| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Csüt. Nov. 30, 2006 1:15 am Hozzászólás témája: |
|
|
Jelentkezem Drui CB meséjére, Corax karakterrel.
Meg utólag, hogy hivatalos legyen: VK keleti meséjébe és Awenhai-hoz is. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr
Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Csüt. Nov. 30, 2006 2:24 pm), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Seya

|
Elküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 6:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kicsit megkésve ugyan, de jelentkezem a Kelet rejtelmei mesébe.. és Feorashoz első átváltozásra, bár oda még karakterlapot kell csinálni. Valamint Awenhai majd induló kalandjába. _________________ "What if your heaven was someone else's hell?"
Hed
Cassy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sephiroth

Csatlakozott: 2006.05.24., Szerda, 13:06 Hozzászólások: 219 Tartózkodási hely: Mikor merre...
|
Elküldve: Kedd. Nov. 28, 2006 8:21 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Syrocco írta: |
Ui.: Miért éppen nekem? |
Mert te inspiráltál leginkább, hogy valaha is elkezdjem. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Hétf. Nov. 27, 2006 6:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Fehér agyar máris számolhat egy művészhajlamú Brujah-val :roll:
Ui.: Miért éppen nekem? _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Kedd. Nov. 14, 2006 8:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jelentkeztem Inu CB kalandjába, egy Ananasi karakterrel. Csak a hivatalosság kedvéért, vele már lebeszéltem. 8)
Jelentkezek Drake kalandjába, ami még nem kezdődött el, de most már biztosan szeretnék játszani. :) Csak karakterem még nincs. _________________ This is not even my final form.

Legutóbb Malkáv szerkesztette (Pént. Jún. 17, 2011 10:57 am), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Pént. Nov. 10, 2006 4:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na, végülis akkor jelentkeznék Drake wod-jára, egy Changeling karakterrel (mivel a Mage-et egyáltalán nem ismerem :mrgreen: )
Szóval a fél jelentkezésemet kiegészítem egészre.
Lehető legnagyobb valószinűséggel Satyr karaktert fogok hozni, bár van még legalább két-három szimpatikus ötlet a fejemben. _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Pént. Nov. 03, 2006 3:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Csüt. Szept. 21, 2006 3:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na szóval Drake én evvel jelentkezek hozzád:
http://marsarahzero.atw.hu/viewtopic.php?p=4690#4690
A statok miegyéb meg folyamatban vala.
De akkor sem fogja a kari utolérni Waltert, Walter a top fav akkor is ha szakad :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Teppik írta: | Nem állt szándékomban vitát generálni :)
GoldDrake:
Ha gondot jelent, hogy alakváltót hoznék akkor inkább visszalépek, mert jelenleg semmi kedvem még egy Mage-t indítani. Csinigt meg nem ismerem/szeretem. |
Nem errol van szo. Van hely nekik, itt csak a tunderes aggalyokra reagaltam. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Teppik írta: | Nem állt szándékomban vitát generálni :)
GoldDrake:
Ha gondot jelent, hogy alakváltót hoznék akkor inkább visszalépek, mert jelenleg semmi kedvem még egy Mage-t indítani. Csinigt meg nem ismerem/szeretem. |
Szvsz nem azt írta, hogy gondot jelent, csak azt, hogy mivel Changeling-Mage központú a játék, így több oldalról a többi fajbelinek kell az alap követelményekhez idomulniuk.
Ez nem jelenti azt, hogy nincsen rá esély-mód-egyebek, csak azt, hogy több a megkötés, de attól még játszható. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teppik

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem állt szándékomban vitát generálni :)
GoldDrake:
Ha gondot jelent, hogy alakváltót hoznék akkor inkább visszalépek, mert jelenleg semmi kedvem még egy Mage-t indítani. Csinigt meg nem ismerem/szeretem.
Villámkarom:
Mit jelent nálad az, hogy "bár én nem method actor hanem storyteller vagyok"? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Teppik írta: | | Én is jelentkeznék Drake crossover kalandjára, még tippem sincs mivel de szerintem valami alakváltó lesz belőle.(Ananasi, Corax, Garou?) Aztán ha beférek majd egyeztetünk még. |
(csak halkan jegyzem meg, nálam van hely garounak (esetleg Anasi is megoldható végülis Szövőnek dolgoznak), bár én nem method actor hanem storyteller vagyok) _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 2:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nyugalom. MIvel az alapkiiras Mage es tunder, valoban elsobbseget elveznek. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 1:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Teppik írta: | Jól van na. Nem kell leszedni a fejem:D
Csak egy felvetés volt. Meg az volt a legkevéséb valószínű.
De Changelinget nem ismerem, Mage-em már van kettő egyéb fórumokon, vampirét nem szeretnék, a Garou meg ... hát Garou. De még úgyis beszélek előtte Drake-el. |
Én ismervén az említett összeset, és ismerve a cross-over eredetét, az Álmok fontossága, így elvből van amit esélytelennek tartok.
WoDban Changeling a legtörkéneyebb cross-overre, így szeretném magam bebíztosítani XP _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teppik

|
Elküldve: Kedd. Szept. 19, 2006 1:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dream-Catcher írta: | Az Ananasit én most kilőttem, még akkor is ha nem én mesélek, de a jelenketézsem régebbi és a Changeling karakterek mellett egy érzelemmentes bannalitással telt karakter gyilkos.
Nem megyek bele Ananasi ötletekbe. |
Jól van na. Nem kell leszedni a fejem:D
Csak egy felvetés volt. Meg az volt a legkevéséb valószínű.
De Changelinget nem ismerem, Mage-em már van kettő egyéb fórumokon, vampirét nem szeretnék, a Garou meg ... hát Garou. De még úgyis beszélek előtte Drake-el. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|