| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Csüt. Máj. 24, 2007 7:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kérdésem, most hogy az Inu nevű professzionális nekromanta visszasokkolta a fórumot az életbe, volna-e igény a Star Wars kaland folytatására?
Nem titkoltan ez a kérdés elsősorban Drake és Tzimisce urak felé szól. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 6:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Malkáv írta: | | Dain: Te még beférnél, neked lógok is eggyel a Kult miatt, ami jó, csak most nincs energiám írni. De majd lesz. Ha gondolod gyere, csak neked szorítok helyet. :wink: |
Cuki vagy :wink: _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 6:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
LC: Szívesen mesélnék neked, csak neked is sok lenne már kicsit, meg nekem is. És ne legyél telhetetlen, télen úgyis lesz asztali LF, hacsak meg nem halok addig.
Ha más nem az erőlködésben, hogy kalandot találjak ki nektek. :mrgreen:
Dain: Te még beférnél, neked lógok is eggyel a Kult miatt, ami jó, csak most nincs energiám írni. De majd lesz. Ha gondolod gyere, csak neked szorítok helyet. :wink: _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 6:02 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Engem is érdekelne játék, de három karakter (ha majd mindhárommal elindul a game) mellett már sok lenne. :D _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
LF-re én is kapható vagyok.
(de lehet hogy inkább nem terhelem le magamat túlságosan és elégnek nyilvánitom, ami már van kb) _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Malkáv írta: | | ... tehát vagy a fiatalabbikkal, vagy az idősebbikkel meg kell küzdeni a helyért. 8) |
Itt jegyezném meg, hogy megvesztegethető vagyok ... ^^
Majd elválik, de hölgyeké az elsőbség. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
"Nah, újból felhozom a dolgokat, mert megint van kedvem fórumozni.
Kult és Little Fears mesélést vállalok. A karaktereket nagyon szelektálom, csakúgy, mint a játékosokat. Csak saját felelősségre jelentkezz. ^ ^ "
Ez továbbra is fennáll. Egyébként Seyala előtt még jelentkezett hozzám Lady Maszkabál, tehát vagy a fiatalabbikkal, vagy az idősebbikkel meg kell küzdeni a helyért. 8) _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Seya

|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem is. _________________ "What if your heaven was someone else's hell?"
Hed
Cassy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 4:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szerintem Seyala-val már vagyunk ketten. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Hétf. Dec. 04, 2006 4:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jah, mondtam, hogy korlátozott játékosszámmal indítok egy LF kalandot, ha van rá jelentkező. Nem volt.
Topicom meg moderátori rangom van, szóval illene valamit kezdenem .. , ha lesz két vállalkozó szellemű LF játékos, akkor nem vámpír lesz, hanem LF. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Seya

|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 11:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi!! :-D
Állati ez a Little Fears, ahogy lapozgattam, bár a királyok nem nagyon tetszenek. Malkáv, te most indítani akartál ilyet, nem? _________________ "What if your heaven was someone else's hell?"
Hed
Cassy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 5:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi :-D _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Vas. Dec. 03, 2006 9:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Malkáv írta: | | Seyala: LF könyved már van, ma küldtem át hugodnak. :wink: |
Nekem is megvan a könyv, de hiányzik az egyik oldal (asszem' a 34.). És pont az foglalkozik a karakter alkotással, ha jól láttam... :evil: :cry: _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 8:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Seyala: LF könyved már van, ma küldtem át hugodnak. :wink: _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|