| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Miii?! :shock:
Nem elég hogy ki akar túrni a chat-emből, kinevezi az ő sárkány-barlangjának, még meg is enne? :shock: Mit akarna egy sárkány megenni egy szegény, pici, törékeny, sovány ragadozómadáron, amin több a toll, mint a hús és a csont, és még rágós is? :roll: _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:18 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: | Nééézd sárki, ott egy nagy madár, nem is konzerves, nem kéred?
*mutogat Feora lelkesen közben* :mrgreen: |
Hmm, hmm :) Gyere ide pici szorgos madár bácsi. Nem bántuunkkk.. gyereeee gyeeereeee ide! :D :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:16 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nééézd sárki, ott egy nagy madár, nem is konzerves, nem kéred?
*mutogat Feora lelkesen közben* :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Örülök hogy mindenki ilyen otthonosan érzi itt magát :D :lol: Csak cseverésszetek nyugodtan, amíg befejezem az oldal körülöttetek :D :) _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: | | GoldDrake írta: | Csak sok húsi legyen rajtuk :D :P
A csontvázakat máshova kérem vinni, három nekromanta virulna, ha meglátná a már meglévő gyűjteményemet. :D :) |
Húsi lesz rajtuk, ráadásul lángoló is ha a pokolról szalasztjuk őket :mrgreen: |
Elősütött? :D :) Tökéletes :P az sose baj. :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| GoldDrake írta: | Csak sok húsi legyen rajtuk :D :P
A csontvázakat máshova kérem vinni, három nekromanta virulna, ha meglátná a már meglévő gyűjteményemet. :D :) |
Húsi lesz rajtuk, ráadásul lángoló is ha a pokolról szalasztjuk őket :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:04 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: | | GoldDrake írta: | | *Meghajol utána.* Oké :P Nekem jó végülis, csak egy picit macerás a dolog. De minden errejáró csúnya pap, lovag, és egyéb furcsaság hasonlót kap. :) Nyamm-nyamm *kajál végre* |
Oh, hozhatok neked Óriásokat is ha a kicsi emberek már nem ellenfelek, vagy más pokolbeli lényeket, hátha akkor lesz egy kicsit nagyobb shó :mrgreen:
*szervezkedik, veszi elő a kis naplóját kinézni kit kell értesíteni pár emberért* :mrgreen: |
Csak sok húsi legyen rajtuk :D :P
A csontvázakat máshova kérem vinni, három nekromanta virulna, ha meglátná a már meglévő gyűjteményemet. :D :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 11:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| GoldDrake írta: | | *Meghajol utána.* Oké :P Nekem jó végülis, csak egy picit macerás a dolog. De minden errejáró csúnya pap, lovag, és egyéb furcsaság hasonlót kap. :) Nyamm-nyamm *kajál végre* |
Oh, hozhatok neked Óriásokat is ha a kicsi emberek már nem ellenfelek, vagy más pokolbeli lényeket, hátha akkor lesz egy kicsit nagyobb shó :mrgreen:
*szervezkedik, veszi elő a kis naplóját kinézni kit kell értesíteni pár emberért* :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: |
*páholyből nézi az előadást lelkesen és tömi magába a kukoricát és a kólát iszogatja mellé*
Mondom én, első osztályú shó :mrgreen:
És a sorszámtépés nem így megy, ha menni kell, akkor menni kell kérem szépen. :mrgreen:
De nyugee, amíg ilyen műsorral állsz elém nem lesz gond 8) |
*Meghajol utána.* Oké :P Nekem jó végülis, csak egy picit macerás a dolog. De minden errejáró csúnya pap, lovag, és egyéb furcsaság hasonlót kap. :) Nyamm-nyamm *kajál végre* _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| GoldDrake írta: | Ehhhe... megint nehezen kinyitva húskonzerv *szájhúz, majd kedvetlenül páncélostul felmelegíti őket, hátha úgy könnyebb a főt húsit kiszedni belőle.
*piszkálgatja a páncélokat*
Malária kedvességét meg köszönjük, de jelen pillanatban nagyon sok "kisasszonnyal" van dolgom, rendkívül elfoglalt vagyok, úgyhogy tépjen sorszámot, és a titkárnőm elvégzi az első szűrést rajta. :D :) Engem nem lehet csak úgy kiválasztani :P |
*páholyből nézi az előadást lelkesen és tömi magába a kukoricát és a kólát iszogatja mellé*
Mondom én, első osztályú shó :mrgreen:
És a sorszámtépés nem így megy, ha menni kell, akkor menni kell kérem szépen. :mrgreen:
De nyugee, amíg ilyen műsorral állsz elém nem lesz gond 8) _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: | | GoldDrake írta: | | Nem, köszönöm, az téves házcím :P Másik barlang. :D :) |
Válógatos dög.
Akkor kapod a konzerv vacsorát *szólítja a páncélos lovag seregletet*
Ááá tökéletes, élő shó, pattogatott kukorica, kóla, minden ami kell.
Egyébként meg arra a Maláriára még te sem vagy immunins ha kiválaszt magának, pont ez a lényege annak, hogy manifesztálódott d-: |
Ehhhe... megint nehezen kinyitva húskonzerv *szájhúz, majd kedvetlenül páncélostul felmelegíti őket, hátha úgy könnyebb a főt húsit kiszedni belőle.
*piszkálgatja a páncélokat*
Malária kedvességét meg köszönjük, de jelen pillanatban nagyon sok "kisasszonnyal" van dolgom, rendkívül elfoglalt vagyok, úgyhogy tépjen sorszámot, és a titkárnőm elvégzi az első szűrést rajta. :D :) Engem nem lehet csak úgy kiválasztani :P _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| GoldDrake írta: | | Nem, köszönöm, az téves házcím :P Másik barlang. :D :) |
Válógatos dög.
Akkor kapod a konzerv vacsorát *szólítja a páncélos lovag seregletet*
Ááá tökéletes, élő shó, pattogatott kukorica, kóla, minden ami kell.
Egyébként meg arra a Maláriára még te sem vagy immunins ha kiválaszt magának, pont ez a lényege annak, hogy manifesztálódott d-: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: | | GoldDrake írta: | | :D :) Immunis vagyok rá, de az elrabolt királylányok nem, szóval valami frappánsabbat kérünk. :D :) |
Elrabolt királyfik? :mrgreen: |
Nem, köszönöm, az téves házcím :P Másik barlang. :D :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| GoldDrake írta: | | :D :) Immunis vagyok rá, de az elrabolt királylányok nem, szóval valami frappánsabbat kérünk. :D :) |
Elrabolt királyfik? :mrgreen: _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Azarel írta: | | GoldDrake írta: | | Tessék őket feledni most, jobb itt az én szép kis barlangomban nem igaz? :) Várom a szép meghatódást és csodálatot! :D :) |
Egy kis malária jó lesz? :mrgreen: |
:D :) Immunis vagyok rá, de az elrabolt királylányok nem, szóval valami frappánsabbat kérünk. :D :) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|