Playground :: Téma megtekintése - Ignatius O'Cosgraigh - a Sárkány Szeme
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

Ignatius O'Cosgraigh - a Sárkány Szeme
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Soloviel

HozzászólásElküldve: Pént. Nov. 09, 2007 3:38 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Le tudja írni az éjszakás nővér kinézetét? Tudja lehet köze lehet a gyilkossághoz - magyarázom - amiért Lindy kórházba került azon eset közben ön hol tartózkodott? Amennyiben Lindy közelében volt, elárulná, hogy egészen pontosan mit csináltak, vagy van tudomása azzal kapcsolatban, hogy Lindy mit művelt, hogy kórházba került? Le merem fogadni, hogy nem a hintáról esett le - húzom el a szám.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szer. Nov. 07, 2007 4:05 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Néhány mély levegővétel – s egy-két korty – után ismét lenyugszik, bár olykor elkapja a sírógörcs – de makacs és büszke egy nőszemély, így inkább elfojtja az érzéseit.

- Tegnap este – mondja végül – igen, tegnap este láttam őt utoljára, ott ültem az ágya mellett… persze, látogatási idő után. Belógtam. Egyszer majdnem le is buktam, de az éjszakás nővér volt olyan kedves, és elnézte nekem, hogy kicsit tovább maradok vele. Azt mondta „ne aggódjak, ők mindent megtesznek, hogy a fájdalmait enyhítsék”. De én láttam, hogy kínok gyötörik… bár ezt Lindy is tagadta, de látszott a szemén, hogy szenved.

Éjben-Járó, Crinos, Lupus
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Soloviel

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 06, 2007 9:54 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Köszönöm hölgyem - veszem át képeket - ezt bóknak veszem, de azt is vegye kérem figyelembe, hogy az önök kapcsolatáról én semmit sem tudtam - válaszolok neki hasonló hidegséggel mint eddig, s csak akkor mosolyodom el, mikor már megnéztem a képeket, és visszaadtam a lánynak őket - ilyen képeket sosem csináltunk a feleségemmel annakidején, mi ezek nélkül is szerettük egymást, ifjúság...bolondság - mutatom meg, hogy nemcsak ő tud sértéseket vágni a másik fejéhez.

Jól van hölgyem, kezdjük elölről - sóhajtok fel - mikor látta utoljára?
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 06, 2007 7:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szavaid hallatán először megdermed, másodperceken át csak bámul maga elé – majd váratlanul olyan fülsiketítő sikolyt hallat, amibe beleremeg a szoba.
Végül fölpattan, egy kis fiókos szekrényből nagy halomnyi fényképet kotor elő, s hangos szitkozódások közepette hozzád vágja őket.
A fotókon ő, s Lindy láthatók, különféle intim pozíciókban.

- Maga… maga… – lihegi; keresi a szavakat, de úgy fest kifogyott a válogatott káromkodásokból – Mindig is mondták, hogy az Őrzők egytől-egyig érzéketlen faszfejek… de maga viszi a prímet, az biztos.

Beletelik néhány percbe – s persze jó néhány korty viszkibe – mire ismét lenyugszik.

- A Konzulátus – kezdi halkan, majd fölsóhajt – a Konzulátus nagy öregjei, kivénhedt hippik, nagy anarchisták, szovjet emigránsok… hiába a hangzatos elvek, ugyanúgy semmibe veszik a magunkfajta ifjonti varázslókat.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Soloviel

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 06, 2007 7:31 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkor maga mondja meg, hogy mi történhetett vele - válaszolom egyszerűen - továbbá kivel állt kapcsolatban esetleg ezen Konzulátus vezetői közül, amit az imént említett? Minden részlet fontos lehet az ügyben, lehet csak színlelték, hogy jóban vannak vele, és a háttérben véres intrikák folytak. A múltban sok hasonló értékű üggyel foglalkoztam, mindenhol azok voltak a bűnösök a végén, akire az ember nem is számított. Nos ha így nézzük a dolgot, akkor akár magának is baja lehetett vele, netán elszedte magától azt a fiút az iskolában, aki magának tetszett, és eképp bosszulta meg - jönnek a felvetéseim - ne haragudjon, ha nyers a modorom, de minden lehetőséget figyelembe kell vegyek. Magát is kedvelik ezen Konzulátus vénségei, netán ismer olyat, akit nem kedvelnek, és rossz szemmel nézte, hogy Lindyt mindenki annyira kedvelte?
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 06, 2007 7:18 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Mi? Hogy Lindy és a maffia? Nem… az, lehetetlen – csóválja a fejét, majd ismételten meghúzza az üveget – Nem… neki nem igazán voltak haragosai, sem…

Egy pillanatra elérzékenyül, látszik rajta, hogy erősen küszködik a könnyeivel.

- A fenébe is – böki ki végül – Lindy jó ember volt! Soha, senki nem kívánta a halálát… képtelenség, őt mindenki kedvelte, még a Konzulátus házsártos vénségeivel is jóban volt.

Közben körbetekintesz a lakásban, de azon felül, hogy rendkívül nagy a rendetlenség és a káosz – női albérlőkhöz képest meg pláne – semmi szokatlant nem látsz.
Még természetfeletti szempontból is átlagosnak mondható – a szokásos kellékeken, idéző körökön, védőrúnákon kívül semmi kirívót nem veszel észre.

Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Kedd. Nov. 06, 2007 6:32 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Az erkölcscsősz megjegyzést eleresztem a fülem mellett, ahogy az Őrzőkről szóló részt is.
Köszönöm - mondom, mikor belépek - az FBI-nak sok dolga van a különös esetekkel. Értesüléseink szerint a barátnője egy eléggé különös ifjú nő volt, halálának okát szeretnénk kideríteni. Nem volt esetleg valami haragosa, vagy keveredett bele valami maffia ügybe az eltűnése előtti pár hétben?

Közben körbetekintek a lakásban - igazán jó kis fészekben lakik, ennyi mindenem nekem nem volt még egyetemi éveim alatt, a barátnője rejtélyes halálát leszámítva szerencsésnek mondhatja magát - nézelődöm, de nem lépek át másik helységbe, és nem kotorászom a holmija között, mert ehhez nem kaptam papírt.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 31, 2007 8:27 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Na jó… ne ácsorogjon odakint – mondja, majd félreáll az ajtóból.

Mikor belépsz, furcsa bizsergést érzel az ujjaidban – elnézve a bejárati ajtó, faszegélyébe vésett rúnákat, ez nem olyan meglepő.

- Furcsa buborékokat, mi? És még én hallucinálok… különben is, ki maga, valamiféle erkölcscsősz?

Odabent elég nagy a káosz – különféle ruhaneműk szanaszét dobálva; a földön, a bútorokon.
A hálóban, közép tájt, rituális védőköröket rajzoltak fel, krétával – de javarészt már megkoptak a különféle szimbólumok. A jól megszokott kellékeket – úgymint: tőr, kehely, pálca, esetenként voodoo-babák – most teljesen köznapi tárgyak helyettesítik – luftballon, fülhallgató, kártyalapok.

- Már jártak nálam… kiküldtek pár gyászhuszárt, hogy kézbesítsenek egy névjegyet. El akartak küldeni valami pszichomókushoz, hogy „fel tudjam dolgozni az engem ért traumát”… persze-persze. De… magát miért küldték? Mi dolga az FBI-nak… ? Várjunk csak! Neeem, magát nem is a szövetségiek küldték, nem bizony. Maga az Őrzőknek dolgozik, igaz?

Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Szer. Okt. 31, 2007 1:55 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Felőlem, de akkor lépjünk egy kicsit beljebb - mondom - akkor újrakezdem, hogy az FBI-tól jöttem, mert ez így van, ha akarja, ha nem, és szeretnék feltenni magának pár kérdést a barátnőjéről. Örülök, hogy szereti a whiskey-t, én is nagy kedvelője vagyok, de szolgálatban nem iszom, és szerintem hallucinál tőle, olyan fura buborékokat látok benne, ha drogozik, akkor szerintem erről is el kell beszélgetnünk - mondom, majd megpróbálom kedvesen félrelökni a kezét és belépni a lakásba, hogy ott folytassuk a beszélgetést, ha nagyon kitartóan ellenáll, akkor újra megkérem, hogy eresszen be.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 30, 2007 8:36 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A nő egy pillanatra elmélázik, majd kilép az ajtó takarásából – csak ekkor pillantod csak meg a viszkisüveget, melyet jobb kezében szorongat, a nyakánál fogva. Enyhén meglötyögteti a palackot, mire a sárgás folyadékban apró, lilás fénnyel izzó buborékok jelennek meg. Meghúzza az üveget, majd ismét végigmér, s elmosolyodik – bár a mosolya inkább keserédes, mintsem örömteli.

- Tudja… most majdnem bedőltem magának. Ez a duma… még hogy FBI – gúnyolódik – Az aurája úgy villog, mint egy zárlatos karácsonyfaégő, le se tagadhatná… Na, akkor talán kezdjük újra ezt a beszélgetést.

Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Kedd. Okt. 30, 2007 3:43 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Aki nem rendel semmit, az nem nyit ajtót senkinek - jegyzem meg komor hangomon lényegretörően, majd felmutatom FBI igazolványom - Conelly nyomozó vagyok az FBI-tól, feltennék önnek pár kérdést a megboldogult lakótársával kapcsolatban. Gondolom megviselte az ügy eléggé, hogy ettől függetlenül elhajtson, ellenben így nem járhatunk az ügy végére, és nem fizethet meg az, aki ilyen kegyetlenül elbánt Ms. O'Brien -nel. Szóval? - mondom el az ilyenkor szokásos dumát, még mindig komor és majdnem érzelemmentes a hangom, de megpróbálok egy kis együttérzést beleeröltetni, közben persze elteszem az igazolványom. A korábbi ügyeim könnyebbek voltak, nem kellett érzelmet tanusítanom senki iránt, csak belenéztem a csőbe, és meghúztam a ravaszt, tovább hallgattam, és hallgatni arany.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 29, 2007 4:04 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Odabentről halk csörömpölés hallatszik, majd a zárszerkezet kattogása – az ajtó feltárul; egy nyúlánk nőszemély bukkan elő, a haja lila, zöld, élénkpiros, s még jó pár árnyalatban pompázik.
A szemei vörösek – látszik rajta, hogy sokat kesergett – az öltözéke egyértelműen tükrözi a zene ízlését – punk a javából, s ezt csak még inkább kihangsúlyozza a megannyi anarchiajel.

- Nem rendeltem semmit, na, húzzon innen… – a hangja enyhén rekedtes, és egykedvű.

Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Hétf. Okt. 29, 2007 2:09 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Felsétálok a lakásig, majd bekopogok, ha válasz nincs, akkor csöngetek is, és várok. Ha ez sem segít, akkor beordítok.

/Ang/ - Dupla sajtos, borsós, kukoricás, paprikás pizza megérkezett - ordítom be, majd várok tovább.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 28, 2007 5:59 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Nos, az említett hölgyről, a hollétén kívül – ami megegyezik Lindy lakcímével – nem sokat tudunk, persze, szintén a Konzulátus tagja, s ugyancsak fiatal. Nos, ha nincs több kérdés, akkor ezennel lezártnak tekintem az eligazítást. Sok sikert! – mondja, majd kiviharzik a teremből.

Szellemes megjegyzéseid mosolyt csalnak Jack arcára, de Shakti továbbra is komor marad.
A néhány percet igénybevevő telefonszámcserét követően a két ifjú titán – a kellő igazolványok birtokában – útnak indul a kórházba.
Te pedig az egyetem felé veszed az utad…

A tömbház – ahol az elhunyt is élt – nem éppen a legfényűzőbb bérlakások egyike – bár erre számíthattál is.
A lift sajnos csütörtököt mondott, így kénytelen vagy lépcsőn fölmászni egészen a hatodik emeletig – ahol is fölkeresed a 15-ös számú lakást. Halk, ütemes zeneszó szűrődik ki a folyosóra – így nem lesz nehéz rálelned az ifjú mágusra.

Legutóbb Syrocco szerkesztette (Hétf. Okt. 29, 2007 8:00 am), összesen 1 alkalommal
Vissza az elejére
Soloviel

HozzászólásElküldve: Vas. Okt. 28, 2007 5:28 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Nos Mulder és Scully ügynök - fordulok újdonsült társaimhoz - akkor megvan, hogy hova menjünk először, és milyen igazolványokra lesz szükségünk - majd McAlisterhez fordulok - erről a Dekadenciáról kaphatnék információt?
Szerintem én elmegyek ehhez a személyhez, és meglátom, hogy mire jutok, Mulder és Scully pedig elmennek boncolni, Scully tudtommal úgyis szereti ezt a munkát
- kacsintok Shaktira - remélem a test mellett tartják az elhunyt holmiját is, mert abból is sokminden kiderülhet, erről is szeretnék egy beszámolót kapni. Itt a telefonszámom - nyújtok át a papíron egy számot - kérném az önök számát is Shakti - fordulok hozzá, majd Black Jackhez - és az magáét is Black Jack - fordulok fekete társamhoz is - telefonon tartjuk a kapcsolatot leginkább címszavakban. Ha készen van mindenki, akkor a Szent Patrick Katolikus Templomban várok mindenkit, s összegezzük a látottakat/hallottakat. Ismerem az ottani papot, Leo atyát, ő nem fog zavarni minket, és többnyire kihalt a hely, csak vasárnaponként járnak szent misére az emberek - osztom meg a kezdetleges, kissé rögtönzött, de jól összetákolt tervet a többiekkel.
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
4 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.