| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 4:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Meglep Széllel Játszó nyugalma, miért nem érzi a vészt? Talán ő csinálta? Na de... Fosternként? És miért? Mindenesetre elhallgatok, és szaga nyomát követem, szimatomra bízva magam. Fehér Zaj ugatása haragosnak tűnik, az Árnyúréban viszont nyoma sincs semmiféle aggodalomnak, sőt... embermakogása olyan mint amikor... az utcán ücsörgő-kuncsorgó majmok kunyerálnak a többitől kerek kis fémeket.
Aztán végre, szabadság! Bársony-éj, sőt, Vadon-szag! Bár bizalmatlan nyugtalanságom marad, máris rontanék ki, de egyelőre még lassabbra veszem a lépteim.
Nem Szellem-Beszéd, hát persze, ezt én is meg tudom mondani, nem kell hozzá Halló Hold szülöttnek lenni! Mit tud ez az Árnyúr? Ahogy kilép, érzem már, hogy Ellenség nem lehet kinn. Széllel Jászó nem rejti magát, semmi félelemszag nem kíséri.
Akármi is történt, ő tudja, mi folyik itt.
De ami a legfontosabb...
Anyaföld!!!
Már nem érzek veszélyt, és sebesen iramodok is ki a szabadba, bárki állja utam, aki nem Garou, gátlástalanul taszítom arrább, lököm fel vagy használom ugró-felületnek - ami kényelmesebb - csak jussak ki!
Fém-kő még lábam alatt, de közel, közel az Anyaföld-szag! Sebesen iramodva vetődök a Vadonszag felé, egyenesen az Élő talajra, a bozótba, fűbe, ha akad pocsolya, akkor abba, és vadul, s egyben lelkes megkönnyebbüléssel hempergőzni kezdek benne.*
<Gaia, Gaia, Gaia! Köszönet! ANYAFÖLD!>
*Noha szagom rejtve, mint mindig, nyomát is le akarom a sok Szövő-mocsoknak-bűznek vakarni magamról. Aztán bundám megrázom alaposan, kiszórva a földgöröngyöket, leveleket belőle, majd körbeszimatolok és figyelek... elsősorban Széllel Játszót fürkészné orrom-szemem. Prüszkölök, a Vasmadár felé csak undorodó horkanást eresztek meg, majd az Árnyúr nyomába erednék.
Aki rám figyel, az egy Garou-mércével nézve közepes termetű, piszkosfehér, félhosszú szőrű hím farkast láthat. Zöldes-sárga szememben vadság fénye csillan, pofám, orrom, combom számos régi sebhely nyomát őrzi, ám a legfeltűnőbb a hatalmas, tarkómtól kiindulva egész nyakamon végigfutó hatalmas, szőrtelen sebhely, a többinél is nyilvánvalóbban Csataseb. Irhám borzas, csapzott, főleg a hempergőzés után, ám szagot nem érezni felőlem, még a jellegzetes farkasbunda pézsmáját sem. Kissé alultápláltnak, talán némileg kiszáradnak is tűnhetek, de testem inas, izmos. Felismerhető vérvonalnak, Tiszta Vérnek nyomát se lelni bennem, nincs rajtam semmi véset, ékszer, holmi vagy egyéb jel, semmi, ami Törzsemről, Holdamról vagy bármi egyébről árulkodna. * _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Vas. Júl. 21, 2013 4:11 pm Hozzászólás témája: ~ Helyszín: Karánsebes |
|
|
Élet és Halál a "Nagyvárosban"
 _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|