e közük szegény barátom eltűnéséhez. Minden meglehet. Nem szoktuk egymás csőrére kötni előre, hogy min dolgozunk épp, de sok mindent lát az ember, gyakran olyat is, amit nem is keresett, ez a legszebb egy hírnök életében. - mosolyodik el - Kincs az Árnyékban pedig mindenfelé megfordult. Szeretett szerencsejátékokat is játszani, például. Tudtátok? Meglepően sokszor nyert is. Talán volt valami szerencsehozó cucca. Soha nem említette nyíltan, de arra utalt, hogy pártolja a szerencse. Persze nem adta volna kölcsön a smucig... Nem is szerették a játékos társai. Aki sokat nyer, azt kevesen szeretik. Ez már csak Így van. És persze abban a körben patkányok is sokszor megfordultak, de aligha hiszem, hogy ez közre játszana. Na és neki is megvolt a maga gyűjteménye, gyönyörű üveg és... áhh, ha láttátok volna, mennyi... Na de ez sem igazán számít... Sokkal inkább a kapcsolata a Behman intézettel. Onnan aztán sok izgalmas infó kiszivárgott... Lehet, hogy túl sok?... A fejemet teszem rá, hogy annak a diliháznak köze van hozzá! De van egy ötletem! Ugorjatok el hozzá, nemrég költözködött át, épp csak kilestük hova. - kacsint - Talán találtok valami érdekeset. A cím... - elgondolkozik egy kicsit - Én is mennék, de a kötelesség... Szóval ha valamit találtok ott, akkor lógsz nekem az infóval, érted? - köti Setéthold lelkére - Szóval a cím...
Szép alaposan elmondja, hogy hogy juthattok oda. Egy negyedik emeleti puccos lakás, egész jó környéken. A legfelső emeleten, nem véletlenül. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Pént. Feb. 15, 2013 5:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Halvány, jóindulatúan patronizáló mosollyal hallgatom vendéglátónk értekezését a helyi "krokodilokról", "kígyókról", meg "pókokról".
Vagy éppen "patkányokról", ami azt illeti.
Bár egy valami kétségtelen; legyenek akármilyen pöttömök is az errefelé az embereket évi ezerszámra mészároló kiskrokik, a hely mégiscsak a misztikus Mokolé nemzetség őshazája, az itteni alakváltók mellett pedig jó eséllyel én is eltörpülök majd - tudásban legalábbis biztosan.
Dehát éppen ezért is vagyok itt.*
-/Eng/ Áhh. Csak ez az egy van.
*Mondom, s előrántom a felső ruhám alá becsempészett kukrit, büszkén meglebegtetve párszor.*
-/Eng/ És ez nem eladó. De tudok egy nagyon jó webshopot, ahonnan-...
*Ránk nyitnak. Nofene. Itt aztán van forgalom és érdeklődés. Vagy csak nem tudnak angolul. Kínos jelenet közepette, egy késsel a kezemben hátrafordulok.
Na, ez el is ijesztette őket.*
-/Eng/ ...Te, ez nem Angela Merkel volt?...
*A beszélgetés érdemi részét - egyelőre - a macskákra bízom, készen állva a bármikori közbeszólásra.* _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Hétf. Feb. 11, 2013 2:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Hűvös, sztoikus nyugalmam változatlan, ahogy arckifejezésem is; éberen figyelek Amír szavaira, hisz olykor mintegy mellékesen hajlamos belefűzni információ-morzsákat tengernyi ömlengésébe - ám mindezt angolul teszi, így erősen kell koncentrálnom. Ám elhangzik az első jel - a gyanú, mi az én szívemben is ott parázslik...*
<Patkányfattyak. Az egyetemen? Nyomortanyákon bújnak inkább és oly' földalatti régiókban, mik szűkösek volnának Sutekh álnok kígyóinak vagy a mi dicső népünknek... sokan, túl sokan osztozunk a Fekete Földön. A Ragályhozók feljöttek, ez változások jele; sötét, bűzös, gyászterhes változásoké. Egyetem. Tudományos dolgok. A patkánymáj, a Mágikus Kór. Véletlen volna? Aligha.>
*Természetesen illőn megvárom hogy a Holló befejezze tömérdek lényegtelen csacsogását, tekintetemmel követve mozdulatait; hiába, kecsesség belé is szorult, ily heves gesztusok ebben a zsúfolt bazár-barlangban. Az ezüstholmik persze feszélyezettebbé tesznek, de arcom, pillám se rezdül - feszegeti határainkat. A madárnép "játékossága". Aztán turistaformák tűnnek fel majd távoznak hálásan - szerencsére egy nyomorult táblával távol lehet tartani őket. Annyi hasznuk volt, hogy Amír végre egy kis szünetet tart. Finoman helyezem le kiürült csészémet a tálra, jobbomat épp csak annyira megemelem, hogy figyelmét magamra tereljem anélkül, hogy hangom több lenne puszta suttogásnál.*
- /Ara/ A Patkányok setét... Féreg-tudományokban fondorlatoskodnak. Ha nem így volna, hírvivőt aligha űznének el.
*Bár halk hangom hangsúlytalan, ám emlékezek rá, hogy a Holló-népek által kedveltebb kifejezést használjam a Féregre és egyben letűnjön rólam hogy talán - talán - tudok, avagy sejtek valamit. Az sem baj, ha éppenséggel informáltabbnak tűnök, mint amilyen vagyok.*
- /Ara/ Mit gondolsz, Barátom, Rá Fia, e Patkányfattyaknak lehet tán köze Testvéred eltűnéséhez? Fürkészte őket mostanság? Fontos lenne tudnunk, mely álnok Féregre csapjon le elsőként az Ahadi, s Rá egy Hírnökének épségben megtalálása mind közül a legfontosabb.
*Pillantásom újra a fotóra sodródik, jelezvén egyértelműen, melyik Testvérére is vagyok kíváncsi, majd Amírra szögezem várakozóan. Felidae tán lesz oly kedves és tolmácsolja szavaim Jacknek - hatékonyan kérdeznem mégis csak arabul a legegyszerűbb.* _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Hétf. Feb. 11, 2013 1:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Amír a koncentrációtól összehúzott szemöldökkel, de azért széles mosollyal bólogat a történet hallatán. Nagyon koncentrál, hogy a legtöbb részletet sikerüljön a történetből kiszedegetni, hisz az akcentus és a szleng az idegenek két legnagyobb ellensége.
-/Eng/ Ó bizonyára nagyon izgalmas hely Ausztrália is. Egyszer talán elnézek oda! Igazán jól hangzik! - lelkendezik - Krokodil van itt is.És sok vad is és dühös is. De okos hírnök tudja hogy szelídítsen krokodil! - bólogat mindentudóan - Aztán van itt rosszabb is, mint krokodil. Kígyók, pókok, patkányok. Azok nem szelídek, de nem ám! Napokkal ezelőtt egyetemen jelent meg sok patkány éjjel! Kergették meg nézelődő hírnököt, röptették ki ablakon, ugrottak utána, másztak tetőre! Egyetemen nem jár patkány! Régen nem járt! Na persze patkány is akarhat tanulni sok tudomány, manapság... - kuncog a saját viccén. Aztán egy pillanatra elgondolkozik - kukriról hallottam, láttam képen. Jó lenne egy kukri. Ha van eladó, én megveszem!... Na de ez itt! Ez itt régi, nagyon régi egyiptomi fegyver! Mármint nagyon réginek új másolata! De pontos másolat, precíz munka, tökéletes él! Nézd meg! Ez kard! Bizony! Csak nem tartom kirakatban, még valaki meglépne vele.
A kard után egy lándzsahegy is előkerül, onnan pedig egyenes, bár elég közvetett út vezet egy egyébként túlcicomázott díszpajzson át a dísztányérokig. Természetesen a bolt fénypontja az ezüst ékszerek igen szép gyűjteménye. Minden darabhoz tartozik egy egyszerű történet. A lándzsahegyet egy figura a földben találta állítólag és esküdözött, hogy ezer éves is lehet, persze Amír szerint nyilvánvalóan alig néhány éves másolat és hát ha ő mondja, akkor az bizonnyal úgy is van. A tárgyaknak és történeteknek nem lenne egyhamar vége, de épp az ezüst ékszerek bemutatója közben csikordul a kilincs. Egy hatvan körüli, festett szőke, talán német nő épp benyitna az ajtón. Csak hát már zárva van. Lepattan. Arcán a barázdák elmélyülnek, ahogy furcsálva bámulja a "Zárva" táblácskát. Meglepetten, de szó nélkül tovaballag a nála alacsonyabb, de jobb húsban lévő férjével, ez azonban megszakítja egy pillanatra a mesefolyamot idebenn.
Elérkezett az ideális pillanat, amikor fel lehet tenni az élet nagy kérdéseit! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2013 11:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Mutasd mid van kicsi holló!>
*Udvariasan kimérten mosolygok, miközben elveszem a saját csészémet és lassan, megfontoltam kortyolgatom. A holló csillogó fészkében vagyunk és örömmel mutatja az összegyűjtött csecsebecséit, van valami bájos ebben, csak kár hogy ez annak a jele, hogy túl sok degeneráción mentek át, hasonlatossá válva a silány emberekhez.
De persze, ahogy a kutyák is hasznos házőrzőim, egy ilyen mókás madárnak is megvan a szerepe, mert sokat tud, sok mindent összehordhatott a fészkébe.
Érdeklődve nézegetem én is a tárgyakat, egészen Jack történetéig amire kénytelen vagyok én is meglepve felnézni.*
<Öreg dinó nem vén dinó, hát ezt... honnan?>
*Halványan elmosolyodom. Na erre nincs is mit szólnia a hollónak. S ha tovább beszélteti, nagyobb lesz a pofon, hogy végülis a saját fajtársának sem segít a duma miatt. Én nyugodtan várom, és jókedvűen kielemzek néhány lehetséges génkifejeződési mintát a fejemben, igen, a kísérleteim nagyon várnak.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Kedd. Feb. 05, 2013 6:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Kisvártatva angolba vált Amír - annyi baj legyen. Sok beszédet kell várni - türelem, figyelmesség, nyugalom, és tán viszont információ-morzsák vagy pénz; ez a jól bejáratott út. A Holló persze Mennydörgést szúrja ki magának - Rá egyik áldottja a másikat.
Bólintva, suttogva köszönve veszem át a csészét a fűszeres löttyel benne, megvárom, amíg eléggé kihűl, hogy meg ne égesse nyelvem, csak akkor kortyolok bele aprókat. Majd nagy történetet kérdez a krokodilustól - bár arcomon változás nem látszik, érdeklődve hallgatom, mit fog erre mondani...
Nagyon, nagyon... hosszú dolgokat...*
<Türelem, türelem, ez még igen sokáig fog tartani. Csak nem holló-felmenői voltak ennek a krokodilusnak? Ennyit beszélni a... miről is beszél?>
*Sok szót, kifejezést nem értek Mennydörgés meséjében.*
<Turistákkal volt, eltévedt, egy krokodillal harcolt, legyőzte... és? Egy krokodil nem egy Sutekh-fattyú, vagy Patkányfatty-kolónia, nem olyan, mi említésre méltó volna Sobek hatalmas gyermekének! Nem értem. Csak a beszéd kedvéért beszélt?>
*De értetlenségemnek nem adom a leghalványabb jelét sem. Apró kortyonként fogy a lé - végre, mert nemigen rajongok érte - az üres csészét visszateszem a tálcára, finom meghajlással köszönve meg újra. Türelmesen várom, hogy túlessenek ezen a tengernyi beszéd-beszéd táncokon; ha így folytatják, Rá korongja is felkél, mire bármit megtudunk az elveszett Coraxról.* _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|