| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Vas. Aug. 11, 2013 9:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Eng/ - 99%, legalábbis egy Égi Bálnát kerestek, ezt nehezen tudom máshogy értelmezni.
*Válaszolok annyira pontosan amennyire csak lehet. Egy gyors intermezzo is lezajlik, úgy tűnik végre eldöntik ki az alfa.
Jó, ideje volt már.
Pakolások, ellenőrzések, gépfegyverek, valami terrorista csoportnak is tünhetnek, vagy zsoldosoknak. Figyelem ezt a csapatot, nem árt tudni mire is képesek. S ... dícső csomagpakolás, de nincs most az idő tiltakozni. Inkább harcolnék.
A szőkével kezet fogok.*
/Eng/ - Üdv, Galcobhar Ó Dubhagáinn, Fianna, Galliard, Adren. S a lőfegyverek nem az én stílusom.
*Vannak ilyenek.*
<Szívem? Nocsak....>
*Milyen nyitott egy falka. Érdekes.*
/Eng/ - Inkább majd karommal, mit kéne pakolni? Essünk túl rajta. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Vas. Aug. 11, 2013 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A sok messze kiabáló alak nem látja a vészt, márpedig ez... iszonyatosan fertelmes! Valami fomor-állatnak tűnik, így nem vagyok benne biztos, hogy állatelmébe börtönözni értelme lenne. Most már mozdulhatok is utána, hisz formám rejtve Adományom által ha surranok is, ám aggaszt, nem közelg-e más rémség...
... és nincs az összehangolt Falka, hol mindenki tudná mi a teendő. Ezt azonban nem hagyhatom elillanni.
Nem számít rám, egy villámgyors támadás kell csupán, hátulról, váratlanul, és nagyon pontosan!*
- 1 Rage: Hispo alak
Támadás 1: Harapás, -1 Akaraterő
| Dobás: |
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 6, 9, 9, 9, 9, 9, 5, 4 (Total = 60)
|
Sebzés: Erő+2+8 kritikus
Eredeti dobás sorozat: 16d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 3, 10, 9, 10, 1, 5, 7, 8, 7, 7, 4, 10, 7, 10, 4, 7 (Total = 109)
|
//11 kritikus _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Vas. Aug. 11, 2013 5:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Galcohbar szavaira hirtelen mindenki oda figyel a kocsi körül. Az egész társaság értetlenül pislog a Fianna által töményen tálalt információ halmaz emésztése közben. Ezalatt a nehéz gép a háttérben lassan teljesen megfordul, és a kint lévő emberek megkezdik a felszállás előtti utolsó ellenőrzéseket. A Garouk közül Szandra kapcsol a leggyorsabban.*
-/Eng/ Látomást követtek... és csak ezért tudják, hogy itt vagyunk? Ez biztos?
*A férfi, akivel korábban vitatkozott, most ismét a nőre pislog, zavartan.*
-/Eng/ Pont ezt akartam kérdezni. Ez, mit...
*De az elder a szavába vág.*
-/Eng/Neked csak annyit jelent, hogy megerősítik az igazamat. Más szerint is veszélyben vagyunk. Úgyhogy ha csipkednéd magad...
*A férfi egy rövid pillnatig még a nőre néz. Nehéz eldönteni, hogy kihívóan, vagy elgondolkozva... de aztán biccent, majd fordul a szőke fegyvereshez. Közben Szandra is Galcohbar-hoz fordul.*
-/Eng/Vladislav a helyi Caern egyik vezetője. De ha csak most tudja meg hogy már itt vagyunk... nagyobb bajban vagyunk, mint hittem....
-/Eng/Őrmester!
*Miközben Szandra elgondolkodón maga elé mered, a szőke, tetovált karú férfi elkiáltja magát.*
-/Eng/ Amelia, éjjellátó! Kullancs, öt perc! Zaj, Vad, ti csináljátok a külső ellenőrzést a gépen, de gyorsan!
*A társaságból a fekete hajú nő benyúl a kocsi nyitott első ajtaján, majd egy kis matatás után egy nagyobb fekete távcső-féleséggel felugrik a kocsi tetejére. Ugyanakkor az apró termetű kis farkas egy magas hangú vakkantás után, testalkatát megszégyenítő, félelmetes sebességgel, port és száraz gazt felverve elrohan a kerítések felé. Egy szőke hosszú haját lófarokban viselő férfi, és egy feltűnően sápadt bőrű – jobb szó híján – punknak kinéző férfi rohan a gép felé, hevesen integetve, fegyverrel az oldalukon. A tetovált karú szőke, és a Szandrával vitatkozó – feltehetően az alfa – a kocsinál marad és vad tempóban kezd bepakolni a jármű körüli csomagokból... illetve bizonyos dolgokat ki csomagolni. Leginkább lőfegyvert. Sok lőfegyvert.
Szandra aztán a szőkéhez fordul, elveszi az övére akasztott rádiót, majd hátrálva elindul a kapu felé. A férfi pakolás közben még csak egy pillantásra se méltatja.*
-/Eng/ A lupusokat mi visszük, a kapunál várunk. Jelezzétek ha van valami. Beszélnem kell Vladislavval. Galcohbar, te segíts nekik pakolni!
*Azzal rohan is el. A csomagok közt matató szőke mellől közben ellép az alfa, és kezet nyújt a Fianna-nak.*
-/Eng/ Richard Claytown, Üvegjáró, Ahroun, Adren. Lőfegyverrel hogy boldogulsz?
*Közben az „őrmester” felkiált a kocsi tetején a zöldlencséjű látcsővel nézelődő nőnek.*
-/Eng/Szivem?
-/Eng/ Közvetlen perem tiszta... Járművet nem látok közeledni.
//Résztvevők: Settenkedő Halál
//Helyszín: Repülőtér előtt.
*Az a valami gyors, de kimért iramodásokkal, rövid szünetekkel közeledik ahhoz az árnyas táj azon árnyékához, mely a Settenkedő Halál büszke név jogos tulajdonosa. Szaga viszont csak későn kerül elő. Nagyon enyhe, egybeolvad a föld és a növények szagával, elnyomja a Seben közeledő dobozok bűze. Rothadás szagú. Elmúlás szagú. Ragadozó.
Csak eztán vethet rá egy pillantást. Nem állat. Nem természetes teremtés. Szellemvilágba illő, soklábú, sokfogú, kis termetű kutyának beillő méretű, értelmetlennek tetsző és értelmezhetetlen torzó. Mélyen ülő szemeivel jól láthatóan megnézi magának a bokor és a farkas árnyékát, majd iramodik is tovább, egyenesen a kerítés felé. Ám a lupus balsejtelme nem nyugodott le abban a tudatban, hogy meglelte izgatottságának forrását. Sőt. Egyre csak rosszabbodik.*
//A lény eliramodott melletted, egyenesen a kerítés felé (mögéd). Nem vett észre. _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Vas. Aug. 04, 2013 12:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Hmm. Megfordítani? Fel fog mégis szállni? De akkor miért van kint a terepjáró? Csak egy részük marad? Jó lesz tudni, mi az igazság.
Ahogy közeledem, meg is hallom, még mindig vitatkoznak. Nem irigylem Sandrát, ahogy hallom ez az Üvegjáró sem épp könnyű eset.
A saját emberei lövik hátba? Ezek a piócák undorítóak, de Sandra mondta, de akkor úgy tűnik az emberek, rokonvérek elmennek a géppel? Lehet.*
<Na te meg ki vagy?>
*Kapom a fejem a szőke felé, aki a fegyverét rám tartja. De legalább nem lő, az kellemetlen lett volna. Az elder felé nézve bólintok és néhány gyors lépéssel odasietek hozzá.*
- Megjelent két garou nő a helyiektől. Vad-szív, Fúria és Árnyjáték a törzsedből, látomást követtek, az ellenség felfedezte a helyet, veszélyben vagyunk, és gyorsan, azt mondták. Most hívnak valamilyen Vladot. Széllel játszó és Settenkedő halál maradt az utat figyelni a két érkezővel. Üzeni, hogy nincs veszteni való időnk, akármi is jön.
*Vázolom gyorsan a helyzetet. * _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Szomb. Aug. 03, 2013 4:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Nem véletlenül kaptam Nevem, s most Holdam áldomásával, akár Luna Születésem idején, magam is eltűnök; se Garou, se Szellem, se Állat, se Ember nem láthat, nem érezhet, ám csalhatatlan ösztöneim és szimatom éberen pásztázzák a tájat.
A Hegyek felől Enyészet-szag, ismerős, mégis idegen. Nem olyan enyészet-szellemek, kik az Ősi Rend baljós... ámde sokszor hasznos részei, valami szőrborzolóan nyugtalanító.
Figyelem a nőstényeket, figyelem a távoli vakkantásokat a Vasmadár felől, az ott maradó hangját...
S aztán megérzem a közelgő Vészt. Azonnal jeleznék társaimnak... természetesen szagommal, de nem a társaim most a társam, az ostobák szagra vak formájukat hordják gőgösségükben. S ki tudja milyen formát rejt a vész, így szagom is rejtve tartom inkább. Idegeim pattanásig feszültek, ám mozdulatlan, láthatatlan sötétség vagyok csupán, egy a megannyi közül. S a Közelgő... nem nagy. Tán Állat testét viseli. Óvatosan figyelem a szelet, hátha hoz felőle szagot is, azt hamarabb megértem, mint a látványt.
De nem jelzek, még nem, s nem is mozdulok. Érzem, hogy Ajándékom a Láthatatlan Holdtól biztonsággal őriz, tudom, ha Engem, s csak engem keresne is, akkor sem találna a Vész. Még ha izmaim feszülnek is, ugrásra, vetődésre készen, nyugodt maradok.
Nemsoká...
Nemsoká meglátom mi az, felderítem. Ha kell, megölöm egyedüli is, ha úgy érzem elbánok vele, ha kell, megzavarom, s jelzek a többieknek... de egyelőre csak felkészülök.
Ha a szaga megvan, a Gaia-világ vagy a Szellemhon bármely részére is osonjon, én megtalálom. Csak ennyit teszek még, mielőtt ideérne, hogy felkészüljek, hogyha mozdulnom kell majd - azaz hamarosan - formám akkor is nehézkessé váljon meglelni...
Lidércfalka nincs tovább, de szívemben hordom őket, s egyedüliként is, Lidérc vagyok!*
Blur of the Milky Eye (célszám: 8)
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 7, 3, 6, 7, 9, 2, 8, 8 (Total = 50)
|
_________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szomb. Aug. 03, 2013 3:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*A sűrű bozótosban, bokrok és fák között nehéz jó megfigyelőhelyet lelni, de egy rutinos Ragabash-nak ez nem kihívás. Egy bokor takarásában hamar megtalálja a felületesen síknak tűnő táj apró kis magaslatát. Nem kiemelkedően jó megfigyelő pont, de a legjobb a közelben. Itt, a bokor takarásában, ahogy a Seb felől fúj az enyhe esti szél és csak enyhe féreg-gőzt hoz magával a Talon lassan, de biztosan az észlelhetetlen éjszakai tájba olvad – csupán egy azonosíthatatlan fekete folt, a sok azonosíthatatlan fekete folt között, a fekete mezőn, a mélyfekete ég előterében…*
//Résztvevők: Galcohbar
//Helyszín: Repülőtér.
*Ahogy Galcohbar visszaüget a repülőtérre, hangyabolyt idéző szervezkedésnek lehet tanúja. A csapatszállító gép motorjainak fele már újra működésben vannak, a gépet az orra elől, és oldalt többen lámpákkal próbálják segíteni. Úgy néz ki azért, hogy megfordulhasson. Közben az út mellett egy Hatalmas, fekete krómozott felületű Humvee terepjáró mellett ott áll Szandra, és a sebtében a terepjáróhoz hajigált csomagok között pakoló, rendezkedő, felszerelkező emberek látszanak. Egyikük, egy középkorú, izmos férfi, vállán már egy termetes géppisztollyal, Szandrával vitatkozik valamin.*
-/Eng/ Akkor se látom be, hogy miért ne tarthatna velünk a szakasz!
-/Eng/ Claytown, te betonagyú, nem érted, amit fél órája magyarázok? Ezek a szörnyek, ezek a Piócák egy halandót úgy facsarnak ki, ahogy nekik jólesik. De csak ha szerencséjük van. Ha nem akarod, hogy a saját szakaszod lőjön hátba, az a legbiztonságosabb, ha ők elmennek!
-/Eng/ Erősek, és szívósak! Ilyenre aligha vehetnék rá őket! Lebecsülöd az embereim!
-/Eng/ Te pedig mérhetetlenül alábecsülöd az Ellenséget! Jobb, ha ők a géppel maradnak, védhetőbb helyen.
-/Eng/ Egyelőre! Aztán a helyzet ismeretében a Tábornok Asszonnyal majd eldöntjük!
*Az Elder keserűen sóhajtva néz el a férfi válla fölött a gép felé. Egy szőke hajú, magas, széles vállú, tetovált karú férfi emelkedik fel a csomagok közül, és észreveszi a közeledő Galliardot. A nyakában lógó fegyverre ejtve kezét célzatosan felköhög. Szandra megfordul.*
-/Eng/ Galcohbar! Valami baj van?
*A táj nyugodt. A völgy fölé magasodó hatalmas árnyékokról, a hegyekről, friss hideg illat száll alá. Pára. Fenyvesek. Hideg. Rothadás. Furcsa, különleges atmoszférája van ennek a vidéknek. Egyszerre Vad, csodálatos, Sebzett, Szövő-rágta, és rothadó…
A nőstények hamarosan befejezik a kapu kinyitását, feldörmög a doboz. Az egyikük szagát még érezni. A kapunál itt maradt. Halkan beszél valamit magában – vagy a kis fekete kövébe. Hirtelen furcsa érzése támad a lupusnak. Rossz előérzete, a nyers, pulzáló ösztön növekvő bizonytalansága, türelmetlensége. Szinte már az adrenalin előbb árad szét testében, minthogy az érzékek meglelnék a gond forrását. Nincs szél. Zizegő avar! Csöng. Megint! Csöng. Megint! Ott! A fekete egyenletes táj egy ponton meghullámzik. Valami kicsi. De legalábbis alacsony. És megint! Igen! Biztosan mozdul valami. És közelít. Egyenesen a kerítés felé tart. Ha Settenkedő Halál mozdulatlan marad, hamarosan mellette fog elhaladni.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 9:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Mégis garouk.
Komolyan, állítólag ez a Caern életveszélyben van, mert kevesen vagyunk és nagy szervezés kell erre a fű alól is újabb garou nő ki. Először egy komplett Üvegjáró falka most meg egy fúria-árnyúr csaj páros.
Mostmár igazán kíváncsi vagyok mi a veszély, mert körülbelül egy eltévedt umbra-vadász Uktena sámán kommandó hiányzik csak hogy felbukkanjon és teljes lesz a buli. Esetleg egy rossz felé stoppolt Gaia gyermek.
Szóval ők Viharszirtesek, hát meglátjuk milyen lesz. A fúriától tartom a frontot, ezek a feministák azt se szeretik ha valaki észreveszi, hogy szépek. Na jó, ez a csaj éppenséggel alsó közepes eresztés, de ezt meg végképp nem akarná tudni.
Szóval ezek a híres Vladék valami vezetők lesznek ebben a Viharszirtes hordában, ezt megjegyzem.
Gondolkodom, hogy nyissam-e a kaput, de egy ragabash megoldja ezt a problémát. Nem maradt más, mint várni. Nem tudom Rita mit tervez velem, de nem rossz ha hallom mi történik, úgyhogy visszaváltok homidba, maradva a rejtekhelyen, ha kell majd figyelek én is kifelé, de jobban érdekel mi folyik itt, mit beszélnek meg a csajok.
Bevallom azt hittem tudnak az Árnyurak szervezni de ez eddig csak egy rossz vicc, nem professzionális munka. Oké, szólt nekem is, ez esetben megyek megkeresni Sandrát, ha meglát valamelyik csaj, biccentek neki. Zavaros ez a helyzet, alfa és egyebek nélkül számunkra. De szükség törvényt bont.
Sandra legalább úgy tűnt, hogy képes uralni egy ilyen helyzetet. Legalább kiderül valami esetleg ezekről az Üvegjárókról is.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 6:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Amikor a Préda csak bámul előre, már érzem a kudarcot... de még nincs késő. Csak két nőstény, én meg rejtekből támadhatok, csak...
... A Nyelven szól? Ezek Garouk. Pegazus. Fekete Fúriát se láttam még.
Biztonságba vinni minket.*
<Már megint gurulóval!?>
*Széllel Játszó magabiztos, végülis saját terepén van. Mondjuk a tarka sörényű Nőstény is. És nincs hely a gurulóban, én ezt se bánom épp. Aztán már megint majomul vakkantgatnak, de idegesítőek ezek a Homidok, és persze még véletlenül se olyan szavakat, amiket értek, sőt, egész máshogy.
Aztán nekem szól. Legyen.*
<Jó, jó, figyelek. Ez meg nekem makog? Kár hogy nem sikerült eszed venni!>
- /Gar/ Figyelek mindent.
*És mivel hangom miatt már nem is a legjobb helyen vagyok, elsurranok arrább jobb búvóhelyet keresni, ellenőrizni a szagokat mindenfelől, a legtávolabbi bőgést is a Sebről... ha úgy érzem megtaláltam a legjobb megfigyelő helyet, a legmegfelelőbb testhelyzetet, ideje lesz felkészülni.
És eltűnni mások érzékei elől... legalább is megpróbálni. Amikor utoljára próbálkoztam vele, sajnos nem jött össze - és ezért is kerültem ide...*
Blissful Ignorance (Stealth spec: hiding)
Eredeti dobás sorozat: 10d10 10-Sided Dice Results: 8, 8, 3, 1, 9, 2, 5, 4, 6, 7 (Total = 53)
|
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr
Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Szomb. Aug. 03, 2013 10:11 am), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 6:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
//Résztvevők: Galcohbar, Settenkedő Halál
*A két nő döbbenten mered a Crinosra hosszú másodpercekig. Aztán a fiatalabbik lány kiált fel.*
-/Ro/ A k*rva anyádat ijesztgesd!
*Ám a társa gyorsan előre ugrik a kocsiból, felemelt tenyérrel, nyugtatólag Széllel Játszó felé, miközben vállán ragadja társát és visszafogja. Hangja döcögős, érdes, ahogy akadozva a Garou nyelvet igyekszik sután formálni.*
-/Gar/ Bocsáss meg neki. Ő Martha, Vad Szív, Pegazus lánya a telihold alól, cliath, én pedig Daniela, Árnyjáték, Vihar lánya, Újhold, Fostern. A Viharszirt Horda tagjai. Azért jöttünk, hogy biztonságba kísérjünk benneteket, vesz...
-/Gar/ Tudjuk. – *Dörren a Crinos.* – Rita, Széllel Játszó, Vihar lánya, Újhold, Fostern, az Éji Ég Hordából.
*Furcsa, de a lány, noha rangban nem áll a másik kettő fölött, mégis komoly autoritást hordozó kifejezésekkel szól. És a hatása is megvan, a két új, mintha megszeppent volna, Rita Hordájának említésére. Nem is engedi el könnyen a parancsoló autoritást hangjából.*
-/Gar/ Szükségünk lesz a segítségetekre és vezetésetekre, a Hordához nem találunk el innét, és nincs elég hely a mi kocsijainkban.
*Közben lassan visszavált emberi alakjába, ismét a sportos, karcsú, csinos lány, aki volt. A másik kettő összenéz, aztán Daniela szól a cliath-hoz.*
-/Ro/ Hívd Vladékat, kérdezd meg hova vezessük őket.
*És miközben Martha előkap egy kis mobiltelefont, Árnyjáték szalad nyitni a kaput, és Rita vele, segíteni neki. *
-/Ro/ Mennyi időnk lehet?
*Kérdi Széllel Játszó holdtársától.*
-/Ro/ Attól függ, mikor vesznek észre benneteket.
-/Ro/ Most, nemrég történt.
*Daniéla háromszínű frufruja mögül felsandít Ritára. Szemében komoly aggodalom csillan, de nem szól, csak nagyobb lendülettel áll neki a kapu kinyitásának. Rita hátra szól a sűrűbe.*
-/Eng/ Menj, és szólj nekik! Nincs veszteni való időnk!
*Aztán átkiált az értetlenül pislogó, és vonalra váró sötét hajó Fúria válla mögött.*
-/Gar/ Settenkedő Halál, figyeld az utat, hogy jön-e erre valami!
-/Ro/ Ne csak az utat!
*Nyögi a kapuval küzdő törzstársa. Látszólag gyorsan túlteszik magukat azon, hogy általuk nem látottakhoz szólnak.*
-/Gar/ Ne csak az utat!
*Tolmácsolja Széllel Játszó.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 4:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Megvan az átjáró, sikerült is fedezékbe lapulnom, és a guruló pont előttem szunnyad... a két nőstényt figyelem mozdulatlanul. Makognak, valamit makognak, csak kettő nőstény... embernek látszó bármi. Vagy ember.
Mindegy.
Az egyik a társak felé indul, könnyen szétkaphatják, a másik...
... Ő az enyém!
Szemem sarkából még elkapom, hogy az Árnyúr már a Harcos formájában, készen áll, kissé közvetlen egy Láthatatlan Hold-szülöttől, de az ő dolga.
Az enyém ez a közelebbi. Szépen félig a gurulóban. Hadd frissítse a levegőt félelmük szaga!*
<Na, na, tudod mit érez egy vadállat egy Szövő-dobozban?>
Beastmind (célszám a célpont akaratereje)
Eredeti dobás sorozat: 5d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9, 1, 2, 3, 1 (Total = 16)
|
*... de úgy érzem valami... valami nem az igazi...* _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 4:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Nincs féreg szaguk. Oké, vagy jól rejtik.>
*De mindenesetre ez még akár jó is lehet.
Nézem hogy ki száll ki, egy fiatal lány, aki dühös. Garou?*
<Égi Bálna? Ez nem emberi kifejezés, leginkább mintha egy lupus fogalmazta volna meg.>
*Hmm... két nő érdekes dolgokról beszél. Mintha egy próféciát kaptak volna? Kimenteni? Kit akarnak ezek szöktetni? Mi a jó franc van itt?
Egyelőre több információ kell, a kérdés az, Rita viszi-e a dum... CSAK ÚGY ELŐBÚJT? JAJ DE AMATŐR!
De akkor ő viszi.
Nem kaptak deliríumot, döbbent a tekintet, ... nem garouk? Pedig azt hittem. Hát akkor én készülök, figyelek és olyan pózba helyezkedem ha kell a kaput átugorva azonnal beszállhassak.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 4:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
//Settenkedő Halál
*Sikerül lelni a bokrok és indák között egy fel-feszegetett, kikapart kerítés-részt, és azon keresztül a túloldali sövényben fedezéket keresni. Az érkező autó pont a lupus alakja előtt fékez le a zárt kapuk előtt. Széllel Játszónak egyelőre nyomát se látni.*
//Mindketten
*A kocsi – egy elég kopottas, régi típusú, de nagynak és tágasnak látszó keleti jármű lehet. Fokozatosan lassít a kerítéshez érve, majd teljesen lefékez, és a fényszórókat is lejjebb kapcsolja. A motor hangos, olajszagú zúgásán túl azonban hallani az ajtó nyílását, az első pár lépést a salakon.*
//Galcohbar
*A Fianna az érkezőkön semmi Féreg-szagot nem érzékel.*
//Mindketten
*A kilépő alak – alig egy ugrásnyira a Rőt Karom előtt – egy fiatal, talán 16 év körüli lány. Szedett-vedett sport-melegítőben van, dorcót visel, rövidre nyírt, egyenes, fekete haja csuklyaként öleli fejét, kerek, pirospozsgás arcát, kreolos bőrét. A sötét szemekbe pillantva azonban az uralom alatt tartott Düh jelenléte csillan.*
-/Ro/ Égi Bálna... f*szért nem tud ez a csóka egyszer értelmesen fogalmazni?
*A mellette kiszálló, és a zúgó gépből kipakolókat figyelő alak szintén egy nő, ő a húszas éveiben járhat. Alacsony, vaskos, széles vállú, rövidre nyírt haját legalább három különböző színben festette. Farmert, és fekete ujjatlan pólót visel.*
-/Ro/ Hidd már el hogy rengeteget fejlődött! Régen sose tudtuk volna, hogy kik jönnek. „Karmok, üveg, árny, és más...”
-/Ro/ „...nyomba törik az idegen hazán”? Ennek nincs semmi...
-/Ro/ Veszélyben vannak, és ennyi.
-/Ro/ Erre én is rájöttem! Csak...
-/Ro/ Ő sem látott többet! Ne rinyálj annyit, inkább menj nyitni a kaput! Ki kell vinnünk őket! Ha ezek azok akikre Vladiszlav vár...
*A fiatalabbik lány morcosan int, noha látszik, hogy az utolsó mondat nem dobja éppen fel. El is indul a vaskeretes kapu felé, miközben a másik visszaszáll a kocsiba... de aztán meg is torpannak. A kapu melletti sövényből egy megtermett, karcsú, mattfekete bundájú, kicsit tömör, vastag orrú Crinos emelkedik ki, és mered az érkezőkre, akik döbbenten nézik őt.* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash
Legutóbb Feoras szerkesztette (Kedd. Júl. 23, 2013 6:06 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 4:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Bólintok, jó lett volna ha tud, de ha nem, hát nem. Megoldjuk így is.
Megtudtam ki ez a falka is, és hát most jöhet a helyi ízelítő. Nem hittem volna egyetlen autó ekkora ijedtséget jelent, így nem árt beletanulnom a helybe.
A rejtőzés homidként nem ideális, úgyhogy fel is veszem a lupus formámat, amint indultak a többiek, avval könnyebben megtudom húzni magam a lapos aljnövényzetben.*
-1 rage, lupus forma
Dex + Stealth
Eredeti dobás sorozat: 7d10 10-Sided Dice Results: 6, 2, 3, 9, 10, 2, 1 (Total = 33)
|
*A tervem pedig utána nem is bonyolult. Ha átjönnek, támadás, igaz akkor már nem lupus leszek feltétlenül, sőt. De addig így húzom meg magam. Lehet nem is ellenség, ki tudja. A logikus lépés, kiszagolni van-e féreg abban a gépjárműben.*
Sense Wyrm - Perception + Occult
Eredeti dobás sorozat: 4d10 10-Sided Dice Results: 6, 7, 7, 4 (Total = 24)
|
_________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 3:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Feszültség a levegőben, fürge léptekkel osonok, nem tudni hát, Ellenség-e még... de fel kell készülni. Hátha Piócák, vagy Fomorok!
És ha "csak" emberek... hát, az se baj.*
- /Gar/ Fosternként még Szövőt nem... de aki használja, azt igen!
*Morranom halkan, ezt nehéz lenne elmagyarázni... de ha sikerül meglátni, aki irányítja a Guruló Dobozt, akkor csúnya meglepetést okozhatok nekik...
De egyelőre Széllel Játszó utasítását követve, majd igyekszem gyorsan laposra vonva magam nesztelenül surranni a gazos takarásában, éberen figyelve a kerítést, rést lelni rajta*
Dex+Stealth
Eredeti dobás sorozat: 9d10 10-Sided Dice Results: 7, 6, 10, 2, 6, 9, 3, 9, 5 (Total = 57)
|
Per+Alertness
Eredeti dobás sorozat: 6d10 10-Sided Dice Results: 2, 6, 6, 2, 2, 8 (Total = 26)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Kedd. Júl. 23, 2013 3:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Futás közben az Árnyúr hátra kiállt Settenkedő Halálnak.*
-/Gar/ Először nézzük meg, hogy ellenség-e. Ha az, pusztulniuk kell, vagy legalábbis fel kell őket tartanunk. De ne felejtsétek, éjszaka van, ez pedig már nem egyértelműen a mi időnk. Ne becsüljétek alá őket!
*Gyorsan, és könnyedén elérik a bejárat széli bozótost, viszont csak itt derül ki, hogy a rajtaütést gátolja a kapu és a kerítés. A fényszórók pedig közelednek – halovány fényük rázkódása, már képes új, táncoló árnyékokat vetni. Rita osonva indul meg a sövényben a kapu mellett a kerítés felé. Közben már halkabban felel Galcohbar kérdésére.*
-/Gar/ A Háború Dala, az Üvegjáró falka, akik idehoztak minket. Gyorsan, még mielőtt elég közel érnek, hogy kivehessenek minket!
*Odaérnek a mindkét oldalról sűrű növényzettel, és némi vadszőlővel takart kerítéshez, ami viszont önmagában teljes védelmet nem nyújt nekik.*
-/Gar/ Tomboló Düh, te keress a kapu közelében búvóhelyet, ha átjönnének! Settenkedő, segíts találni egy átjárót, átbúvót a kerítésen! Ha van idő, mi vágjuk el a menekülésüket. Ha Ellenség, akkor nem szökhet! És vigyázva, közelednek.
*Azzal ő is elindul a kerítés mentén lopakodva átjárót keresni.*
//Mindenkitől kérek rejtőzés próbát
//Settenkedő Haláltól pedig egy éberség próbát is, átjáró kereséshez
//Összesen 2-2 próbára marad időtök (vagyis Settenkedő Halálnak csak a rejtőzésre és keresésre, Galcobahr-nak rejtőzésre és még valamire), illetve koncentrálást nem igénylő adományok aktiválására. _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|