| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Chrysocyon Frax Silent Strider

|
Elküldve: Szer. Júl. 19, 2006 10:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
Majdnem a humor rovatba illő akár Weaver Tech nek is elmenő kis cucc van ebbena videóban
http://youtube.com/watch?v=GWzmL05OlYA _________________ -ughh.. Ez a kotorék a miénk!
- Rók-Keigh... Te már akkor elvesztetted amikor idetoltad azt a félfehér rövid pofádat, kis fülű!
*Obszidián élű Dárda megcsavar* |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Kedd. Máj. 23, 2006 7:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A Katedrális
Lassú tudom, meg kicsi is, de két szó:
Kurva Jó.
De komolyan. Még 1 éve láttam suliban videokaziról és azóta is kerestem. Kurvára jó, mindent visz, de tényleg.
Érdemes megnézni.
Pár szó róla:
It was nominated for an Oscar® in 2003 in Short Animated Category.
The Cathedral is also a winner of Best Animated Short at the SIGGRAPH festival in 2002.
És igaz, de tényleg, ez az ami nagyon üt. *Leborul* _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Feoras Site Admin

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 16:59 Hozzászólások: 325 Tartózkodási hely: At the edge of the known universe (Miskolc)
|
Elküldve: Szer. Máj. 17, 2006 10:28 pm Hozzászólás témája: ~ Linkajánló ~ |
|
|
Érdekes linkeket lehet itt ajánlani a közönségnek _________________ Néma Zápor - Shadow Lord Ragbash |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|