| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Hétf. Máj. 22, 2006 12:29 am Hozzászólás témája: |
|
|
Csóközön.
Bemutatkozni remélem nekem nem kell vagy ilyesmi, de jelentkeznék Solo mesélésre kicsit alternative KULT mesélésre, ha van erre mód és lehetőség.
Ezt bővítve tudok úgy mesélni, hogy csakis Soloban (én nem tudom KULTot fórumon másképp elképzelni) de abból tudnék két embernek szálat is vinni, vannak rá fix ötleteim és Éj Gyermekétől át bármi lehet, még mágust is vállalok, max lassabb lesz, hogy végleg utána olvassak :3
De a fórum többi felére nézvén teljesen halandóknak Changeling ébredést, de megjegyzem szintén alternative módban, mivel nem olvastam minden kiegszítőt és meg vannak a magam rigolyái a játékkal kapcsolatosan.
Changeling the Dreaminget meg egyszerre 4 embernek tudnék vinni (ebből egy Feoras, neki régebben már megígértem), ha van rá érdeklődö, de szigorúan halandóról indulva,m lehetnek Kith igények, vagy kikötés, hogy mi nem, a többit én vinném.
Nunnehi kizárva, ezt csak europai kithekre célzom meg.
Ennyit vállalok mesélni, ennyivel akár egyszerre is bírok, ha másoknak ez okés és elfogadható.
WWre nincsen ötletem vampireből meg utobbi időben elegem volt, kicsit sok volt és meguntam, más félét igényleg leginkább mesélésre.
Feltéve ha van valaki akit érdekel az én mesélésem, illetve néha erőteljesebb kihagyásaim otthoni problémák miatt leginkább. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Chrysocyon Frax Silent Strider

|
Elküldve: Vas. Máj. 21, 2006 11:13 am Hozzászólás témája: |
|
|
Én kipróbálnám magam egy Solo WereWolf mesélésben ha van valaki olyan aki beválall egy játékot egy nagyonkezdő játékos és főleg mmesélőtől. Én a második kiadásos alapkönyv szerint fogom a játékot felépíteni, a különböző kiegészítéseket és törzs könyvekben írottakat nem veszem figyelembe /mert a Fiannán kivűl nem nagyon olvastam őket/.
Szal, "fussatok bolon..." akarom mondani aki elég bevállalós az pm ezzen rám ha szeretne egy mesét :D |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Pént. Máj. 19, 2006 11:59 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Salam!
No, mit szaporítsam a szót, sás mádárunk (vagy milyen tollseprű) igen faxa kis fórumot rittyentett össze, de a puding próbája az evés, húzzuk zászlórúdra, meglátjuk lobog-e alapon, ideje összeverbuválni egy két partyt :twisted:
Lássuk... bemutatkozás... hmm.... nevem: Tzimisce
*Megvárja míg azokat, akik orrvérzést, hasmenést, agyvérzést, szívgörcsöt, vagy röhögőgörcsöt kaptak gondos kezek elvonszolják*
Tehát, Tzimisce. Van aki e néven, van aki Zarek-ként, van aki szemét, perverz, mészáros vadállatként (akik jártasak a Legend of the Five Rings-ben, azok Goju-ként is...). ismernek, sokatoknak már meséltem (hát többnyire. Fórumon főleg... vagy csak osztottam az észt, whatever) , stílusom és borzasztó természetem is ismerítek.
Hosszú postok, idegesítő okoskodás, felsőbbrendűségi koplexus, akkudt megalománia és még sok egyéb nyalánkság virít a kórlapomon, minek is tagadjam őket :roll:
Emellé társul egy kis tapasztalat (illetőleg hat Maláj kúrva és két üveg Smirnoff vodka, igény szerint dobozos cigi...)
Lássuk, mi is a repertoár:
- WoD (Envy... my personal favorite...) : vagyis World of Darkness. Ez nem kíván sok magyarázatot, főleg ilyen téren találkoztunk eddig. Mit foglal ez magába (vagyis mit mesélek, ha úgy adódik) ? Vampire ( :twisted: ) és WereWolf. Igazság szerint a Mummy: The Ressurection-t, a Wraith: The Oblivion-t, a Changeling: The Dreaming -et, és még a többit is ismerem és meséltem, de nem hinném ilyesmivel leszek megkeresve :D Szóval WoD-on belül elsősorban Vampire és Were Wolf , ezeket illetően a T. jelentkezőkkel a kritériumokat lebeszéljük.
- L5R : Legend of the Five Rings. Akik ismerik azok tudják mi ez, akik nem, azoknak házi feladat utána nézni :wink:
- SW: Star Wars... ebbe beleadunk apait anyait...
- AvP: Alien versus Predator... no coment. On your foot soldier!!! :oops:
Mást megegyezés szerint :wink:
Oh, mielőtt elfelejtem, a Crossoverek a szívem csücskei... nem csak fajok közöt, neeeem uram... Találtak már Garouk Csillag Kapukat ... hát ezt majd megbeszéljük... úgy is az egész, hogy hogyan s mint lesz végső soron a "Team"-től függ.
Meg tőlem.
Hiszek a demokráciában...
Csaka diktatúra közelebb áll szívemhez. Zsarnok vagyok, aki piciny fantázia-énetek tartja markában és... hé....! Hé! Hova viszenk?!
*A fent említett gondos kezek elvonszolják a cellájába, miközben eszeveszetten kiabál*
Ne feledjétek! Élek! Éljen a Birodalom! Biztonság! Oltalom! Igazság és Béke! Kántáljátok velem! Biztonság! Oltalom! Igazság és Béééke! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 3:46 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Bla................................................................................................................. _________________ This is not even my final form.

Legutóbb Malkáv szerkesztette (Szer. Máj. 25, 2011 7:38 pm), összesen 4 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Csüt. Máj. 18, 2006 2:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Üdv!
Nos, én nem tartom magam profi mesélőnek, de még csak profi játékosnak sem. Feltehetitek hát a kérdést, akkor mégis miért vállalok mesélést? Erre a legkézenfekvőbb válasz az, hogy valamikor el kell kezdeni, és úgy gondolom, hogy ez az oldal alapvetően a játék kedvéért jött létre. Mit is akarok mondani ezzel? Aki gyakorlott mesélőt szeretne, az ne hozzám forduljon. Aki viszont kíváncsi mire is képes egy kezdő, és nem ragaszkodik foggal, körömmel a merev szabályokhoz, annak várom a jelentkezését. (Félre értés ne essék, én a Fabula Rasa szabályrendszerét veszem alapul, legfeljebb egy kicsit szabadabb formában. Akinek ezzel kapcsolatban bármilyen megjegyzése lenne, az MSN-en, vagy privát üzenet formájában adjon hangot véleményének.)
Egy, a XVI. század elején játszódó, kalandot szeretnék indítani, ami a korabeli Rómában és környékén kezdődne. Lehetőleg fiatal Garouk jelentkezzenek. Nem fogadom el az alábbi törzsek képviselőit: Üvegjárók, Halkléptűek, Uktena, Wendigo, és a Csillagnézők. Továbbá a féreg által megszállt, és a metisz karaktereket sem.
A jelentkezőktől a következőket várom (e-mail-ben, vagy privát üzenet formájában):
-egy karakter lapot, a DA-nak megfelelően kitöltve
-előtörténetet, nem szükséges, hogy hosszú legyen, de minden lényeges momentum szerepeljen benne
-rövid jellemrajz (akár az előtörténetbe is bele lehet foglalni), a karakter mit szeret, mitől irtózik, mi motiválja, politikai nézetei (a karakteré!), vallási hova tartozása stb.
-általános megjelenés, ruházat, testalkat, ékszerek stb.
A kalandot 2-3 játékossal szeretném kezdeni, és maximum 5-6 fő vehet benn részt.
Üdvözlettel Syrocco! _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 7:12 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nah, akkor mindjárt kezdem is én.
Mesélést vállalok egy csapat leendő Garounak, első átváltozástól. A jelentkezőktől privátban kérném az előtörténetet és a karakterlapot. Pubertáns korban levő fiatalokat várok WoD-os halandóként kidolgozva, a helyszín Seattle.
Előfeltétel a Storyteller rendszer, és a WW-kre vonatkozó szabályok ismerete. |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 7:04 pm Hozzászólás témája: ~ Mesélést vállalok! ~ |
|
|
Ide kerülnek azon hős önkéntesek hozzászólásai, akik mesélésre adják a fejüket, és partyt keresnének maguknak.
Kérek minden Önkéntest, jelleze, ha konkrét személyt akar felkérni játékra. Továbbá a kiírásban jelölje meg a játék kritériumait, hány játékost fogad el, stb.
Ha megvannak a játékosok, a mesélő jelezze itt hogy készen állnak, ez után kapják meg a játék színhelyéül szolgáló fórum-részt, amit a KM fog moderálni.
Legutóbb Feoras szerkesztette (Csüt. Máj. 18, 2006 9:51 pm), összesen 3 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|