| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 11:32 am Hozzászólás témája: |
|
|
Látom elég lassan haladnak a dolgok, úgy hogy jelentkeznék Kultra, ha maradt még hely.
(majd júl közepe tájékán pörögnék rá témára, addig kivégzem szabálykönyvet, amúgy ahogy elnézem hasonló hangulata van mint Silent Hill 2nek) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Teppik

|
Elküldve: Csüt. Jún. 01, 2006 1:56 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdvözletem!
ööööö
Ha megoldható jelentkeznék GoldDrake Ars kalandjába és Feoras firstchange kalandjába. De csak ha nem mostanában indúlnak, vagy később is be lehet szállni, mert még majd egy hónpig (3hét) el vagyok havazva a vizsgákal és addig biztosan nem lesz rá időm. De utánna nagyon szeretnék játszani:) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 7:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elvileg Feorasnál foglaltattam egy helyet a 1st change partiba, már ha áll még, akkor oda szívesen mennék továbbra is.
Meg érdekelne az a little fears LC-vel.
Máshova eddig sem képem, sem időm nincs bepofátlankodni. :mrgreen: _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 11:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, látom, mivel nem ment úgy ahogy szerettem volna, hogy esetleg a jelentkezés pm-ben történjen, vagy a mesélésekkel kapcsolatban felmerülő kérdéseket a ~ Kezdés előtti megbeszélések ~ topicban tárgyaljuk át, ezért... "közkívánatra" létrejött a Jelentkezem! topic. _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 6:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Akkor hivatalosabban is:
Kipróbálnám a büszke Démonúrnőnk Little Fears meséjét,
Inkvizítorunk Changeling meséjét, ha elfogad. (Ha nem, akkor majd később játszom olyat...)
Drake Ars Magica partiját is kipróbálnám,
s ha valaki véletlenül M.A.G.U.S.-t mesélne, akkor annak is nagyon örülnék.
Tzimisce (ha elgépeltem, bocsánat) WW meséjétől kicsit tartok, de azért esetleg megbeszélhetjük... most nem feltétlenül lesz akkora balszerencsém, s talán nem csak én tanultam belőle...
Ha valaki lesz oly elvetemült, hogy régi rendszerű Star Warst mesél, akkor azon is gondolkodnék.
(((Kissé játékhiányom van... :mrgreen: ))) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 2:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én LC Little Fearsjébe mindenképp jelentkeznék.
A többi meg egyenlőre nem érdekel, ha a mesélési szálaim elindulnak és az LF is, akkor nem hiszem, hogy lenne kapacitásom többre, bár ez függ attól, hogy ki mennyire aktív ehhez. Mármint mesélésben, én nagyon lassú vagyok. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 2:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ha GoldDrake-nek nincs ellenére, akár játszhatnánk együtt is. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 12:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
S igen, ami kimaradt, Tzim úrhoz akkor jelentkeznék Werewolfra. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 12:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Ééén meg jelentkeznék:
- Feo 1st change partijába
- Drui csingijébe
- Drui KULTjába
- Zarekhez, ha WW-je lesz és konkretizálja holmikormi. :D _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 8:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én pedig jönnék Sigrunnal egy akármilyen WW kalandba. Ha a KM igényli, átküldöm a karakterlapot / előtörténetet ismét. Ezenkívül nagyon szívesen játszanék Vampire-t is és benne lennék egy MAGUS kalandban is...de itt azért belekontárkodnék picit a háziszabályokba. : P
Tisztelettel és türelemmel... _________________

Legutóbb Freiherr von Rosen szerkesztette (Hétf. Júl. 17, 2006 3:23 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 8:22 am Hozzászólás témája: ~ Jelentkezem! ~ |
|
|
Na akkor én is írnék, jelentkeznék az Inkvizitorunk Changeling meséjére, ha lehet róla szó. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|