| |
| Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
| Szerző |
Üzenet |
Azrael

|
Elküldve: Kedd. Jan. 22, 2013 10:53 am Hozzászólás témája: |
|
|
| ---> Otthonbarlang |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2013 9:13 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Testvér-Khara megértette, jól megy a Hang, sebe maradéka eltűnik, és mint kisebb kölykök, úgy ugrándozik, farkamba kap. Rámordulok megpördülve, de csak... játék. Túl közel még a Vérszomj, a Harag, de csak játékosan püfölök rá, nem karmokkal. Jó helyre visz... aludni végre. Bármekkora is Harag, a második legfontosabb macskadolog vár a vadászaton túl - alvás...
-/Kheuar/ Száraz, biztonságos, jó szagú?
Kérdem, majd levetve azt a kétlábú formát újra erős, ruganyos macskaként iszkolok a másik nyomában, ízlelgetve a levegőt, éles szemeimmel pásztázva a környéket - ahogy a kopár és Halálszagú élettelivé, jó területté válik.
Ha valóban odaérünk a barlangba, és valóban kellemesnek tűnik, akkor megmosdok, és elvackolom magam a másiknak dőlve. Persze álmomban... álmomban megölhet de...
... Nem olyannak tűnik... _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Setétholddal Osonó (Darkmoon Stalker), Bastet, Bubasti
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2013 9:06 pm Hozzászólás témája: |
|
|
-/Kheuar/ Sikerült! - ugrándozok örömömben és játékosan neki-neki ütközöm a másik oldalának, mellső lábaimmal rátehénkedek a hátára, majd mikor lecsúszom ráharapok a farkára - Éreztem Fakó szemet és használtam erejét! Nézd! - ugrok elé és mutatom az utolsó begyógyult seb helyét is büszkén.
-/Kheuar/ Otthon, jó! Aludni nagyon jó! - helyeslek. - Kövess! - ugrándozom előre vidáman.
<Levadásztuk Asurát, Apa büszke lesz, megtanultam gyógyulni, megmutatom otthont és nagyon alszunk hármasban, mint nagy család!> |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2013 8:32 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az ifjú sebei bezáródnak
Ahogy forogva nyalodssa magát, sikerül Fakó szem erejét felidézni, és a Vadász érzi a lelkét átjáró erőket
Akár a szél és a víz, hűs és nyugtató a szellemi erő, kékes ezüstös akár a Fakó szem
De ott lángol, akár a Forró Fényes, akár a tűz, a harag, a Düh... érezte már, mikor átváltozott és elöntötte testét, változásra kényszerítette lángra lobbanó lelke
Otthon, a saját barlangja pedig a gzadga vadászterület szívében, vízesés és buja zöld növények között... bizony kényelmes és jó
Míg ez egy halott sziklás pusztaság, szörnyekkel és tetemekkel |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

Csatlakozott: 2006.05.18., Csütörtök, 14:17 Hozzászólások: 967 Tartózkodási hely: anywhere in the wilderness
|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2013 6:40 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Érdes nyelvem s a hűs, különös fény nyomán gyógyulni kezd testvér-Khara sérülése, bár teljesen nem jött rendbe, ahhoz eléggé, hogy ne legyen gyenge. Dörgölőzésére én is pofám dörgölöm hozzá. Fura dolog.
Nagyon rég volt ilyen, és homályos az érzet, az emlék, alomtestvérekkel. Amikor nem harcoltunk, hanem dörgölőztünk. Kérdésére félrebiccentem fejem.
- /Kheuar/ Asura mondta nekem, hogy. Vannak bennünk dolgok. Harag. Nagy Harag. És olyan más erő is. Más hatalom. Amit éreztél a nyálamban. Olyan, benned. Érezni kell, akarni, előhívni.
Felhorkanok, farkam megbillen.
- /Kheuar/ Nem tudom úgy mondani, mint Asura.
Újabb járkálás, szimatolás - nincs-e további ölnivaló, és ha nem érzek vészt, kinyújtózom, ásítva egyet. Nyughatatlanná tesz Fakó Szem, de sokat kell aludni, hogy erős maradjak, és amióta Khara vagyok, nem aludtam annyit, mint macskáknak szokás, és ki is fárasztott a harc.
- /Kheuar/ Pihenni kéne. Alvóbarlang, jó helyen?
Az én legutóbbi alvóbarlangom minden, csak nem "jó hely" így hogy kihívtuk Asurát - ott még több Asura lehet. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
- Bosszú Fagyos Karma (Frostiger Kralle der Rache), Fenrir - Schwerter von Heimdall, Modi, Ulfr |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

Csatlakozott: 2006.07.17., Hétfő, 14:04 Hozzászólások: 2931 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: Hétf. Jan. 21, 2013 4:19 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Az érzés kellemes, hálám jeléül hozzá dörgölőzöm, de ennyivel nem elégszem meg. Tudni akarom a hogyant is.
-/Kheuar/ De hogy érzem a vizet? Hogy mozgatom az erőt? Hol van bennem? Hogy kell csinálni? - ömlesztem rá a temérdek kérdést, remélve, hogy az egyik jó választ szül.
Közben pedig saját tengelyem körül pörögve kutatok újabb seb után. Gondolok én Fakó szemre, Fényre, Vízre és arra is, hogy nagyon akarok gyógyulni és nyalogatom hevesen, ha még van sebem. És irigykedek is megállás nélkül természetesen, amiért ő már ezt is tudja! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 10:21 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Testvéred nyelve nyomán a sebeid záródnak
Átjár a gyógyító erő
Ősi macska ösztönök, a sebet nyalogatni kell!
De ezúttal nem csak tisztul, hanem gyógyul is a seb^^ |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 6:42 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Oldalra biccentett fejjel figyelem másik Kharát, ahogy nyaldossa magát - de nem érti. Nem jól mondtam el? Nem tanította meg az Öreg?
- /Kheuar/ Amit Öreg csinált mikor megmartalak. Fény. Az van bennünk is. Mint a víz, csak más. Hatalom.
Odalépkdek hozzá, figyelem, ha nem megy neki, megszimatolom sebét, ingerel vére, és megint felidézem a Hatalmat, mint Fakó Szem vízből nézve, olyan érzés, szőrborzoló, de jó, s nyálamba hívnám... ha Öreg meggyógyította őt, akkor mást is meglehet. Nehéz koncentrálni, hogy ne a finom vér borítsa el a világot, hanem a víz, a víz bezárja a sebet - de megpróbálom. Nyalogatni kezdem, ahol feltépték a Dakat-agyarak.
Mother's Touch, -1 gnosis, -1 akaraterő
| Dobás: |
Eredeti dobás sorozat: 3d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9, 3, 5 (Total = 17)
|
_________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 6:35 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Pihegek, de büszkén és vidáman. Győztünk! Elpusztítottuk az árnyakat és elpusztítottuk a beteg valamiket is! Győztünk és Apa büszke lesz ránk. És tanítani fog minket mindenfélére és erősebbek leszünk!
Aztán köpködni kezdem a húscafatokat, a vért és azt a sok rosszízű beteg dolgot, amit megharaptam. Közben új testvérem már a gyógyításra tanítana.
-/Kheuar/ Fakó szem hatalmát? Hogyan? Hol a hatalma? Hogy tegyem bele? Mit tegyek? - kérdezem mohón, de közben már nyalogatom a sebeimet, hátha sikerül. Valahogy... - Mond! Mutasd! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 6:28 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Elpusztultak a dögök - de húsuk taszít, betegségszagú, nem akarok beleenni. Még mindig Haragtól hajtva vetem magam az árnyakra,tépni, marcangolni őket.
Mindent, ami mozog...
Aztán a véres másikra pillantok, még fújtatva, lihegve, csapzottan és szikrázó tekintettel.
Karmom a földbe váj... vinne tovább a Vérszomj, hogy őt is tépjem, de eszembe jut az Öreg. A nagyhatalmú.
És Testvér. Együtt erősebbek vagyunk.
- /Kheuar/ Nyald a sebed. Tedd nyáladba Fakó Szem hatalmát, mélyről, bentről. Nem Haragot... a víz-szerűt, a fényt.
Próbálom elmagyarázni neki, hogy gyógyítottam én meg magam, de tán ő is tudja, hisz apja is azzal a fénnyel gyógyította meg - bár ő nem nyaldosta, ő mancsával forrasztotta be sebét.
Ingerülten járkálva a másik körül figyelek - figyelek, mit lehetne még szétmarcangolni. _________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 5:11 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A rothadó tetem és a törékeny ember test szakad darabokra
Végül a két Khara marad, a ziháló, véres sebesült négylábú s a düh szélén táncoló kétlábú
Mikor a legyengült, sebesült néz fel „testvérére” sok dől el...
A maradványok dögszagú darabjai közül kígyókként tekeregnek az árnyak, állnak össze egy kis fekete pacával ami menekülne el, de elég egy taposás, vagy lemancsolás és szétfoszik halálsikollyal |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 5:03 pm Hozzászólás témája: |
|
|
HP: -4 kritikus = -2 kocka
Állóképesség méreg ellen
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 4, 1, 10, 3, 5, 6, 2 (Total = 31)
|
Újabb halott, de újabb sebet tépnek rajtam. A bundám nem elég vastag, ezért van hát az a kétláb forma. Késő már átváltozni, de ezt is megtanultam. Apa miért nem tanított harc előtt? Megrázom dühösen a fejemet.
-/Kheuar/ Egyszer már hittem nektek! - mordulok fel és támadok a másik kétlábúra.
Kezdemény (-2)
Eredeti dobás sorozat: 1d10+6 Rögzített 10-Sided Dice Results: (3) + 6 (Total = 9)
|
Harapás (-2)
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 6, 1, 3, 6, 3, 10, 10 (Total = 39)
|
Spec
Eredeti dobás sorozat: 1d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9
|
Sebzés +3
Eredeti dobás sorozat: 13d10 10-Sided Dice Results: 8, 1, 10, 4, 8, 5, 5, 1, 7, 10, 3, 8, 2 (Total = 72)
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Sablepaw Red Talon

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 4:51 pm Hozzászólás témája: |
|
|
Soak
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9, 2, 10, 1, 2, 6, 9 (Total = 39)
|
Kitartó a nőstény, de nem adom fel, beteg, rothadás-szagú karma nem árthat nekem! A hím vinnyog, vesztét érzi. Még hogy ne harcoljunk? Gyengék - hisz betegek, torzak, és a gyengének pusztulni kell! Anyjuk tanította!
És hajt a Vérszomj... orromba új testvér vérének szaga férkőzik - ingerel annak szaga is, de nem állok meg beszélgetni Dakatokkal - ölni, ölni, ölni! Jobb fogást keresve a bűzös nőstényen újra megmarnám.
Kezdemény:
Eredeti dobás sorozat: 1d10+9 Rögzített 10-Sided Dice Results: (7) + 9 (Total = 16)
|
Harapás:
Eredeti dobás sorozat: 9d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 3, 4, 8, 1, 3, 10, 2, 1, 8 (Total = 40)
|
Sebzés: Str + 2
Eredeti dobás sorozat: 9d10 10-Sided Dice Results: 2, 9, 4, 5, 3, 7, 4, 10, 10 (Total = 54)
|
_________________ - Cobolymancs (Sablepaw), Red Talon, Theurge, Lupus
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Azrael

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 4:39 pm Hozzászólás témája: |
|
|
A rothadó mancsokon a hatalmas karmok, a kétlábúak kígyószájából kiálló éles agyarak okozta sebek mások... fájnak jobban és nem gyógyulnak. Mikor nagy kétlábú alakban harcoltok, a sebek könnyen tűnnek el, nem is kell rágondolni... de ezek a szörnyek mikor belétek marnak, mint ha a forró fényes tűz égetne! A seb nyitva marad, vérzik és fáj!
Az ifjú vadász látja a szeme sarkából testvérét, kinek hatalmas kétlábú alakja könnyen löki félre a támadókat, bundájába hiába marnak, hiába tépi fekete karom, a vére alig serken, kevesebb seb szakad rajta... de látja azt is, új testvére feszült és dühös, hogy ha hergelik, a Hanggal suttognak neki morog sokat és dühösen harcol, bömbölve, olykor nem is figyelve hova csap!
Két újabb Dakat esik áldozatul a fiatal Kharák támadásának!
A két túlélő ugrik és támad, harapjon, karmoljon!
//Támadás (Nőstény)
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9, 6, 10, 7, 1, 1, 4, 6 (Total = 44)
|
//Sebzés
Erő(3)+1+ 1 Kritikus
Eredeti dobás sorozat: 5d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 6, 2, 4, 6, 10 (Total = 28)
|
/Kheuar/ - Fiataaaal Messsteeeer! Apppáááám! Neeee Harrrcoljuuuunk... Mrrrr..... Együtt.... Errrrő... Ti és mi.... urrralkodás Föld! Mi szolgál tégedetek!
Vicsorog a rothadó tetem
A nagyfogú kétlábú közben ugrik és tépi a fiatal vadászít, vére spofával hörög-morog ő is , míg „testvére” a ragadozóval viaskodik
//Támadás (Ember)
Eredeti dobás sorozat: 8d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 2, 5, 3, 1, 8, 3, 6, 6 (Total = 34)
|
//Sebzés
Erő(2)+0+1 ? Kritikus
Eredeti dobás sorozat: 3d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 2, 7, 8 (Total = 17)
|
/Kheuar/ - Fiatal Mester! Én akar... béke! Nem harc veled! Adni tudás, nem harapás! Béke! Család apámmal és veled! |
|
| Vissza az elejére |
|
 |
Inu CoG - Ahroun

|
Elküldve: Vas. Jan. 20, 2013 10:46 am Hozzászólás témája: |
|
|
HP: -2 kritikus
Állóképesség méreg ellen
Eredeti dobás sorozat: 7d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 2, 5, 3, 8, 7, 10, 9 (Total = 44)
|
Meglepetten a fájdalomtól felbömbölök, amint az a kétlábú belém harap. Ezek nem tudnak harapni! Álkarmokat és fogakat használnak, hogy vadászni tudjanak! Asura adott nekik erőt a harapáshoz?...
Azonnal nekiugrok annak a gyűlölt, álnok Asura-kétlábúnak, aki belém mart!
Harapás
Eredeti dobás sorozat: 9d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 9, 5, 8, 1, 6, 10, 5, 2, 7 (Total = 53)
|
Sebzés +5
Eredeti dobás sorozat: 15d10 Rögzített 10-Sided Dice Results: 6, 6, 9, 9, 1, 10, 2, 10, 5, 9, 8, 4, 1, 2, 5 (Total = 87)
|
|
|
| Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban
|
|
|