| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 7:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Awenhai írta: | | Dream-Catcher írta: | | Awenhai írta: | Már akkor jeleztem, hogy kipróbálnám... most is jelzem... remélem, a kockák majd nem szegülnek ellenem... :mrgreen:
Ha küldenél egy Csingi karilapot, annak nagyon örülnék... *mocsok karilapvadász* |
Halandóként kell kitölteni alapból, nem szükséges karakter lap hozzá, mert a csingi felét majd én fogom kioasztani, szerepek, udvarok egyebek ^^ |
Tudom én... de valóban kellene egy csingi karilap, ha akad, a négyoldalas verzióból... én a gép mellett karilaphegyekkel kószálok... :mrgreen: |
http://www.rpgsheets.com/cgi-bin/arcdb.cgi _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Dream-Catcher írta: | | Awenhai írta: | Már akkor jeleztem, hogy kipróbálnám... most is jelzem... remélem, a kockák majd nem szegülnek ellenem... :mrgreen:
Ha küldenél egy Csingi karilapot, annak nagyon örülnék... *mocsok karilapvadász* |
Halandóként kell kitölteni alapból, nem szükséges karakter lap hozzá, mert a csingi felét majd én fogom kioasztani, szerepek, udvarok egyebek ^^ |
Tudom én... de valóban kellene egy csingi karilap, ha akad, a négyoldalas verzióból... én a gép mellett karilaphegyekkel kószálok... :mrgreen: _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Mert bárhol jár, máshol csak félig él...
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 7:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Awenhai írta: | Már akkor jeleztem, hogy kipróbálnám... most is jelzem... remélem, a kockák majd nem szegülnek ellenem... :mrgreen:
Halandóként kell kitölteni alapból, nem szükséges karakter lap hozzá, mert a csingi felét majd én fogom kioasztani, szerepek, udvarok egyebek ^^ _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 7:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Már akkor jeleztem, hogy kipróbálnám... most is jelzem... remélem, a kockák majd nem szegülnek ellenem... :mrgreen:
Ha küldenél egy Csingi karilapot, annak nagyon örülnék... *mocsok karilapvadász* _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szomb. Szept. 02, 2006 7:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én jelentkezek Druihoz. Mert jau mesélő, és mert még nem játszottam csingit. Majd még beszélünk erről, meg minden, meg megyek vissza és rendesen elolvasom a követelményeket. Mert rohantam. Na mindegy.
Szóval szeretnék majd csingizni, már ha élőben sose fogok valószínű. Meg még mindig unom a fejem itthon. :roll: _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 5:27 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hümm, elnézést hogy itten kavarok.
Naszóval, Ezra: ha tuti lesz asztali 1st change, akkor odavinném, nem szeretek egy karakternél dolgokat megnemtörténté deklarálni.
Holnapig viszont nem tudok új karit csinálni, időm se lesz - szóval akkor visszavonulót fújok. Elnézést. :( _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 3:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha-ha Feo.
Ezt a túltengést figyled, és ha már a nyárit a büdös életbe nem fogod lemesélni, pedig olyan karaktereket alkottunk, amikkel még csak gondot sem lett volna, akkor go on, bedobom a nevem a ládába én is.
De én nem fogom magam ettől kárpótolva érezni, az elmaradtott asztali helyett.
És az továbbra is tüske bennem.
Veny _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Csüt. Aug. 31, 2006 8:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Gamaliel írta: | Feo.
Hmm, na jó, na jó. Ha már asztaliban nem fog összejönni, hogy játszhassak Ezra-val, legalább fórumon vinném a srácot. Elküldjem még egyszer vagy megvan még? |
Hadd szóljak bele! Én még nem tettem le arról az asztaliról! :P Tessék mást hozni!
Persze majd a km-ünk is nyilatkozik az ügyben.
OFF: Majd tessék MSNen megkeresni Gamalielnek, van megbeszélni való más ügyben! :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 7:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Feo.
Hmm, na jó, na jó. Ha már asztaliban nem fog összejönni, hogy játszhassak Ezra-val, legalább fórumon vinném a srácot. Elküldjem még egyszer vagy megvan még? _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szűkös határidő meg vele való még nem túl sok játék miatt én karim megvan, csak Seattlebe költöztünk, meg statokat leszedem. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm...mégis jövök. ^^
Lássuk, miből lesz a Garou. =) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Malkáv/Ravnosz/stb. jelen, már úgyis előre helyet foglaltam a fórum indulásakor is ebbe a first change partiba. :mrgreen:
Karakter voilá, előállt. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
The World shall tremble, mountains will shake, rain will be fire, I've risen from my slumb...
Izé :P
Well.. oly ritkán van lehetőségem játszani, úgyhogy végülis miért ne alapon, ebbe beszállnék. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha akad egy csöpp időm, és nem havazódom hirtelen nagyon el, kipróbálnám a mesét, bár ez az elsejei dátum "kissé" rövid... eddigre nehézkes lesz tökéletes karit csinálni... _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm, Sigrun jól mondja, nekem sem ártana tapasztalat, meg tényleg jó kis emo horror lehet belőle... jelentkezek, amennyiben kellően lassan fog zajlani az én szálam, gondolom ez nem okoz nagy gondot. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|