| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Dec. 02, 2006 4:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem is rossz ez a Little Fears, így első látásra :roll: Ha meghírdeted újra valószínűleg jelentkezni fogok, max idősebb karakterrel (10-12 évessel). _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 5:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Seyala: Little Fearsről itt találsz egy jópofa ismertetőt. Nagyon egyszerű és ötletes indie rpg egyébként. Anno nagyon régen ígértem LF mesélést, ha összeszedem magam és leküzdöm mérhetetlen lustaságom, talán újfent meghírdetem, és talán lesz is belőle valami. :mrgreen: _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 5:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Seyala írta: | | Szeretném kipróbálni a Little Fearst, bár semmi anyagom nincs hozzá, de nagyon érdekelne. Meg a Changeling is foglalkoztat, azt is szeretnék egyszer játszani, erről is kb annyit tudok, mint az előbbiről. :? |
Changelinget eleve emberi halandóból első ébredésre mesélek, ha olvastad a kiírást.
| Tűzhajnal írta: | Nah én meg átolvastam a dolgokat rendesen.
Mégis vinni akarom a Changeling első átváltozásos dolgot errefelé, a kikötések annyi, hogy:
...
A karaktereket beskatulyázom korban max 20, ergó hasomlóan reális tini korban lévő karakterek mint Feorasnál, nem minden pontot elosztani, ha nem muszály, természetes előny-hátrányok, semmi specifikus, azt majd kaland közben adhatok mint KM ha a karakter hajlamos rá.
Mit kérek pontosan?
- Karakter lapokat, mint halandó, ebből a korból bárkiből ébreszthetek Changelinget, nincsenek megkötések, ez a változó kor, így bárki bármi lehet.
- Reális leosztást, ami ebbe a korba hajlamos akaraterő alapkönyv megnézése szerint maximum 3, nagyon indolkoltan pedig 4.
- Megköthetitek nekem azt, hogy mik_nem_szeretnétek lenni, de kith kívánságot nem kérek senkitől, mert kalandhoz lesz igazítva meg karakter hajlamra.
Azt hiszem az aktív játokosok közül én ismerem legjobban a Changelinget, ergó nem kérek rá visszajelzést de hogy én ezt meg azt, meg hogy ez nem is úgy van.
A szabályokat én fogom osztani, kísérleti jelleg ez is, de többnyire alapkönyveken épül amiket olvastam meg a pár kiegészítőn át, amim meg van papíros verzióban, pdf-et csak noble házak végett olvastam, de a tudásom ezekből nem elég nagy így lesznek alter megoldások.
Bármilyen tini korban lévő karakter lehet, egy dolog:
- Ha konzervatív kocka szülőket csap háttérnek, akkor számoljon avval, hogy lesznek gondjai, de nem kell ezért kihagyja, úgy is nagyon érdekes a játék.
...
És szigorúan Europa, Amerikába Nunnehik vannak, amik teljesen mások, szóval Europa.
Sőt, hogy ne legyen fenn akadás, mondok is országot:
Mondjuk rá Finn vagy Svéd.
De ezek körül, bevándorló bárki lehet, nem köti a nép stílusjegyei de a helyszín errefelé lesz és nem vándorló kaland, hanem helyhez kötött.
Illetve nem ragaszkodok sőt nagyon eltérek a sztereotipiáktól, hajlamos vagyok direkt nem annak ébreszteni a karaktert, aminek sztereotipan beállítja, szélsőség vagyok és az ébresztésnél bízzátok ide hozzám a dolgokat, én tudom jellemek és karik után azt, hogy ki mire érdemes majd.
... |
Annyiban változott, hogy nincs megszabva mennyi embernek mesélek, szabadon lehet csatlakozni a játékhoz.
Mivel feltűnően VK-t is fogadtam és most kezdtem el neki mesélni.
Ébredés, gyermeki halandóból.
Modern mai kor, Tampere városa.
Csak úgy megjegyeztem... :roll: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Seya

|
Elküldve: Pént. Dec. 01, 2006 4:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szeretném kipróbálni a Little Fearst, bár semmi anyagom nincs hozzá, de nagyon érdekelne. Meg a Changeling is foglalkoztat, azt is szeretnék egyszer játszani, erről is kb annyit tudok, mint az előbbiről. :? _________________ "What if your heaven was someone else's hell?"
Hed
Cassy |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 3:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Drakan: Lásd. Feo válaszát, ez a fórumtéma nem arra való, hogy itt kezd el megint az ideológiádat terjeszteni.
Válaszolni fogok neked, de a helyén, a chatben. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 3:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
GoldDrake : ez a topik arra való kifejtsük különleges kívánságaink, azért nem mindenki gondolkozik úgy WWről mint ti.
"Neked ez horror amit felsoroltál?" úgy tűnik itt csak én vagyok ilyen gyáva, feltételezem ti az általam felsorolt helyzetekben tökéletesen megőriznétek hidegvéretek.
( esetleg ki tudnád fejteni PMben (tényleg ne nyissunk itt alapokról vitát...chaten lehet vagy inkább PM?) mi a horror szerinted? csak meg szeretném hallgatni aztán ha nem tetszik rátok hagyom ) _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak
Legutóbb Thrall szerkesztette (Szer. Jún. 14, 2006 4:04 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 3:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
MOST ÁLLJ!
Ha szabad kérnem, ez a vita már egyszer lezajlott a maga helyén, és idejében, ahogy látom az álláspontok nem változtak, ám legyen.
Most kérnék meg mindenkit mielőtt szétszeditek a topicot, hogy ezzel ITT áljunk le. Ha mindenáron vitát akartok, ám legyen, jelezzétek, lesz neki topic, aztán ott hordhatjuk egymásra, meg magunkra. :P _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 3:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Drakan Gorswitz írta: | Szóval úgy általában a horrorról :
Van egy mezei könyvelő azt látja, ott nagy tömeggyilkosság, vérrel írt pentagramma falon, és akkor sötétből előmászott az az iszonyatos, torz alak, tuti nem ember, és futottam hogy majd kiszakadt tüdőm és láttam, hogy embert megszállja valami démon, és rámtámadt és agyon kellett vernem vérben úszott a kezem Úristen, és nem csak a fizikai világ létezik...
El is hiszem jó eséllyel bekattam.
Viszont egy vérfarkas kölyöknek ez kb esti mese részét képzi és úgy folytatódik, jön az agyaras-karmos szuperhős széttépi a fomorokat, aztán sámán kiűzi bane-t emberből.
Szóval nem az van abszolút nem bírom horrort, de WW szvsz inkább heroic fantasy stílus. |
Neked ez horror amit felsoroltál? :P :P :) Most komolyan? ? Ez egy D kategóriás horrorfilm.
Szerintem az rpg.hu után mintha meg lettél volna kérve hogy ne folytasd a WW heroic fantasy vonalat, mert megsúgom WWben NEM EZ A HORROR. Sőt, KULTban sem, nagyon nem. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Jún. 14, 2006 3:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szóval úgy általában a horrorról :
Van egy mezei könyvelő azt látja, ott nagy tömeggyilkosság, vérrel írt pentagramma falon, és akkor sötétből előmászott az az iszonyatos, torz alak, tuti nem ember, és futottam hogy majd kiszakadt tüdőm és láttam, hogy embert megszállja valami démon, és rámtámadt és agyon kellett vernem vérben úszott a kezem Úristen, és nem csak a fizikai világ létezik...
El is hiszem jó eséllyel bekattam.
Viszont egy vérfarkas kölyöknek ez kb esti mese részét képzi és úgy folytatódik, jön az agyaras-karmos szuperhős széttépi a fomorokat, aztán sámán kiűzi bane-t emberből.
Szóval nem az van abszolút nem bírom horrort, de WW szvsz inkább heroic fantasy stílus. _________________ Spórolj a könnyel, míg véget nem ér minden fájdalom
Kövess, de saját lábadon
Katonák vagyunk, állunk, vagy meghalunk
Spórolj a könnyel, foglald el helyed
Ítélet napjáig ne felejtsd neved
Kövess gyorsan és szabadon
Katonák vagyunk győzünk, vagy meghalunk
Itt az ideje az áldozathozatalnak |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Hétf. Jún. 12, 2006 2:30 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Syrocco írta: | Én pedig a Changeling -et próbálnám ki, de abban még amatör vagyok :roll:
Esetleg mint ember karakter indulnék, úgy talán könnyebb lenne.
Ha akad válallkozó kedvű mesélő erre a feladatra. |
Read my description XP
HALANDÓ changelingeknek mesélnék, akik most ébrednek.
Aki nagyon nulla tudok házifordítást küldeni alapnak, illetve pár megkötésem lenne munkálatok ügyében ha a karakter már felnőtt egyed XP
Please use the private messe button to know more XP _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 4:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv Feoras
Ezer bocs, én jeleztem nekem különleges kívánságom lenne, hogy ne nagybetűs DARKNESS stílusban meséljenek, hanem picit (de tényleg csak picit) könnyebb stílusban, mivel heroic fantasyhez szoktam, és amúgy ez jövőre vonatkozó kérés volt, most nincs olyan sok időm.
tisztelettel Drakan |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Jún. 07, 2006 11:54 am Hozzászólás témája: |
|
|
Syrocco, Drakan Gorswitz!
Nem azért, de ha alaposabban megnézitek a mesélésre vállalkozók hozzászólásait, feltűnhet hogy az általatok kért rendszereken belül igenis indul mesélés, nem is egy. Csingi indul pont a kezdetektől, Werewolf is 3 féle, M* is, nem is egy, és még SW-re is volt ajánlat.
Ha részt akartok venni ezekben a game-ekben kérlek jelezzétek a KMeknek, had ne nekik kelljen keresniük játékosokat, könyörgöm!
Ez pedig másoknak is szól:
Próbáljuk meg ezt a topicot arra használni, amire való, ne egy alternatív ~jelentkezem!~ topic-ként. Ha valakinak speciális igénye van, azt kéretik itt jelezni, de ha már van adott kategóriájú game-re ajánlat mesélői részről, ugyan már ne irkáljuk ide feleslegesen! Remélem érthető mi a bajom :P _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 5:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Én pedig a Changeling -et próbálnám ki, de abban még amatör vagyok :roll:
Esetleg mint ember karakter indulnék, úgy talán könnyebb lenne.
Ha akad válallkozó kedvű mesélő erre a feladatra. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Thrall Meseszövő

|
Elküldve: Kedd. Jún. 06, 2006 4:20 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv.
Én eddig főleg DnDt meg MAGUSt meg StarWarst játszottam, de szeretném kipróbálni Werewolf szépségeit is.
Lenne olyan elvetemült mesélő aki MAJD ennek figyelembe vételével mesélne?
(Üvegjáró rockzenész Galliarddal, vagy Ragabash programozó/hackerrel lennék. ) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chrysocyon Frax Silent Strider

|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 1:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Én is szeretnék mesélést kérni Titánnak aki CoG Lupus Ahroun. Előtörténet és karpal készen van. Köszönöm előre is |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|