| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 7:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
na igen 36 foknyi hőt faggyá alakítani, simán le lehet fagyasztani csókát, bár vulgáris effekt...
gázvezetékre hány siker kéne, 2 mert nem magára hat, tehát 2 siker egybeeső varázslat +2 csz asszem, tehát 2 siker 4esre és megvan? (akapont automatikus siker)
továbbá Szellem szférával tudnak Umbrába lépni, és pontosan mivel is tudják megkötni a tárgyaikat? _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 7:45 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A szférákkal akármit ér csinálni ... ha elég kreativ vagy összehozhatod, de ha nagyon elszállsz, akkor a mesélő biztos visszafog majd valahogy. Ha más nem kicsit megnől az a bizonyos entrópikus rezonancia :P
Ha kritikus sebre gondolsz, akkor azt asszem csak magasabb szinteken lehet gyógyítani. _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 7:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csak mert tűzgolyó esetén 2 siker kell 5 szintnyi sebzéshez (ha jól láttam, ez nem kocka, hanem szint), akkor gondolom faggyá alakítás esetén is hasonló számú siker kell nagy effekthez, illetve kell elég energia, amit faggyá lehet alakítani... bár kérdés mi számít annak, test hőjét faggyá alakítani ér?
(hőből hideget??) vagy mozgási energiát faggyá, és akkor megúszhatja , ha megáll? persze lélegzés is vmennyi mozgási energia, csak nem annyi, amennyi lefagyasztáshoz elég.
továbbá ÉLET 2essel mágikusan gyógyíthat. Súlyosbított sebet is, vagy csak simát? _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 7:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Uturuncu írta: | Na olvasgattam a Szférákat, hatalmas szabadságot nyújtanak, az biztos, viszont kicsit kuszák.
Pl tegyük fel, valaki létre akar hozni egy vulgáris tűzgolyót.
Akkor ehhez Erők 3as kell neki, de semmiből csak esszenciából tud teremteni.
Akkor elég csak esszenciát elkölteni, vagy Eredet 2es is kell neki, hogy ezt megtehesse?
És mi van, ha egy gázvezetéket lobbant be? (egybeeső hatás) Akkor is dobni kell sebzésre, vagy akkor simán, anyag 2es repedés a csövön, Erők 2es, kézben levő öngyujtó lángját átirányítani oda, aztán hadd szóljon, nyugodtan felrobbanhat egész ház?
Illetve Erők 3assal már akár mozgásenergiát is hővé, faggyá alakíthatja, de ez gondolom körülményesebb és lassabb, mint sima tűzgolyó, és akkor hatóidőre kéne dobni?
Mi van, ha egy technokrata időutazással elmegy távoli jövőbe, és onnan vissza is térhet egy csillagrombolóval? Akkor azzal nyugodtan elintézhet bárkit, míg alvók meg nem látják, mert akkor paradoxon tuti elemészti? |
Ha jól tudom, jah kell hozzá az Eredet is.
Az, hogy mi hogyan hat, és hogy lehetséges a mesélő dönti el minden esetben. De én pl a te helyzetedre simán dobattam volna egy arete-t, és ha sikerült neki, akkor volt ház, nincs ház ...
Semmivel sem lassabb az egyik erőt átalakítani a másikba, mint tűzlabdát létrehozni. A varázslási időt csak a paradigma befolyásolja, és hogy mennyi sikert akar a mágus gyűjteni.
A technokraták nem utazgatnak csak úgy az időben ... az egész szervezet hihetetlenül meg van szervezve, és oka van, hogy eddig ezt nem tették meg.
Mondjuk ahogy én elképzelem, a Void Engineerek már rég csillagrombolókkal flangálnak a világűrben ... legalábbis én már meséltem be egyet .. (de elszállt kaland volt). _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 7:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Na olvasgattam a Szférákat, hatalmas szabadságot nyújtanak, az biztos, viszont kicsit kuszák.
Pl tegyük fel, valaki létre akar hozni egy vulgáris tűzgolyót.
Akkor ehhez Erők 3as kell neki, de semmiből csak esszenciából tud teremteni.
Akkor elég csak esszenciát elkölteni, vagy Eredet 2es is kell neki, hogy ezt megtehesse?
És mi van, ha egy gázvezetéket lobbant be? (egybeeső hatás) Akkor is dobni kell sebzésre, vagy akkor simán, anyag 2es repedés a csövön, Erők 2es, kézben levő öngyujtó lángját átirányítani oda, aztán hadd szóljon, nyugodtan felrobbanhat egész ház?
Illetve Erők 3assal már akár mozgásenergiát is hővé, faggyá alakíthatja, de ez gondolom körülményesebb és lassabb, mint sima tűzgolyó, és akkor hatóidőre kéne dobni?
Mi van, ha egy technokrata időutazással elmegy távoli jövőbe, és onnan vissza is térhet egy csillagrombolóval? Akkor azzal nyugodtan elintézhet bárkit, míg alvók meg nem látják, mert akkor paradoxon tuti elemészti? _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Szomb. Nov. 11, 2006 6:50 pm Hozzászólás témája: ~ Kérdések és válaszok - Mage: The Ascension ~ |
|
|
Technikai és történeti kérdezz-felelek, illetve szabályértelmezés helye. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|