Felhasználók

· Online vendégek: 1

· Online tagok: 0

· Regisztráltak: 17
· Legújabb tag: szakosferenc4

Fórumtémák

Legújabb témák
· Keczán sarok
· Kábel tévé + internet ?
· Erről az oldalról
Legnépszerűbb témák
Nincs elérhető fórumtéma

Legújabb cikkek

Európai Méhész

Horgász oldal

Statisztika

Tottenham 3-1 Bolton - Bale goal & Official FA Cup Sixth Round highlights | F

Egyszer csak elkezdődik a szezon itthon is ,múlt év emlékezetes meccse :)

World War Z TRAILER 2 (2013)

Z világháború

A méheket védje Magyarország, ne a veszélyes vegyszereket.

Forrás :Greenpeace

Budapest, 2013. március 25. - A Greenpeace értetlenül áll a kormány álláspontja előtt, miszerint nem támogatják a méhekre világszerte veszélyes vegyi anyagok európai uniós betiltását. A hétvégén több mint száz zöld szervezet részvételével tartott országos találkozón a résztvevők is egyhangúlag arra szólították fel a kormányt, hogy kezdeményezze a beporzókra veszélyes vegyi anyagok korlátozását.

Kilakoltattak egy devizahitelest, sokan tiltakoztak

Dehir.hu

Debrecen – Elárverezték az ingatlanát, szerdán pedig kilakoltatták. Lakásából kölcsön garázsba költözik az a debreceni nő, aki évekig nem tudta fizetni devizahiteleit. A 20 millió forintért vásárolt lakásért 13 milliót adott a vevő. A Jobbik az üresen álló debreceni önkormányzati bérlakások megnyitását sürgeti. A Fidesz frakcióvezetője azt mondta: a bajba jutott debreceniek már két éve élhetnek ezzel a lehetőséggel.

Egervári: a tét hatalmas, hatpontos meccs lesz

MTIEgervári: a tét hatalmas, hatpontos meccs lesz

Gergelics József, az MTI különtudósítója jelenti:
Isztambul, 2013. március 25., hétfő (MTI) - A hatalmas tét miatt nehéz mérkőzésre számít Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a törökök elleni keddi világbajnoki selejtezőn.

A Cube

Alföld televízióban a Cube ,felvételben természetesen benne lesz az új videó klipjük .

Narancssárga riasztást adtak ki kilenc kistérségre

MTIBudapest, 2013. március 25., hétfő (MTI) - A hófúvás miatt narancssárga, vagyis másodfokú riasztást adott ki kilenc kistérségre, nagyrészt Jász-Nagykun-Szolnok megye területére hétfő este az Országos Meteorológiai Szolgálat.

22:40 ( falva járat )

Nyírmártonfalva 2014Témával szerintem foglalkozunk kicsit ,Debrecenből induló 22:40 -es autóbusz eldönget Nyírbéltekre amiben semmi kivetni való nincs :)

Magyar-román - A román sajtó szerint szerencsés volt a budapesti döntetlen

MTILabdarúgás-Magyarország-Románia
Magyar-román - A román sajtó szerint szerencsés volt a budapesti döntetlen

Milliárdokból újul meg több mellékút Hajdú-Biharban

Nyírmártonfalva 2014Dehir.hu 2013. március 20.
Több mint 34 kilométernyi négy és öt számjegyű mellékutat újít fel az állami közútkezelő idén Hajdú-Biharban, uniós forrásból. Közel ötmilliárd forint jut erre a célra. Még idén befejeződik a rekonstrukció Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között, felújítják az utat Balmazújvárosban, Létavértes közelében, és elfelejthetik az autósok a zötykölődést Nagyhegyes és Hajdúszoboszló között is.

Cube

Nyírmártonfalva 2014A Cube egy 2010-ben alakult eredetileg 4 tagú és erősen progresszív zenét játszó banda volt, ami mára 3 főre csökkent. A megfogyatkozás és a tagcserének az lett az eredménye, hogy az addig basszusgitáros Ádi beállt a mikrofon mögé és új kor kezdődött a Cube zenekar életében. Szinte minden addigi számot kidobtunk és elkezdtünk egy más műfajban alkotni, ami 2012 őszére teljesedett ki igazán, amikor az új dobosunkkal Lacival elsőként jammeltünk a próbateremben és újabb nóták születtek, amik már egységes és igazi Cube-os hangzást viseltek. A csiszolódás eredménye, hogy 2012 novemberében felvettük első maxinkat profi körülmények között, a This is real-t.
Valójában nem döntöttük el és lehet nem is fogjuk, hogy magyar vagy angol nyelven írunk számokat, minek is korlátoznánk le magunkat? Jellemzően az dönt, hogy Ádiból milyen nyelven bukkan elő az első szöveg ötlet a dalra. Nincs itt semmi okosság, azt a pillanatot kell megfogni, amikor születik a gondolat és utána mindig azt vissza idézni, amikor eljátsszuk a számot, ha ez angolul született meg akkor angolul idézzük vissza, ennyi.
Köszönjük mindenkinek az eddigi érdeklődést, hiszünk benne hogy újat tudunk hozni a zenei életbe, segítsetek minket ezt megvalósítani!
Klip ,kattints a részletekre

Lehet, hogy az osztrák csapatok csak katasztrófaturistának jöttek

Nyírmártonfalva 2014Forrás: ATV Tóth: lehet, hogy az osztrák csapatok csak katasztrófaturistának jöttek
Kattints a részletekre .

Kellemes Zene :)

Magyar előadó !

Havazás - Nem sikerült helyreállítani a középfeszültségű hálózatot Szabolcsban

MTI

 

Nyíregyháza, 2013. március 18., hétfő (MTI)

 

 Nem sikerült megszüntetni a középfeszültségű hálózaton az időjárás okozta üzemzavart Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében - közölte a szolgáltató E.ON Zrt. sajtószóvivője hétfőn késő este az MTI-vel.

    Egyházi Nikoletta elmondta: várhatóan 4000-4500 fogyasztói helyen így csak kedden állhat helyre a szolgáltatás.
    Hozzátette: hétfő este még 11 500 fogyasztói helyen nem volt áram, de a folyamatosan dolgozó szerelők éjszaka várhatóan hétezernyi helyre vissza tudják kapcsolni az áramot.
    A szóvivő tájékoztatása szerint a továbbra is áram nélkül maradó fogyasztói helyek mintegy harminc szabolcsi településen találhatók. Közöttük van a városok közül Demecser, Dombrád, Ibrány, Kemecse, Nagyhalász, Nagykálló, Nyíregyháza, Nyírtelek,Tiszavasvári és Újfehértó is. Nagyhalászban 977, Nyíregyháza külvárosi részein 423, Nagykállóban pedig 203 fogyasztói hely érintett. A többi városban már 100 alatti a szolgáltatást még nem kapók száma. 

(Klikk a részletekre)

Prémnyulak jelenthetik a megélhetést több megyei családnak

Nyírmártonfalva 2014

Dehir.hu 2013. március 13.

Prémnyúl tenyésztésből juthat pluszpénzhez háromszáz munkanélküli megyei család. A nyulakat egy szövetkezet biztosítja a családoknak és garantált felvásárlási árat ígér. Tóth Attila a megyei közgyűlés alelnöke szerint ez egy mintaértékű program, amit ha országos szintre emelnének, akár tízezer embernek lehetne biztos megélhetést biztosítani. Monostorpályiban és Körösszakállon már átvették az első családok a nyulakat.

Lassan szabadulnak ki a falvak

Nyírmártonfalva 2014Egyre több útszakaszt adtak vissza szombaton a forgalomnak, de volt, hogy az M1-es autópályát és az 1-es főutat ismét le kellett zárni a dugó, illetve a jeges úton összecsúszó kamionok miatt. Az M1-esre 700 rendőrt és önkénteseket is vittek segítségül. Az utakon rekedteket már pénteken kimentették, de a nagy hidegben négy ember halálra fagyott otthon az éjszaka. Bőven van még elzárt település, és áram nélküli falu.

Hóhelyzet 2013.03.15

Nyírmártonfalva 2014 Menjünk vissza időben kicsit . Videón mint látható, múltévben használatos tolólap van felszerelve, komoly problémák lehettek vele mert már nem használják, helyette egy új, erre teljesen alkalmatlan út simítót használnak ,ami még talán meg is birkózna a feladattal ha nem 15 cm -es hóban kezdenének hozzá, hiszen Szombaton reggel még nyoma sem volt hogy el lett volna tolva.

Március - névnapok

Február - névnapok

Január - névnapok

Generálási idő: 1.14 másodperc
121,155 egyedi látogató