Playground :: Téma megtekintése - James Cortes - Budapest, Budapest, te csodás...
  Gy.I.K.   Keresés   Taglista   Csoportok  Profil   Regisztráció   Belépés    

James Cortes - Budapest, Budapest, te csodás...
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő

Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 6:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Nem mondhatnám, csak véletlenül keveredtem ide, de kinek a szolgája a fickó? - Lehetséges hogy miatta tünnének el az emberek az utcáról? Ha ez így van akkor a Hercegnek és a Banya körének tudnia kell róla! Szivességért szivességet cerébe, ez az én dolgom hogy kiderítsem.

- Szeretnél biztonságban lenni a mestere elől? Ha igen szedd rendbe magad és gyere velem. -
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 5:14 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- A fickóról? - kérdőn tekint rád, majd valamivel nyugodtabban felel, mikor felvilágosítod, kire is gondoltál.

- Peter. Peter egy szolga... az Ő szolgája. Mi mind szolgák vagyunk... Peter erős, ő ölte meg a többieket is. Én csak idehoztam őket, léprecsaltam, aztán... Peter leütötte őket. Leütötte és megölte... hús és vér... Az én kezemhez nem tapad vér, de... Én... én ugyanolyan bűnös vagyok... Istenem, mi mind bűnösök vagyunk?

Elhallgat egy pillanatra, majd ismét reszketni kezd - az ajkai is megremegnek, s tekintete könnybe lábad.

- Bűnösök vagyunk... Ezért jöttél? Hogy megbüntess? Ugye ezért...?

Éjben-Járó, Crinos, Lupus
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 3:27 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Nem hibáztatlak, mindenkivel előfordul hogy hibázik, de tudsz valamit erről a fickóról? Mert valószínüleg meg fogom keresni. És egy kicsit el fogok vele beszélgetni. - Úgy ahogy rendbeteszem a csajt, mind önbizalmilag, meg hogy ne rettegjen tőlem túlzottan, elég nagy sokkot kaphatott.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 2:12 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Szavai eléggé zavarosak - még nyílván nem sikerült teljesen feldolgozni a látottakat.

- Én... én nem... nem akartam ezt az egészet. Ő - a csatornanyílás felé mutat - Ő vett rá az egészre. Meglátogatott, eljött hozzám. Éjszaka. Suttogott hozzám, miután lement a Nap. A vizek hangján szólt hozzám. Azt mondta, szüksége van rám, a segítségemre. Azt mondta, testekre van szüksége... vérre és húsra. Igen, így mondta! Vérre és húsra! Hatalmat ígért cserébe. Jólétet, boldogságot... Vérre és húsra... így mondta... vérre és húsra...

A tekintete újfent elhomályosul, mint aki enyhe transzba esett.

Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 12:57 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Ahogy visszamászok a terembe, ajkamat egy nyögés sem hagyja el, mikor felhúzom magam a peremre, ennyire jó fizikai állapottban még sosem voltam, csak amikor leszívtam azt a nyamvadt szőrőset. Odamegyek a csajhoz, felsegítem, és közben alaposan végigszimatolom, az ammónia szag zavar ugyan egy kicsit, hisz nem mindenap találkozok egy bevizelt nővel, lehetséges hogy fél tőlem de ez el fog múlni, ha meg nem veszem hasznát akkor odaadom a banya körének, vagy megölöm, használhatatlan kalauzra semmi szükségem nincs. - Na mesélj mi ez hogy le akartál ütni egy pajszerral? És hogy érzed magad most jelenleg? - Természetesen franciául beszélek, mivelhogy a magyart egyenlőre még nem nagyon értem, csak minimálisan a szleng miatt.

Hangomban semmi fenyegető hangszín nincs jelen, a karmaim sem látszódnak, talán csak a kisugárzásom lehet az egyetlen ami zavaró számára, de azt meg meg kell szoknia.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Vas. Ápr. 20, 2008 10:14 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A seregben tanult navigációs technikák ebben a - kissé szokatlan - környezetben is épp úgy működnek. Egy-egy jellegzetesség - egy rozsdafolt; egy rothadó patkánytetem - utat mutad számodra a kanálisban.

Mikor visszaérkezel, a nő még mindig jelen van; ott kuporog az egyik sarokban - gyakorlatilag a saját vizeletében - s révült tekintettel bámul maga elé. Sokkos állapotban lehet - vagy a vámpír vitae lenne ilyen hatással rá? Talán; végtére is, mindenki máshogy reagál az élőholt vérre.

Vissza az elejére
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 6:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Remélem befogod a pofád amíg találok végre valami normális kaját, te rohadék, ne feledd nem hívjuk fel magunkra a figyelmet, mert ha esetleg nem tudnád úgyunugy ránktalálhatnak, kedves volt barátaink... - Elindulok visszafel ahonnan jöttem, majd visszamászok a helységbe ahonnan leugrottam.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 5:44 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Beletellik ugyan egy kis időbe, míg rálelsz a környék talán egyetlen patkány-kolóniájára. De furcsamód, ezeket a visszataszító rágcsálókat nem igen izgatja a jelenléted. Talán már megszokták az ember közelségét - vagy természetfeletti mivoltod lehet az oka?

// "Patkányvadászat"

Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 3d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 4, 9, 2 (Total = 15)

Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 6

Persze, miután az első kis dög visítva kileheli a lelkét a mancsaid közt, a többi is futásnak ered. Azért még sikerül elkapnod egy-egy kevésbé fürge példányt.

A patkányok vére valóban nem valami ízletes, sőt, egyenesen kellemetlen. Egyes vértestvérek - akik a táplálkozást a nemiséghez hasonlítják - soha nem vetemednének rá, hogy állatokkal csillapítsák a szomjukat.

Mindenesetre, a jóllakottság ismét elnémítja a Fenevadat - ha csak átmenetileg is.

Vissza az elejére
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 5:39 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Akkor fel gyerünk vidám patkányvadászatra! Mondjuk alapvetően utálom a patkányok vérét, de most vészhelyzet van. És egy ragadozó sem lehet válógatos ha a túlélésről van szó. Elindulok patkányt keresni, de egy darab biztos hogy nem lesz elég...
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 5:00 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

// Én 1 ponttal számoltam; összesítve most úgy 3 vérpontod lehet...

Vissza az elejére
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 4:13 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Csatornapatkány nem lehetett azt éreztem volna, szóval valami egészen más, a franc sem tudja. Minden esetre most már cseszhetem a dolgot, odafent kellet volna elintéznem, és a vérét vennem örökre, na de sebaj kicsi ez a város nem sokáig bujkálhat, hisz azt sem tudja ki vagyok és mi vagyok... -

" Szerintem kettőnk közül, nem én vagyok éhesebb, szóval maradj kussban, és talán kaphatsz valami cafatot, na persze a csajt leszámítva. -"

// Körülbelül mennyi vérpontot adtam a csajnak? Ideális esetben már egy ponttol is létrejöhet a vérkötés.//
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 3:49 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

// Érzékelés (mindent összevetve)
Dobás:
Eredeti dobás sorozat: 3d10 Rögzített
10-Sided Dice Results: 7, 6, 1 (Total = 14)

Elindulsz a kusza csatorna-labirintusban; úgy véled, nyomon vagy - elönt az izgatottság, mint a pórázon tartott vérebeket a vadászat során.

Ám, rá kell, hogy döbbenj: nyomát vesztetted - a kanális bűze elnyom minden más illatot. Sőt, talán a férfi is a csatorna orrfacsaró miazmájától szaglott.

Megállsz egy pillanatra - ha halandó volnál, most bizonyára levegő után kapkodnál. Te azonban, nem a kifulladástól, hanem más, testi kínoktól gyötrődsz.
Éhség.
Tudatod mélyén, a Fenevad már ébredezik, s fölmordul - mint aki rosszat álmodik.

Vissza az elejére
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 2:11 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

Két lábra érkezem, és mint egy vadászó macska megvillanak a szemeim a félhomályban, a bestia kegyetlen tüze rajzólódik ki a szemeimben.

- Gyerünk vadásszunk egy kicsit! - A szaga alapján követem a fickót, nem olyan rossz a szimatom, de egy náthás kutyát is odaverek szimatolásban. Halkan haladok előre mint a szél, igyekszem teljesen zajtalanul futni.

Amint megtalálom prédámat, szerintem, sejteni sem fogja ki akadt a nyomára.
Syrocco
Fianna

HozzászólásElküldve: Szomb. Ápr. 19, 2008 9:53 am    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

A lány ismét elhalgat - nem szól többet; némán követi az utasításaidat. Asztalt nem lelsz sehol, csak egy törött sörösüvegre bukkansz - ám ez is megteszi. Fölhasítva saját húsod, némi vitaet csepegtetsz bele - saját véred látványa fölébreszti éhséged. A Fenevad kezd nyugtalankodni - vérre, emberi életekre szomjazik.

A nő kissé habozva ugyan, de végül fölhajtja a vörös nedűt - ajkait helyenként fölsértik a törött üveg éles szélei.

Közben föltéped az akna fedelét, s kissé vakmerően veted le magad. Néhány méternyi zuhanást követően, majd' térdig érő - hideg, zavaros - vízben landolsz.

Valamiféle csatorna, vagy kanális lehet - nem tudod. Mindenesetre, épp egy hármas elágazás kellős közepén találod magad - elég kiterjedt alagúthálózatnak tűnik.

Vissza az elejére
Hajnal Norbert

HozzászólásElküldve: Pént. Ápr. 18, 2008 9:06 pm    Hozzászólás témája: Hozzászólás, az előzmény idézésével

- Szerinted még is mi lehetek? Törd egy kicsit a fejed, és te is rá fogsz jönni, a megoldásra. - Keresek valamiféle kelyhet vagy poharat, és leteszem valami asztalszerüségre megvágom a csuklómat, és belecsepegtetem a pohárba.

- Gyerünk idd meg, és utána itt várj meg visszajövök csak van még egy kis dolgom.Ha nem iszod meg, akkor kegyetlen halálban lesz részed, ezt megígérhetem. - A mondat végén kivillanak a szemfogaim

Várok egy kicsit, hogy egyáltalán jön ide e a pohárért, ha úgy látom igen, akkor feltépem a csapóajtót, de olyan szinten hogy az egész a kezemben marad, ici picit dühös vagyok a csókára.

A szaga alapján kezdem követni, és ha megtalálom, ki tudja mi lesz a vége.
Hozzászólások megtekintése:   
Zárt fórum: ide nem küldhetsz témát, választ, nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.   Zárt téma: ide nem írhatsz választ, és nem szerkesztheted a hozzászólásaidat.    Tartalomjegyzék -> Solo Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás az oldalra: 1, 2, 3, 4  Következő
1 / 4 oldal

Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban
Nem szavazhatsz ebben fórumban

Original Werewolf forum design by DeadDrake and MoonDancer, 2004
is a trademark and Werewolf is a trademark or
registered trademark of White-Wolf in the U.S. and/or other countries.