| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 10:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"Azt mesélni is kurva nehéz, főleg megfelelő előismeret és tudás nélkül. "
nem is mesélnék olyannak maget aki nem kezdő, és rajtakap, ha hülyeséget mondok. :P
nekem egy fokkal kevésbé gáz, ha valaki szűkszavúan ír, igyekszek kihozni amit lehet.
igen, halandóként indulás nem rossz, bár a tanulóidő... nem feltétlenül legizgalmasabb, bár sokat ki lehet hozni abból is.
leginkább olyan fajjal szeretnék halandóként indulni, amit nem ismerek jól.
(garout, bastet már ismerem, vampit is vmennyire, mageről elég alapszintű ismereteim vannak, changelingeknek meg csak motivációját ismerem vmennyire, meg lényét, meg Syr mesélt varázslatrendszerről)
úgy tudom Syr ismeri, akikkel összeraknám, ezt beszéljék meg, hogy szűkszavú reag mennyire zavarja őket, én végülis tudok questeket kitalálni, de persze annál könnyebb jól mesélni, minél többet ír magáról, belsejéről. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak
Legutóbb Thrall szerkesztette (Hétf. Nov. 13, 2006 10:12 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 10:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Coeus írta: | | Valóban, nem nagyon játszottam crossovert, de ha itt tartunk mást is viszonylag keveset. Nem mondom, biztos jó, csak én megálltam alapszinten, és elég sok lehetőséget látok még egy "egyfajos" játékban is, főleg halandókkal keverve. A crossover elég egyedi hangulatot eredményezhet, főleg kettőnél több fajjal. Én is játszottam volna sokat, csak nem mindig volt/van rá lehetőség, és újabban jobban érdekelne egy kezdő parti (főleg Demon, azt kevesen ismerik), mint egy mage/garou/changeling összeöntés. Sőt, odáig süllyedek, hogy kipróbálnék egy tiszta halandó játékot, akár egy sorbanállást a boltban. De ez már az én hülyeségem. |
Tény és való, rengeteg lehetőség van külön egy fajjal is. Én is körülbelül azóta cross-overezek, hogy nekem játék lehetőségem volt olyan 5-6 év, amit csak egy fajjal alakítottam, és nekem külön csemege ha keverednek a dolgok.
Halandóval KULT-on belül játszottam keveset, de egyébként megéretem a gondot, az kellemetlen ha nincs rá mód, és lehetőség. Demon engem egy dolog maitt nem érdekel; kicsit hitbéli problémák, és meglátások, ezek miatt taszít. Ellenben Mummy pedig érdekelne, egy mókás Tomb Watcherrel pl, mert bennük hatalmas fantáziát látok, no meg érdekes is. :)
| Coeus írta: | | Én sem szeretem az ilyen típusú szerepjátékosokat, de: játsszon, ahogy akar. Nem olvasok bele, és akkor nem zavar, ha meg ő így akar/szeret/tud játszani, hát hajrá. Van itt jó kis teszt, ami alapján mindenki leszűrheti játék előtt, hogy kivel fog összeveszni a játékstíluson. |
Ha egyedül játszik így, az rendben, ő dolga. De itt ahogy néztem lenne JK-k között játékosi interakció, vagyis ezzel a mentalitással és hozzáállással mások játékát cseszné el. Onnantól meg már zavaró, és idegesítő tud lenni. Még akkor is ha adott JK nem említi, hogy őt zavarja, hogy leírja két oldalban a karakterét, és annak apró rezdüléseit, és a másik tönkrevágja a hangulatot egy sornyi; "szia, én ez vagyok, arrébb állnál, bazd meg?"
Az, hogy nem olvasom egy dolog, de mint mesélő azóta is azzal szenvedek, hogy miképp bírjam tényleges jellemleírásra=/fejlődésre a ponthalmaznak érződő karakterét.
Kb miatta áll az én mesém másodjára, mivel hülyén jönne ki az, hogy mindenki másnak írok, neki meg nem, de neki meg nem tudok, mert egy sorokat kapok vissza, és kész tényeket, amiben minden van csak játékosi mozgás nincsen, jellemfejlődfés, jellemábrázolás, ÉLET. Nem érzem élőnek a karaktert, mintha önmagát játszaná le csak más háttér körülményekkel, semmi beleélés :? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 10:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Coeus írta: | | Sine-Umbra Iudicium írta: | Ahogy drake is írta, ízlések és pofonok. Mivel szavaidból úgy vettem ki, hogy nem játszittál még efélét, nem tarztom jogosnak annyira a kijelentést.
Amíg nem probáltad, nem tudhatod milyen.
Mi szombaton speciel Inu-val Drake mesélése alatt rettenetesen jó hangulatos cross-overt játszottunk.
Inu Khan karakterrel, jómagam meg Mage-Kinfolk karakterrel, egészen jól kijött, sőt mondhatni pont hogy élvezetes volt tapasztalni egymás faji hibáit közelről, és lassan a kis vackom utcai banda szálló lesz :mrgreen: |
Valóban, nem nagyon játszottam crossovert, de ha itt tartunk mást is viszonylag keveset. Nem mondom, biztos jó, csak én megálltam alapszinten, és elég sok lehetőséget látok még egy "egyfajos" játékban is, főleg halandókkal keverve. A crossover elég egyedi hangulatot eredményezhet, főleg kettőnél több fajjal. Én is játszottam volna sokat, csak nem mindig volt/van rá lehetőség, és újabban jobban érdekelne egy kezdő parti (főleg Demon, azt kevesen ismerik), mint egy mage/garou/changeling összeöntés. Sőt, odáig süllyedek, hogy kipróbálnék egy tiszta halandó játékot, akár egy sorbanállást a boltban. De ez már az én hülyeségem. |
Senki nem állította, hogy ezek rosszak lennének, sőt mi több, szívem szerint minden vampireöst úgy kezdetnék megismertetni a játékkal, hogy kap egy ölelést lemesélve, azaz halandóként kezd, ugyanez igaz a Werewolf első átváltozására, vagy épp a Mage ébredésre, a Tündérek álomtáncára, vagy a Múmiák meghalására. (A Demon és a Hunter egyáltalán nem vonz.)
Kell tudni halandóként is játszani, sőt ha nem halandóval játszunk, akkor is van a karakternek emberi élete, de a WoDben elég nagy unikum az hogy ekkora lehetőség van a Crossoverre, ami nekem nagyon szimpatikussá teszi a rendszert, és szeretek vele élni.
Ez nem azt jelenti hogy csak ilyet játszom (hehehe) vagy mesélek, de ne ítéljük el. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Coeus
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 9:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sine-Umbra Iudicium írta: | Ahogy drake is írta, ízlések és pofonok. Mivel szavaidból úgy vettem ki, hogy nem játszittál még efélét, nem tarztom jogosnak annyira a kijelentést.
Mi szombaton speciel Inu-val Drake mesélése alatt rettenetesen jó hangulatos cross-overt játszottunk.
Inu Khan karakterrel, jómagam meg Mage-Kinfolk karakterrel, egészen jól kijött, sőt mondhatni pont hogy élvezetes volt tapasztalni egymás faji hibáit közelről, és lassan a kis vackom utcai banda szálló lesz :mrgreen: |
Valóban, nem nagyon játszottam crossovert, de ha itt tartunk mást is viszonylag keveset. Nem mondom, biztos jó, csak én megálltam alapszinten, és elég sok lehetőséget látok még egy "egyfajos" játékban is, főleg halandókkal keverve. A crossover elég egyedi hangulatot eredményezhet, főleg kettőnél több fajjal. Én is játszottam volna sokat, csak nem mindig volt/van rá lehetőség, és újabban jobban érdekelne egy kezdő parti (főleg Demon, azt kevesen ismerik), mint egy mage/garou/changeling összeöntés. Sőt, odáig süllyedek, hogy kipróbálnék egy tiszta halandó játékot, akár egy sorbanállást a boltban. De ez már az én hülyeségem.
| Sine-Umbra Iudicium írta: | | És már elnézést újfennt, de Syroccot nagyon nem tartom egyenlőre jó rpg-snek, van még mit csiszolni a játék stílusán, márha annak lehet nevezni a PC-s verziós, megyek questeket oldok meg és szarok a jellemre és a jellemfejlődésre. |
Én sem szeretem az ilyen típusú szerepjátékosokat, de: játsszon, ahogy akar. Nem olvasok bele, és akkor nem zavar, ha meg ő így akar/szeret/tud játszani, hát hajrá. Van itt jó kis teszt, ami alapján mindenki leszűrheti játék előtt, hogy kivel fog összeveszni a játékstíluson. _________________ "Every picture tells a story. Sometimes we don't like the ending. Sometimes we don't understand it."
Chesire Cat, American McGee's Alice
"- Would you tell me, please, which way I ought to go from here?
- That depends a good deal on where you want to get to.
- I don’t know where...
- Then it doesn’t matter which way you go."
Alice |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 9:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Uturuncu írta: | Üres.
Hmm, én sem ismerem túl jól a maget, és ez előny ebből a szempontból, meglátom mi lesz belőle, remélem valami csak-csak, ha nem is lesz igazi nagybetűs mage... |
Azt mesélni is kurva nehéz, főleg megfelelő előismeret és tudás nélkül.
De kijátszani sem könnyű, sőt!
És már elnézést újfennt, de Syroccot nagyon nem tartom egyenlőre jó rpg-snek, van még mit csiszolni a játék stílusán, márha annak lehet nevezni a PC-s verziós, megyek questeket oldok meg és szarok a jellemre és a jellemfejlődésre.
Pont egy ilyen mentalitás fényében játszó egyén az, aki a büdös életbe nem lesz képes Mage-t játszani, és ezt ha kell neki is megmondom szemtől szembe. Ha kérdezi miért is, arra is adok válaszokat.
Messze nekem ő a legproblémásabb játékos, akinek valaha is meséltem fórumon. Mert nem lehet rá építeni, csak sima egyszerű tényekez közöl ahelyett, hogy beleélje magát rendesen a jellembe és ne a kész múltra és történetekre.
Csak személyes megjegyzés. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 9:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üres.
Hmm, én sem ismerem túl jól a maget, és ez előny ebből a szempontból, meglátom mi lesz belőle, remélem valami csak-csak, ha nem is lesz igazi nagybetűs mage... _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 9:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Uturuncu írta: | | Syr lesz a mage. |
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
(nem akarom tudni mégsem azt hiszem)
Elnézést, de van akit eddigi látottak alapján, máshonnan olvasva alkamatlannak tartanék egy Mage kijátszására, nah én nyíltan vallom, Syr ebből az egyik.
Mage komplett és bonyolult, és meg van a maga... érdekes stílusa. Milyen Tradició egyáltalán?
Ezt én bukásra ítélem most, bocsánat.
Tudom bunkó vagyok, de nem fogok hazudni, és nem flame inditás vagy az illető személye elleni támadás, egyszerűen reális meglátás, én ismerem a Mage-t, második kedvencem, és a legtöbb karakterem asztaliban Mage karakter. És igen, a leghosszabb kidolgozást ios ezen karaktereim kapták meg, mert Mage eléggé egyedi eset és meglátás.
Hát... sok sikert, akkor is ha ez egy rosszindulatú hsz-nek számít tőlem... :? _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 9:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Syr lesz a mage. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 9:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Uturuncu írta: | | Eddig van bastet, garou, mage, kinfolk. |
És ebben ki kicsoda?
Ha jól értem az induló mesédre már van 4 játékosod, akik ezen fajok képviselői. Oké, ki kicsoda, elsősorban a mage JK-ja érdekelne.
de lehet én értettem brutálisan félre valamit.
| Coeus írta: | | Bastet-Mage-Garou? Ez érdekesen hangzik. Kezdek rájönni, hogy halandó + 1 faj tökéletesen jó, zavar a sok crossover. Mondjuk eleve egy-egy fajra találták ki a játékokat, csak szeret mindenki különcködni, és WoDban erre sok lehetőség van. |
Ahogy drake is írta, ízlések és pofonok. Mivel szavaidból úgy vettem ki, hogy nem játszittál még efélét, nem tarztom jogosnak annyira a kijelentést.
Inu Khan karakterrel, jómagam meg Mage-Kinfolk karakterrel, egészen jól kijött, sőt mondhatni pont hogy élvezetes volt tapasztalni egymás faji hibáit közelről, és lassan a kis vackom utcai banda szálló lesz :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 8:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Coeus írta: | | Bastet-Mage-Garou? Ez érdekesen hangzik. Kezdek rájönni, hogy halandó + 1 faj tökéletesen jó, zavar a sok crossover. Mondjuk eleve egy-egy fajra találták ki a játékokat, csak szeret mindenki különcködni, és WoDban erre sok lehetőség van. |
Izlések és pofonok. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Coeus
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 7:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bastet-Mage-Garou? Ez érdekesen hangzik. Kezdek rájönni, hogy halandó + 1 faj tökéletesen jó, zavar a sok crossover. Mondjuk eleve egy-egy fajra találták ki a játékokat, csak szeret mindenki különcködni, és WoDban erre sok lehetőség van. _________________ "Every picture tells a story. Sometimes we don't like the ending. Sometimes we don't understand it."
Chesire Cat, American McGee's Alice
"- Would you tell me, please, which way I ought to go from here?
- That depends a good deal on where you want to get to.
- I don’t know where...
- Then it doesn’t matter which way you go."
Alice |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 4:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Uturuncu nem volt kimondottan toleráns alkat de azért összehaverkodott CoGokkal, nem lehetetlen bastet-garou-mage csapat, csak megfelelő karik kellenek és vmi megfelelő mód amit majd kitalálok pontos jellemrajztól függően.
bastet mage mindkettő kíváncsi felfedező természet, garou meg társas lény, alapból rosszul viseli magányt. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 4:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az ilyen crossover meséknél jön be az utolsó villanykörtés vicc...
( - Hány halandó kell egy villanykörte becsavarásához?
- Egy, de ő nem fér oda a sok vámpírtól, Kamarillástól, Szabbatostól, anarchtól, ghoultól, vérfarkastól, mágustól, szellemtől, múmiától, macska- cápa- gyík- holló- alakváltótól, lidérctől és tündértől.) _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Közöltem, hogy maget saját felelősségre, elég bonyolultak a szabályok, de majd időnként kitalálom hány siker kell hányasra.
Szép, cápákat nem olvastam, miután azt írták, még tengerparton is gáz velük crossover.
Majd meglátom kiket ereszthetek össze, és hogyan.
( egyelőre abban bízok, az egyik bastet működőképes kombo lesz a rokonvér mageel meg a garouval ) _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Hétf. Nov. 13, 2006 4:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az ember...izé Garou már nem is dughat egy kellemeset a haver kocsijának hátsó ülésén, annélkül, a haver-metisz ki ne lesné? :roll:
Viszont "kigyógult" a kari a rasszizmusából...
mindegy, történelem.
Viccet félretéve, nem vagyok..vagyunk semmi rossznak az elrontója, és Feoras a nagy Croax fan, így nem is vészmadárkodunk, de már a Garou és Bastet vegyítés is komoly kihívás... ezt megfejelni még egy Maggel és még majd ki tudja mivel... :oops:
De ha sikerül, akkor ez lesz a tüzkeresztséged :wink:
Én hozom a tüzet... :twisted:
Drake a keresztet... :twisted: |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|