Playground :: Téma megtekintése - ~ Otthonbarlang ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ Otthonbarlang ~
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Csüt. Ápr. 04, 2013 8:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Zavartan kutatok a csontok után, orrommal szórom szét a gyenge álbundát és az avart, ízlelgetem a levegőt, hogy hova tűntek a csontok. Megint eltűnt a préda nyomtalanul! Nem tetszik ez az álom! A vadászat vége a préda leterítése, a lakmározás. Ha gyors a préda elmenekül. De itt minden eltűnik, mintha itt sem lett volna! Idegesen prüszkölve megszabadulok a szagok és bundadarabkák utolsó maradványaitól és érdeklődve az a bizonyos Zelphar felé tekintek. Vajon ő is préda, ő is futni fog? Ő is el fog tűnni? Bizonyára semmi értelme megkergetni, csak néhány kis ehetetlen darabka maradna belőle.

Marad a titokvadászat, aminek eddigi eredménye csupán kis koszos avar testvérem szájában. De talán ez a másik segít megfejteni. Okos lehet, ha úgy beszél mint mi.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 31, 2013 1:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Mély morgás kíséretében csattan állkapcsom, hangosan, akár a mennydörgés, ám a csontváznak nyoma sincs, eltűnt, mint mikor csupa bot, gally és termés volt. Szorongatva mancsomban az avarhalmot túrom a mély avart, de mintha mocsárba nyúlnék s a mélyéről halálszagú mancs kap belém. Dühösen fújtatva szökkenek arrább, a szilárdabb ösvényre, éberen pásztázva a vízszerű, bűzös avart. Asura, biztos vagyok benne, hogy Asura trükkje.

Végül szemem parázsló zöldje megállapodik a Hangunkon beszélő hegyesfülű, furcsán magasra nyúlt Kétlábún, én is kihúzom magam, magasra.

- /Kheuar/ Hová ment?

Dühít, hogy kicselezett minket, hogy eltűnt, hogy nem vágja-tépi karom, dühít a mozgó-karmoló Halálszag a csalóka avarszőnyeg mélyén, Haragom szinte szikrát vet. Tekintetem aztán a bal mellső mancsom csapdájába font avarhalomra téved, majd újra Zelphar felé. Meglengetem a kis piszkokat rejtő fura alakú - és mostanra kissé megtépett - dolgot.

- /Kheuar/ Te érted Kis Koszok Titkát?

Végülis Titkokért érkeztünk, és hiába hazug az az Asura, abban biztos vagyok, hogy ez valami... titok!
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 13, 2013 10:22 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Két megtermett Khara vetődik a jól öltözött csontváz után
Erős szél kavarja fel a száraz avart, midnenütt örvénylő levelek kaleidoszkópja, elrejti a világot
Az álkapcsok csattannak, reccsenések, szakad a finom anyag!
Végül a szél elül, a levelek megpihennek
A két ziháló bundá agyarairól és karmairól ruha cafatok lógnak, de csontok sehol... csak a kalapot fújja el a szél, ami eltűni ka fák közötti sötétben
Ha valamelyik hős macsak beletúr az avarba, az olyan, mint ha végtelen mély lenne, egészen vállig lenyúlhat, keresgélhet
Ezesetben valami ráfog a mancsára^^
Valami hideg és halott és rothadó, de könnyű szabadulni a markából
A végén két Khara (egyiküknél a Könyv) és a Nemes hegyesfülű állnak az ösvényen
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 10, 2013 9:56 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Odakapom a fejem, ahova a csont mutat, de nincs más ott, csak Zelphar. Ő lenne az Asura? De a csont ezt honnan tudja? Én a testvértől kérdeztem, ő ismeri már az árnyakat. Zavartan visszatekintek, de ekkor már fut a csont. Menekül.

<Vadászat! PRÉDA!>

Ösztönösen vetem magam utána, hogy leterítsem és átharapjam a torkát. Csak hát neki nincs olyanja, de ezen majd ráérek gondolkozni, ha már eleget tettem a sürgető vadászösztönnek. Futás, ráugrás, harapás! Minden más feledésbe merül. Asura, hazug? Nem számít. Csak a vadászat.
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 09, 2013 9:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- /Kheuar/ A csont! Mi Hangunkkon mondta Kétlábú! Melyiknek van olyanabb szaga?! Csontnak!! De tanítha...

Viszont hiába martam el a csontkézből az avarhalmot, már iszkolna is. Ennyit erről - nem tanít! Ha nem tanít, hasztalan, álnok, hazug Asura.

Vetődök rá, hogy leterítsem, mielőtt elfuthatna. Fura csonthalmot leteríteni - hogy fut egyáltalán?

Dex+Brawl
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 9d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 8, 2, 1, 7, 9, 5, 2, 4, 4 (Total = 42)

Leszorítás: Str + Brawl
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 10d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 1, 8, 9, 2, 2, 9, 3, 4, 8, 1 (Total = 47)

- /Kheuar/ HAZUG!!!!
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 09, 2013 2:55 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A csontváz nem tartja erősen a könyvet, Árnyékba-Maró könnyen elmarja a könyvet
Mikor Árnyék-Vadász felkapja fejét, és ijedten körbenézve kérdezi, „Hol?”, Tarquan sebesen válaszol

- Ott! Ő az!

Bök csontos ujjával Zelphar felé^^
Aztán iszkol
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 09, 2013 12:47 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Taraquan szánalmas szavait rezzenéstelen arccal, rezignáltan hallgatom. Csak egy mérhetetlenül ostoba lény hinne már neki most, hogy elhangzott a Törvény ítélete.
Ezek pedig, bármik is legyenek, nem ostobák.

<Fordul a sors kereke, hazátlan nyomorult...>

Ahogy egyikük alakot vált és előrelendül, némiképp megdöbbenek - ezek biztosan nem Elsőszülöttek, és az Inanimae is egy idegen fogalom tőlük -, ám nem avatkozok közbe.
Karba font kézzel, szigorú tekintettel figyelem az események további alakulását.

CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Márc. 06, 2013 10:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Zelphar azt mondja, hogy Taraquan hazudik. Ő meg azt mondja nem hazudik. És megállapodtunk, hogy ölünk érte... vagyis nem. Csak azt kérte, hogy kijöjjön velünk a feünkből. De ki mond igazat? És mit kéne csinálni? Zavartan nézem hol az egyiket, hol a másikat, hol pedig Árnyékba-marót. Én teljesen elvesztem. De ő Asurát kiált.

-/Kheuar/ Hol?

Ijedten nézek körbe, de egyet sem látok. Zelphar? Taraquan? Honnan tudja? És én honnan tudjam? De testvérem magabiztos, a csont felé mar... Változom én is, mert Testvérem változik és akkor biztos vér fog folyni. Bár a csontnak már nincs vére, se húsa. Továbbra is kissé zavartan lábatlankodom körülöttük, de ha Testvér támad, hát támadok én is. Ha a csont végre tanít, akkor pedig figyelmes leszek. És a kétlábút pedig szemmel tartom mindvégig, mert a kétlábúak mind ravaszok és mind mindig csak ártani akart. Miért lenne pont ez kivétel?
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 03, 2013 7:30 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A megnyúlt Kétlábú Furaálbundás a saját nyelvünkön beszél. Ő is Khara? Vagy micsoda? Hogy ismeri a Hangot?
Aztán elmondja Csonthalom, Taraquan, aki bothalom is tud lenni "titkát". A vége az igazán árulkodó...

- /Kheuar/ Röviden... egy ASURA.

Nem Nagy Titok. De Asura megölése Vadság! Az átverése meg Ravaszság! Két lábra állok, Kétlábú Macskaként húzom ki magam büszkén. A csonthalom a fura formájú avarkupacot lengeti. Fürge mozdulattal tépem ki a csontmancsából - esetleg a csontjával egyetemben.

- /Kheuar/ Taraquan...

Válik hangom dorombolóvá, vészjóslón izzik a Harag tébolya szememben. Állkapcsom összecsattintom.

- /Kheuar/ Hát bizonyítsd be, hogy hazudik. TANÍTS AZONNAL, vagy apró... kicsi... darabokban szórunk oda... Zelpharnak.

Str + Intimidation, csak úgy
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 10d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 3, 4, 4, 6, 1, 10, 3, 5, 4, 1 (Total = 41)

Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 03, 2013 1:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Taraquan ingerülten legyint

- Hazudik kedves bundás bátor barátaim

Hangja, ellentétben Zelphar kellemes hangjával, aki nyelveteke szól fejetekben dübörög

- Hazudik! Soha nem tettem ilyet! És ő soha nem tanítana meg titeket a kis koszok titkára a száraz leveleken!

Rázza meg a könyvet
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 03, 2013 12:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nem lep meg a hitszegő válasza, a magafajta udvar nélküli söpredék már csak ilyen.
De mégis.
Nem mondhatja, hogy nem figyelmeztettem.
A két megtermett ragadozó egyike kommunikálni kezd, így hát felé fordulva válaszolok.
Hangosan, a saját nyelvén.

-/Kheuar/ Hogy milyen titkokat?

Sandítok közben húshiányos elftársamra.

-/Kheuar/ Kezdjük mindjárt az övéivel. Körmönfont ármánnyal és mézesmázos ígéretekkel vett rá más, értelmes lényeket arra, hogy vele tartsanak, hogy alkut kössenek vele; hogy aztán kirabolja és eladja őket játékszernek, puszta harci báboknak, busás haszonért! Ezért lett száműzve az övéi közül! Ezért lett eltiltva a világtól! Ezért akarja az "álmotokon" át kikaparni most magát, mint valami csontkukac, hogy aztán a halálotokon lakmározzon és hízzon kövérré ismét!

Karjaimat összefonva méregetem, dárda a hátra kötve, íj a kézben, vessző továbbra sem látszik sehol. A testtartás, a testbeszéd, a hangnem mind mélységes megvetésről és nyílt őszinteségről árulkodik most.

-/Kheuar/ Tagadod-e, Hazug Taraquan?
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Vas. Márc. 03, 2013 11:26 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Előlép az avarban bujdosó. Kétlábú. Fura kétlábú álbundával és álkarommal. "Zelphar"... Álkarma nagy és vékony és fura. Nem tűnik veszélyesnek. De a csont mégis tart tőle, érzem a félelmét. Ismerik egymást és riválisok lehetnek. Nem vicsorognak, nem fújnak, mégis érezni.

Úgy beszél az álbundás, hogy értem. Az első, aki úgy tud beszélni, hogy értem. Vagy a csont is álbundás lehetett amikor még húsa volt? Vagy itt a fejünkben mindenki úgy beszél, hogy értjük? Biztos azért, mert a fejünkben vagyunk! Törvényről beszél. Mi az a törvény? Ide űzték a csontot? Elűzték hát a területéről. És eltiltották... mitől is? Engem nem tilthat el senki semmitől!

Megrázom a fejem és fújok egyet. A csont, vagyis "Taraquan" azt akarja, hogy öljük meg a zsákmányt.. vagyis... inkább vadásznak tűnik, mint mi. Akkor rivális! Öljük meg? De az az álbundás azt mondta, hogy a csont hazudik. Lehet, hogy nekünk is hazudott. Előbb tanítson és utána ölünk. Minket nem ver át a csont! Azért alszunk együtt, hogy megleljük a titkokat, minél többet annál jobbat. Testvér jól beszél. Mindketten titkot fognak adni. Utána eldöntjük, hogy kit vadászunk le. De a szavai megzavarnak. Kissé összekavarodva nézek hol a Csontra, hol pedig az Avarban bujdosóra.

<Fog a csont tanítani, ha nem kergetjük el az álbundást, hanem tőle is titkokat kérünk? Hogyan szerezzük meg mindkettő titkait?>

-/Kheuar/ Nem hagyjuk, hogy az álbundás elkergessen, csont. De akkor taníts minket.
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 02, 2013 2:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Testvér nyomába eredek, figyelek örökké éber, zölden parázsló, haragtól izzó tekintetemmel, homokszín testem lelapítom, puhán akarok lépni - és más irányból közelíteni a Dolog felé. Miféle Dolog? Átokverte Kétlábú csupaszbőrű, csak megnyúltabb - hát még a fejünkbe is bemásznak? Fújok felé, elővillantom kisebb fogaim is. Hát ez mocorgott az avarban! Fura Kétlábú, az biztos. Füle mint egy csupasz Macskának, vagy mint Vonyítónak.
Miféle állat ez?
Zelphar? Ilyen nevű állat? Majdnem-csupaszkétlábú. A csontkupacot fenyegeti. Csontkupacnak nem szabad kijönnie a fejünkből?

- /Kheuar/ Most meg vadászat? Nem kijönnél inkább a fejünkből, álomból? ELŐBB tanítani!

Szinte dorombolom a csonthalom felé; akár az Asura, én is ravasz vagyok! Csontszaga van... de mégis, mintha félelem lüktetne azokban a csontokban. Semmi kifogásom nincs a Kétlábú megölése ellen... bár nem is füle és álbundája ami felkelti figyelmem - hanem, hogy értem, amit mond. De titkot akarok, még több titkot, most, azonnal! Testvérre pislantok - kíváncsi vagyok ő mit akar; álomban enni nem laktató, mint ébren. De tanulni, titkot vadászni vagyunk itt, így vérszomjam - még - visszafogom.

- /Kheuar/ Te... okos Kétlábú-dolog! TE milyen titkot ajánlasz?

Fénylik fel mohón szemem. Persze kész vagyok arrább vetődni, ha a görbe botszerű Dologgal valamit tenni akarna.
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 02, 2013 2:10 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A két ifjú Khara hamar megleli a „zsákmányt”
Önként lép elő, de ez nem mamut
Sokkal inkább kétlábú, de sokkal magasabb, mint ők, füle hegyes, mint a macskának, álbunda helyett furcsa dolgokat hord, akár a csontváz
Viszont nem is agyarai vannak, hanem fegyvere, akár a kétlábúaknak
Vadász, mint ti
Hangja visszhangzik a fejetekben
A csontváz dühösen morran, húzódik hátra, a sötétbe, és úgy helyezkedik, ti, két új bundás barátja, közte és a fegyveres közé kerüljön
Az ő hangja akár a hideg barlangok mélyéről fújó szél

- Zelphar!!!

Csikorogja kripta hangján

- Barátaim, kedves bundás barátaim, gyilkosságot ígértetek, vadászatot! Pecsételjük meg barátságunk Zelphar úrfi vérével... akinek, velem ellentétben, van húsa amin lakmározhattok!
Vissza az elejére
Freiherr von Rosen
Großkomtur

HozzászólásElküldve: Szomb. Márc. 02, 2013 1:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hosszú idő telt el, mióta elhagytam Ékkő ragyogó fehér falait, s bizony ezúttal minden eddigi vadászatomnál messzebbre sodort a kalandvágy. A szilaj, idegen földek idegen szelei a kaland illatát sodorták magukkal, én pedig megengedtem magamnak, hogy megadjam magam a kísértésnek.
Udvarom teljes jogú tagjaként végre megtehetem. Végre
bármit megtehetek!
Bár "embert" továbbra is csak képeken láttam még, semmi kétség, hogy hamarosan személyesen is megszemlélhetem majd ezt az igen furcsa és fejlett állatfajt.
Ami azt illeti, épp abba a völgybe tartottam, ahol tudomásom szerint egy pásztorkodó-gyűjtögető csordájuk az év ezen szakában meg-megfordul, amikor rábukkantam erre a különös, meglehetősen gyéren lakott Birtokra. Olyannyira gyéren, hogy eleinte nem is találkoztam senkivel.
Ez a kis jelenet aztán megmagyarázott mindent.
Ez a Birtok, nem is egy igazi Birtok.
Sokkal inkább egy börtön.
Eszembe jutnak mentorom szavai a korábbi növendékeiről, különösképp azon kevesekről, akik elbukták a Beavatás szent rítusát. Akik egyetlen parány esztendőn át sem voltak képesek uralkodni önmagukon és engedelmeskedni a tekintélynek.
És mind közül a legeltorzultabb, Taraquan. Taraquan a Kufár, Taraquan a Csalárd, Taraquan a Kegyetlen, Taraquan a Törvényszegő. Ismerték ezt, mint a rossz pénzt annak idején, amíg még egyáltalán betehette a lábát a Mennyei Városba.
Ide lett hát száműzve.
És most fel akarja használni ezeket a teremtményeket a menekülésre.
Semmi kétség, a Köd vezetett ide, éppen engem, éppen ma, éppen most. Semmi kétség, cselekednem kell.
Mielőtt a szerencsétlen, palira vett bestiák bárhova is mennének, előlépek a növényzetből, mintha csak én magam is a része lennék, tisztes távolban megállva, fegyverrel a kézben, de egyelőre lazán leengedve, egyenes háttal, tiszta tekintettel.

- Lassan a testtel, Taraquan!

Hangom feddő, szigorú, metszően vág az alantas, hamis suttogásba.

- Rabló, hitszegő csalárdságod miatt a Törvény ide száműzött téged, örökre eltiltva a nagyvilág dolgaitól! Figyelmeztetlek! Ne merészelj szembeszállni a Törvény szavával!
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
1 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.