| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Soloviel
Csatlakozott: 2006.12.27., Szerda, 20:13 Hozzászólások: 404 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 6:38 pm Hozzászólás témája: |
|
|
/Atl/ - Értem - válaszolom - akkor kérem mutassa be őket - fejezem be, és némán követem McAlistert, hogy megismerhessem új beosztottjaimat. _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 5:49 pm Hozzászólás témája: |
|
|
McAlister elmosolyodik egy pillanatra.
- /Atl/ Mindkettejük Szövetségi ügynökként kezdte pályafutását, mielőtt a Rend áthelyezte őket az ISA intézményébe, tehát rendelkeznek némi tapasztalattal. Természetesen, mivel ön a rangidős, így kötelesek eleget tenni a parancsainak, s ha úgy véli, bármilyen tekintetben további kiképzésre, vagy gyakorlásra szorulnak, úgy erre lehetőséget biztosítunk. Lőtéri gyakorlatok, mágikus küzdelem… Nos, talán ideje volna személyesen is találkoznia velük. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Soloviel
Csatlakozott: 2006.12.27., Szerda, 20:13 Hozzászólások: 404 Tartózkodási hely: Itt
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 5:17 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Kivárom, hogy az összekötőm mit próbál a tudtomra adni, közben mérlegelem a dolgokat és véleményezem.
/Atl/ - Értem uram - válaszolom csak úgy bevezetésképp kurtán, hogy valóban megértettem, hogy hogyan döntöttek felettem - remélem sikerül tőlük 1-2 érdességet ellesnem. Mennyi katonai kiképzést kaptak, illetve egyáltalán katonákról, netán civilekről beszél most? - teszem fel szép sorjában a kérdéseimet - mennyire rendelkezem felettük a kiképzés ideje alatt, továbbá a későbbi küldetések folyamán? Képesek adott pillanatban csöndben maradni, vagy fegyelmezetlen csürhéről van szó? _________________ "My spirit went to the Shadowlands, and all I got was this lousy t-shirt." |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Okt. 20, 2007 4:43 pm Hozzászólás témája: Ignatius O'Cosgraigh - a Sárkány Szeme |
|
|
San Diego, ISA főhadiszállás, V.D. 5-ös részleg…
A liftajtó halk csilingelés közepette feltárul – ahogy kilépsz a felvonóból, pulzáló bizsergés fut végig a testeden, a Sanctum szíve nyílván itt lehet, valahol a közelben.
- /Atl/ Mr. O'Cosgraigh – szólal fel ismét McAlister – ön már számtalanszor bizonyította rátermettségét a harctéren, ám épp itt az ideje, hogy vezetői képességeit is kamatoztassa. S egyúttal részt vehet a Visus Draconis új üdvöskéinek kiképzésében is, hisz a terepgyakorlat még nem erősségük. Ugyanakkor az ön új munkaköre megkövetel bizonyos okkult, mágikus, és egyéb ismeretek, s ha szabad megjegyeznem, az ifjoncok e téren sokkal műveltebbek… Úgy vélem, remek kis csapatot alkotnak majd. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus
Legutóbb Syrocco szerkesztette (Szomb. Okt. 20, 2007 5:50 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|