| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Malkáv

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 6:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hi Tzimisce!
Kellemes, és nem éppen váratlan meglepetés a jelenléted. Hihi, én meg már itt vagyok, és boldogítok. :green:
Ahogy téged szoktalak a hülye kérdéseimmel :P _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 5:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jóestét mindenkinek! Sok ismerős arcot látok a régi WW fórumról, és ennek nagyon ürölük :lol: _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 4:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
:twisted: Üdv dhráhassszágok... én is megérkeztem :twisted:
Legutóbb Azrael szerkesztette (Csüt. Máj. 18, 2006 5:42 pm), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 2:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szépjónapot, én is megjöttem.
Bocs, semmi értelmes név nem jutott eszembe, úgyhogy a Perverzió Halálangyala vagyok jelen minőségemben, majd változtatást kérek ha jut eszembe név. :D _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 2:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Hosszan, nyújtottan, üdvözlőn vonyít*
Nem csalt a szimatom, itt vagytok hát. Üdvözletem ismét! : ) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 12:20 am Hozzászólás témája: |
|
|
//Off: baszki, látom rátok már lassan tényleg rátok fér egy rendes játék, ennyire elvonási tüneteitek vannak... ^^//
*Vinnyogva, szárnycsapkodva menekülésbe kezd, de sajnos nem jut túl messzire, egy sárkány mégiscsak gyorsabb*
//télleg: lehet sárkány gyorsabb röptű egy sasnál? vagyis pontosítva, Drake sárkány-ideálja lehet gyorsabb röptű a sasnál? :D :P // _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 12:16 am Hozzászólás témája: |
|
|
Hmm, hmm úgyis régen csináltam ilyen elkaposdit. *felszáll "megismerkedni" a sassal. :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 12:04 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nah sárki repülj kapd el, tartom azt a kalitkát :D _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Feoras írta: | | *magasan fent köröz és figyel* |
*megrendeli közben az arany kalitkát.* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*magasan fent köröz és figyel* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:36 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: | | ez show volt, beszélő madár, köll neiki az az aranykalicka azt hiszem :mrgreen: |
Ott a pont. :D :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
ez show volt, beszélő madár, köll neiki az az aranykalicka azt hiszem :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:29 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Feoras írta: | Vííííííjjj!
*visítva, hatalmas szárnycsapkodás közepette elrepül, csak pár toll marad utána* |
De édes, még majd játszunk vele párszor. :D :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vííííííjjj!
*visítva, hatalmas szárnycsapkodás közepette elrepül, csak pár toll marad utána* _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:24 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Feoras írta: | Miii?! :shock:
Nem elég hogy ki akar túrni a chat-emből, kinevezi az ő sárkány-barlangjának, még meg is enne? :shock: Mit akarna egy sárkány megenni egy szegény, pici, törékeny, sovány ragadozómadáron, amin több a toll, mint a hús és a csont, és még rágós is? :roll: |
Madár chips és nasi :) *Nagy éhes szemek.* Különben is, nem túrunk ki, van itt helly köztünk, ne félj *mézes-mázos hang* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|