Playground :: Téma megtekintése - Zack Slick - Macskajaj
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

Zack Slick - Macskajaj
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 7:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Azt biztos… jó kis orosz gyártmány, cseszett mód zörög, meg kattog, de mínusz húszig nem árt neki a hideg, és be sem ázik. Igazi, masszív világháborús géppuska… egy nagy hátránya van: kevés hozzá a lőszer, és manapság nem is gyártanak már ebbe a típusba. Bár… elvileg, ha kicsit lereszeled a végüket, akkor az amcsi töltények is beleférnek. Nos? Mit szólsz?

Éjben-Járó, Crinos, Lupus
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 6:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*Gépfegyver? Nem is rossz kompromisszum. A pisztoly gyenge kicsit, a puskát nehéz elrejteni, de egy jó gyors gépfegyver. Felcsillan a szemem.*

- Gépfegyver? Ha megbízható, akkor az kell, könnyebb elrejteni mint a puskát és komoly elrettentő ereje van.

Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk

Itt az ideje az áldozathozatalnak
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Hááát… kivitelezhető, de tudod, hogy nem olcsó mulatság. Én is feketén szerzem ezeket, a kis játékszereket, de nekem se ingyen adják. Most rendesen felkúsztak az árak, mert a sok szövetségi ügynök mind itt szaglászik, úgyhogy egyre rizikósabb a móka… De mond, mi kell? Valami kisebb, elegánsabb darab? Vagy inkább az elefántölő kategória? Vagy valami komolyabb népirtást tervezel, nem mintha bármi közöm lenne hozzá… csak most érkezett egy ládányi ruszki gépfegyver, békebeli darabok, de hatékonyak.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 6:23 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

*A fenébe, már megint? Megdermedek, hátamon felborzolódik a szőr... ja csak Diego. Nem kéne ijesztegetnie, de egyelőre nem rovom fel neki.
Az ismerős arc és kérdezősködés hatására felengednek mind izmaim, mind arcvonásaim.*

- Egy év alatt változik az ember. - vigyorgom.
- Sajnos kényszerű távollétben voltam, bizonyos alakok meg akartak ölni, de még most se vagyok teljes biztonságban.
Meg kell védenem magam! Nem tudnál szerezni nekem is egy ilyen jószágot, meg pisztolyt?

Vissza az elejére
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 6:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A várost járva, eszedbe ötlik az egyik régi találkahely, egy tengerparti romos villa – ó igen, sok emlék köt ahhoz a helyhez, de már valóban rég jártál ott. Próba szerencse – gondold magadban.
A bejárati ajtó mondhatni tárva-nyitva – pontosabba, nincs ajtaja, valószínűleg kiszakadt a helyéről. Az épületbe belépve, először úgy véled rossz időpontban érkeztél, s nincs egyetlen kétes hírű alak sem a közelben. Így sarkon fordulsz, s elindulsz kifelé…

- Állj, ki vagy! – rivall rád egy hang, mire óvatosan megfordulsz. Szerencsére csak Diego az, egyik régi ismerősöd és volt üzlettársad – Jesszus Slick, majdnem átlyuggattalak – mondja, s még egyszer körbenéz, a biztonság kedvéért, majd elteszi a méretes mordályt – Nem kellene csak úgy, hívatlanul beállítanod, tudod, hogy vannak keményebb arcok, akik előbb lőnek, aztán megint lőnek, és utána sem kérdezősködnek… Mi járatban errefelé, öreg harcos? Rég láttalak, mintha… megváltoztál volna, levágattad a hajad, vagy mi?

Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 5:20 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 5d10
10-Sided Dice Results: 5, 6, 1, 8, 5 (Total = 25)

Vissza az elejére
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 4:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Sok idő telt el, mióta legutoljára felkerested az alvilági kapcsolataidat – többségük nem élt éppenséggel veszélytelen életet, így az is előfordulhat, hogy közülük jó páran távoztak az élők sorából.
Persze egy próbát megér, ismét felkeresed azokat a sikátorokat, lebujokat, elhagyatott épületeket, ahol a nepperek, fegyvercsempészek és maffiózók gyakorta megfordultak.

//Wits + Streetwise dobást kérek, illetve használhatod a Fekete kereskedelem specialitást, ami +1 kockát jelent…

Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 10:18 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

<Mit jelentsen ez? Oké a ribancra még ráfanyalodnék, de hogy meg is fojtsam... ez undorító.>

*Kirázom a fejem. Nem értem mitől jött elő. Aztán látom a műsort a tévében... Tényleg megöltek valakit. Semmit nem jelent, rendszeresen előfurdul, ribancnak lenni talán kényelmes, de nem veszélytelen foglalkozás. De miért jelent meg ilyesmi az álmaimban? Mintha én tettem volna... vagy a másik én? Lehetséges lenne, hogy látom álmaimban, ahogy a hamisítvány gyilkol? Különben miért lett volna ilyen intenzív az álom, ha eddig nem voltak ilyenek?*

*Ekkor rándulok igazán görcsbe... ő is képes lehet arról álmodni, amit én teszek? Lehet, de akkor is ki kell csinálnom, most még inkább! Talán még nem képes minden gondolatom és álmom kifürkészni...
Pisztoly kell! Már korábban elterveztem ezt, ha mégis tévednék első ijedelmemben, ez nem változtat a dolgokon.*

*Megpróbálom felkeresni régi ismerőseim, talán valakitől tudok szerezni... jelenleg nem állíthatok be a boltba...*

Vissza az elejére
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 23, 2007 9:28 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hazaérve fáradtan nyújtózol el a kanapén, s azonnal elszenderülsz…

Homályos álomképek sejlenek fel előtted – sűrű sötétség honol az utcákon, ám az egyik sikátort kékes neonfény ragyogja be, s a csupasz téglafal mellett didergő utcalány ácsorog.

-… hé, hova sietsz, szépfiú… - elhaló hangfoszlányok -… gyere… nem bánod meg…

Követed őt, egyenest a sikátor mélyére – ahol nem kell tartanotok a kíváncsiskodóktól.
Az álomképek – a hangok, a szagok s a fények – egybemosódnak.
Mikor ismét összeállnak a "mozaikok", már csak a lány vonagló testét látod – ám, ekkor ujjaidat a nyakára fonod, fojtogatni kezded, mígnem a szemei kifordulnak, s élettelenül esik össze…
Felriadsz, verítékezel – már vége, csak egy álom volt.

Bekapcsolod a televíziót, hátha az majd elfeledteti veled ezt a lidércnyomást.
Azonban a reggeli hírösszefoglalót hallgatva, további kétségeid támadnak:

- Ma reggel, ismét holtan találtak egy prostituáltat, ám szemtanúk ezúttal sem akadtak…

Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 21, 2007 7:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

<Magam sem szeretném azt...>

*Ennek kapcsán más változásokról kezdek beszélni, megállapítom, hogy a környékem nem éppen a javára változott meg, túl kevés a zöld, túl sok a szürke beton, mindenhol csak az... *

*Örömmel keresem én is a szemkontaktust Jenniferrel, illetve máshogy is kontaktusba lépnék vele, egyelőre csak kézzel érintsük egymást, azt szeretném.*

*Aztán ismét Lady Morganára siklik a tekintetem. Tényleg érdekes, a halandók mit látnak az illuzióból. A múltkori egyszerű volt, valaki a vízbe ugrott és eltűnt... de ez? Talán nem látnak semmit a lebegésből, talán azt hiszik bűvészmutatvány, manapság már nagyon erős és vékony fonalak vannak.*

*Ha az előadás végetért, és nincs más egyéb, akkor hazamegyek pihizni kicsit. Holnap majd megint megpróbálom megkeresni pár régi ismerősön, újságot venni, hogy a másolat követett e el valamit.*

Vissza az elejére
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 21, 2007 6:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Hát… már egy ideje, de nem tartom számon – Macheta kiissza a söröskorsó maradék tartalmát is – Hát… jó volna, ha nem okoznál különösebb balhét, tudod, a nemesek nem díjazzák, ha valaki rács mögé kerül. Még ha csak egy-egy napra is…

- A jövő hónapban lesz az ötödik évfordulója – felei Diablos – nem mintha különösképpen örömteli ünnep volna. Hmm… ha már úgy is a Tavaszt választottad patrónusodként, élvezd ki, hogy ismét itt lehetsz. Proszit…

- Azt hiszem – Jenifer megvakarja a feje búbját – alig egy éve érkezhettem vissza… Igen.

A továbbiakban a világ változásairól beszélgettek – egyöntetűen megállapítjátok, hogy sokkalta hosszabb a Kékfény, mint annakidején.
Diablos elszaval egy rövid anekdotát arról, hogyan is idézi elő az ember saját végzetét – közben Jenifer folyamatosan keresi veled a szemkontaktust.

Végül a háttérben szóló zene elhalkul, s néhány pillanatra sötétségbe borul a Taverna – ám, mikor ismét kigyúlnak a lámpák, Lady Morgana alakja tűnik fel a színpadon.
Rögtön a Mámoros Kín című dallal indít – olykor olyannyira beleéli magát, hogy egy-egy pillanatra ismét lebegni kezd – vajon mindebből a halandók mit láthatnak? Egy narkós énekesnőt, amint a színpadon vonaglik?

Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 21, 2007 6:34 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

<Valószínűleg... már egy ideje nem volt halandó kuncsaftom, remélem még mindig tudnék bánni velük is.>

- Értem. Ti mióta is vagytok újra a Földön? Van még valami amit érdemes tudnom, figyelembe véve pár napja tértem vissza?

*Ezek után még próbálok könnyebb témákról beszélni velük, majd csak Lady Morgana előadása után megyek haza.*

Vissza az elejére
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 21, 2007 6:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Évek óta nem jártam arra – mondja Macheta – emlékszem, kisgyerekként a romok közt játszottunk, nekünk ez természetes volt, és csak a külföldiek csodálták annyira az ősrégi templomokat. Egyébként a Nyár udvarához tartozom…

- Hulló levelek, kifakult világ… nekem az Ősz jelentette a megnyugvást – teszi hozzá Diablos.

- Igen, a Tavasz – ujjong Jenifer – Imádom a tavaszt, a megújulást, a szenvedélyt hozza el.

- Vagy épp a feledést – Macheta hörpint egyet a söréből – Kéjmámorban könnyű elfeledni Árkádiát…

- Egyébként – Diablos megköszörüli a torkát – estefelé szoktunk gyülekezni, az emberek nehezen értenek meg bennünket, így olykor szükségünk van egymás társaságára. Bár… ha a Smaragd Udvarához tartozol, nyílván könnyebben ismerkedsz, és a halandók is jobban elfogadnak.

Vissza az elejére
Thrall
Meseszövő

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 21, 2007 6:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

<Dzsentrik? Nyilván valami derogáló szó a grófra. Nem maradt tényleg semmi? Vagy csak emberek nem vették észre?>

- Gondolod, hogy akkor se találnál semmit, ha most mennél vissza?

<Igen, ez a topless szerintem is valószínű.>

- Értem. És mely udvarok tagjai vagytok? Én tavaszé.

*Közben rendelek újabb sört.*

- Rendszeresen itt lógtok, vagy máshol is találkoztok?

Vissza az elejére
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 21, 2007 5:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Annak idején – mondja Macheta mielőtt a Dzsentrik – az Igaz Feak – elragadtak volna, a déli őserdőkben éltem. Olykor fölbukkant egy kisebb csoportnyi régész… akkor jó darabig nem volt hiány melóban, a dzsungeleket kiismeri nem könnyű. Aztán ráuntam, és különben is, a tudósfazonok már mindent kiástak, minden kikutattak… nem maradt ott semmi, csak néhány elhagyatott, romos templom.

- Jómagam – szól közbe Diablos – életművész volnék, és szintén a déli kontinensről származom, csak éppenséggel szerencsém volt, és egy ideig belekóstolhattam a nagyvárosi életbe.

- Nos… - Jenifer ujjai köré fonja szürkés hajtincseit – Táncosnő voltam…

- Úgy érti, topless… - veti oda Macheta.

- Táncosnő, és kész – böki oldalba a szemtelen patkányt.

Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3 ... , 9, 10, 11  Következő
10 / 11 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.