Playground :: Téma megtekintése - ~ Szurdokvölgy ~
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

~ Szurdokvölgy ~
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Azrael

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 17, 2013 7:01 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

/Kheuar/ - Itt vagyok

Szólal meg egy magasabb szikláról az idősebb hím

/Kheuar/ - Nem azért jöttünk bántsunk.

Erősíti meg fia szavait
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 17, 2013 6:51 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

-/Kheuar/ Itt van ő is. Segít engem. Mi már egy család vagyunk... Megint. De nem bánt téged sem. Egy család vagyunk.

Várok egy kicsit, hátha előjön. Akkor már nem fog félni a Sziklákon túli hím. Ha látszik, hogy kicsit nyugodtabb, akkor még közelebb léphetek és ismerkedésként összeérinthetjük az orrunkat. Idővel megosztjuk egymással a szagunkat és akkor tényleg egy család leszünk.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 17, 2013 5:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Közös terület? Az nem hangzik rosszul Egy ilyen jó területen többen erősebbek lehetünk. Kivéve, ha csapda, ha trükk. Nem hátrálok, mikor közeledik a másik, csak ínyem felhúzva halkan morgok rá.

-/Kheuar/ Asura... Dolgok Rendje. Területért macska harcol. Erősebb öl gyengébbet. Khara... nem tudom.

De értem, amit mond. Mindig van erősebb, és ha nem leszek elég erős, én halálomból enne Asura. Ha nem trükközik a másik - továbbra is keresném az Öreget, fejem forgatva... - akkor együtt erősebbek lehetünk. Asura is azt mondta, jöjjek közéjük. Ő is azt mondja.

-/Kheuar/ Legyünk, mint család? Mint Vonyítók, Görbehátú Kacagók, többen, együtt erősek? Jó. De hol Öreg?

Tovább közeledik. Készen állok, izmaim megfeszülnek, de én is teszek egy lépést közelebb hozzá. Zöld szemem parazsában bizalmatlanság és egyszerre kíváncsiság villan. És persze ott az, ami kövér Fakó Hold alatt mindig-mindig. Vérszomj.
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Csüt. Jan. 17, 2013 5:43 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

-/Kheuar/ Közös terület. - erősítem meg - Közös vadászat. Egy család.
Látom, hogy óvatos, hogy tart tőlünk. Ez magabiztosabbá tesz. Teszek én is egy lépést felé, nem többet.
-/Kheuar/ De... Asura... a halálunkat akarta. Azt akarta, hogy öljük meg egymást. Nem bízhatunk benne. Nem követhetjük. Ha megöljük egymást nem marad több Khara.
Ha nem hátrál, akkor még egy lépést teszek. A bizalom lassan épül. De meg kell ismerjük egymást és meg kell szokjuk egymást. És nekem kell az első lépést megtenni, mert én vagyok az okosabb. Ha viszont az első lépéstől meghátrált, nem közeledek tovább. Nem ijeszthetem el. Most nem, hogy hallgat rám.
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 11:08 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szembenéz velem a másik, én azért óvatos maradok, a levegőt ízlelem. Akárhonnan előkerülhet az Öreg, sarokba szoríthatnak, megölhetnek - másrészről úgy tűnik, Asura jól elrejtett. Tehát átjárhatok vadászni a jó területre.
Aztán a másik beszélni kezd.
Amit mondd, hasonló sokban ahhoz, amit Asura mondott. Kivéve a szándékokat, amik nehéz dolgok. Asura jó tanító; halált iszik, de a gyengéjét csak. Legyünk erősek? Együtt? Mint család?
Végül is az Asura is azt mondta, kerüljek hozzájuk közel.
Közelebb lépdelek, bár annyira nem, hogy egy szökkenéssel leteríthessen és pásztázom a környéket, hátha az Öreg a közelben van. Hátha csapda.

-/Kheuar/ Megosztod a területed?

Lényegre törő a kérdésem. Elvégre egy családnak lenni ezt jelenti. Ezt is. És tetszik a területe. Jó szagú, gazdag, szép. Tényleg családként kezel? Tényleg nem akar támadni? Különös. Persze értem a dolgot. Kétlábú, Vonyító, Kacagó minél több, annál erősebb. Ha sok a préda, macskánál is jó a nagy család. De furcsa nekem, hogy ő rokon. Khara.

-/Kheuar/ Miért félsz Asurától? Rokonunk Asura. De igaz. Együtt is lehetünk erősek. Túlélhetünk... közösen. Furcsa, de értem. Viszont... másnak pusztulást hozunk. Asurát etetjük. Halállal, fájdalommal. Asura nem ellenség.
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 10:52 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hirtelen ugrok, szembe fordulok a parázsló szempárral, készen elugrani, ha támadna. De nem volt veszély. Csak szól. Azért idegesen körbefuttatom a tekintetem, Apa jelenléte megnyugtatna. De természetesen jól elbújt. Bízom benne. Tudom, hogy itt van és segít. Kicsit félek, de büszkén kihúzom magam. Az én életem, a sok Khara élete múlik rajtam!

Elmondom hát, amit apától tanultam. Nem olyan hosszan, nem olyan szépen, úgy, ahogy sikerül. Beszélek, miérteket mondok neki. Néhány napja még ilyet sem tudtam. Remélem, hogy okos, remélem, hogy megérti.

-/Kheuar/ Apa mondta, hogy Khara vagyunk. Mindhárman. És a Khara kevés van. A Khara egy család. És meghalunk, ha egymást öljük. Egy család kell legyünk, ha élni akarunk. És azt is mondta, hogy árnyék nőstény Ashura. Ashura halált akar. A mienkét is. Engem halálba csalt volna. Téged is halálba csal. Legyünk egy család! Legyünk erősek! Együtt!
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 10:17 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Hosszan figyelem, de csak megismételgeti azt a hívó-üvöltést. Az Öreg meg sehol. Talán elég messze van? Talán rejtőzik? Talán... trükk?
De én is tudok trükköt.
Asura mondta, vadásznak olykor együtt. Talán nem ölni akar? Apja se tette. Türelmem nem olyan hosszú, mint szeretném. Sok a Harag. Elhatározom, felfedem magam.
Úgy osonok, hogy háta mögül jöjjön Hangom... a sötétből.

/Kheuar/ - Mit akarsz?!

Ha észrevesz a másik, tán csak árnyakból előparázsló méregzöld szemem látja, ingerülten, Haragvón megvillanni Fakó Szem fénye alatt.
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 10:07 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Várok, de hiába. talán nem hallotta. Talán megint itt van valahol, megint nem látom és megint előugrik valamikor, hogy megtámadjon. De innen látnom kéne. Remélem. Így hát várok.

Az álldogálást megunom, így hívom még egyszer, aztán leülök...

Aztán harmadjára is hívom, ha eddig nem jelent meg. Elheveredek. Apa közel van. Apa látni fogja, ha jönne. Persze figyelek, hallgatózom. Időként felemelem a fejem, újra körbe tekintek, majd vissza.

<Talán nem mer jönni, mert fél Apától. Tudja, hogy nem lett volna szabad engem megtámadnia. Nem, nem tudja. Én sem tudtam. De meg kell tudnia.>
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 9:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Föntebb van nálam a Másik, de nem érzi szagom, nem hallotta lépteim, az árnyak is elrejtenek. Az Asura velem van, ha nem is látom...
Rajtaütni persze nem tudnék. És valahol biztos itt van az Öregebb is.
Vajon miért üvöltött nekem? Úgy látom csak figyel. Hát figyelem én is, hátha rájövök valamire.
Valami titokra.

Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 9:41 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A kegyetlen Ragadozót talán elrejti Asura nősténye, árnyakba öltözteti és lépteinek hangját elnyelik az árnyak...
...mert a fiatal vadász, aki a magaslatról figyel nem veszi észre

//De az apja lehet igen ^^
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 9d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 10, 9, 2, 10, 2, 1, 1, 5, 5 (Total = 45)

Aki, ha észre is vesz, nem tesz semmit
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 9:36 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Figyelgetés :)
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 6d10
10-Sided Dice Results: 8, 1, 7, 3, 3, 10 (Total = 32)
Vissza az elejére
Sablepaw
Red Talon

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 7:42 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Idő és tanulás kell nekem, és... Nőstényem hangja elcsendesül. Nagymacskabőgés hangja a másik birtokáról. A másik hangján. Nőstényemre nézek éberem megrezdülő fülekkel. Ő se tudja mit akar? Én honnan tudjam?
Nem olyan bömbölés, ami azt tudatja, én területem, takarodj - mint a legtöbb nagymacskaüvöltés. Mégis azt akarja, hogy halljam. Ingerel.
Elcsalni? Rejtőzni?

/Kheuar/ - Rejts el, Asura, rejts el!

Kérlelem, és puha, óvatos léptekkel az árnyak takarásában indulok a hang felé. A területhatártól kezdve különösen óvatosan. Ki kell lesnem, hallgatnom, mit akar, mielőtt megláthatna - már amennyire közel jutok hozzá. Magaslaton van. Ügyelek a szélre, ne hordja hátulról neki a szagom, ügyelek lépteim nesztelenségére, kacskaringós, vékony csapáson s szilkaösvényen megyek, ahol a legtöbb macska ügyetlenebb, ahonnan nem számíthat rám. És bízok az árnyakban...

Lopakodás
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 9d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 3, 2, 8, 4, 8, 8, 8, 2, 8 (Total = 51)

Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Szer. Jan. 16, 2013 6:46 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Elmegyek a szurdokba, keresek egy magas helyet, ahonnan a lehető legtöbbet látok a másik hím területéből és amit nem tud úgy megközelíteni, hogy ne vegyem észre. Látni akarom és most, hogy én érkeztem először olyan helyet keresek, ahol nem ugorhat rám csak úgy lesből.

Megállok büszkén és elbömbölöm magam. Hívom! Tudnia kell, hogy haldoklunk, hogy össze tartozunk, hogy egy család vagyunk. És hogy azok az árnyak okozhatják az ő vesztét is!

A bömbölés után várok. Állok továbbra is büszkén és magabiztosan. A hasam tele, ráérek. Figyelek minden hangra, mozgásra, jelre. Vajon válaszol-e, eljön-e. És vajon megtámad-e megint?
Vissza az elejére
Azrael

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 10:22 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A nagy denevér erős szárnycsapással elrugaszkodik és alakul sokkal kisebbé

/Camazotz/ - Gyere... hagyjuk őket! Sajnos a jó gyümölcs értékét kevesen értik...

Picit fentről még figyelik a Kharákat és utána repülnek csak el

-->Denevér

Az iszkoló fiatal hím után szól még az idősebb

/Kheuar/ - Az Ashurák! Kölyök! Óvakodj tőlük!!!

De nem ered utána, a fia fontosabb, gubbaszt mellette és rajta tartja a mancsát, nyugtatóan simogatja a bundát

(Ha nem maradsz, akkor --> Ragadozó LC^^)

Lepillant a kölyökre

/Kheuar/ - Ők... semmit

Néz fel a repkedő kis bundásokra

/Kheuar/ - Barátok...

(Ha nem maradt LC, akkor --> Vadász ^^)
Vissza az elejére
Inu
CoG - Ahroun

HozzászólásElküldve: Vas. Jan. 13, 2013 10:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Értetlenül nézek apára, aztán a kellemes érzésre, a begyógyuló sebekre. És a szárnyas dolgokra.

<Nem veszi el senki a területet? De megtámadott! És újra fog támadni! Megmondta a nőstény... is... De a nőstény elmenekült. Már értem apu miért kergette el mindig. És most is. De a másik hímet miért nem?>

Feltápászkodok, próbálgatom a lábaimat, próbálgatom a járást, de közben szemmel tartom a betolakodót. egy pillanatra sem veszem le róla a tekintetemet. Újra meg fogja próbálni, tudom! Közben pedig már kíváncsian egy-egy pillanatra a szárnyas dolgok felé tekintgetek.

-/Kheuar/ És mit akarnak a repülők?
Vissza az elejére
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Korok Kereke Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6  Következő
4 / 6 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.