| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 8:15 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Apu vállán picire összehúzom magam, és úgy figyelek, de úgy nagyon! Szeretnék igazából csüngeni valahonnan, de apu lehet, nem örülne, ha a fülébe kapaszkodnék! A fül fontos, azt nem szabad bántani, azt sem. Maradok akkor így, kapkodva a fejemet a sok történés után. A véres verekedő két irányba szalad, pedig nem is ettek semmi romlottat, remélem. De azt nem értem miért szalad el mindkettő, az egyiküknek jött segíteni a nagy véres Kha-ra, nem? Akkor miért fél ő is? Tudtam én, hogy rossz dolog a bömbölés. Egyszerűbb lett volna egy gyümölcsöt hozni és akkor a sajátja rögtön odajön, a másik meg kérne, és nem menekülnének ijedten, s amíg esznek, sem bömbölnének, mindenki jól járna!
S a harmadik is futni kezd, igaz elkapni a sajátját, ezt még értem. S azt is észreveszem az ő mancsai közt is ott a kék. Furdalja a szárnyamat a kíváncsiság mi az. *
/Camazotz/ - Látom, most akkor nem hal meg egyik se? Meg miért menekült el mindkettő a barátod elől? Mi volt az a kékség? Újra lesznek később friss-véres Kha-rák?
*Csipogom a kérdést halkan, de magabiztosabban, és készen állok felreppenni. Érdekel persze mi lesz velük, de magasabbról.*
/Camazotz/ - Apu, mondhatnád nekik, hogy egy gyümölcs többet segít, mint a nagy bömbölés!
*Apu is igazán elmondhatta volna ezt a jól működő, hírt! * _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 7:54 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Nem is egy, de két hatalmasra nőtt bundás repkedő... vagyis már csak egy? A másik... rendes méretű lett. És az öreg olyan-mint-én, csak ott van mellettük, nem támad senki, nem menekül?
Persze a repkedő bundások rendszerint nem érdekelnek, nyamvadt-kicsik ételnek és szálldosnak is, nem is zsákmányomra éheznek. De ez... hatalmas, és nincs Árnynőstény, aki elmondja, mit tegyek. Miért hagytak itt? Ezek nem egyszerű állatok itt!
A megsebzett vinnyog - apja hát az Öreg - pofám vicsorra húzódik, hátrálok tovább, méregetem erejüket...
Az Öreg nem támad, még nem, az óriás bundás röpködő is csak cincog, és Fakó-Szem fényt látok - furcsa érzés látni, ez valami egészen különös; kíváncsiságom ébreszti. De mikor látom, hogy a legyőzött sebei záródnak, két Másik hím - és óriás repkedőforma ellen, biztató Árnyak nélkül nem támadok, és maradni sincs eszemben. Elég a vérből, a halálból? Hogy volna elég? De az én vérem ne folyjon, én halálom ne tápláljon semmit-senkit! Jobb lesz menekülni. Kellő távolságra hátrálok, hogy hátba ne támadhassanak, majd megfordulva rohanok vissza, ahogy erőmből kitelik.
Jók lesznek nekem a csupasz-kétlábúak tetemei egy időre... _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 7:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A hím hamar ott van a fia mellett
/Kheuar/ - Nyugodj meg fiam!
Kuporodik le, de szemmel tartja a másik fiatal Kharát
/Kheuar/ - Senki nem veszi el a területed...
Erősen fogja a kúszó nagymacskát^^
/Kheuar/ - Seline... hatalmas Seline! Adj erőt...
//Mother’s Touch
| Dobás: |
Eredeti dobás sorozat: 6d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 3, 3, 3, 9, 6, 10 (Total = 34)
|
Apa mancsa izzik akár a Fakó szem és kellemes meleg árad... meleg ami átjár és a sebeid zárulnak be.
/Kheuar/ - Elég volt ebből kölykök! Elég vér folyt! Elég halál volt!
A Camazotz közben a vállán gubbasztó fiára pillant
/Camazotz/ - Látod... a hírek fontosak! Olykor életet ment...nekünk nincs dolgunk, figyeljünk magsabbról... ha érdekel mi lesz, kölyök |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 7:33 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Hiába reménykedek a nőstényben, nem tud segíteni... De még a halálomat is kívánja! Felvinnyogok félelmemben, amint látom, hogy támadna újra a másik. Nem adom fel a menekülést, soha nem adom fel az életet, csak mikor már vége. Húzom magam tovább, de közben tudom, érzem, hogy közeledik az utolsó csapás! Veszély! Veszély! Lüktet a fejemben a félelem, de hiába, elkerülni már nem tudom... Aztán egy bömböléssel megérkezik apám, az új reményem az életre!
-/Kheuar/ Behatoló! - nyüszítek fájdalmasan, reménykedve, hogy széttépi, de legalább elkergeti a támadómat és azt az álnok nőstényt. De nem teszi. Az árnyak szétszaladnak, a másik hím nem menekül. Apám viszont nem is támad.
-/Kheuar/ A területünket akarja! Az életünket! - sírom tovább, hátha így már apám is megérti, hogy kergesse el, ölje meg a betolakodót! De nem teszi. Hirtelen félelem fog el, hogy elárult. Ő is. Mostanáig nem tudtam, hogy mi ez az érzés, de az árnyék nőstény mintha maga is belém mart volna tettével, lüktet ez is fájdalomként. És most apám. Nem ment meg ő sem, nem azért jött, hogy elkergesse. Sőt! Apám járni sem tudott, gyenge volt mikor otthagytam!
Újult erővel menekülnék most, hogy rám már senki nem figyel.
<Nincs apa, nincs család, csak én vagyok! Egyedül!> |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
RedDrake Dragon

Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:29 Hozzászólások: 14187 Tartózkodási hely: Sokfelé jár
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Követem én is a rohanó hangosan bömbölő Kha-rát, és az utána repülő aput, igaz magasabbról, mert nem szeretem a hangos bömböléseket.
Felülről úgyis jobb a rálátásom!
Igazam lett, minden Kha-ra véres! Véres-macskák, ezek is. Apu igazat mondott, tényleg harcolnak, ölik egymást, és újra bömböl az ő apjuk. Nem lehetne megbeszélni evés közben, halkan csicseregve?
De eltűntek az árnyékok? Meg megállt a tépő, és hátrál. Ki ne hátrálna ilyen éles hang után. Én inkább pici leszek és apu vállára szállok, majd ő megvéd! Remélem. Nem merek most panaszkodni, de félek újabb bömbölés jön.
Ezt fogom elmondani mindenkinek: A Kha-ra véres és bömböl! * _________________ "Ashes to Ashes
Dust to Dust.
From ashes you've come
And to ash you'll return!
AMEN!"
(Angel Dust Andersen) |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:44 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Fájdalmam nyomán is mámorít a diadal, hallom fájdalom-bömbölését a terület eddigi birtokosának... már érzem, új terület, az enyém lesz, az enyém! Menekülne, vonszolná magát el a legyőzött, de hová is mehetne?
Minden az Enyém!
Új Isten érkezett erre a földre is, neve Ifjú Mester, neve Halál...
S dorombolnak hízelkedőn Árnyéknőstényeim - mert az övé is nekem hízelkedik már! Halált s kínt akarnak és én szíves-örömest kielégítem éhüket. Magabiztosan emelkedek fel, hogy újabb szökelléssel kivégezzem a másikat, vérével húzva meg e területemnek is határait...
Amikor új hang, bömbölő-erős hallatszik... a Hangon! Megtorpanok... próbálom érteni, és meglátom az öreget és nagyot - még egy olyan mint én? És mi az mögötte? Óriási... bundás repkedő?!
És hová futnak Nőstényeim? Miért?!
/Kheuar/ - Várjatok! Nőstényeim! Győzni fogok! Terület, enyém!
Teszek azért pár lépést hátra, nehogy a legyőzött utolsó lehelletével belém marhasson... vicsorogva próbálom felmérni az öreg másik erejét... és nem csak az övét...
Az a bundás röpködő... az is vész lehet, de miféle? Hasonlót se láttam még, ekkorát! Nincs Árnynőstényem, ki elmondaná, mi ez! Miért, miért futnak el?! _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:26 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az árnyak extatikusan nyimmognak
Élvezik a harcot
Az ifjú vadász árny nősténye átállt és már az új ifjú mesterének drukkol
/Kheuar/ - Végezz vele... végezz!
/Kheuar/ - Öld meg őt új Mesterem!!!
Aztán hirtelen elcsöndesednek, mikor felbömböl egy hatalams hím
Apu megérkezett^^
Mellette landol egy fura lény, ami repkedő kis bundásokra hasonlít
Csak ez nagy, mint a fiatal hím apja
/Kheuar/ - ASHURÁK!!!
A dühös bömbölésre tíz árnyék fut húsz felé
/Kheuar/ - Elég ebből kölyök!
Dobbant a hím és morran rátok |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:22 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A következő harapás minden erőmet és elszántságomat kettétörte. Felbömbölök, de ezúttal már csak fájdalom van a hangban, semmi más. Nem voltam felkészülve még. Apához kellett volna menjek. Ehelyett egyedül idejöttem ebben az alakban...
Nem érdekel a terület, sem a másik hím, sem semmi más, menteném az életemet, az egyetlent, ami még megmaradt, ahogy csak tudom!... Bár érzem, hogy ilyen állapotban már lehet, hogy az sem fog sikerülni...
Elkeseredetten keresem tekintetemmel az árnyék nőstényt. Együtt jöttünk és azt mondta segít. Azt mondta erősé tesz. Hogy titkokat tud!... Hol van a nőstény? Miért nem segít? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Tép a fájdalom, de fürgeségemen nem esett csorba; újra vetődök a másikra, újra beletépni, vérét ízlelni, megszaggatni húsát...
(Támadás)
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 4, 1, 10, 2, 9, 2, 3, 9 (Total = 40)
|
(Sebzés)
Eredeti dobás sorozat: 10d10 10-Sided Dice Results: 6, 7, 7, 1, 10, 6, 4, 6, 10, 5 (Total = 62)
|
_________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:08 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kezdemény
Eredeti dobás sorozat: 1d10+9 Rögzített 10-Sided Dice Results: (2) + 9 (Total = 11)
|
Sebtűrés
Eredeti dobás sorozat: 7d10 10-Sided Dice Results: 8, 6, 1, 1, 3, 9, 4 (Total = 32)
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 4:05 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Végre vér íze tölti be a pofám, a másik vére! Aztán...
(Sebtűrés)
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 5, 5, 10, 3, 9, 10, 7 (Total = 49)
|
HP - 2, kockalevonás: 1
.. Aztán Fájdalom! Felvonyítok - ilyet még nem éreztem, de nem hagyhatom, nem hagyhatom, hogy legyőzzön, hogy elűzzön! Haragossá válik fájdalomüvöltésem s nyomában újra lendülnék keresztülharapni azt, aki bántott!
(Kezdeményezés)
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9
|
Total = 17 _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr
Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Vas. Jan. 13, 2013 4:08 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:52 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sebtűrés
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 4, 9, 4, 3, 2, 8, 7 (Total = 37)
|
HP: -2 kockalevonás 1
Belém harap az ellenfelem és a hatalmas fogak már beletépnek a húsomba. Felbömbölök fájdalmamban, de magamhoz is térít. Én bolond az új alakomba és a két kusza lábban bízva karmolni akartam, mikor legnagyobb erőm a harapásom volt mindig!
Kétszeres dühvel harapok vissza! Én ostoba!
Támadás
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 3, 6, 8, 2, 10, 9, 9, 4 (Total = 51)
|
Spec
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 4
|
Sebzés (7+2+4)
Eredeti dobás sorozat: 13d10 10-Sided Dice Results: 3, 10, 9, 9, 4, 9, 9, 4, 9, 2, 2, 1, 4 (Total = 75)
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:50 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Talán a karmom nem volt túl hatékony - de hatalmas fogaim beletemetem a másikba
(Sebzés: Str+2+4)
Eredeti dobás sorozat: 13d10 10-Sided Dice Results: 6, 9, 1, 5, 3, 4, 5, 2, 9, 2, 4, 8, 9 (Total = 67)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:47 pm Hozzászólás témája: |
|
|
kezdemény
Eredeti dobás sorozat: 1d10+10 10-Sided Dice Results: (5) + 10 (Total = 15)
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:41 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Csapásom gyors, pontos is, mégis, csak szőre borzolódik, fel se vonyít - hogy állhat ellen nekem?! És már támad is vissza... olyan, mint... én?
(Sebtűrés)
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 3, 2, 6, 3, 7, 8, 1 (Total = 30)
|
Szerencsére nekem is csak szőröm száll a szélbe... elég! Nekem kell az erősebbnek lennem! Muszáj, muszáj!
(Kezdeményezés)
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9
|
Total = 18
Nagy fogam próbálom belevájni ezúttal, fogam erősebb, mint karmom és elég közel is van hozzá a másik!
(Támadás, csz:5)
Eredeti dobás sorozat: 9d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 8, 6, 8, 1, 4, 5, 6, 2, 5 (Total = 45)
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|