| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 8:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A rendszer tehát D20-as lesz, ehhez van ugyanis többünknek forrása. Ennek függvényében tessék csak jelentkezni. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 8:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
D20 rendszer egyértelműen. Olyan éra, ahol vannak erőhasználók. Vagy a Birodalom előtt jó 20-50 évvel, vagy már New Jedi Éra, de a zerg szerű Wong érán kívül. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 8:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
D20 8)
Old Republic era... mondjuk... 30 évvel a Császár trónralépése előtt :lol:
Kényelemesen hátba lehet lőni bármilyen kékszemű szőke kiskölyköt, aki baszakodhatna a Jedikkel később :twisted: |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sephiroth

Csatlakozott: 2006.05.24., Szerda, 13:06 Hozzászólások: 219 Tartózkodási hely: Mikor merre...
|
Elküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én a d6os rendszerre szavazok, már amennyiben én is számítok... :) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Hétf. Okt. 16, 2006 7:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Awen. Nem sötéten fogjuk játszani. Reálisan. Természetesen egy űropera nem lehet 100%-ig reális, de egy természetfeletti lényekkel teli horror sem. Ennek ellenére erre törekszünk. A D6-os rendszer nagyon-nagyon le van egyszerűsítve és én nem fogok (nem is tudok) heroes for the moment stílusú kalandot mesélni. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Teppik írta: | GoldDrake:
Elküldtem a karim. |
Igen, köszönöm, észrevettem. Még folyamatban van az átnézése. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teppik

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 7:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
GoldDrake:
Elküldtem a karim. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 12:43 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jah és az aki még nem válaszolt a következő kérdésekre (Changeling játékkal kapcsolatosan), azt kérem pm-be fórumon tegye meg.
~~~
1. kör
1. Ha a karakternek választania kellene, halál vagy becstelenség?
2. Mi a karakter számára a szerelem? Mennyire érzi erősnek és élőnek?
3. Mit jelent a karakternek a szép, hogyan áll hozzá?
4. Mit jelent a karakternek az adni-kapni szokás?
~~~
2. kör
1. Mi a legnagyobb álma, amit szeretne elérni?
2. Mi a legnagyobb rémálma, amitől a legjobban retteg, és amitől a legjobban írtozik?
~~~
Ezekre ha lehet a lehető leghamarabb kérnék választ-reagot és mindenképpen itt fórumon privát üzenet képében.
Köszönöm. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 11:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csóközön, elkezdtem a mesélést Changelinget és időmtől függően fog ez gyorsan vagy épp lassan haladni, mivel szeretnék részletesen leírni amit csak lehet mindenkinek.
Ez nem jelenti azt, hogy több embert nem vállalok be, csak azt, hogy akitől kaptam karit, azoknak elkezdődött a meséje, bárki más még csatlakozhat hozzá, csak volt pár ötletem, meg a suliba elég idő ezeken filozni, így gondoltam neki kezdek meg minden, ne csak ott álljon üresen a topic, etc.
Előre látom nagyon lassú lesz az ébredés fele, ezért előre is elnézést, de mindenképp úgy akarom, hogy amennyire lehet fórumon, átjöjjön a Changeling hangulata mindenki számára, és tényleg tudja élvezni és azonosulni a karakterével, így mindenkinek kívánok jó játékot hozzá ^^ _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 9:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én már egy ideje megvagyok. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Szept. 20, 2006 8:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kérdés:
Az én általam beígért Changeling meséhez mindenkinek nyitottam topicot, aki már leadta a karakterét, annak lapját és miegyéb?
Csak mert szeretném a gépemen is ezen emberek karakter lapját történetét egy helyen tartani, hogy ne legyen keveredés és egyebek.
Szóval ha valaki már beadta és elfogadtam a karakterét, az mind látja soloba megnyitódva a nevét, egyebét? Ha nem visitson...
Bocs, szenilis vagyok, és kicsit elvesztettem a fonalat ^^; _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 9:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Syrocco írta: | | Idézet: | | Karillapokat, otleteket, es egzebeket varok akkor mindenkitol. |
Igyekszem időt szakítani, Lord Byron mellet a karira is... Most, hogy tudom a feltételeket nem lesz nehéz. |
:) Nem siettetés volt. :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 7:37 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Idézet: | | Karillapokat, otleteket, es egzebeket varok akkor mindenkitol. |
Igyekszem időt szakítani, Lord Byron mellet a karira is... Most, hogy tudom a feltételeket nem lesz nehéz. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 12:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| GoldDrake írta: | | Karillapokat, otleteket, es egzebeket varok akkor mindenkitol. |
Amint túl leszek a kurva dogáimon, meg egyebeken, akkor persze... :roll: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 11:57 am Hozzászólás témája: |
|
|
Karillapokat, otleteket, es egzebeket varok akkor mindenkitol. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|