| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Freiherr von Rosen Großkomtur

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:02 Hozzászólások: 2660 Tartózkodási hely: Auf dem Kreuzzug
|
Elküldve: Csüt. Okt. 29, 2009 11:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Csüt. Szept. 28, 2006 7:25 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Coeus írta: | | Vicces. A March Of The Thingies még jó is, az MBNW meg elég nagy váltás a korábbi "hangszer-szegény" lineuphoz képest. Ez tök értelmesen hangzik... Videoklip lesz? |
A vicces az, hogy mindenkinek csak a March... tetszik :mrgreen:
Az MBNW-ben pontosan ugyanannyi hangszer van, mint a többiben: egy számítógép.
Nah, hamarosan kész lesz az első teljes album, szóval lehet készülni, kb 40 perc lesz (34 perc van eddig kész belőle...) :wink:
És lesz videó is. Csak ahhoz idő kéne, sok, mert ki kell menni a halál f*szára komor indusztriális területre (is). _________________
Blogom.
Bzzzzz! - a zeném. [The Clockwork Jam Session 1 EP kész]
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Coeus
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 7:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vicces. A March Of The Thingies még jó is, az MBNW meg elég nagy váltás a korábbi "hangszer-szegény" lineuphoz képest. Ez tök értelmesen hangzik... Videoklip lesz?
EDIT: Azért ez is jó ám, bár nem saját készítés. _________________ "Every picture tells a story. Sometimes we don't like the ending. Sometimes we don't understand it."
Chesire Cat, American McGee's Alice
"- Would you tell me, please, which way I ought to go from here?
- That depends a good deal on where you want to get to.
- I don’t know where...
- Then it doesn’t matter which way you go."
Alice |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

Csatlakozott: 2006.09.07., Csütörtök, 19:04 Hozzászólások: 76 Tartózkodási hely: Ha elmondanám, kiderülne. Egyébként Moszkva.
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 12:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Fehéragyar írta: | | Lullaby, meghallagttam a számokat, amiket belinkeltél. Háát... Nekem nem nyerte meg a teszésemet. A zenei ízlésem elég tág, nem tudsz olyan stílust mutatni, amelyikben nem találok jót, de ez... Leginkább egyfajta statikus zörejre emlékeztetett...Elhsizem h neked ez tetszik, úgyhogy előre is elnézésedet kérem, ha megbántottalak volna. Egyébként mivel készítetted? |
Semmi baj, sőt, örülök, hogy meghallgattad, véleményt nyilvánítottál róla, stb. :mrgreen: És igen, van benne bőven statikus zörej. Meg fehér zaj. Néhány egyszerű programot (egy MIDI-generáló alkalmazást és néhány torzítót) használok, meg egy mikrofont. _________________
Blogom.
'Perhaps you will understand me better when I tell you that Dada is a virgin microbe that penetrates with the insistence of air into all the spaces that reason has not been able to fill with words or conventions.'
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sephiroth

Csatlakozott: 2006.05.24., Szerda, 13:06 Hozzászólások: 219 Tartózkodási hely: Mikor merre...
|
Elküldve: Szer. Szept. 27, 2006 9:55 am Hozzászólás témája: |
|
|
| Lullaby, meghallagttam a számokat, amiket belinkeltél. Háát... Nekem nem nyerte meg a teszésemet. A zenei ízlésem elég tág, nem tudsz olyan stílust mutatni, amelyikben nem találok jót, de ez... Leginkább egyfajta statikus zörejre emlékeztetett...Elhsizem h neked ez tetszik, úgyhogy előre is elnézésedet kérem, ha megbántottalak volna. Egyébként mivel készítetted? |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Lullaby

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 8:34 pm Hozzászólás témája: |
|
|
| Malkáv írta: | Vlagyimir Zseleznyikov: Bocsáss meg, Madárijesztő!
Nagyon szép, nagyjából húsz éves szovjet ifjúsági regény. A történet egy lányról szól, akit Lena-nak hívnak, az osztályáról, a nagyapjáról, és még nagyon sok szép-szép dologról szól.
A történetet viszont nem lövöm le, sajnálom. ^ ^ Legyen annyi elég, hogy van egy bizonyos irodalmi érzékem, és ez a könyv marha jó.
Jah, és ennek az alapján szerettem bele nagyon egy névbe. Madárijesztő - Scarecrow ... :mrgreen: |
LOL bazmeg, LOL :mrgreen:
Ezt adtuk elő az iskolai színházi versenyen ötödikben :mrgreen: Én voltam már nem is tudom ki, és volt egy egész mondatom XD
(Én kevésbé vagyok elragadtatva az említett műtől [olvastam oroszul is], de mindegy, ízlések és pofonok).
És akkor ajánlások.
Olvassatok Umberto Eco-t. A regényeit valamint kisebb írásait alapvetően mindenkinek ajánlom, az esszéit, értekezéseit meg azoknak, akik érdeklődnek a modern kúltúra elméleti kérdései iránt.
Hallgassatok Brian Jonestown Massacre-t. Pszichedelikus, a hatvanas éveket idéző rock-zene. Kicsit shoegaze, kicsit space, jó. Az oldalukról le lehet tölteni mindent, ami csak van. Itten.
Még egy hallgatnivaló, és önreklámozás: hallgassatok légyszives bele a kis zenei projektembe, és véleményezzétek, bármi. Bzzzzz! a neve, és valami elektro-indusztriális elszórakozgatás lenne. Itten le lehet tölteni hat számot. Minden kreatív kritikát, véleményt szivesen fogadok... _________________
Blogom.
Tristan Tzara
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Syrocco Fianna
Csatlakozott: 2006.05.17., Szerda, 18:17 Hozzászólások: 1366 Tartózkodási hely: " ...az Ördög mindig a részletekben lakozik... "
|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 5:00 pm Hozzászólás témája: |
|
|
IAN WATSON: Inkvizítor
Persze az egész Warhammer 40K-t csak ajánlani tudom, de engem leginkább ez a regény fogott meg. A hangulata, a történet és persze maguk a leírások, jellemrajzok, érzelmek…
Ami még nagyon tetszik, az a főhős, Jaq az inkvizítor, szerelemének különös története, aminek a vége cseppet sem happy end, de talán nem is baj. Így teljes a kép. _________________ Karakterek:
Éjben-Járó, Crinos, Lupus |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Malkáv

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 3:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Vlagyimir Zseleznyikov: Bocsáss meg, Madárijesztő!
Nagyon szép, nagyjából húsz éves szovjet ifjúsági regény. A történet egy lányról szól, akit Lena-nak hívnak, az osztályáról, a nagyapjáról, és még nagyon sok szép-szép dologról szól.
A történetet viszont nem lövöm le, sajnálom. ^ ^ Legyen annyi elég, hogy van egy bizonyos irodalmi érzékem, és ez a könyv marha jó.
Jah, és ennek az alapján szerettem bele nagyon egy névbe. Madárijesztő - Scarecrow ... :mrgreen: _________________ This is not even my final form.
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Nedaskarein Soldier of The Alliance

|
Elküldve: Szomb. Szept. 23, 2006 2:53 pm Hozzászólás témája: ~ Ajánló, ami nem link ~ |
|
|
Bocsánat, de muszály volt nyitnom egy ilyet most, hogy újra hallgatom annak a filmnek a betétdalát, amit most mindennél többre értékelek és mélyen megérintett.
Szóval egy filmet szeretnék első posttal egyetemben ajánlani, mert muszály és mert megéri.
~~~
Lady in the Water (Lány a Vízben)
Mindenféle képpen, mert gyönyörű.
Borzalmasan szép és magával ragadó az egész film, csodálatos megoldásokkal.
Amikor a mese valóban életre kell, amikor valóban meséből lesz a valóság, és mélyen érint.
Ráadásul annak ellenére, hogy családi film, és amerikai szokás szerint, a vége nem amerikai stílus, az a full happy end, minden full jó és nyereséges.
A meséknek vége szokott lenni, akkor is, ha a mesék jönnek át hozzánk, a mi világunkba, de egy mese akkor szép ha véget ér és hangulatával gyönyörű történéseivel emléket hagy bennük és hagy minket újra élni, hagy minket lélegezni és tovább álmodni a szép álmokat mikből később újra mesék lesznek.
Csodálatos vége van, és aki szereti a Changeling-et, mint játék, azoknak ráadásul extrán kötelező is, mert végig azt mutatja be, hogy a hit, a mesékben való hit, az álmok akkor a legigazibbak, ha mi hiszünk ebben. Ha elhisszük, hogy létezik és elhisszük a benne lévő szerepünket is és aszerint írjuk tovább.
Úristen teljesen beleszerettem a filmbe, egyszerűen tényleg csodélatos és gyönyörű.
Egy igazi mese, olyan amiben hinni lehet, amiben hinni kell.
Csak ajánlani tudom. _________________
 |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|