| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 3:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem flood, mert közbeírtam :mrgreen:
Gratula! _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 2:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Flood!
Üzenem, hogy a Csingi fórum él és élni fog. Jövőhéten (hétfőtől) lesz rá időm végre.
Megjártam a céges interjúztatások hadát (Igen, pénteken 5-6 óra alatt 6 interjú 7 emberrel :S) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 2:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| GoldDrake írta: | | Nekem már mutattak olyan filmet, hogy a kőolajd felhasználás, nem hogy árt, hanem direkt használ is a környezetnek. (Igen, megrendelésre készült film.) |
Persze, az ipari hulladékokkal meg kivállóan fel lehet tölteni a kivágott fák helyén támadt lyukat XD _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ó Serpent a neve? :)
Höhöhöhö, nem mondod, hogy ennnyire rosszcsont lett?
Amúgy a nagymacsekok a kedvenc dögjeim közé tartóznak, főleg tigris és párduc (fekete + hó) fan vagyok, de egy aranyos szervált is elfogadnék. .)
A Pentex meg eléggé IRL példák alapján vett véve, naná, talán épp ezért ennyire durva. IRL rengeteg cég van, aki hasonlóképpen nyomul.
Nekem már mutattak olyan filmet, hogy a kőolajd felhasználás, nem hogy árt, hanem direkt használ is a környezetnek. (Igen, megrendelésre készült film.) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Szomb. Nov. 18, 2006 1:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Éééés megvan a másik neve is.
Serpent és Sharat.
Sharat a melankólikusabb és bágyadtabb (neki kicsit ritkásabb a szőre, de remélem ez múló állapot) de hál ég egészségesnek tűnmik, és Serpent a rossz fiú, aki álnok kígyó módjára mindig letámadja Sharat-ot és búnyóznak :-D
Többnyire Serpent az erősebb, de Sharatot sem kell védeni, Sharat ellenben emberbarátibb sokkal, kis nyugosabb féle.
Holnap ha minden igaz, lesznek róla képek is, meg ilyenek, amíg kicsik muszály, oly hamar felnőnek :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 5:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Oké, akkor majd valaki átírhatná, ha lesz ideje.! :P _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 4:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Sine-Umbra Iudicium írta: | Nem köszönöm, én még élek, és közelébe sem voltam a halálnak, noha halálfélelmem már volt, nagyon erősen (ami akkor erős sokkot is kiváltott).
A PenteX cucc meg well, a cégek mindig is gonoszok voltak, a pénz váltó fogalma ami megrontotta ennyire a dolgokat.
De ily erővel népírtás sem ártana amennyire túlnőtt a létszám a Földön. Kicsit túl sok ember, túlontúl sok, hol vannak ilyenkor a Ratkinek, Gaia rendszabályozói? :roll: |
a macsekom ott fogja irtani őket. :D _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 4:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Malkáv: Nem, akkor sem kell. Idő van = "It's time". Az időpont meg mindig határozott dolog, nem köll még külön határozni. A time, money, meg ilyes szavak nem szeretik.
Drui: Nem mondtam hogy válts vissza, te szívügyed, csak mondtam, nekem eddig az előző jött be legjobban az összes avád közül. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 2:43 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Gamaliel írta: | | Drui: Miért cseréltél avát? Az előző sokkal királyosabb volt szvsz. |
1: mert színes.
2: ez nekem most hangulatosabb, nehéz lenne megmondani pontosan miért is.
3: egyetlen mozgásban lévő, készülődő itteni karakterem profiljára építek, mert megszoktam.
4: a másik is megvan avatar formátumban kimentve, és majd hangulattól függően fogok ide oda váltogatni.
Most ingadozó hangulatom vala, ez jobban kiteszi a jelenlegi érzésvilágomat, majd úgyis fog ez még változni.
No meg ízlések és pofonok, jelenleg ez jobban bejön, de ez játékosi profil, az előbbi pedig emberi profilra épült, és mivel épp karaktert csinálok Inu-hoz, így karakterizált profilra építek.
Azt majd tán visszaváltok, vagy nem, előre nem tudom... :roll: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 2:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Gamaliel írta: | Ja, észrevétel. Malkáv fórumának alcíme: "Wake up Dear Shadow, it's the time to...". A "the" szócska nem kell oda, helyesen "it's time".
Elnézést, csak a szokásos kukacoskodásom. Ha már angolkodunk, tegyük helyesen. :P |
Akkor sem kell a the, ha nagyon ki akarom emelni azt az időpontot, amit .. nem határoztam meg a mondat végében?
Mert én ilyen céllal írtam. De ha rossz, akkor engedek a tanárnéninek. :-D _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 2:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Uturuncu: Megszámlálhatatlan cuccok elé nem sűrűn szokott az angol "the" szócskát tenni.
Drui: Miért cseréltél avát? Az előző sokkal királyosabb volt szvsz. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 2:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem köszönöm, én még élek, és közelébe sem voltam a halálnak, noha halálfélelmem már volt, nagyon erősen (ami akkor erős sokkot is kiváltott).
A PenteX cucc meg well, a cégek mindig is gonoszok voltak, a pénz váltó fogalma ami megrontotta ennyire a dolgokat.
De ily erővel népírtás sem ártana amennyire túlnőtt a létszám a Földön. Kicsit túl sok ember, túlontúl sok, hol vannak ilyenkor a Ratkinek, Gaia rendszabályozói? :roll: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 1:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"csupán a puszta jelenlétem kikészít egy rendes számítógépet (vagy más elektromos kütyüt). "
pedig nem is élesztettek újra, úgy hallottam, azok kaphatnak ilyen sok elektromos zavart. :D
Nálam egyértelműen a Pentex az elsőszámú gonosz, főleg hogy nagyon is valóságosnak érzem, nem csak kitalációnak. :( _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 1:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Uturuncu írta: | Igen, alacsony, vagy magas megjelenés kihatással van kari életére, főleg VK előtörténetében.
Uturuncunak viszont előbb utóbb mindenképp el kell mennie kozmetikushoz, 1es megjelenéssel hogy fog családra szert tenni?
hagyományismeret remélem nem külön skill, legalábbis WWben nem láttam ilyet. Uturuncu jól ismeri azték meg inka kultúrát. :)
igen keltákat és japánokat is bírom, és ismerem valamennyire, bár azért nem mesterszinten.
amihez eléggé ragaszkodok : a technika, a karim értsen valamennyire modern technika csodáihoz.
(szóval két jó okom is volt Balamot indítani, egyik a kultúrkör, aztán megerősített hogy tűzfegyvert is bírják) |
Én pont technika ellenes vagyok. De csak mert IRL is sík hülye vagyok hozzá, és nekem IRL van egy átkom: rohad a környezetemben a Szövő.
Nekem brutál erős Vad kisugárzásom van, káosz, kreativitás, élet, változás vesz körbe folyamatosan, és akár LC, akár Drake a megmondója, csupán a puszta jelenlétem kikészít egy rendes számítógépet (vagy más elektromos kütyüt).
Nálam anélkül, hogy hozzáérek, sokkal hamrabb mennek ki a körték, illetve egyes elektromossággal működő dolgok. Elég ha ott vagyok melette, és ez most komoly.
Addig mondjuk rá nem zavar, amíg van net, de ha kihalt a net a huszadik kerben, nah az akkor én voltam :mrgreen:
Így Ratkinek forever, meg inkább ősi hagyomány-fanatik dolgok, amik minél ősibbek annál jobban bele tudom magam élni. A modernebb fele amúgy sem jön be, főleg ha valami nagyon statikus. Ezért is gyűlölöm a Technocráciát, de nagyon. Legjobban gyűlölt WoD fajom mind közül... :roll: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Pént. Nov. 17, 2006 1:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem vagyok benne biztos, hogy a the szó nem használható külön nyomatékosításra. Bár inkább it's high time lenne. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|