| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Malkáv

|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 8:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Eddig két Little Fears játékos Drui, Dain. Éjjel találtam nektek ki kaland alapot, szóval ha jönne még valaki, azt egy ideig külön viszem majd.
Viszont sajna sokfelé szakadni nem tudok, a Shadowrun-t majd mesélem máskor. Ha lesz energiám, vagy ha megtanulom klónozni magam. ^ ^ _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 7:14 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elhiszem én... de ha egyszer nincs esélyem sem asztalizni... :( _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Mert bárhol jár, máshol csak félig él...
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 7:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Awenhai írta: | | Korrekt, akkor valamely Garou törzs tagja leszek... bár kipróbáltam volna a Mage-t, de azt csakis ébredéstől... mert nekem is meg kell értenem a mágiarendszert... :mrgreen: |
Na az fórumon halál lenne, a mage ilyen szempontból a legbonyolultabb. :) Az asztaliban is minimum 9-12 teljes alkalom kb. (Teszteltem már.) _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Awenhai

Csatlakozott: 2006.05.19., Péntek, 3:10 Hozzászólások: 814 Tartózkodási hely: Az Álmok Hona
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 4:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Korrekt, akkor valamely Garou törzs tagja leszek... bár kipróbáltam volna a Mage-t, de azt csakis ébredéstől... mert nekem is meg kell értenem a mágiarendszert... :mrgreen: _________________ Szívet cseréljen, aki hazát cserél,
Mert bárhol jár, máshol csak félig él...
Lianessa Thesseion
Christine Carstone
Shauna o'Brian
Rani Chandrasekhar
Frieda Christienssen |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Szer. Szept. 13, 2006 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Áthozva a másik topicról: Nem ébredést mesélnék, azt ilyen formában lehetetlen lenne megtenni, kezdő már ébredt karikra gondoltam. _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Vas. Szept. 10, 2006 10:09 am Hozzászólás témája: |
|
|
Oks :mrgreen:
Raktam be információkat az előző hsz-embe. _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Vas. Szept. 10, 2006 10:02 am Hozzászólás témája: |
|
|
Nyeh, semmi köze nincs a Narrátorhoz Dain, kikérem magamnak. :P _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Vas. Szept. 10, 2006 9:59 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én egy amerikai nagyvárost javaslok, főleg mivel ott van nagy hagyománya a csoportos terápiáknak (két amerikai tudós fektette le az alapjait, a hetvenes években). Legyen mondjuk Chicago.
Nezhka:
Igen, én is szeretem a Fight Clubot, és igen, onnan van az ihlet az alapkoncepcióra, de azért a karaktered ne teljesen olyan legyen, mint a Narrátor. Tehát járjon csak egy csoportba.
Syrocco:
Ez megfelel. Dolgozd ki, milyen kísérletek voltak ezek, mivel jártak, kik végezték, milyen eredmény, használják-e azóta a gyógyszert, stb. A karakter függ is ettől a gyógyszertől? Hozzá tud jutni?
A chicago-i egyetemen (University of Illinois at Chicago) van az USA legnagyobb orvosi szakja, tehát ezt beleillesztheted a történetedbe (nem muszáj, ha volt már más elképzelésed).
Hasznos infok:
Az átlagbevétel 2005-ben $30.000 - $35.000.
A lakosság összetétele: 37% afro-amerikai, 31% fehér, 26% spanyol-ajkú, 4% ázsiai, 2% egyéb (beleértve az amerikai őslakosokat is). Igen jelentős ír- és lengyel származású populáció.
Harmadik legnagyobb gazdasági jelentőségű város az USA-ban.
Olvasgassátok ezt is: [wikipedia] _________________
Blogom.
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
Legutóbb Lullaby szerkesztette (Vas. Szept. 10, 2006 10:09 am), összesen 2 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Vas. Szept. 10, 2006 9:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én egy frissen diplomázott... nos...ööö... boncsegéddel jönnék, aki részt vett gyógyszerkísérletekben és azóta elég furcsán érzi magát... Ha ez megfelel. Ja, és akkor hol játszódna a történet? _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Vas. Szept. 10, 2006 9:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Ok, én szerintem azzal a karival jövök, akiről meséltem annó msn-en, csak még kicsit jobban kidolgozom és átdolgozom, meg legépelem, stb.
És nekem halál mindegy milyen terápiáról van szó, igaz, hogy hernyós a gyerek, meg minden baja van, de nem ezért jár ilyen no name körökbe. Inkább olyan Fight Club-os a gyerek, minden szarra elmegy, hererákra, meg terhestornára, csakhogy ne kelljen egyedül lennie. :wink:
"Ha az emberek azt hiszik, hogy te is haldokolsz, akkor legalább rád figyelnek végre és nem magukra." :) _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

|
Elküldve: Szomb. Szept. 09, 2006 7:25 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Szóval inkább itt folytassuk a KULT kaland előzetes megbeszélését.
Eddig jelentkezett játékosok (ha jól értem): Syrocco, Villámkarom, Drui, Nezhka Raznek. És ezzel kb be is telt a létszám. Bocs mindenkinek, aki még jött volna.
Nagyon úgy tűnik, hogy alkohol- illetve drogfüggőséges terápiára fognak járni a karakterek. Ezt vegyétek figyelembe. _________________
Blogom.
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Aug. 30, 2006 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
mert ez a topic erre való...
| Inu írta: | Feoras,
a karaktereknél ne osszunk el FB-t, vagy ezen felül is csak az emberi pontoknak megfelelő számút osszunk el, tehát pl abilitiesnél nem a 13/9/5, hanem 11/7/3 felosztás?
Valamint jól értem, hogy akkor még az első átváltozás előtt vagyunk, tehát az is a mese közben fog megtörténni, nekünk csak egy sima emberi hátteret kell majd írni, ami a történetben fenekestül felfordul majd? |
Nem és Igen.
Igen, első átváltozás előtti 13-17 év közti tiniket, a lehető legegyszerűbb háttérrel, de alapos jellemrajzzal várom. Alapvető személyiségi jegy a zárkozottság, feszültség, elfolytott, vagy meg nem értett agresszió. Ezeket tessék valahogy, valamilyen formában beleírni, meg tessék megálmodni a holdállást. Aztán ennyi. Mégcsak utalást sem akarok látni semmiféle természetfelettire, az az én dolgom. A szülői háttérhez még annyi, h mindíg nagyon macerás. sok az árvaházban, vagy örökbefogadóknál felnövő, esetleg egyedülállók által nevelt kölyök.
Nem, nem így értettem. Igen, a kiinduló alap az ember lenne, de a Mortal pontelosztás, amit te leírtál, egy felnőtt ember értékeinek kidolgozásához is bőven elégségesek. Ti viszont felnövekvőben levő tiniket fogtok játszani. Képzeljétek el a karaktereket, h kb mennyire erős-ügyes-okos egy átlagos, kiközösített, zárkozótt, vagy agresszív tini, és annak megfelelően osszátok el a pontokat. Értsd: túlnyomórészt 1es-2es értékeket akarok látni a főképességeknél, 1, maximukm 2 3as éreték lehet, de arról tessék szép hosszú litániát írni, h miért! A képzettségek közt pedig megintcsak nem egy 2 diplomás exkatona értékeit akarom látni, hanem egy iskolás srácét. NAGYON kevés 3as értéket akarok látni, és bizonyos evidenciális szabályokat tartsunk be! (gondolok itt olyanokra, h pl.: honnan a frászból van bombaszakértői képesítése egy árvaházban nevelkedő kölyöknek? :P ) A többit a józan eszetekre bízom. Ha nem megy, kezdés előtt még egyeztetünk egyet MSN-en, a macerás egyénekkel. _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chrysocyon Frax Silent Strider

|
Elküldve: Szomb. Júl. 22, 2006 12:58 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Most nem kösz _________________ -ughh.. Ez a kotorék a miénk!
- Rók-Keigh... Te már akkor elvesztetted amikor idetoltad azt a félfehér rövid pofádat, kis fülű!
*Obszidián élű Dárda megcsavar* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Szomb. Júl. 22, 2006 12:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jelen. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Júl. 22, 2006 12:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egyelőre még ide írom, hátha elolvassa valaki.
Nos, kit érdekelne egy vampire kaland? _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|