| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Vas. Márc. 30, 2008 2:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elfojtok egy ingerült felmordulást.
- Szórakozás, és egy kis éjszakai élet... Semmi többre nem vágyom hölgyem, mint minden egészséges férfi, én nekem is vannak vágyaim. - _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Vas. Márc. 30, 2008 12:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Hmm, és mondja, pontosan miféle kikapcsolódást keres?
A nő közelebb hajol, próbál úgy helyezkedni, hogy a dekoltázsa is jól látható legyen.
Sajna sem a látvány, sem a nő mondhatni intim közelsége nem vált ki belőled heves szenvedélyt. Ellenben, érzed az ereiben lüktető életet - szinte hallod a gyorsuló szívverését.
- Monsieur? _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Szomb. Márc. 22, 2008 9:01 pm Hozzászólás témája: |
|
|
(francia)- Csak egy kis éjszakai kikapcsolodást keresek, semmi komolyabbat. - _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Márc. 22, 2008 5:07 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- /Francia/ Így is fogalmazhatunk...
Elmosolyodik - ami, mondhatni megtöri, a gót álarc varázsát.
- Talán keres valakit, monsieur, vagy csak véletlenül keveredett errefelé?
Közben, úgy fest, felkeltetted a tömegek figyelmét - talán az oda nem illő ruházat teszi. Bár a társaság nem tűnik éppenséggel agresszívnak - többségük így is betegesen vézna. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Hétf. Márc. 17, 2008 4:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Egy kissé meghajtom a fejem, agyamban megvillanak ezek a neogotikus vámpírutánzatok.
(Francia) Jó éjt hölgyem, igen új vagyok a környéken, ez a Katedrális valami szórakozóhely? - Remélem nem fogják megérezni, a kisugárzásomat, bár ha én sem érzek velük kapcsolatban semmit, akkor legfeljebb ghoulok, vagy emberek lehetnek csak... _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Vas. Márc. 16, 2008 6:55 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Közelebb merészkedsz az ódon katedrálishoz - ám rá kell döbbenj: az épület csupán kívülről olyan lepusztult. Odabent villódzó fények, s dübörgő zene fogad - a táncparketten gót "hercegnők", s "grófok" egész kis hada gyűlt össze.
- Új errefelé, monsieur? - szólít meg egy ismeretlen hang, kifogástalan francia kiejtéssel.
Egy bájos hölgy az, szintén viktóriánus öltözetben - arca sápatag, mintha maga is kárhozott volna. Ám nem érzed rajta a Fenevad kisugárzását - talán divat-vámpír csupán. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Szomb. Márc. 15, 2008 12:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elindulok a katedrális felé, valahogy most nem igazán lenne ildomos betérnem, egy motoroskocsmába. Bár valamikor szeretttem az ilyen helyeket, mikor még ember voltam, mostanság csak a prédát látom bennük, de meg sem izzasztana egyikük sem, akármilyen kemény legények legyenek, meg aztán nincs nálam megfelelő pénznem sem, még mindíg nem tudom mennyire fogadják el itt a dollárt. _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szomb. Márc. 15, 2008 9:42 am Hozzászólás témája: |
|
|
Olybá tűnik, a város még nyüzsgőbb lehet éjszaka, mint nappal - az ember szinte elvész a harsány színek, s hangok áradatában.
Megannyi szórakozóhely hívogat...
Zajos, füstös söröző - az ajtaja előtt masszív motorok sorakznak.
Nem messze tőle egy éjszakai lokál, ami - a neonreklám tanúsága szerint - férfiaknak nyújt önfeledt kikapcsolódást.
Az utca másik végében pedig, ódon katedrális árválkodik a többi, modern épület között - ám odabentről színes fényár szűrődik ki. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Vas. Márc. 02, 2008 12:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Kösz a semmit Loki. -
" Veszett fejsze nyele az egész ügy, tény hogy nem sok közöm van hozzá, de istenem, valakinek gondoskodnia kell a dolgokról, hisz én sem vagyok egy nyamvadék vadállat, de ki tudja ki ölheti őket, talán előszőr több információra lenne szükség, erre pedig megvan a megfelelő személy, a szentélyben, talán tudnak adni néminemü felvilágosítást." -
Elindulok a betondzsungelben, konkrét célom nem nagyon van, egyenlőre ismerkedek a várossal. _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szomb. Márc. 01, 2008 1:09 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Barátom, semmi mást nem kell tenned, csak nyomon követni a bulvár sajtót. Nem viccelek, ott mindent megtalálsz, igaz a részletek elsikkadnak, s a hangsúlyt is másra helyezik, de a lényeg benne van. Csak tudni kell olvasni a sorok közt. Amúgy meg… nem tudom, mire fel óvod a Pesti éjszaka megtévedt báránykáit. De, végül is a te dolgod, idegen…
Mondandója végeztével visszakúszik az árnyak oltalmába – ahol elrejtőzhet mind a halandó, mind a halhatatlan tekintetek elől.
Fiatal még az est; a város betondzsungele újfent megtelik élettel – zajos, zsongó… hívogató. _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Hétf. Feb. 25, 2008 9:19 am Hozzászólás témája: |
|
|
- Ennek utána kell majd nézni, szerintem nem kéne hagyni, hogy mindenféle szadista vadállat. Gyilkolássza a jószágokat... Lehetséges hogy én magam fogok utána nézni, megtennéd azt hogy informálsz az eseményekről? -- _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Vas. Feb. 24, 2008 10:47 am Hozzászólás témája: |
|
|
- Fene se tudja - vonja meg a vállát - az utóbbi pár hónapban több hajléktalannak is nyoma veszett. De, amint az sejthető volt, a rendőrség mit sem törődik az aljanépséggel. Nem is kutattak utánuk, sőt, még talán örültek is, hogy csökkent a számuk. Aztán... az elmúlt hetek során kezdtek előkerülni, csak... éppenséggel félholtan. Én ugyan csak pletykákat hallottam, de állítólag meg is csonkították őket. - megrázza a fejét - Hová fajult ez a világ? _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Szomb. Feb. 23, 2008 4:57 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Miféle áldozatról beszélsz? És mi az hogy a harmadik ezen a héten? - Szeretném kiszedni belőle az igazságot, persze fizikai erőszak nélkül, több mint valószínü hogy jóval erősebb vagyok mint ő, mégsem venné jó néven senki, ha én megpróbálnám megtámadni Lokit. _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
|
Elküldve: Szomb. Feb. 23, 2008 1:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Hé, nyugalom - kissé halkabbra fogja - én csak érdeklődtem, oké? Nem kell rögvest rosszra gondolni. Ritka az olyan vértestvér, aki önként nyújt segítő kezet... becsüld meg, barátom.
Néhány háztömbnyire tőletek szirénázó mentőautó bukkan fel.
- Nocsak... újabb áldozat? - mondja Loki, inkább csak magának. - Már vagy a harmadik a héten... _________________ Karakterek:
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Hajnal Norbert
|
Elküldve: Pént. Feb. 22, 2008 2:48 pm Hozzászólás témája: |
|
|
- Talán inkább a kamarilla egyik vadászkópójának jobban örülnél ha az lennék? Ők legalább nem akarnak belekényszeríteni semmibe, ahogy a dal mondja Born To Be Wilde. Amúgy mondtam az előbb csak egy kis éjszakai sétára indultam, semmi másra. -
Fura ez a fickó, mindíg ot bukkan fel ahol a legkevésbé lehetne elvárni. _________________ " Új ember érkezik erre a Földre és azonnal legyőzött lesz... Állandó fájdalmas szégyenben a fiatalember folytatja a harcot. Esküt tesz, hogy e naptól kezdve többé nem veszik el az akaratát." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|