| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:31 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Sebtűrés
| Dobás: |
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 8, 3, 9, 5, 7, 10, 6 (Total = 48)
|
Megszólal a fejemben: veszély! Felnézek, de ezúttal elkések, már csak azt láthatom, amint a hatalmas test nekem esik. A karmokat bundám felfogja, de erről nekem már nincs tudomásom. A szemtelen támadóra vetem magam, hogy széttépjem a karmaimmal. A terület az életem!
Támadás
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 2, 1, 5, 8, 7, 4, 2, 9 (Total = 38)
|
Sebzés +1
Eredeti dobás sorozat: 9d10 10-Sided Dice Results: 3, 1, 4, 3, 9, 5, 4, 10, 4 (Total = 43)
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:23 pm Hozzászólás témája: |
|
|
*Lassú a másik, túl lassú, ügyes, gyakorlott karmaim beletépnek. Hajt a vérszomj, a hódítás vágya s a kíváncsiság is*
(Sebzés: Str+1+2)
Eredeti dobás sorozat: 10d10 10-Sided Dice Results: 6, 2, 3, 2, 1, 8, 5, 9, 7, 2 (Total = 45)
|
_________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 3:10 pm Hozzászólás témája: |
|
|
<Betolakodót?>
-/Kheuar/ Itt van?! Most?- hördülök fel ingerülten.
Alig győztünk le egy betolakodót, máris itt a következő! Új formám és ezzel új erőm biztos tudatában indulok meg a szurdok felé, de csak a területem határáig. Hajt a düh, hogy mindenki az én területemet akarja!
A határ közelébe érve a már ismert szagot kezdem kutatni, nyomokat, jeleket kereset. Ha betört az az álnok betolakodó, akkor megtalálom és úgy megtépem, megkergetem, hogy soha többet nem jön vissza!
Kezdemény + 2
Eredeti dobás sorozat: 1d10+10 10-Sided Dice Results: (1) + 10 (Total = 11)
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 2:53 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Jól esik, hogy a Nőstény okosságomról beszél, és leszek még okosabb is, megismerem a világot - megismerem és uralom, vadászterületemmé teszem! És sok kölyköm lesz még, húsból-vérből is való. Dorombolva vágynám Árnynőstényem titkait... de... még nem?
Új terület. Másik hímé, ott, tovább? Zsákmányom még sok, hagyjam máris itt, más vadaknak? Talán a sziklán túl...
Talán még több van.
- Új, új terület! Itt már csak ezek vannak?
Böködöm meg orommal a felkoncolt csupasz bőrű maradékot, légyfelhőt ébresztve fel. Új területre szomjazik a Nőstény. Elvenni másik hímtől. Fiataltól? Legyen.
Követem az Árnymacskát puhán egyensúlyozva, sziklapárkányról-fára ugorva, Árnyakban rejtőzve, szimatolva-ízlelve a levegőt, s "kölykeink" nyomunkban. Érzem a szagát - több macska fakuló szagát, öreg-betegét is, vér, Halál nehéz szagát, de a fiatal hímé erősebb - azt követem, meglapulva sötétben, cserkésző, puha de halálos léptekkel megyek... közelebb... még közelebb... kétlábú-nagymacska formában, ám még négy lábon, laposan kúszva.
S Árnynőstény... és egy másik? Neki is Árnynősténye van? Talán ő is ismeri... a titkot! Ezt nem mondta Nőstényem! És Árnykölykök - mint kölykeim - figyelnek. Titkokat vágyok, tudást - jobban, mint szurdokvölgy területét. S kövér, szédítő Fakó Szem kelt, így vérszomjam is ébred. Ideje bizonyítani! Elővillantott foggal morranva rontok a másik fiatalra.
(Kezdeményezés)
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9
|
Total = 18
Zöld szemem vérszomjasan villan s már ugrok is, karmaimmal belekaszálni, elsodorni... vérét ontani...
(Támadás: Dex+Brawl)
Eredeti dobás sorozat: 9d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 1, 9, 7, 5, 2, 9, 9, 4, 2 (Total = 48)
|
_________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr
Legutóbb Sablepaw szerkesztette (Vas. Jan. 13, 2013 3:12 pm), összesen 1 alkalommal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 13, 2013 1:56 pm Hozzászólás témája: ~ Szurdokvölgy ~ |
|
|
Két Khara területének határa
Sziklák, amin könnyen csúszik a mancs, gyökerek és zubogó víz
Senkiföldje...
De most valakié lesz!
Itt hoz össze a sors két ifjút, akiket az árnyak tereltek egymás felé...
...árnyak, amik letelepszenek
/Kheuar/ - Ő az fiatal Mesterem!
Suttog az egyik árnyék nőstény, akit fél tucat kis sötétség kölyök követ, a „család” vissza húzódik az árnyakba, onnan nézik vörös szemeikkel „aput”, a Ragadozót
/Kheuar/ - Az erős hím! Fiatal Mester... ő az aki a területed vágyja...
Dorombol a kiváncsi vadásznak a nősténye, és ugrik szökken, suhan ő is, biztonságos távolba, fel a másik árnyék mellé
Kiváncsiak a sötétségben rejtőző árnyak a két fajtárs találkozására
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|